|
Nu esti logat.
INTREBARE PENTRU DOCTORESSA#1 2009-12-13 14:09:51
INTREBARE PENTRU DOCTORESSAam primit pentru candida si tricomonas tratament cu ovule Macmiror si unguent Macmiror pt sot ,Tinizol pt amandoi intr-o singura priza ..............problema este ca am o fetita de 3 ani si ma gandesc daca este posibil sa aibe si ea ...... ce sa fac.....? pot sa folosesc unguent Macmiror pt exterior ? .. va rog mult sa mi spuneti si mie ce pot face Ultima oara a fost editat de BETYYY (2009-12-14 23:39:42) Offline #2 2009-12-14 09:37:48
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAdaca fetita foloseste aceleasi prosoape cu dumneavoastra e posibil sa fi luat si ea... Offline #3 2009-12-14 10:27:17
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAva multumesc mult pentru raspuns ............. si trebuie sa i dau cu crema timp de 10 zile si ei ? Offline #4 2009-12-16 11:18:22
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAAm o intrebare legata de tratamentul cu tricomonas...d-na doctor mi'a dat tratament pe 2 luni.in prima luna capsule macmiror pt mine si partener si ovule macmiror timp de 10 zile pt mine plus tinizol pt amandoi.in a 2-a luna ovule meclon 10 zile plus crema macmiror urmatoarele 10 zile,iar partenerul trebuie sa foloseasca crema meclon tot 10 zile. am terminat prima luna si ma intrebam...oare putem face si sex oral acum?sau se transmite si pe cale orala? Offline #5 2009-12-19 11:13:40
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSA
parerea mea e ca puteti face si sex vaginal daca puneti prezervativ.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-19 12:05:12
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAdoctoressa .... stiu ca este o boala cu transmitere sexuala dar am inteles ca parazitul Trichomonas Vaginalis poate supravietui o perioada scurta de timp si in conditiile de mediu exterior si ca trebuie luat in consideratie si faptul ca este posibil ca infectarea sa se produca si prin contactul cu obiecte de folosita intima infectate prosoape folosite in comun ,toaleta ....... Ultima oara a fost editat de BETYYY (2009-12-21 19:11:15) Offline #7 2009-12-21 16:49:31
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAmultumesc mult,doctoressa! Offline #8 2009-12-24 11:39:52
sincer ma indoiesc de faptul ca ar putea copila sa iacu atit mai mult cu cit la 3 ani ma imi inchipui ca are prosopul ei personal si eventual un colacel sau olita personala...nu la comun....oricum...treaba cu obiectele infectate e teoretica ....modalitatea de transmitere e actul sexual... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-12-27 18:54:21
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSADOCTORESSA, te rog ajuta-ma...am tot avut probleme cu niste scurgeri si am fost la tot felul de doctori..si pana la urma au zis k am gardnerella, am luat tratament cu tinizol si betadine.dupa am facut iar lama si a zis k mai trebuie sa iau un tratament cand imi vine ciclul.(care nu a venit)si intre timp am facut o cistita de toata frumusetea.... si mi-a dat ciprolen..astazi e ultime zi de antibiotic..si am o scurgere mica albicioasa dar fara miros si pe langa, o mancarime si roseatza in zona clitorisului..crezi ca am facut candida din cauza antibioticelor???asa m-am saturat de atatea probleme... ajuta-ma te rog... Offline #10 2009-12-27 18:58:51
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAnu ai luat antimicotic cu antibioticele alea? ... daca nu...atunci mari sanse sa fi facut si candidoza. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2009-12-27 19:05:08
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAnu am luat pt ca nu mi-a dat nimic... Offline #12 2009-12-27 19:09:49
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSApai daca stiai k de la antibiotice te alegi cu candidoza...trebuia sa iei tu...orice antimicotic...sau macar ceva pt refacerea florei (de ex..biotics) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2009-12-27 19:21:09
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSApoi de gardnerella am scapat...doar ca la urmatoarea lama a iesit k mai am o ciuperca care a rezistat la tratament.abea astept sa scap de toate astea... Offline #14 2009-12-27 21:20:18
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSApai ciuperca=candidoza "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2009-12-28 11:30:32
nu e regula sa faci candidoza de la antibiotic. depinde de organism, de durata si intensitatea tratamentului cu antibiotice. probabil acei medici prefera sa nu streseze prea tare organismul si asa slabit. Offline #16 2009-12-29 00:00:43
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAspui ca de gardnerella ai scapat ...doar ca la urmatoarea lama a iesit k ai o ciuperca care a rezistat la tratament ... poate ai candidoza ...trebuie sa mergi la medic sa primesti tratament pentru candidoza si vei scapa si de asta insa este necesara si tratarea partenerului ........ Ultima oara a fost editat de deaa (2009-12-29 00:01:34) Offline #17 2009-12-29 00:02:02
eu zic k mai bine previi "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #18 2010-01-04 16:44:29
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAbuna fetelor, Offline #19 2010-01-04 21:54:07
Re: INTREBARE PENTRU DOCTORESSAnu afecteaza fatul atata timp cat nu iei medicamente interzise pe durata sarcinii. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|