|
Nu esti logat.
Metode pentru a economisi bani . . .#1 2009-12-15 12:50:02
Metode pentru a economisi bani . . .Ştiu că mai este un topic despre cheltuieli, şi m-am g?ndit că ne-ar fi de ajutor şi un topic despre cum să economisim bani. Cred că fiecare dintre noi ne confruntăm cu această problemă, eu una nu reuşesc niciodată să pun bani deoparte şi cu at?t mai puţin să-i administrez. Dacă ştie careva vreo metodă, să ne-o ?mpărtăşească şi nouă! Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-12-15 12:50:42) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #2 2009-12-15 12:59:00
Re: Metode pentru a economisi bani . . .se iau banii, se pun intr-o saltea, se coase salteaua la gura, si se deschide peste 20 de ani Offline #3 2009-12-15 16:31:30
Re: Metode pentru a economisi bani . . .eu nu cunosc nicio metoda in schimb cunosc foarte multe metode de a cheltui banii ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2009-12-15 16:33:59
Re: Metode pentru a economisi bani . . .nu ii schimb Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-12-15 16:35:43
Re: Metode pentru a economisi bani . . .Nu ies din casa... si daca nu ies, nu chetuiesc nimic ba mint ca intru pe ebay Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-15 16:36:25
Re: Metode pentru a economisi bani . . .eu nu inteleg asta cu "nu umblu cu bani la mine"... nu se poate plati mai peste tot cu cardul ? Offline #7 2009-12-15 16:43:16
Re: Metode pentru a economisi bani . . .pur si simplu nu cheltui. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2009-12-15 16:46:36
Re: Metode pentru a economisi bani . . .singura metoda care functioneaza la mine e sa nu am timp... plec foarte tarziu de la serviciu si direct acasa Offline #9 2009-12-15 16:58:19
Re: Metode pentru a economisi bani . . .heim,pai si la mine?? nu la fel? acum dak sunt numai acasa si serv....adun la bani...bani sa fie VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #10 2009-12-15 16:59:27
Re: Metode pentru a economisi bani . . .e bine, wild doar ca mancare tot trebuie sa cumpar... si se duc o gramada de bani si acolo Offline #11 2009-12-15 17:01:21
Re: Metode pentru a economisi bani . . .eu disper de cati bani se duc numai pe mancare Dragostea nu se stă, se face. Offline #12 2009-12-15 17:02:19
Re: Metode pentru a economisi bani . . .vointa... in general, am economisit bani pentru lucruri de care aveam mare nevoie sau le doream foarte mult si atunci am strans din dinti si asta a fost: pus deoparte strictul necesar pentru facturi, mancare etc si restul pus deoparte. Nu e recomandabil pentru ca renunti la destule placeri, insa in anumite situatii e singura solutie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2009-12-15 17:05:21
Re: Metode pentru a economisi bani . . .da, Soleil, dar cand din salariile noastre oricat am economisi tot nu ne putem permite o casa, sa zicem... ajungi sa-i dai pe fleacuri ca sa te simti bine Offline #14 2009-12-15 17:11:09
Re: Metode pentru a economisi bani . . .o casa in nici un caz nu se poate economisi din salar , nici nu m-am gandit la asta dar pentru alte chestii neaccesibile cu venitul pentru o luna cred ca se poate... ce sa zic, eu nu ma dau drept exemplu de urmat... decat sa fiu sclava la banca pentru lucrurile de care am avut nevoie, am preferat sa ii economisesc eu, cu sacrificiile de rigoare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2009-12-15 17:12:54
Re: Metode pentru a economisi bani . . .da, de fapt asta e o metoda pentru cei incapabili sa economiseasca... un credit la banca si vrand-nevrand trebuie sa-l platesti... Offline #16 2009-12-15 17:14:13
Re: Metode pentru a economisi bani . . .
fa-ti un cont de economii. e mai bine decat sa ii tii pe contul de card (asta in cazul in care contul de card e cont curent). din contul de economii o sa te lase si mai greu inima sa-i scoti. Offline #17 2009-12-15 17:18:56
Re: Metode pentru a economisi bani . . .pentru o casa ma gandeam ca imi fac o super afacere si din profit sa imi cumpar dar rate pe masura unei case nu ma vad platind vreodata... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2009-12-15 17:34:57
Re: Metode pentru a economisi bani . . .o parte considerabila din venituri merg pe mancare insa am invatat cu timpul sa nu mai cumpar lucruri inutile care oricum le tin in dulap sau pur si simplu nu le folosesc, alte cheltuieli: intretinere, facturi, bani de buzunar(niciodata nu plec de acasa fara bani, chiar daca ii am la mine nu cheltui decat daca e strict necesar), haine prefer sa-mi cumpar mai rarut dar de buna calitate, restul pusi bine pe card:)) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #19 2009-12-15 18:38:23Re: Metode pentru a economisi bani . . .eu tin banii pe card in general..bine..nu prea conteaza pentru ca peste tot aproape obisnuiesc sa platesc cu cardul dar la mine functioneaza autosugestia. daca ma hotarasc sa cumpar doar strictul necesar, pai atat cumpar. nimic mai mult. "imi dau peste maini singura" atunci cand vreau sa cheltui aiurea si "nu am voie". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|