homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatia-3

#39 2007-08-29 23:01:51

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

Re: Constipatia

Gelul aloe cel mai bun este cel comercializat de Forever Living Products, USA; stiu clar ca e bun in multe afectiuni; e rau la gust; dar ce mai conteaza? au si varianta in amestec cu fructe de padure sau piersici; acceptabile la gust; cam 100 ron/litru; MERITAAA! se da prin distribuitori gen Avon /Oriflame; e ok! eu sunt distribuitor si de aceea stiu;

metoda cu crusin demineralizeaza organismul; e prea dura; mi-a zis medicul de familie;
ea mi-a recomandat sa pap lapte cu tarate de grau; luati de la plafar ; sunt fin macinate;
si am incercat cu rezultate fff bune: iaurt cu tarate;
depinde de organism!!!
am citit demult tare despre prune!!!! PRUNELE SUNT CELE MAI RECOMANDATE; doua prune dimineta pe stomacul gol; scaun garantat 100%; zilnic;

#40 2007-08-29 23:08:19

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

dimineata cand va duceti la baie luati o cana plina cu apa si beti pe stomakul gol..din cate am auzit preferabil apa s fie mai calduta.sportul ajuta mult la deconstipare. yo azi nici n-am iesit si ma simt un pik aiurea... sad sau luati miere pe stomakul gol.apa este foarte benefica, supe multe si ciorbite si mai putine uscaturi si multe fibre, iaurt, lapte.la mine functioneaza bananele, ma deconstipa imediat..credeti-ma ca zilele astea cat a fost baia ocupata(mi-a pus gresie si faianta) am tot facut ture pe la vecina de la 2, e najpa... mai ales ca ma simteam si aiurea fata de ea..si pana ajungeam eu la ea parca nu mai aveam nevoie...si mai my se intampla cand stau la pc cu picioarele ridicte la piept, nushu cum se face dar numai cand stau asa imi vine sa fac. big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#41 2007-08-30 01:22:19

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

da cris.adina asa e cum a zis elaelis dar rau la gust nu e dupa ce te obisnuiesti putin cu el.eu una il beau ca pe un suc chiar imi place as putea sa-l beau pe tot.
pretul exact este de 16.07 euro fara tva
pretul cu tva se calculeaza 16,07 * curs euro bnr(zicem 3.300) +1.19= 64 de lei deci mai putin de 100 de lei(1milion vechi)
asa cum ti-a zis si elaelis este bun pt mai multe afectiuni nu numai pt constipatie ,ci si pt nodulii la san..pe mine una ma ajuta ff mult.
nu e neaparata nevoie sa faci comanda prin cineva, te poti duce chiar u sa te inscrii la orice persoana care are legatura cu ei.pentru mai multe informatii poti intra pe www.flp.ro sau poti sa vb cu mine sau cu altcineva de pe forum care stie despre aceste produse.
ceva despre aloe vera gel: suc proaspat ce contine pulpa de aloe vera ,cu rol antioxidant , antiinflamator,imunostimulator si antialergic.are in compozitie minerale vitamine ,antioxidanti,regeneratori celulari si 20 de aminoacizi esentiali  si neesentiali,substante vitale organismului uman,are gust de grepfruit.

Ultima oara a fost editat de disguise (2007-08-30 01:35:25)

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#42 2007-08-30 12:26:22

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

ElaElis, daca ai sa citesti unul din posturile mele o sa vezi ce parere am despre medicii de familie... Ceaiul de crusin nu demineralizeaza organismul, decat poate cand bei in cantitati foarte mari si o sa ai diaree si astfel organismul e privat de ceea ce ii este necesar. Mama mea foloseste ceai laxativ de la Plafar care are in compozitie si crusin si este cat se poate de ok. Bea o cana seara la nevoie si a doua zi dimineata isi face efectul. Subscriu la ceea ce a scris Cat86. Semintele de in sunt foarte bune. In general este bine sa folositi la nevoie metodelele astea. Dulcolax in fiecare zi Cinthya?? Probabil medicul acela de familie nu stia ca pe termen lung medicamentul  poate determina "lenevirea colonului".

#43 2007-08-30 17:14:27

cris.adina
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-08-28

saru'mana de raspunsuri...suna interesant...

Publicitate

loading...

#44 2007-08-30 23:55:41

ElaElis
Full member

ET nu te supara dar exagerezi cu categorisirea medicilor de familie!!! evident ca orice padure are si unele uscaturi, dar nu se face sa generalizezi!!! nu e frumos, nu este corect!!!! sunt si exceptii... rare, dar sunt!!!! eu sunt multumita de sfatul dnei doctor.... cine vrea sa asculte bine, cine nu... nu!!!Stai linistita, eu nu lucrez in domeniul sanitar, deci nu iau apararea nimanui!!!
eu am zis CEAI DE CRUSIN!!!! exclusiv crusin!!!! nu in amestec cu alte plante!!! ceai laxativ care are si crusin in compozitie este deja alta poveste si sunt de acord ca face bine; am consumat si eu un ceai laxativ de la plafar si avea in compozitie crusin, dar intr-o proportie mica fata de alte plante; incercasem dealtfel si ceai de crusin simplu si am avut termen de comparatie!!!! a fost cumplit si la gust si ca efect!!! asa ca sunt de acord cu un eventual amestec de plante, dar spun NU hotarat ceaiului de crusin simplu!!! mie nu mi-a facut bine pentru ca am trecut in extrema cealalta si e total neplacut!!!

