homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Feteleee :(

#1 2009-12-17 18:16:18

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

feteleee :(

....

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:34:59)

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#2 2009-12-17 18:20:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: feteleee :(

din ce inteleg eu esti inca foarte tinerica, nu e cazul sa te gandesti acum la familie si copii... astea sunt lucruri care vor veni pe parcurs
daca va iubiti bucura-te de ce aveti acum si lasa viitorul indepartat, ca-ti faci rau degeaba gandindu-te
si cam ce idei are el atat de diferite de ale tale ?

#3 2009-12-17 18:22:26

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nimeni nu te obliga sa te gandesti la viitor alaturi de X sau de Y ,mai ales daca ai 20-21 de ani..just live your life!

#4 2009-12-17 18:26:10

jucaria nimanui
Full member

....

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:35:14)

#5 2009-12-17 18:30:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

e foarte greu... trebuie sa faci foarte multe compromisuri. cel care cedeaza mai usor are mai mult de suferit. nu va exista niciodata egalitate. la inceput iti spui ca vei face orice, ca va fi o cale mereu, ca puteti face compromisuri pt dragostea voastra dar in timp lucrurile se schimba, ai mai putina rabdare, tolerezi mai putin, fiecare cearta lasa o rana, o frustrare. se aduna...

nu vreau sa te deprim mai mult, dar cam asta mi s-a intamplat mie. nu am vrut sa renunt.. acum e greu.  si inca ma gandesc pe viitor ce va fi... 

gandeste-te bine, si daca trebuie sa faci vreo schimbare.., fa-o acum.. cu cat trece mai mult timp, cu atat e mai greu. 

si nu in ultimul rand: fiecare cuplu e unic. poate la voi va fi bine. eu doar ti-am spus din experienta mea..

Publicitate

loading...

#6 2009-12-17 18:37:28

albinuta_vesela
Insomniac member

Melany1 a scris:

nimeni nu te obliga sa te gandesti la viitor alaturi de X sau de Y ,mai ales daca ai 20-21 de ani..just live your life!

timpul trece, nici nu iti dai seama cum... si ajungi la o varsta cand incepi sa te gandesti serios la ce vrei tu de la viata. (ma gandesc la lucrurile serioase: familie, casa, copil, etc.) si iti dai seama ca cel de langa tine nu le vrea, sau nu le vrea la fel (de mult) ca tine. e foarte frustrant. simti ca trece viata si tu astepti ca el sa isi doreasca lucrurile astea, sa vina vremea cand le vei putea avea/face. e dureros. diferentele de mentalitate sunt aproape imposibil de "reparat".

#7 2009-12-17 18:42:55

jucaria nimanui
Full member

...

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:35:33)

#8 2009-12-17 18:49:28

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

citesc si ceea ce spui u adina mi se intampla mie acum...e nasol..eu imi doresc, el nu...timpul trece si eu astept sa si doreasca si el ...si ma pui pe ganduri in legatura cu diferentele de mantalitate ca sunt impsibil de reparat ...asa e...am sperat ca va fi bine...dar timpul trece si nu vad ca avem acelesi ganduri aceleasi dorinte...chiar daca ne iubim ...stiu ca ma iubeste dar daca el nu simte si nu isi doreste ce imi doresc eu...DEGEABA...asa ca jucaria nimanui...asculta ce zice adina...eu ma regasesc in ceea ce zice ea..nu lasa de la tine prea multe in speranta ca va fi bine si va veti intelege cumva ptr ca nu se va intampla asta...asa am crezut eu ca va fi bine si dupa 6 ani imi dau seama ca nu e asa...dar cu toate astea nu pot face nimic..astept...atat pot face...MARE DREPTATE AI ADINA...ma cam regasesc in vorbele tale...eu vorbesc din experienta mea ...asta nu inseamna ca si u poti patii la fel...dar ai grija...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#9 2009-12-17 18:53:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

tu ce astepti diana? daca te regasesti acolo si ii dai dreptate adinei..fa ceva
nu va ,,nenorociti,, viata ptr ca cel de langa voi ,,va trage ,,in jos si nu tine cont de ceea ce va doriti voi.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#10 2009-12-17 18:54:20

jucaria nimanui
Full member

...

