homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBARE PENTRU DOCTORESSA

#1 2009-12-13 14:09:51

BETYYY
New member
Inregistrat: 2009-12-13

INTREBARE PENTRU DOCTORESSA

am primit pentru candida si  tricomonas tratament cu ovule Macmiror si unguent Macmiror  pt sot ,Tinizol pt amandoi intr-o singura priza ..............problema este ca am o fetita  de 3 ani si ma gandesc daca este posibil sa aibe si ea ...... ce sa fac.....? pot sa folosesc unguent Macmiror pt exterior ? .. va rog mult sa mi spuneti si mie ce pot face

Ultima oara a fost editat de BETYYY (2009-12-14 23:39:42)

#2 2009-12-14 09:37:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSA

daca fetita foloseste aceleasi prosoape cu dumneavoastra e posibil sa fi luat si ea...
verificati daca are ceva iritatii, daca se scarpina etc.
daca da, puteti sa o dati cu crema macmiror la exterior

#3 2009-12-14 10:27:17

BETYYY
New member

va multumesc mult pentru raspuns .............  si trebuie sa i dau cu crema timp de 10 zile si ei ?

#4 2009-12-16 11:18:22

LACRIMOSA
New member
Inregistrat: 2008-08-12

Am o intrebare legata de tratamentul cu tricomonas...d-na doctor mi'a dat tratament pe 2 luni.in prima luna capsule macmiror pt mine si partener si ovule macmiror timp de 10 zile pt mine plus tinizol pt amandoi.in a 2-a luna ovule meclon 10 zile plus crema macmiror urmatoarele 10 zile,iar partenerul trebuie sa foloseasca crema meclon tot 10 zile. am terminat prima luna si ma intrebam...oare putem face si sex oral acum?sau se transmite si pe cale orala?
p.s. credeti ca sunt sanse sa nu imi treaca dupa atat tratament?(l-am urmat intocmai)

#5 2009-12-19 11:13:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

LACRIMOSA a scris:

Am o intrebare legata de tratamentul cu tricomonas...d-na doctor mi'a dat tratament pe 2 luni.in prima luna capsule macmiror pt mine si partener si ovule macmiror timp de 10 zile pt mine plus tinizol pt amandoi.in a 2-a luna ovule meclon 10 zile plus crema macmiror urmatoarele 10 zile,iar partenerul trebuie sa foloseasca crema meclon tot 10 zile. am terminat prima luna si ma intrebam...oare putem face si sex oral acum?sau se transmite si pe cale orala?
p.s. credeti ca sunt sanse sa nu imi treaca dupa atat tratament?(l-am urmat intocmai)

parerea mea e ca puteti face si sex vaginal daca puneti prezervativ....
si mai cred ca trichomonas se vindeca relativ usor(catre foarte usor) daca nu or fi aparul intre timp mutatii de care sa nu stiu eu....adica incerc sa spun ca sunteti vindecati(dupa parerea mea) de la pastilele alea de tinizol

BETYYY trichomonas e boala cu transmitere sexuala.....cum ar putea un copil de 3 ani sa o ia?????

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2009-12-19 12:05:12

BETYYY
New member

doctoressa .... stiu ca este o boala cu transmitere sexuala dar am inteles ca parazitul Trichomonas Vaginalis poate supravietui o perioada scurta de timp si in conditiile de mediu exterior si ca trebuie luat in consideratie si  faptul ca este posibil ca infectarea sa  se produca si prin contactul cu obiecte de folosita intima infectate prosoape folosite in comun ,toaleta .......
va multumesc

Ultima oara a fost editat de BETYYY (2009-12-21 19:11:15)

#7 2009-12-21 16:49:31

LACRIMOSA
New member
Inregistrat: 2008-08-12

multumesc mult,doctoressa!

#8 2009-12-24 11:39:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

BETYYY a scris:

doctoressa .... stiu ca este o boala cu transmitere sexuala dar am inteles ca parazitul Trichomonas Vaginalis poate supravietui o perioada scurta de timp si in conditiile de mediu exterior si ca trebuie luat in consideratie si  faptul ca este posibil ca infectarea sa  se produca si prin contactul cu obiecte de folosita intima infectate prosoape folosite in comun ,toaleta .......
va multumesc

sincer ma indoiesc de faptul ca ar putea copila sa iacu atit mai mult cu cit la 3 ani ma imi inchipui ca are prosopul ei personal si eventual un colacel sau olita personala...nu la comun....oricum...treaba cu obiectele infectate e teoretica ....modalitatea de transmitere e actul sexual...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2009-12-27 18:54:21

