homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-4

#58 2009-12-29 16:18:40

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

fetelor...vad k deja s-a cam incis tarata aici. intr-adevar poate k am si eu o parte de vina...dar va repet..nevasta a plecat de acasa.. automat si ea a renuntat.  si love_t gandeste-te k si-a pierdut orice drept a avut asupra lui! imi dau seama din poza de la avatar k esti o femeie casatorita si ai incercat sa te pui sau deja te-ai pus in locu fetei respective. asa k mai bn gandeste-te inainte sa dai vina pe mn k m-am bagat in relatia lor!  dak el nu te mai vrea si nu simte pt tn decat ura si dispert dc sa il fortezi sa ramana cu tn? nu e NORMAL sa-si refaca viatza? are tot dreptul.

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#59 2009-12-29 16:22:45

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

cum sa simta ura si dispret pt mama copilului si pt femeia cu care s-a legat printr-un act  ... s-a culcat si cu tine si cu ea...s-a distrat tipul pe seama la amandoua si unde i-o fi mai cald acolo se duce.

#60 2009-12-29 16:24:21

mrn
Full member

si pokemon ms....e bn de stiut k mai sunt oameni kre cred k eu NU m-am bagat in relatia lor!

#61 2009-12-29 16:26:41

mrn
Full member

nu pe bune acum...presupun k si prietenul tau sau sotul tau sa mai culcat si cu altele nu doar cu tine! va este atat de greu sa credeti k nu mai simte nimic pt femeia respectiva? k nu mai are sentimente pt ea?

#62 2009-12-29 16:28:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mrn a scris:

nu pe bune acum...presupun k si prietenul tau sau sotul tau sa mai culcat si cu altele nu doar cu tine! va este atat de greu sa credeti k nu mai simte nimic pt femeia respectiva? k nu mai are sentimente pt ea?

asta nu mi-e greu sa cred, imi e greu sa inteleg de ce in conditiile astea mai sta cu ea

Publicitate

loading...

#63 2009-12-29 16:31:26

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pai isi lua un avocat...divorta frumos si isi aranja un program in care sa isi vada copilul prin avocat in asa fel incat sa nu dea cu ochii de ea...sau trebuie sa il invatam noi?
Nu il tinea nimeni legat de ea si in aceeasi casa sub acelasi acoperis probabil si in acelasi pat lol

#64 2009-12-29 16:31:36

mrn
Full member

heimdall, te referi k dc nu divorteaza?

#65 2009-12-29 16:33:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mrn a scris:

heimdall, te referi k dc nu divorteaza?

da

#66 2009-12-29 16:56:51

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

mrn a scris:

fetelor...vad k deja s-a cam incis tarata aici. intr-adevar poate k am si eu o parte de vina...dar va repet..nevasta a plecat de acasa.. automat si ea a renuntat.  si love_t gandeste-te k si-a pierdut orice drept a avut asupra lui! imi dau seama din poza de la avatar k esti o femeie casatorita si ai incercat sa te pui sau deja te-ai pus in locu fetei respective. asa k mai bn gandeste-te inainte sa dai vina pe mn k m-am bagat in relatia lor!  dak el nu te mai vrea si nu simte pt tn decat ura si dispert dc sa il fortezi sa ramana cu tn? nu e NORMAL sa-si refaca viatza? are tot dreptul.

Asta ti-a spus tie! Ca o uraste si o dispretuieste... tu chiar crezi asa ceva?
De ce a primit-o inapoi? de ce este langa ea? de ce nu divorteaza?
Tu chiar nu iti pui intrebarile astea?

Si da, m-am pus in locul ei, dar am avut ocazia sa fiu cu un barbat insurat si cu copil... si am refuzat, oricat de mult am fost atrasi unul de celalalt si oricat de mult a incercat el sa ma faca sa fim impreuna!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#67 2009-12-29 17:10:57

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

eu una pe el il condamn. de ce s-a casatorit cu ea? doar pentru acel copil? unde credea ca va ajunge?asta 1 la mana...

acum...sincer iti spun, ti-ai complicat viata. inteleg ca il iubesti, etc. insa... la fel de bine puteai iubi un altul care sa nu aiba astfel de responsabilitati.

ma pun si in locul sotiei lui, ceea ce ar fi bine sa faci si tu, daca ea tine la el, iti dai seama ca are ceva cu tine, considera ca te-ai bagat intre ei. chiar daca nu este asa, atata tip cat el e insurat cu ea, este inca cu ea, si tu pe post de..amanta, asta este reactia ei.

sa il faci sa aleaga intre tine si copil nu, nu se poate. una aste dragostea fata de copil, alta fata de femeie. eu il conpatimesc pe micut...din mai mult motive. stiu cum e sa traiesti intr-o casa cu scandal, etc. va realiza asta in timp...

