homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceara calda epilare-3

#39 2011-08-08 20:47:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: ceara calda epilare

n-am vazut pe la mine nustiu dar as incerca-o, doar pt ca e farmec smile
se poate incalzi si la microunde?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#40 2011-08-08 22:22:40

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

@kathrynn
eu dupa ce ma epilez cu ceara (rola) ma dau cu ulei de masline pe picioare, subrat, curata imediat ceara, apoi poti sa te speli si iesi si catifelata si hidratata smile

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#41 2011-08-09 22:11:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

ok, ms, o sa incerc cu prima ocazie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#42 2011-08-14 16:16:34

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Buna. Am si eu o problema cu epilatul...
Ma fac de vreo 2 ani cu ceara/epilatorul in functie de cat timp am la dispozitie. Pe picioare si la subrat nu am nicio problema dar pe brate si inghinal ma irit ingozitor. Am renuntat sa ma mai fac inghinal cu ceara si am revenit la aparatul de ras ca nu mai suportam durerea. Si nu durerea din timpul epilatului ca atunci doare doar putin si trece repede. Ci la cateva ore dupa epilat, ma umplu de bubite rosiatice care se inflameaza si le ia cam 1 sapt si jumatate sa se treaca, timp in care abia pot sa ating zona respectiva. grater
Pe maini e la fel. Dupa ce ma fac, e pielea fina si frumoasa si la cateva ore, apare o iritatie in aproape fiecare loc in care a fost un fir de par. Si trece cam in o sapt...timp in care ma acopar cu ce pot ca sunt oribile. sad
Am incercat cu toate tipurile de ceara: calda, rece, de unica folosinta, refolosibila, benzi si cu epilatorul. Rezultatul e acelasi: cu orice mas face, ma irit.
Ma gandesc sa renunt si la epilatul pe maini...dar arata aiurea...creste ciudat si nu-mi place deloc.
Stiti cumva vreo alternativa? Vreo sugestie?

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#43 2011-08-14 16:30:23

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu l-am facut pe iubitul meu inghinal (s-a jurat canu se mai face niciodata cu ceara lol ) si s-a iritat dar am fost la farmacie si i-am luat baneocin praf. Ai putea sa-l folosesti si tu dupa ce te epilezi. Lui i-a trecut intr-o zi, aproape 2 nu a mai avut nicio iritatie. Daca te faci cu ceara calda acasa ai putea sa pui in ea baneocin unguent. Te ajuta sa nu te iriti si in plus o si fluidizeaza. Incearca si variantele astea, poate dau roade. Bafta!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#44 2011-08-14 16:40:33

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

k?reste a scris:

Eu l-am facut pe iubitul meu inghinal (s-a jurat canu se mai face niciodata cu ceara lol ) si s-a iritat dar am fost la farmacie si i-am luat baneocin praf. Ai putea sa-l folosesti si tu dupa ce te epilezi. Lui i-a trecut intr-o zi, aproape 2 nu a mai avut nicio iritatie. Daca te faci cu ceara calda acasa ai putea sa pui in ea baneocin unguent. Te ajuta sa nu te iriti si in plus o si fluidizeaza. Incearca si variantele astea, poate dau roade. Bafta!

Mersi mult. O sa incerc si asta.  puss
Si inca o intrebare: se da dupa ce apar iritatiile sau imediat dupa epilare pt a le preveni?

Ultima oara a fost editat de paulinne (2011-08-14 16:41:34)

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#45 2011-08-14 16:54:55

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Daca o sa pui siin ceara baneocin unguent banuiesc ca nu o sa te mai iriti atat de rau. Eu iti recomand sa te dai imediat dupa epilare si pt preventie si pt o vindecare mairapida. Din moment ce te iriti asa de tare banuiesc ca o sa te iriti siacum dar o sa treaca mai repede. Sa-mi spui daca a functionat. Snt curioasa deoarece se pare ca la tine e o problema destul de maricica.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#46 2011-08-14 17:13:14

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

inchid aici continuati la topicul asta http://forum.anticonceptionale.ro/t1993 … ilare.html

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.