|
Nu esti logat.
Ceara calda epilare-3#39 2011-08-08 20:47:08
Re: ceara calda epilaren-am vazut pe la mine dar as incerca-o, doar pt ca e farmec daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #40 2011-08-08 22:22:40
Re: ceara calda epilare@kathrynn I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #41 2011-08-09 22:11:36
Re: ceara calda epilareok, ms, o sa incerc cu prima ocazie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #42 2011-08-14 16:16:34
Re: ceara calda epilareBuna. Am si eu o problema cu epilatul... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #43 2011-08-14 16:30:23
Re: ceara calda epilareEu l-am facut pe iubitul meu inghinal (s-a jurat canu se mai face niciodata cu ceara ) si s-a iritat dar am fost la farmacie si i-am luat baneocin praf. Ai putea sa-l folosesti si tu dupa ce te epilezi. Lui i-a trecut intr-o zi, aproape 2 nu a mai avut nicio iritatie. Daca te faci cu ceara calda acasa ai putea sa pui in ea baneocin unguent. Te ajuta sa nu te iriti si in plus o si fluidizeaza. Incearca si variantele astea, poate dau roade. Bafta! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#44 2011-08-14 16:40:33
Re: ceara calda epilare
Mersi mult. O sa incerc si asta. Ultima oara a fost editat de paulinne (2011-08-14 16:41:34) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #45 2011-08-14 16:54:55
Re: ceara calda epilareDaca o sa pui siin ceara baneocin unguent banuiesc ca nu o sa te mai iriti atat de rau. Eu iti recomand sa te dai imediat dupa epilare si pt preventie si pt o vindecare mairapida. Din moment ce te iriti asa de tare banuiesc ca o sa te iriti siacum dar o sa treaca mai repede. Sa-mi spui daca a functionat. Snt curioasa deoarece se pare ca la tine e o problema destul de maricica. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #46 2011-08-14 17:13:14Re: ceara calda epilareinchid aici continuati la topicul asta http://forum.anticonceptionale.ro/t1993 … ilare.html Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|