anky_87
New member
Inregistrat: 2009-12-27

DOCTORESSA, te rog ajuta-ma...am tot avut probleme cu niste scurgeri si am fost la tot felul de doctori..si pana la urma au zis k am gardnerella, am luat tratament cu tinizol si betadine.dupa am facut iar lama si a zis k mai trebuie sa iau un tratament cand imi vine ciclul.(care nu a venit)si intre timp am facut o cistita de toata frumusetea.... si mi-a dat ciprolen..astazi e ultime zi de antibiotic..si am o scurgere mica albicioasa dar fara miros si pe langa, o mancarime si roseatza in zona clitorisului..crezi ca am facut candida din cauza antibioticelor???asa m-am saturat de atatea probleme...  nocry ajuta-ma te rog...

#10 2009-12-27 18:58:51

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu ai luat antimicotic cu antibioticele alea? sad... daca nu...atunci mari sanse sa fi facut si candidoza.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#11 2009-12-27 19:05:08

anky_87
New member

nu am luat pt ca nu mi-a dat nimic...

#12 2009-12-27 19:09:49

YoHanna
Insomniac member

pai daca stiai k de la antibiotice te alegi cu candidoza...trebuia sa iei tu...orice antimicotic...sau macar ceva pt refacerea florei (de ex..biotics)
alta data asa sa faci...k nush ..am observat k multi doctori nu dau antimicotic odata cu antibiotic decat daca ceri tu. si nu inteleg de ce !!!!  bang

acum trebuie sa tratezi gardnerella aia...si apoi faci o analiza sa vezi dak ai scapat...si de-abia apoi sa te ocupi de candidoza...(daca te-ai pricopsit cu ea )

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#13 2009-12-27 19:21:09

anky_87
New member

poi de gardnerella am scapat...doar ca la urmatoarea lama a iesit k mai am o ciuperca care a rezistat la tratament.abea astept sa scap de toate astea...

#14 2009-12-27 21:20:18

YoHanna
Insomniac member

pai ciuperca=candidoza
deci o aveai de dinainte sa faci tratamentul cu antibiotic pt cistita?

#15 2009-12-28 11:30:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

YoHanna a scris:

am observat k multi doctori nu dau antimicotic odata cu antibiotic decat daca ceri tu. si nu inteleg de ce !!!!  bang

nu e regula sa faci candidoza de la antibiotic. depinde de organism, de durata si intensitatea tratamentului cu antibiotice. probabil acei medici prefera sa nu streseze prea tare organismul si asa slabit.

#16 2009-12-29 00:00:43

deaa
New member
Inregistrat: 2009-12-03

spui ca de gardnerella ai  scapat  ...doar ca la urmatoarea lama a iesit k ai  o ciuperca care a rezistat la tratament ... poate ai  candidoza ...trebuie sa mergi la medic  sa primesti tratament pentru candidoza  si vei scapa si de asta  insa este necesara si tratarea partenerului ........

Ultima oara a fost editat de deaa (2009-12-29 00:01:34)

#17 2009-12-29 00:02:02

YoHanna
Insomniac member

anca90 a scris:

YoHanna a scris:

am observat k multi doctori nu dau antimicotic odata cu antibiotic decat daca ceri tu. si nu inteleg de ce !!!!  bang

nu e regula sa faci candidoza de la antibiotic. depinde de organism, de durata si intensitatea tratamentului cu antibiotice. probabil acei medici prefera sa nu streseze prea tare organismul si asa slabit.

eu zic k mai bine previi smile

#18 2010-01-04 16:44:29

crivel1980
New member
Inregistrat: 2009-09-22

buna fetelor,

Sunt foarte, foarte necajita...am senzatia ca pica cerul pe mine.
Nu reusesc sa scap de bacili e-coli si tocmai ce-am terminat un tratament cu augmentin si ovule.
Nu inteleg de ce nu mai scap...acum trebuie sa ma duc din nou la ginecolog sa-l intreb ce pot sa mai fac.
Si vestea care ar fi trebuit sa ma bucure este ca sunt insarcinata si chiar vreau acest bebe.Dar oare acest e-coli n-o sa-mi afecteze fatul?
Chiar am respectat tratamentul chiar m-am tinut ca sa fie totul bine dar nu stiu de ce nu mai reusesc sa scap...
poate imi puteti da un sfat ca sunt cu moralul la pamant...

#19 2010-01-04 21:54:07

YoHanna
Insomniac member

nu afecteaza fatul atata timp cat nu iei medicamente interzise pe durata sarcinii.
trebuie sa faci o antibiograma pentru a vedea la ce medicamente rezista si la care e sensibila infectia ta.

multa santate tie si lu` bebe si felicitari !! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.