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:35:49)

#11 2009-12-17 18:55:09

albinuta_vesela
Insomniac member

Diana, uneori ma apuca plansul pe strada cand vad copii cu mamici tinere de mana. Mi-am dorit mult un copil. Ar fi trebuit sa am un copil acum. Am asteptat 5 ani "sa stranga bani de casa".. la anul abia avem nunta iar el nu isi doreste copii deocamdata. Am luat acum vreo 3 luni un postinor, si ma gandesc si acum ca poate as fi avut un copil. E foarte greu.

#12 2009-12-17 18:56:45

Diana888
Full member

jucaria nimanui a scris:

ok am inteles...eu sunt constienta ca nu trebuie sa ma gandesc acum la asta,sa las lucrurile sa mearga de la sine...dar...timpul zboara....oricum sigur viitor cu el nu voi avea..il cunosc prea bine..am avut atatea certuri pe diferite motive....si majoritatea ca suntem diferiti....oricum trebuie sa ma gandesc...dar daca ar fi sa iau o decizie in momentul asta,ar fi sa pun punct si alt motiv ar fi si parintii lui,acolo se mananca unii pe altii,plus k sigur parintii mei nu vor fii deacord cu el.. eh...dar las sa treaca sarbatorile...voi avea niste discutii cu el sper sa pot cadea la comun acord...el nu realizeaza ca suntem diferti...dar eu da.Stiu ca imi doresc cu totul altceva si chiar am incercat sa il schimb iam explicat defapt ce vreau eu cum imi doresc sa fie...dar degeaba fiecare face cum vrea el....

Doamne ...in situatia ta sunt si eu...exact la fel simt ca suntem diferiti ...si simt ca vreau altceva...dar nu pot sa fac nimic ptr ca il iubesc ...nu pot sa pun punct ...crede-ma am incercat de vreo 2 ori...nuy pot imi e mai greu fara el decat cu el...

#13 2009-12-17 18:58:13

albinuta_vesela
Insomniac member

jucaria nimanui a scris:

stiu fetele...ma sperie chestia asta....si nu stiu cum sa fac ca el sa ma inteleaga...pentru ca eu daca ii spun lui lucrurile astea ca suntem dferiti,ca nu ne potrivim..ca poate debea acum mi-am dat seama cu toate ca ne iubim....el tot timpul spune ca si el isi doreste ceea ce imi doresc si eu..adica intr-un fel sa ma convinga...mi-e frica ca o sa sufere.. nu stiu..oricum cat de curand o sa pun punct ...sper sa pot sad multumesc fetelor pentru raspunsuri si sunt binevenite >big_smile<

sa nu iei decizia asta din cauza ca am spus noi ce am spus. tu stii mai bine cum e relatia voastra, tu il cunosti pe el. discuta despre asta cu el serios. nu te pripi. poate lucrurile nu stau chiar asa..

#14 2009-12-17 19:00:51

jucaria nimanui
Full member

...

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:36:04)

#15 2009-12-17 19:02:12

Diana888
Full member

adina84 a scris:

Diana, uneori ma apuca plansul pe strada cand vad copii cu mamici tinere de mana. Mi-am dorit mult un copil. Ar fi trebuit sa am un copil acum. Am asteptat 5 ani "sa stranga bani de casa".. la anul abia avem nunta iar el nu isi doreste copii deocamdata. Am luat acum vreo 3 luni un postinor, si ma gandesc si acum ca poate as fi avut un copil. E foarte greu.