#45 2007-08-31 19:31:01

bibiu
New member
Inregistrat: 2007-03-12

ac nu ishi fac efectul numai in cazul in care in primele 4 ore de cand ai luat pastiluta ai diaree, sau si chiar daca au trecut mai multe ore si pe parcursul zilei ai mai multe scaune, mai subtiri sau... normale... ? de ex eu am luat-o aseara la 21... si in cursul zilei de azi am avut probleme... 8-|

Ultima oara a fost editat de bibiu (2007-08-31 19:33:06)

#46 2007-09-01 13:23:02

ET
Addicted member

bibiu a scris:

ac nu ishi fac efectul numai in cazul in care in primele 4 ore de cand ai luat pastiluta ai diaree, sau si chiar daca au trecut mai multe ore si pe parcursul zilei ai mai multe scaune, mai subtiri sau... normale... ? de ex eu am luat-o aseara la 21... si in cursul zilei de azi am avut probleme... 8-|

Pentru lamuriri uite-te aici: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 88#p140888

#47 2007-09-01 13:48:14

bibiu
New member
Inregistrat: 2007-03-12

multumesc mult et puss m-am linistit smile

#48 2007-09-03 15:43:50

ElaElis
Full member

Ce efect au musli in cazul problemelor de genul acesta??? mie imi plac mult cu zahar si lapte proaspat si ezit sa consum tocmai pentru ca am un colon pretentios; stresul de locatie (adica dc trebuie sa folosesc alta toaleta decat cea de acasa sau daca e cineva in vizita mai lunga de o zi) e prima cauza care ma duce la constipatie!!!! si greu mai scap!
  Multumesc!

#49 2007-09-03 16:00:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ar trebui sa iti regleze tranzitu;l acest musli...sunt fibre in fond

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#50 2007-09-03 18:13:19

FlyingSnow
New member
Inregistrat: 2007-08-31

ElaElis
Ar fi bine sa folosesti musli fara zahar - zaharul si alte produse mult prea rafinate - biscuiti, prajituri, piine alba, si altele de genul celor care au un continut scazut in fibre - favorizeaza constipatia (ca sa nu mai vorbim de caloriile in plus pt silueta smile ... si bea multa apa - cam la 2 L pe zi (incluzand si supe, fructe zemoase ) ... te inteleg perfect in privinta stressului de locatie big_smile

Super interesant topic - lamureste multe din zvonurile auzite smile mai ales ca de constipatie se leaga si persistenta unor infectii genitale..

Ultima oara a fost editat de FlyingSnow (2007-09-03 18:15:00)

#51 2007-09-03 20:32:43

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

uite ca nu sunt singura care se streseaza cand pleaca de acasa tongue eu o patesc 4-5 zile la rand daca nu-s acasa sad si culmea, cunosteam o persoana care a murit de cancer la colon tocmai din cauza unor constipatii indelungate...

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-09-03 20:32:52)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#52 2007-09-03 21:16:30

ElaElis
Full member

Multumesc frumos pentru lamuriri!!!

#53 2007-09-04 00:38:59

FlyingSnow
New member
Inregistrat: 2007-08-31

Ivy , that's scary !
... chestia cu constipatia la persoana respectiva cred ca mai mult s-a datorat starii mai deosebite in care se afla colonul in cazul in care e afectat de o tumora ... dar perioade lungi (ani) de constipatie pot duce la o tumora - prea multe substante toxice care ar trebui eliminate stau acolo prea mult ... so, fight it! smile

la mine merge foarte bine dupa o jumatate de ora de miscare  - dar alergat sau aerobic, acompaniata de apa multa + dieta bogata in fibre - piine integrala , musli, vegetale proaspete.. putine grasimi  ...iar orezul sa nu fie prea rafinat  lol pfuu

Ultima oara a fost editat de FlyingSnow (2007-09-04 00:39:47)

#54 2007-09-04 11:37:29

ET
Addicted member

ElaElis a scris:

ET nu te supara dar exagerezi cu categorisirea medicilor de familie!!! evident ca orice padure are si unele uscaturi, dar nu se face sa generalizezi!!! nu e frumos, nu este corect!!!! sunt si exceptii... rare, dar sunt!!!! eu sunt multumita de sfatul dnei doctor.... cine vrea sa asculte bine, cine nu... nu!!!Stai linistita, eu nu lucrez in domeniul sanitar, deci nu iau apararea nimanui!!!
eu am zis CEAI DE CRUSIN!!!! exclusiv crusin!!!! nu in amestec cu alte plante!!! ceai laxativ care are si crusin in compozitie este deja alta poveste si sunt de acord ca face bine; am consumat si eu un ceai laxativ de la plafar si avea in compozitie crusin, dar intr-o proportie mica fata de alte plante; incercasem dealtfel si ceai de crusin simplu si am avut termen de comparatie!!!! a fost cumplit si la gust si ca efect!!! asa ca sunt de acord cu un eventual amestec de plante, dar spun NU hotarat ceaiului de crusin simplu!!! mie nu mi-a facut bine pentru ca am trecut in extrema cealalta si e total neplacut!!!

Ai si tu dreptate...Cred ca eram furioasa (!) cand am scris post-ul ala. Mea culpa!

#55 2007-11-20 09:42:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

da. fa-ti urgent o programare pentru analize, de preferat la o clinica privata. nu e normal sa stai asa....

#56 2007-11-20 12:16:47

norishorulalb
Banat

of doamne...chiar nu stiu ce poti sa ai, sincer...

#57 2007-11-21 11:59:48

norishorulalb
Banat

si tie la fel. sper sa ai multa sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.