|
Nu esti logat.
Atacuri de panica#1 2009-12-15 10:24:53Atacuri de panicaMai fetelor, nu stiu daca voi ati patit-o dar eu inainte de orice examen cu 1 luna, 1 saptamana, cateva zile am o perioada in care in momntul inc are dau de un subiect pe care nu il stiu am atac de panica (la cel mai serios mod: am simt ametita, imi vine sa vars, tremur, simt nevoia sa fug din casa). Chestia e ca senzatia e atat de aiurea incat toata ziua dupa ma simt neom. Offline #2 2009-12-15 10:27:18
Re: Atacuri de panicaIncearca sa iei niste calmante usoare, din plante, gen Calmogen plant, Sedatif PC (e homeopat)... eu asa am patit dintotdeauna la examene si nu prea am ce sa fac, anxietate de anticipatie se cheama Offline #3 2009-12-15 10:31:37
Re: Atacuri de panicasi eu la fel patesc atunci cand am emotii puternice sau sunt super stresata. si tot asa, am luat calmante din plante, mie mi-a dat de la farmacie ceva numit ESI Erbe Della Notte. Offline #4 2009-12-15 10:32:38
Re: Atacuri de panicasi eu patesc la fel ... innainte de orice moment mai important .... si nu am gasit inca o solutie care sa ma calmeze suficient de putin incat sa nu ratez momentul, dar suficient de mult incat sa fiu mai linistita .... Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2009-12-15 10:32:59) To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #5 2009-12-15 10:32:50Re: Atacuri de panicaO sa imi cumpar cand ajung in tara, dar pana atunci, inca o saptamana ce ma fac? De exemplu ieri de la 7 nu am mai fost in stare de nimic dupa un episod de genul. Si am mai si speriat-o pe mama de numa numa. Stii ceva ce as putea bea sau manca sa aiba efect calmant? Un ceai, ceva? Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-15 10:33:48
Re: Atacuri de panicaCeai de tei, valeriana, hamei, sunatoare (daca nu iei AC), levantica... Offline #7 2009-12-15 10:42:00#8 2009-12-15 10:45:45
Re: Atacuri de panicauite l-am intrebat pe frate-miu si ar fi o varianta fara reteta : calmogen plant - capsule de la europharm , si cu reteta ( dar nu cred ca e cazul sa recurgi la metode mai drastice ) Xanax ; evident asta este valabil daca esti in Romania ..... To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|