Te intelg perfect ...si eu imi doresc un copil enorm de mult...dar singura nu am cum sa l fac daca el nu si doreste...tu ai asteptat 5 an sa stranga bani de casa ...eu astept de 5 ani sa-si gaseasca un loc de munca sa puna mana sa faca ceva ptr noi dar nu-i vine sa faca nimic...mereu da vina ca nu are lui ce-i trebuie de ce sa ma mai ia si pe mine ...dar nu face nimic sa rezolve problema... asta e ...e greu...stiu cum e tu sa iti doresti ceva dar el nu...nu ai ce face decat sa astepti sad...eu una nu pot sa fac nimic ...sa ma despart de ptr ca nu vrea ce vreau eu nu pot ...astept si sper ca intr-o zi va fi bine si o sa ne dorim aman2 ...

#16 2009-12-17 19:12:00

Diana888
Full member

jucaria nimanui a scris:

da dar degeaba ne iubim si nu ne potrivim.....nu stiu oricum relatia noastra s-a racit demult....el incearca sa faca tot ce e bine dar eu sunt aia rece,pentru ca ma gandesc la multe....si uneori imi ascult prietenele si povestesc ce fac cu prietenul lor....si eu stau si ma gandesc oare eu de ce nu pot sa fac asa?doar imi doresc sa fac si eu asa,sa fiu si eu asa....dar nu pot din cauza lui,pentru ca e inchis in el,e legat de parinti....totul se face repede,parca totul merge mecanic in ultimul timp....off doamne...sad

Si eu patesc asa ...imi povestesc prietenele multe...parca imi e ciuda ca nu pot sa fac si eu unele lucruri cu el sa fim fericiti sa fie bine...si eu tot asa fac cand vad ceva sau imi poveste cineva ceva ma races fata de el ...si al meu e la fel e mai inchis in el...mie nu-mi place ca e asa...eu sunt altfel...sunt glumeata...rad mereu..el e altfel.

Stiu cum e te inteleg...

#17 2009-12-17 19:17:40

jucaria nimanui
Full member

Diana888 a scris:

jucaria nimanui a scris:

da dar degeaba ne iubim si nu ne potrivim.....nu stiu oricum relatia noastra s-a racit demult....el incearca sa faca tot ce e bine dar eu sunt aia rece,pentru ca ma gandesc la multe....si uneori imi ascult prietenele si povestesc ce fac cu prietenul lor....si eu stau si ma gandesc oare eu de ce nu pot sa fac asa?doar imi doresc sa fac si eu asa,sa fiu si eu asa....dar nu pot din cauza lui,pentru ca e inchis in el,e legat de parinti....totul se face repede,parca totul merge mecanic in ultimul timp....off doamne...sad

Si eu patesc asa ...imi povestesc prietenele multe...parca imi e ciuda ca nu pot sa fac si eu unele lucruri cu el sa fim fericiti sa fie bine...si eu tot asa fac cand vad ceva sau imi poveste cineva ceva ma races fata de el ...si al meu e la fel e mai inchis in el...mie nu-mi place ca e asa...eu sunt altfel...sunt glumeata...rad mereu..el e altfel.

Stiu cum e te inteleg...

sad multumesc

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2009-12-17 19:18:30)

#18 2009-12-17 19:21:55

albinuta_vesela
Insomniac member

jucaria nimanui a scris:

e legat de parinti....

o daaaaa. sunt legati de mame ca niste plozi de 3 ani. nu sunt in stare sa traiasca pe cont propriu din muuulte puncte de vedere.

o mai fi vreun topic pe tema asta ? as face unul nou.. vreau sa aud si parerile voastre si metode de "combatere".

#19 2009-12-17 19:29:23

skumpi
Vizitator

buei si eu sunt super legata si atasata de parinti, de casa si nu as pleca de-acasa pentru ca dc sa nu recunosc, mi-e f bine aici  big_smile am 21 de ani da nici prin gand nu-mi trece ca in urmatorii 4 ani sa ma gandesc la casatorie lol poate mai incolo !
si al meu mai comenteaza dar asta e , pentru mine familia e pe primu loc, acum !!! daca ii convine bine, daca nu, nu... bine, noua asta nu ne afecteaza relatia in nici un fel, adica nu s-a pus niciodata pb sa ne mutam impreuna sau chestii de genu rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.