|
Nu esti logat.
O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-9#153 2010-03-11 22:01:25
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrufata perfecta si relatia voastra>??? Offline #154 2010-03-11 22:04:23
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrufelicitări pentru decizie, ai făcut cel mai potrivit lucru. baftă pe viitor și nu uita să te pui mereu pe tine pe primul loc Offline #155 2010-03-11 22:06:44
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruWow ! Asa m-a trecut un fior cand am citit Super ! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si esti acasuca cu ai tai Offline #156 2010-03-11 22:07:41
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruNU mai sunt cu el...am ramas amici cred ca e suficient la cate am tras.Eu i-am zis ca nu il voi suna,dar daca el vrea sa vb cu mine ma suna ii voi raspunde,sau pe mess daca are ceva de zis.Dar nu mai vreau sa fiu cu el niciodata,il iubesc dar...parintii mei sunt pe primul loc!Imi pare rau ca am realizat dupa atata timp si i-am lasat pt el dar greseala e facuta si am invatat din asta! Ma Frec In El SiStEM! :f�rbannad: Un vot pls http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/ Offline #157 2010-03-11 22:14:56
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruEu zic sa nu-ti para rau. O relatie o ingrijesti tot timpil nu doar cand esti pe punctul de a o pierde asa ca daca el te iubea cu adevarat isi facea timp si pentru tine, si sa te duca acasa din cand in cand, si sa te mai scoata in oras etc. A fost egoist si a crezut ca daca esti acolo se poate comporta oricum cu tine pentru ca tu vei accepta ! Ei uite ca lucrurile nu stau mereu asa si ma bucur ca ai fost atat de puternica sa lasi totul si sa te intorci unde iti e locul. Bravo Offline Publicitateloading...
#158 2010-03-11 22:19:40
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusummer nu imi pare rau ca s-a terminat...din contra.Nu-mi ramane decat sa imi recuperez prietenii,iar in septembrie incep scoala din nou dau si eu BAC-ul si sa imi gasesc un serviciu...dragostea sa mai astepte Ma Frec In El SiStEM! :f�rbannad: Un vot pls http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/ Offline #159 2010-03-11 22:24:08
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruBac-ul si la facultate cu tine Ai timp toata viata sa muncesti Offline #160 2010-03-11 22:34:50
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
Ma Frec In El SiStEM! :f�rbannad: Un vot pls http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/ Offline #161 2010-03-12 02:59:15
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruFelicitarile mele! Bine ca te-ai trezit. Offline #162 2010-03-12 10:46:16
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruMa bucur ca ai reusit sa lasi totul in urma ta. Depinde de tine acum sa fi invatat ceva din toata povestea asta... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #163 2010-03-12 10:57:35
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrudoamne...ma bucur pentru tine. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-03-12 10:58:30) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #164 2010-03-12 12:07:32
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrufata perfecta, bravooo!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #165 2010-03-12 13:58:37
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusaru` mana fetelor Ma Frec In El SiStEM! :f�rbannad: Un vot pls http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/ Offline #166 2010-03-12 14:58:07
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
Subscriu! Offline #167 2010-08-20 10:45:29
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruFetelor redeschid acest topic (altul mai potrivit nu am reusit sa gasesc) pentru a vedea si parerea altor persoane legata de urmatoarea problema: scurt si la obiect si eu sunt intr-o relatie cu un barbat in divort, cu 2 copii si nu stiu incotro sa o mai apuc si cata rabdare/judecata sa mai depun in relatia asta. El spune ca nu mai are nimic cu fosta nevasta ca tot ceea ce fac impreuna este pentru copii sau pt afacerea pe care o au. Eu insa incep sa nu mai am rabdare si sa nu mai dau crezare acestor vorba...situatia dureaza deja de mai bine de 9 luni timp in care divortul inca nu s-a semnat din varii motive (ba ca lipseste nush ce, ba ca bla bla). Ultima oara a fost editat de danny (2010-08-20 10:47:03) Offline #168 2010-08-20 10:52:52
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrucred că răspunsul stă la tine: av?nd ?n vedere situația, ești capabilă ca la 23 ani să te ?nhami la așa ceva știind că toată viața (DACĂ răm?neți ?mpreună) vei fi pe locul 2, copiii s-ar putea să nu te placă și să-ți facă zile negre, nevasta să-i dea telefon ?n toiul nopții că au copiii nevoie de cine știe ce și el să fugă și să te lase, etc Offline #169 2010-08-20 10:57:02
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruasa e anabella_n, sunt constienta si de chestia asta. Insa eu sunt o persoana foarte corecta si cu principii. Si ma gandesc sincer daca nu gresesc cand zic ca mi se pare deplasat si total nesanatos sa 'simulezi' o familie fericita, sa mergi in concediu cu fosta nevasta etc....si la asta as dorii sa aflu alte pareri, poate sunt eu prea batuta in cap ca sa pricep si sa accept o astfel de situatie.. Ultima oara a fost editat de danny (2010-08-20 10:58:24) Offline #170 2010-08-20 11:10:48
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusi eu ca si ana cred ca nu e benefica pt voi aceasta situatie,ca esti tanara si te inhami la prea mult.2 copii!si o fosta sotie!eprea mult.eu una nu as accepta sa-mi impart barbatu cu alta never ever!da tu stii mai bine.totusi gandeste-te ca esti inca tanara.timpu zboara. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #171 2010-08-20 11:18:03
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusincer, danny? situația mi se pare normală at?ta timp c?t copiii nu au de suferit și cresc normal, av?nd 2 părinți alături ?n concedii și-n restul timpului, at?t c?t e posibil. de asta ți-am spus că răspunsul de află la tine și să te g?ndești bine dacă-ți convine să fii mereu pe locul 2 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|