homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-8

#134 2010-03-10 15:39:55

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

nu-i spune nici maine nimic, lasa-l sa descopere singur la 10 seara, cand vine acasa chicot
succes! goodluck
sa ne tii la curent.

#135 2010-03-10 15:44:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

fata-perfecta a scris:

nu cred ca poate venii tata,e suficient ca vine mama si ma duce acasa...

va multumesc fetelor de sfaturi,eram constienta ca trebuie sa plec sa ma intorc acasa,dar nu aveam curajul sa ii spun si lui.Oricum va afla doar maine,nu ii voi spune absolut nimic de teama,pana atunci incet imi adun lucrurile,le voi aranja fara sa dau de banuit.Va voi tine la curent cu schimbarile puss

anca da implinesc 20 in aprilie

stau cu el din iunie 2009

și după ce pleci, ai grijă să-ți reiei studiile. nici o iubire din lumea asta nu merită să-ți sacrifici educația și să-ți ?ngrădești orizonturile
succes și nu te răzg?ndi. consideră că a făcut destule prostii ?n numele acestei iubiri, acum ia decizia corectă

#136 2010-03-10 16:37:23

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

fetelor ce citesc in ultimu l timp pe forum zici ca sunt telenovele  wow  wow  wow

nici cuvinte nu mai am fata perfecta...fa ce au spus fetele si bafta

#137 2010-03-10 16:39:42

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu cred ca sunt prea naiva si traiesc intr-o lume a mea, dar mi se parea asa imposibil sa existe situatii de genul acestora in viata reala...

#138 2010-03-10 16:45:49

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

si eu eram intr-o situatie similara pana cand ne-am mutat la maicasa si am scapat de dementa de bunicasa.si maica-sa mai comenteaza da in limite normale si la chestii de bun simt -mai mult lui lol -
el s-a mai schimbat desi zilele astea e cam nervos cu turele noastre inverse si incercam sa remediem problema.

bunicile nebune s-au adunat in Tm si in jurul Tm.

Fata Perfecta o sa ajungi acasa si va fi bine crede-ma.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

Publicitate

loading...

#139 2010-03-10 17:31:21

fata-perfecta
Banat
De la: Tg-Mures :X
Inregistrat: 2009-11-27

bun...deci maine la ora asta voi fi acasa smile
Tata pr si simplu a innebunit cand a auzit povestea si inca nu stie multe ...acum 10-20 de minute m-au sunat sa imi spuna ca vin dupa mine,iar maine voi dormi in patul meu,in camera mea care a ramas asa cum l-am lasat eu hjarta
  Cand imi amintesc ce bine e acasa parca nici nu imi pasa,ma bucur ca parintii mei sunt asa cum sunt si la prima lacrima a mea sunt in stare de tot.

Anabella_n cu siguranta imi voi relua studiile,la acelasi liceu,acelasi profil si aici am vrut sa le continui,dar cum zicea bunica lui "nu iti trebuie scoala ca sa tii sapa in mana" si la cat de orbita am fost de dragostea asta am zis ca mai astept.

Ma Frec In El SiStEM!
:f�rbannad:

Un vot pls puss http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/

#140 2010-03-10 18:06:38

Madalina85
Addicted member

mai eu ceea ce nu inteleg e cum au putut parintii tai sa te lase sa pleci asa de capul tau la nici 20 ani impliniti?  wow nu stiam ca nu ai terminat nici liceul....ai anuntat pe cineva ca pleci? ai inceput sa impachetezi?

#141 2010-03-10 18:50:36

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

nebuna bunica are... as fi fost plecata demult, si lui i-as fi dat ultimatumuri: ori cu mine ori cu bunicasa. cata neismtita sa fie sa zica ca nu-ti trebuie scoala ca sa tii sapa in mana. pleaca de acolo si nu te mai uita inapoi. comportamentul lui e cat se poate de ciudat. mai ales ca din ce am citit eu mai sus practic nu prea-ti mai acorda atentia cuvenita.
pot sa te intreb ceva? poate parea deplasata intrebarea mea dar totusi intreb: a fost vreodata violent cu tine verbal sau fizic pana acum?

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#142 2010-03-10 20:11:32

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

O parte din vina o ai si tu pentru ca ai abandonat tot pentru el ori cand faci lucru asta e ca si cum i-ai spune ca nimic nu mai conteaza pentru tine decat el si normal ca a profitat de chestia asta stiind ca tu vei fi mereu acolo orice s-ar intampla sau indiferent daca el se va comporta okey sau nu. Un barbat care te iubeste, in conditiile in care tu ai renunta in primul rand la familie incearca sa-ti aline durerea si incearca sa te ajute sa-i vezi cat mai des nu sa nu se intereseze deloc ba mai mult sa nu te bage in seama cand ii ceri sa te duca la gara. Eu cred ca omu asta te tine pe postd e servitoare, a vazut ca faci totu in casa hai sa nu-i convina.
Foarte bine ca ti-ai anuntat familia, ai niste parinti buni ca altii in locul lor te-ar fi pus sa te descurci, incearca sa-i apreciezi mai mult si sa nu-i mai dai pe un barbat. Oricat de fericita te-ar face un barbat la un moment dat nu-ti asigura nimeni ca lucrurile vor sta la fel si peste un an ori iubirea si sprijinul parintilor o sa-l ai mereu neconditionat !