daca intr-adevar vrea ceva cu tine, foarte frumusel divorteaza, mama nu are cum sa ii interzica sa il vada pe cel mic, poate cine stie, reuseste sa il ia in custodie chiar el, mai greu da nu e imposibil.

dar nu inteleg, la 17 ani ( atat ai nu? ) de ce te-ai complicat in asa hal...neutral

sper sa rezolvati cumva... nu stiu...

sa nu ma intelegi gresit, nu te judec, n-am dreptul asta, stiu cum e sa iubesti si sa fie o dragoste imposibila, si a mea initial tot asa a fost, dar trebuie sa gandesti totul la rece...nu e bine sa te legi la cap de la varsta asta (si eu tot aceeasi varsta cu tine am). el nu poate trai o vesnicie cu amandoua, trebuie sa se hotarasca pana la urma.

si pentru a mia oara se confirma zicala "TOATE IN VIATA LA UN MOMENT DAT SE PLATESC". a facut greseala sa o lase insarcinata, apoi s-a casatorit cu ea doar pentru copil, acum na... consecintele trebuiesc suportate.

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2009-12-29 17:14:23)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#68 2009-12-29 17:13:58

sunshine16
Banat
Site

E asta ar fi culmea! sa o paraseasca pentru alta si sa ii ia si copilul! neutral

#69 2009-12-29 17:15:27

Alessya_13
Sr. member
Site

ar fi sa stii, insa nu se stie, adica pana la urma, nu stii ce este in capul mamei copilului...sunt femei si femei. eu am o imaginatie foarte bogata sa stiti lol nu ma condamnati pt asta, si imi imaginez tot felul de scenarii.

offtopic: frumusica foc fetita ta hjarta sa-ti traiasca!

eu una, daca as fi in locul lui, m-as gandi la copil mai intai, nu la mine. ar fi traumatizant pentru el sa creasca fara unul dintre parinti, si totusi, daca si-ar da silinta si el, si sotia, ar rezolva problema, ar salva casnicia. asta e riscul pe care ti l-ai asumat tu...orice este posibil.

si daca el chiar traieste un calvar cu ea, etc, ar divorta, daca intr-adevar ar vrea ceva de viitor cu tine. sunt cam dura, dar asta este.

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2009-12-29 17:18:44)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#70 2009-12-29 17:16:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ea e un copil care la 17 ani habar n-are pe ce lume traieste si daca azi crede ca-l iubeste pe el, maine daca apare altul care s-o vrajeasca mai bine si mai romantic, s-a si indragostit rapid de el.
dar ma intreb omul asta, care are deja o nevasta si-un copil facut fara cap, ca putea dracu macar prezervativ sa foloseasca de fiecare data, ce varsta si creier o avea, de-i place sa umble cu minore?

si ma mai macina pe mine o chestie: daca tu, ca barbat esti cu una cu care n-ai planuri de viitor, cu atat mai putin nu-ti doresti un copil cu ea si totusi aia ramane gravida cu tine...insemna ca esti PROST

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-12-29 17:20:21)

#71 2009-12-29 17:19:31

sunshine16
Banat
Site

Daca e o mama iresponsabila si nu e in stare sa aibe grija de copilul ei, atunci da... dar daca nu, nu vad de ce i-ar lua copilul.
Alessya, saru' mana!

Anabella, nu exista sarcinaaccidentala!
Pai atunci cand faci sex si iti dai drumu' , esti idiot sa nu iti dai seama ca partenera poate ramane gravida? doane iarta-ma!

#72 2009-12-29 17:20:26

Alessya_13
Sr. member
Site

umbla cu minore, umbla, si al meu prieten e major, da macar e responsabil, are capul pe umeri. si da, anticonceptionale, prezervativ, sunt atatea...

acum plateste pentru greselile lui.

#73 2009-12-29 17:20:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

lol
doamne love, exact asta editam eu la mesajul meu in timp ce scriai tu lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-12-29 17:21:18)

#74 2009-12-29 17:21:35

Alessya_13
Sr. member
Site

anabella_n a scris:

si ma mai macina pe mine o chestie: daca tu, ca barbat esti cu una cu care n-ai planuri de viitor, cu atat mai putin nu-ti doresti un copil cu ea si totusi aia ramane gravida cu tine...insemna ca esti PROST

tummenupp

#75 2009-12-29 17:22:46

sunshine16
Banat
Site

Annabella lol

#76 2009-12-29 17:24:14

Alessya_13
Sr. member
Site

si acum, sifonata mrn va iesi...neutral da are tot timpul inainte... nu trebuia sa se lege la cap, esti insurat? poi du-te la nevasta'ta! si asa nu se mai indragostea de el, scapade atatea probleme.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.