O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-6
- Kleo
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-12-26
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
Imi pare rau cezady pt viata ta.....Dar in 6 ani nu ti-ai dat seama ce fel de om e? Si de ce ai mai facut 3 copii?Nu te judec, insa uneori ne facem viata grea si prin deciziile noastre
Keep trying! Maybe you'll succeed!
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
Cezady, foarte trista povestea ta! Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa invete cate ceva din relatarea ta! Multa bafta sa treci peste, desi imi imaginez ca iti e fff greu...
- cezady
- New member
- Inregistrat: 2010-01-04
dya20 a scris:Imi pare rau cezady pt viata ta.....Dar in 6 ani nu ti-ai dat seama ce fel de om e? Si de ce ai mai facut 3 copii?Nu te judec, insa uneori ne facem viata grea si prin deciziile noastre
Stiu ..toata lumea imi spune acelasi lucru...nu mi-am dorit conceptia niciunuia..dar atunci cand dumnezeu mi ia dat am tras si cu dintii ca acesti copii sa fie in viata ,sa se nasca si satraiasca ...nu credeam ca voi ajunge ca din toate planurile de viata pe care mi le-am facut...am ramas doar cu cei 3 copii ai mei..si cu un viitor incert pt ei...
Si.DA ..in 6 ani NU AM VRUT sa vad cine e...nici o femeie cand are deja un copil,nu mai vrea sa vada anumite chichite..si lasa sa treaca cu vedrea..doar ca in cazul meu..a fost mai grav...nu am vrut sa vad ca e un om care nu ma vrea ,si nu isi vrea copilul..apoi copii..si in momentul cand mi-a luat si ultima ramasita de putere din mine...m-a alungat A stors toata puterea mea de munca ..si cand nu am mai putut face fata..la 3 copii o casa ,o firma..si un sot care vrea sa fie el pe primul plan in orice(adica nici cafeau nu era in stare sa si-o puna in ceasca singur)...m-a adus in stadiul in care nu stiam nici in ce zi suntem si cum ma cheama...si dupa aia ..normal nu mai eram buna..eram scorpie..si nu ma ingrijesc ,si nu mai arat a femeie. Sa imi zica si mie cand sa mai arat a femeie cand eu zilnic ma culcam la 2-3 noaptea...ma trezeam din juma juma de ora..ca cea mica e de san...si dimineata la 6 -7 incepea programul..ca eu faceam si activitatea din care ne intretineam..mai ramasese sa fac si functia de sofer livrari si domnul era cel mai fericit... Dar aici nu e topicul meu..e topicul fetei care din pacate a fost vrajita de un element ca sotul meu....singura diferenta ca al ei inca nu e divortat..al meu era de doi ani divortat..si nenorocita era o scorpie,si o nesimtita,si el de generos ce afost ia lasat ei tot..si cat sufera el din prima relatie Ca o proasta m-am indragostit,si l-am crezut,fara sa cercetez daca ce spune e adevarat..si uite ce am facut...mi-am pierdut cei mai frumosi ani din viata ...crezand ca fac si eu ceva...
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Scuzati-ma fetelor daca sunt rautacioasa putin, dar parerea mea e ca o femie trebuie sa aiba tot timpul grija de ea. Copiii, munca, sotul, treaba in casa vina dupa ce ai grija ca tu sa fii fericita. Nu zic acum sa lasam tot lucrul ca sa stam in oglinda o ora, dar atata timp cat nu faci decat sa muncesti de dimineata pana seara in mod sigur nimeni nu e fericit. Copiii o sa aiba tot timpul impresia ca mama lor este o persoana obosita si acra, sotul o sa caute pe alta, si pana la urma nici munca nu o sa mai mearga atat de bine.
Poate sunt eu prea tanara sa inteleg cum vine treaba, dar eu chiar cred ca atata timp cat tu nu esti fericit nu poti face pe nimeni fericit, deci implicit copiii si sotul o sa caute sa se departeze de tine.
Pe de alta parte eu daca m-as indragosti de cineva divortat, sau despartit dupa o perioada lunga, sau care isi inseala sotia/prietena cu mine (desi nu sunt de acord cu asa ceva, cu iesitul cu barbatul alteia) m-as uita de 1000 de ori, ca doar nu face asta de ingeras.
Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-01-11 17:14:07)
- whitneyfree
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-09
pilblast , tu ai dreptate ca o femeie trebuie oricand sa aiba grija de ea si de fericirea ei , dar cunosc si eu cazuri de clupluri tinere care au facut repede copii dupa casatorie si ea nu a mai acordat atat de multa atentie sotului , in sensul ca nu a mai stat sa il observe foarte bine asa cum face o femeie ( spiritul analitic ) si cand copiii au mai crescut s-a trezit dupa foarte multi ani langa ea cu cineva pe care aproape ca nu il mai cunostea , evident ca acum care mai sunt impreuna au o viata de cuplu aproape inexistenta;
tot ce pot sa afirm este ca decizia unui mariaj trebuie luata dupa ani de zile de stat cu persoana respectiva , exceptii de la regula asta sunt doar cazuri fericite ..
si inca ceva , sunt casatorita si ar trebui sa vorbesc din perspectiva sotiei , asa cum am vazut ca s-a mai vorbit mai sus , dar realitatea este ca nimeni pe lumea asta nu iti este tie dator doar ptr ca ai o verigheta pe deget , doar sotul tau ; este singurul om din lume care ti-a facut o promisiune pe viata , si singurul care este vinovat cand nu se poate tine de ea ; daca sotul meu ar avea vreodata o amanta nu cred ca e vina ei , ci a lui; asa cum si mie mi se fac avansuri desi stiu ca sunt casatorita , si le refuz , ar trebui sa faca si el
Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2010-01-12 16:46:04)
To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
whitneyfree a scris:si inca ceva , sunt casatorita si ar trebui sa vorbesc din perspectiva sotiei , asa cum am vazut ca s-a mai vorbit mai sus , dar realitatea este ca nimeni pe lumea asta nu iti este tie dator doar ptr ca ai o verigheta pe deget , doar sotul tau ; este singurul om din lume care ti-a facut o promisiune pe viata , si singurul care este vinovat cand nu se poate tine de ea ; daca sotul meu ar avea vreodata o amanta nu cred ca e vina ei , ci a lui; asa cum si mie mi se fac avansuri desi stiu ca sunt casatorita , si le refuz , ar trebui sa faca si el
Subscriu.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Amin for that, fetelor! eu nu sunt casatorita, insa ma gandesc ca faptul ca daca tu, ca femeie, te neglijezi in asa fel, face cumva ca reactia barbatului sa fie cumva normala. nu din punct de vedere social/moral, ci din punct de vedere omenesc. pentru ca el cand te-a cunoscut, te stia ingrijita, aranjata, poate nu tot timpul, dar mai mereu. ori daca tu acum ai devenit antipatica, anti-sociala, cand el vrea sa se apropie de tine mirosi a ceapa - lucruri pt care nu trebuie sa fii neaparat invinovatita, dar totusi, tine de respectul fata de tine si fata de partener sa te ingrijesti- normal ca daca apare o alta, care e si mai calma si mai binedispusa il va vraji, indiferent de cati copii are el cu tine si de cati ani sunteti impreuna. dragostea se intretine si se construieste in timp, iar abordarea femeilor cum ca: gata, m-am maritat, de acum e doar al meu si nimic nu va schimba asta este total eronata. ganditi-va ca aceasta schimbare este perceputa de el asa cum am percepe noi faptul urmator: la inceput este atent, dragut, ingrijit si dupa 5 ani de casatorie, pt ca este stresat si obosit si stiu eu mai cum, e mereu imbufnat, miroase a transpiratie cand se baga langa noi si mai mea si o bere, dupa care ragaie mirosind a usturoi. si noi, femeile, in acel moment am incepe sa fim atrase de barbatii aranjati si dichisiti. poate nu am ajunge sa inselam, poate am ajunge la despartire sau poate doar am accepta o relatie de convenienta...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- whitneyfree
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-09
ai dreptate pokemon , nu stiu cat de mult mai are legatura cu problema ridicata de cezady dar din putina mea experienta de viata pot spune ca un barbat nu are nevoie de mancaruri sofisticate , de prea multa curatenie in casa sau alte treburi cu care ne mai pierdem noi timpul , daca nu esti femeie ptr el s-a dus totul , si muncesti in casa de iti rupi spatele degeaba ...
iar celor care au fost mai putin norocoase in dragoste eu le recomand doar sa nu faca compromisuri prea mari pentru o persoana , si sa nu se lase batute de o experienta urata , exista multi barbati pe lumea asta si sigur se va gasi si cineva sa le poata oferii ceea ce cauta ele , si ptr mrn si ptr cezady pupici
To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour
- mrn
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-21
cezady....povestea ta m-a cutremurat de tot...dupa parerea mea, ar trbui sa incerci sa-ti refaci viatza si sa incerci sa iei copii la tine. meriti si u respect si sa ai mandria ta de femeie! spre binele tau incerca sa il uiti, sa iti pui ordine in viatza si sa ai grija de tine si cum poti de copii.
Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali..
