homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatia-4

#58 2007-11-21 13:33:06

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: Constipatia

am patit-o si eu...sunt asa umflata de parca sunt insarcinata in luna a 15-a...am luat standalax (despre care am intrebat la vreau sa aflu)...aseara si dimineata am baut lapte rece plus ca aseara am luat si o cana cu zeama de varza...acum am luat un triferment si simplex picaturi...degeaba sunt foarte balonata si nici un gaz nu vrea sa iasa (am rosit) iar scaun de sambata nik...aaa si beau cafeluta in fiecare dimineata..si fac si miscare seara (fac aerobic acasa)....ooofff ce sa mai fac?...nu mai incap in pantalon si nu mai pot incheia nici macar paltonul

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#59 2007-11-21 13:34:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

rabdare smile o sa iasa...intr un final tongue bea si ceaiul ala...ia ti de ala care nu e pliculete...ci sunt plantele uscate direct...e mai bun...

happy with him...inlove with him...puss

#60 2010-05-18 20:07:06

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

buna.ce pot sa fac sa o ajut pe buni meu are 82 ani si are tumoare renala care se pare ca apasa pe intestine(asa mi-a zis med de familie) si nu poate sa mearga la toaleta(scaun).i-am dat medicamente(dulcolax) dar se pare ca nu isi fac efect.ce as putea sa ii dau ceva ceaiuri etc?

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#61 2010-05-18 20:11:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Aissa medicul nu i-a dat nimic? Daca laxativul nu merge ... nu stiu ce altceva ai putea incerca.

Fericita mamica de Aida Maria!

#62 2010-05-18 20:32:15

aissa_kiss
Full member

atata ia dat nimic altceva pt asa ceva:(

Publicitate

loading...

#63 2010-05-18 21:27:22

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

aissa_kiss a scris:

pai medicul de familie este singurul care il ingrijeste pe bunicul tau? pentru ca daca are o tumora trebuie sa il vada un oncolog, un urolog, coordonati de medicul de familie.

ideea e ca oamenii foarte in varsta sunt constipati in mod normal, pentru ca nu mai au un tonus foarte bun..plus tumora de care zici - care trebuie neaparat investigata mai complex - iese o combinatie dificila. poti sa apelezi la clisme de exemplu, e dificil oricum de manageriat un astfel de caz.

#64 2010-05-18 22:11:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

fetelor, pentru constipatie am facut o cura cu ceai chinezesc (ceai verde+mixtura de plante si ginseng) cam 2 saptamani. Am pus si lamaie ca sa fie mai bun la gust. Si-a mentinut efectul cam 1 luna jumate (1 scaun/zi, maxim 2). Urmeaza sa mai fac o cura. E cam 10-12 lei cutia, in supermarketuri.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#65 2010-05-18 22:54:51

aissa_kiss
Full member

moksha a scris:

aissa_kiss a scris:

pai medicul de familie este singurul care il ingrijeste pe bunicul tau? pentru ca daca are o tumora trebuie sa il vada un oncolog, un urolog, coordonati de medicul de familie.

ideea e ca oamenii foarte in varsta sunt constipati in mod normal, pentru ca nu mai au un tonus foarte bun..plus tumora de care zici - care trebuie neaparat investigata mai complex - iese o combinatie dificila. poti sa apelezi la clisme de exemplu, e dificil oricum de manageriat un astfel de caz.

a fost internata in spital unde ia descoperit tumoarea dar nu mi sa zis de care ii...atata stiu ca nu o opereaza ca ii prea in varsta si poate ceda pe masa de operatie.un onclog sau un urolog nu a vazuto pt ca nu a trimiso nimeni la ei......

#66 2010-05-18 23:17:40

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

aissa_kiss a scris:

moksha a scris:

aissa_kiss a scris:

a fost internata in spital unde ia descoperit tumoarea dar nu mi sa zis de care ii...atata stiu ca nu o opereaza ca ii prea in varsta si poate ceda pe masa de operatie.un onclog sau un urolog nu a vazuto pt ca nu a trimiso nimeni la ei......

inteleg. eu cred ca ar fi nevoie sa o vada totusi, nu putem acum sa presupunem ca e prea in varsta si deci nu are sanse la operatie, deci eu zic ca un consult nu strica.

despre problema cu constipatia ti-am zis, cel mai bine e sa apeleze la niste clisme periodice si sa incerce sa aiba grija cu alimentatia. daca explicatia consta in tumora care apasa, e intr-adevar mai complicat, dar chiar nu vad cum ar putea sa fie asta cauza directa, eu zic ca e mai degraba varsta de vina.

multa sanatate!

#67 2010-05-19 00:07:02

aissa_kiss
Full member

moksha a scris:

aissa_kiss a scris:

moksha a scris:

inteleg. eu cred ca ar fi nevoie sa o vada totusi, nu putem acum sa presupunem ca e prea in varsta si deci nu are sanse la operatie, deci eu zic ca un consult nu strica.

despre problema cu constipatia ti-am zis, cel mai bine e sa apeleze la niste clisme periodice si sa incerce sa aiba grija cu alimentatia. daca explicatia consta in tumora care apasa, e intr-adevar mai complicat, dar chiar nu vad cum ar putea sa fie asta cauza directa, eu zic ca e mai degraba varsta de vina.

multa sanatate!

multumesc mult

#68 2010-12-15 18:46:33

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

am si eu o problemuta. nush din ce cauza exact, dar cred ca m`am constipat si eu neutral
de obicei fac la 2-3 zile, deci nu every day...si are o consistenta nici moale, dar nici tare sa mor acolo. Ideea e ca n`am mai mancat supe/ciorbe de vreo 2 saptamani si ma gandesc daca e de la asta? saaau de la niste vitamine pe care le iau de o saptamana? desi parca dinaintea lor deja faceam mai rar.. (adica de la ultima ciorba mancata)

vitaminele sunt astea: http://www.farmaciastejara.ro/eurovita- … -1936.html

are legatura cu, componentele din ele?

#69 2010-12-15 19:48:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Din cate stiu eu, fierul provoaca constipatie smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#70 2010-12-15 20:36:06

deealexx
Hero member
Site

am mai luat fier+vitamina C si nu am patit asa.. deci nu`i de la fier. O fi de la "no supa, no ciorba"

#71 2010-12-15 23:02:17

deealexx
Hero member
Site

incerc sa mananc tot mai "lichid"..maine fac supa de galuste big_smile sper sa functioneze..ca nu patesc asa ceva de obicei x(

#72 2010-12-16 10:03:33

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Tata ia polen cand are probleme din astea.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#73 2010-12-16 10:10:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

deealex, poti folosi tarate de grau sau psyllium, sau seminte de in macinate pe care sa le pui in iaurt dimineata, de exemplu

#74 2010-12-17 00:55:37

deealexx
Hero member
Site

me = very happy lol abia am venit de la baie lol am bagat in mine azi dupa`amiaza 2 farfurii de supa cu galuste big_smile big_smile big_smile am zis bodaproste acuma cand am revenit in camera lol

#75 2010-12-17 09:36:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

inseamna ca nici nu bei suficienta apa smile vezi si tu sa ai in jur de 2l de lichide pe zi

#76 2010-12-17 13:10:10

deealexx
Hero member
Site

apa beau, dar ce`i drept cand e frig afara nu`mi vine sa`mi "racesc" gura lol plus ca nu prea simt nevoia.....problema e si la supe/ciorba. ca nu mi`am facut deloc la camin si s-a vazut de data asta.

oricum sunt bucuroasa ca m`am rezolvat. multumesc de sfaturi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.