#143 2010-03-10 20:13:43

fata-perfecta
Banat

missO de impachetat nu impachetez,doar cand ajung aici parintii si nici nu am anuntat,prefer sa astept pana ajung aici.
Eu cand am plecat le-am promis parintilor ca voi continua sc aici...tata nu a fost deacord sa plec,dar dupa o discutie cu mama m-au lasat.Nici in ziua de azi nu stiu ce au vb ei in particular,desi am unele banuieli.Eu am avut o sora care a murit acum 3 ani probabil mama s-a gandit ca voi fugi de acasa daca nu sunt de acord si ma vor pierde si pe mine.

blue niciodata nu m-a lovit,nici macar proasta sau cv de genul nu m-a facut...pur si simplu nu mai merge.Nu mai comunicam ca inainte...eu am incercat sa vb cu el sa vad ce se intampla dar evita sa imi raspunda.

Stiu ca intr-o relatie e nevoie de 2 pers dar eu am obosit sa fac totul singura
Cineva m-a intrebat daca vb la telefon...da vb si la sfarsitul conversatiei imi spune ca ma iubeste,sa am grija de mine.La fel si dimineata cand pleaca ma saruta si imi zice ca ma suna mai incolo.Desi nu vb mult la telefon,poate nici 2 minute,dar ma suna intr-o zi de mai multe ori.

Summer ai dreptate,eu ma bucur ca am avut puterea sa pun punct.Acum nu-mi ramane decat sa le cer iertare parintilor.Am invatat muuuulte din experienta asta crede-ma,din greseli invata omul.

Ultima oara a fost editat de fata-perfecta (2010-03-10 20:22:10)

Ma Frec In El SiStEM!

#144 2010-03-10 21:11:22

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Acum am citit si eu povestea ta..Ai luat decizia corecta ! Sa ne spui cand ajungi acasa smile

#145 2010-03-10 22:10:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

fata-perfecta a scris:

Anabella_n cu siguranta imi voi relua studiile,la acelasi liceu,acelasi profil si aici am vrut sa le continui,dar cum zicea bunica lui "nu iti trebuie scoala ca sa tii sapa in mana" si la cat de orbita am fost de dragostea asta am zis ca mai astept.

dacă ai trăi ?n secolul XIX, la țară, cu siguranță nu ți-ar trebui școală pentru asta. ba din contră, ar trebui să te consideri fericită că te-ai "măritat" at?t de repede  bang
eu credeam că ai renunțat la a merge la facultate, dar tu ai dat cu piciorul p?nă și liceului?!?!  yikes
să pleci e cel mai bun lucru pe care-l puteai decide la v?rsta asta și la opțiunile pe care le ai l?ngă el

#146 2010-03-11 14:56:57

Madalina85
Addicted member

kapitulation ai ajuns acasa?

#147 2010-03-11 17:07:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Alex2 a scris:

Acum am citit si eu povestea ta..Ai luat decizia corecta ! Sa ne spui cand ajungi acasa smile

exact... bravo!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#148 2010-03-11 21:34:21

fata-perfecta
Banat

Buna seara fetelor!

Am ajuns acasa al9leacer 

Aseara la 11 jumate au ajuns parintii mei,iar el a ramas  wow  mut...habar nu avea ce se intampla.Am avot toti 4 o discutie dupa care a aparut "baba lui" asa o numeste pe bunica si a inceput sa ma faca nenorocita,dobitoaca si in toate felurile...a iesit urat de tot scandal,exact cum ma asteptam.El m-a intrebat de ce nu i-am zis nimic si i-am zis ca nu aveam cand "esti tot timpul ocupat de mine nu mai ai timp,nu iti pasa de nimic doar sa ai de mancare sa fie curat cand ajungi acasa".Cu asta am mers cu mama in camera si am impachetat,"baba lui" a venit si ea sa inspecteze si mi-a zis "vezi fa,sa iei numai lucrurile tale" roll

Pe la 6 dimineata am ajuns acasa am dormit iar restul zilei i-am dedicat mamei,am glumit,am plans impreuna smile am iesit la cumparaturi , la un suculet apoi am ajutat-o in bucatarie.

Ma bucur ca am avut puterea de a lua decizia asta,va multumesc si voua de sfaturi ,fara sfaturile voastre nu cred ca plecam desi eram constienta ca trebuie~ Va multumesc puss

Ma Frec In El SiStEM!

#149 2010-03-11 21:43:48

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

majoreta   rock  bravo , ma bucur ca ai ajuns acasa unde ti-e locul    nocry

#150 2010-03-11 21:45:17

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ai facut ce e mai bine pentru tine tummenupp
dar sunt curioasa..el te-a lasat sa pleci asa usor?adica nu a incercat sa te opreasca?nu a zis nimic cand "baba lui lol )  te jignea?

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-03-11 21:45:38)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#151 2010-03-11 21:48:01

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Si el,nu a zis nimic?Sa incerce sa te opreasca sau altceva?

hjarta hjarta

#152 2010-03-11 21:51:17

fata-perfecta
Banat

pink pana la urma a plecat baba ei lol a vazut ca nu o baga nimeni in seama...mama era si ea prea prinsa in discutie,tata la fel eu i-am aratat un simplu f**k you big_smile am zis ca imi permit dupa atatea jigniri pt ca pana acum nu i-am comentat deloc din contra am executat.
  M-a intrebat G. daca m-am gandit bine pt ca daca raman lucrurile se vor schimba dar nuuuuu, azi m-a sunat si am vb vreo 5 minute m-a intrebat cum am ajuns acasa si daca putem tine legatura sau sa mai merg in vizita dar nici asta multumesc lol

Ultima oara a fost editat de fata-perfecta (2010-03-11 21:52:49)

Ma Frec In El SiStEM!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.