- cezady
- New member
- Inregistrat: 2010-01-04
mrn a scris:cezady....povestea ta m-a cutremurat de tot...dupa parerea mea, ar trbui sa incerci sa-ti refaci viatza si sa incerci sa iei copii la tine. meriti si u respect si sa ai mandria ta de femeie! spre binele tau incerca sa il uiti, sa iti pui ordine in viatza si sa ai grija de tine si cum poti de copii.
Merci fain.Nu ai de ce sa te cutremuri,nu este o poveste speciala,ci chiar comuna,in societatea noastra romanesca.Multe femei au acelasi mod de viata,si poate chiar mai rau,vezi stirile de la ora5,si nu au nici posibilati sa se exteorizeze sau sa caute ajutor,sau mai rau..sa-si doreasca ajutorul. Eu multumesc lui D-zeu,am niste parinti buni,care m-au ajutat atunci cand mi-a fost mai greu,care au dat la o parte tot ce a fost neintelegeri intre mine si ei,totul ca sa ma ajute pe mine,copilul lor.La randul meu si eu incerc sa fac acelasi lucru pt copii mei,si imi pare rau ca a trebuit sa aflu despre rautaile lumii,si a oamenilor in general,pe pielea copiilor mei. Eu iti spun doar sa fii fooaarte atenta in jurul tau,si nu te uita doar in gura lui ,la ce iti spune,uite-te si analizeaza ceea ce face,si cum actioneaza in diferite stari de spirit. Sti cum se spune..nu stii ca e drac pana nu il bagi in casa....mare mare atentie.
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
pokemon a scris:Amin for that, fetelor! eu nu sunt casatorita, insa ma gandesc ca faptul ca daca tu, ca femeie, te neglijezi in asa fel, face cumva ca reactia barbatului sa fie cumva normala. nu din punct de vedere social/moral, ci din punct de vedere omenesc. pentru ca el cand te-a cunoscut, te stia ingrijita, aranjata, poate nu tot timpul, dar mai mereu. .
aici tin sa te contrazic cu ceva dar sa iti dau totodata dreptate. e nevoie ca femeia sa fie mereu ingrijita asa cum e nevoie ca barbatul sa urmeze exemplul femeii. INSA, in cazul in care femeia trage ca boul la jug de casa, de copii, de afaceri si barbatul sta cu mana-n partea dorsala...crede-ma ca nu prea ai timp/chef de nici un aranjat cand le faci tu pe toate. necesar intr-o casatorie este ca ambii sa isi imparta treburile, nu cum zicea cezady ea sa faca si el sa stea. nu mi se pare normal. in casa stau aman2, sa faca curat aman2, copii ai 2 parinti-ambii trebuie sa ii ingrijeasca, afacere/serviciu ar fi normal sa aiba aman2 si sa dea randament si acolo. cand se casatoreste barbatul isi ia o sotie, nu o menajera. cezady, multa putere sa treci peste toate cu bine
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
green, sunt de acord cu tine ca trebuie impartite sarcinile. si nu, nu mi se pare nici mie corect sa faci numai tu ca femeie, tot. dar pt asta trebuie comunicare si o relatie sanatoasa. eu nu ma refeream la cazul lui cezady, pt ca e clar ca el nu era om de inteles, ci ma gandeam in general.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- mrn
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-21
cezady a scris:mrn a scris:cezady....povestea ta m-a cutremurat de tot...dupa parerea mea, ar trbui sa incerci sa-ti refaci viatza si sa incerci sa iei copii la tine. meriti si u respect si sa ai mandria ta de femeie! spre binele tau incerca sa il uiti, sa iti pui ordine in viatza si sa ai grija de tine si cum poti de copii.
Merci fain.Nu ai de ce sa te cutremuri,nu este o poveste speciala,ci chiar comuna,in societatea noastra romanesca.Multe femei au acelasi mod de viata,si poate chiar mai rau,vezi stirile de la ora5,si nu au nici posibilati sa se exteorizeze sau sa caute ajutor,sau mai rau..sa-si doreasca ajutorul. Eu multumesc lui D-zeu,am niste parinti buni,care m-au ajutat atunci cand mi-a fost mai greu,care au dat la o parte tot ce a fost neintelegeri intre mine si ei,totul ca sa ma ajute pe mine,copilul lor.La randul meu si eu incerc sa fac acelasi lucru pt copii mei,si imi pare rau ca a trebuit sa aflu despre rautaile lumii,si a oamenilor in general,pe pielea copiilor mei. Eu iti spun doar sa fii fooaarte atenta in jurul tau,si nu te uita doar in gura lui ,la ce iti spune,uite-te si analizeaza ceea ce face,si cum actioneaza in diferite stari de spirit. Sti cum se spune..nu stii ca e drac pana nu il bagi in casa....mare mare atentie.
multumesc pt sfatul tau...te rog ai grija de tn si de copii taii pt k voi sunteti cei mai importanti!
si in leg cu sa analizez ceea ce face am avut ocazia de multe ori...si nu a fost o data in kre sa tipe la mn, chiar dak ii greseam destul de grav...de cele mai mule ori imi explika cu frumosu ce am facut gresit sa discutam dar fara certuri...
Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali..
- fata-perfecta
- Banat
- De la: Tg-Mures :X
- Inregistrat: 2009-11-27
Nu credeam vreodata ca voi ajunge sa cer sfaturi de la voi,pana acum am citit ce postau fetele si am invatat din greselile si experientele lor. Problema mea e urmatoarea:Eu sunt acum in Timisoara stau cu prietenul meu aici (normal locuiesc in Tg-Mures).Mie foarte greu imi vad parintii rar,prietene nu am,din iunie doar o sg data am fost in oras.Daca s-ar intampla sa il parasesc sau o urgenta ceva nici nu stiu cum as putea ajunge in oras.El e de dimineata pana seara la 10 plecat,eu toata ziua stau in casa si in satul asta nenorocit unde si netul merge ft greu semnal am doar daca ies din casa,simt ca inebunesc..nu mai pot fetelor.Am renuntat la multe pt el parinti,scoala,toti prietenii.Altceva nu fac decat sa ma cert toata ziua cu bunica lui care sta cu noi,fa de mancare,fa curatenie,fa asta,fa aia.Totul e luna in casa si in curte dar fa ca sa fie perfect.Mai nou si prt incepe sa imi reproseze k el ma tine pe mine... comunicare =0,pur si simplu nu avem cand sa vorbim.De multe ori ma lasa singura si in week-end.L-am rugat de multe ori sa ma duca la gara sa merg acasa la ai mei macar 2 sapt...raspunsul "sunt ocupat" Eu aici nu am pe nimeni(vb doar cu o doamna care are magazin langa noi si cu ea ft rar),nu stiu cum si de la cine sa cer ajutor.Parintii mei au fost in vizita,au venit sambata si duminica seara au plecat(,dar nu am reusit sa vb cu mama,bunica lui era tot timpul langa noi.Daca vb la telefon vine si ma intreaba cu cine vb.Ma simt ca o sclava aici
Vreau sa merg acasa
Vreau sa il las...il iubesc dar nu mai pot Cum sa procedez?Cum sa ii zic?mie frica de un scandal,eu fiind singura aici nu stiu cum sa incep...
Un sfat o parere fetelor,orice e binevenit!
- Kleo
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-12-26
Buna.Adeq ai renuntat la viata ta, la toti acre te iubesc sa mergi intr-un sat la capatul lumii si nici macar nu esti fericita?Fugi fato....dute de acolo ca iti mananci tineretile alaturi de cien nu merita....la ce distanta este gara?Si cu caruta cuiva...si tot as pleca...Imi pare rau,insa....Macar de ar aprecia ca ai lasat totul pentru el si ai fi firicita,dar vad ca putin ii pasa..Serios,nu merita...
Keep trying! Maybe you'll succeed!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ce furnizor de net este acolo? vb cu cineva sa te duca la gara si ii platesti.
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Mai copila, tu realizezi ca esti ca un prizonier acolo??????? Nu vreau sa fiu prea dura, dar am impresia ca esti tinuta acolo pe post de ajutor in gospodarie!!!! Eu te sfatuiesc sa discuti degraba cu parintii tai, nu inteleg de ce n-ai facut-o cand au fost la tine?! Puteai foarte bine sa-i spui bunicii respective sa va lase cateva minute ca aveti ceva de discutat. Oricum, ia legatura cu ei si intoarce-te cat mai repede la tine acasa. Am impresia vaga ca ti-e frica efectiv sa pleci de acolo Poti iesi cu telefonul in curte, pe strada, poti sa-i suni pe parintii tai de la un telefon public, de la posta, etc. Nu te mai lasa tratata asa, intoarce-te acasa si vezi-ti de viata ta, de scoala, etc....
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- fata-perfecta
- Banat
- De la: Tg-Mures :X
- Inregistrat: 2009-11-27
net de la vodafone anca...e ca un stick
m-am gandit la varianta asta sa vb cu cineva sa ma duca,dar am multe lucruri aici.as avea nevoie de ajutorul cuiva ca sa le car,singura nu pot.
dya asta vreau sa plec,il iubesc altfel nu as fi renuntat la tot si toti dar nu mai pot.
alinda,mie frica sunt singura aici si nu stiu ce reactie va avea cand ii voi spune ca vreau sa plec
Ultima oara a fost editat de fata-perfecta (2010-03-10 14:51:50)
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
de cat timp esti cu el?asa a fost de la inceput de cand ai venit sa stai cu el?
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|