homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-5

#77 2009-12-29 18:08:52

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

love_t a scris:

mrn a scris:

fetelor...vad k deja s-a cam incis tarata aici. intr-adevar poate k am si eu o parte de vina...dar va repet..nevasta a plecat de acasa.. automat si ea a renuntat.  si love_t gandeste-te k si-a pierdut orice drept a avut asupra lui! imi dau seama din poza de la avatar k esti o femeie casatorita si ai incercat sa te pui sau deja te-ai pus in locu fetei respective. asa k mai bn gandeste-te inainte sa dai vina pe mn k m-am bagat in relatia lor!  dak el nu te mai vrea si nu simte pt tn decat ura si dispert dc sa il fortezi sa ramana cu tn? nu e NORMAL sa-si refaca viatza? are tot dreptul.

Asta ti-a spus tie! Ca o uraste si o dispretuieste... tu chiar crezi asa ceva?
De ce a primit-o inapoi? de ce este langa ea? de ce nu divorteaza?
Tu chiar nu iti pui intrebarile astea?

Si da, m-am pus in locul ei, dar am avut ocazia sa fiu cu un barbat insurat si cu copil... si am refuzat, oricat de mult am fost atrasi unul de celalalt si oricat de mult a incercat el sa ma faca sa fim impreuna!

da cred. pt k altfel se impaca cu ea de mult. wink
da cn a zis k mai e langa ea?

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#78 2009-12-29 18:09:55

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Si atunci de ce mai este insurat? ca nu inteleg...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#79 2009-12-29 19:07:09

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ok! mrn, te iubeste pe tine. acum. doar ca daca vor mai trece cateva luni, vraja iubirii pentru tine va trece. fie ca va sta impreuna cu sotia sau nu, dupa ceva timp cand lucrurile se vor mai calma intre ei ( si se va intampla asta ) cand el va realiza ca relatia cu tine e o relatie cu o femeie si atat va veni ziua copilului si o va petrece cu el si uite asa ce ocazie buna va fi sa vada cat de bine e in familie ( ajutat si de sotie ). sunt extrem de putini barbati care odata ce au gustat din viata de familie nu prea le mai place "zburataceala" se obisnuiesc cu comoditatea de a avea o sotie acasa....

nu mai subestimati sotiile, nu sunt niste incuiate, nu sunt niste scorpii/vipere si daca isi pun mintea la lucru puutiintel si isi stapanesc nervii vreo saptamana "zboara" orice amanta din decor!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#80 2009-12-29 19:55:40

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

de fapt, nu doar sotiile... ci orice femeie stapana pe ea, pe relatie.

lucia, datorita tie am realizat si eu ceva, chiar era cazul. mersi pusspusspuss

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#81 2009-12-29 20:35:42

lucia05
Insomniac member

cu placere  smile
doar ca acum sunt curioasa ce? lol

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#82 2009-12-29 20:39:12

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

ca isi poate tine barbatul langa ea, foarte usor big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#83 2009-12-29 20:53:26

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

mrn, ceea ce nu realizezi tu, este ca la 17 ani iubirile vin si trec. Cum poti tu sa lasi un copil fara tatal lui aproape? Nu te gandesti asa putin "ma ia stai putin, am doar 17 ani, ce naiba, o sa mai am n iubiri pana sa ajung la o relatie serioasa". Inteleg ca el iti zice ca o lasa pentru tine, ca nu stiu ce... Dar ce rost are, spune-mi, daca sansele ca voi sa aveti un viitor impreuna sunt minime, sa fim seriosi? Te-am intrebat din primul post cati ani ai, pt ca mi-am dat seama ca n-ai prea multi, asta dupa modul in care scrii. Si eu am cam aceiasi varsta ca si tine, sunt intr-o relatie stabila de un an si ceva, il iubesc, dar nu ma gandesc ca eu cu el ma casatoresc si asa mai departe. Baieti vor fi multi. Serios acum, daca el o lasa pe sotia lui, sa zicem, si ramaneti impreuna, tu intalnesti pe altu care te vrajeste si nu mai vrei sa fii cu el, cum o sa te simti atunci?

#84 2009-12-29 21:11:21

Alessya_13
Sr. member
Site

cu ce...wink)...

eu sunt posedata de o mare gelozie neintemeiata, si dupa ce ai spus asta, mi-am dat seama ca atata timp cat sunt sigura pe mine, stapana pe propriile forte, nu reuseste nici o matracuca sa mi-l fure big_smile

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#85 2009-12-29 21:15:24

lucia05
Insomniac member

gandeste-te ca te-a ales pe tine dintre toate tipele care erau disponibile in jur...asta inseamna ca reprezinti ceva pentru el, ca a gasit ceea ce isi dorea in tine, ca te iubeste. adauga la asta ca tu - care deja ai atuurile spuse inainte - ii poti oferi tot si chiar mai mult decat o poate face orice alta femeie. asa ca de ce sa fii geloasa? cine ar putea sa ti-l fure? tu singura il poti "pune pe fuga" cu gelozia . atat! in rest e al tau atat timp cat vei vrea.

#86 2009-12-29 21:24:39

Alessya_13
Sr. member
Site

pusspusspusspuss ce ziceam eu..am un topic deschis despre relatii/gelozie etc. si chiar doream sa vad parerile unor persoane mature, trecute prin viata. exact asta am gasit la tine. mersi mult puss autosugestia mea e puternica, insa trebuie alimentata, am nevoie sa ma impinga cineva de la spate. m-am saturat sa stau cu frica-n san mereu, sa ma roada gelozia.

#87 2009-12-29 22:16:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

LadyPink a scris:

Katami, ai dreptate, dar multe femei nu stiu in ce se inhama atunci cand accepta o relatie cu un barbat care un copil cu o alta femeie si care este implicat in viata copilului. Poate parea usor de trecut peste la inceput, dar la un moment dat pot surveni frustrari din cauza asta.

n-a zis nimeni ca e usor, asa-i... dar nu e nici imposibil.

Te duci sa vezi copilul, o vezi si pe mama. Iar asta poate sa fie un alt motiv de frustrare pentru cealalta femeie, de gelozie poate.

eu am mai scris la topicul ala despre foste... ca ideea asta mi se pare total gresita... o fosta de acest gen (fosta sotie, de care te-ai despartit printr-un divort, deci nu o chestie de adolescenti "azi suntem impreuna, maine nu mai suntem, poimain suntem iar") mi se pare CEA MAI INOFENSIVA prezenta posibila si ULTIMA pt care mi-as face griji. repet... daca e fosta, E ASA CU UN MOTIV. motiv care mi-e suficient sa nu o mai privesc ca pe o amenintare pt relatia mea... absolut deloc. mai degraba imi fac griji de secretara lui cea noua sau de vecina de la 3 care scutra covoare in sutien... alea pot fi potentiale "amenintari", daca alta treaba n-am decat sa caut in jur "surse de pericol", in loc sa le caut, asa cum spunea si poke, IN PROPRIA RELATIE. dar fosta sotie... come on, de ce as fi geloasa pe ea?

E absurd in teorie sa fii geloasa pe un copil, dar se mai intampla smile Si nu pe copilul in sine, ci pe timpul petrecut cu copilul smile It happens, uneori nu poti controla cate un sentiment de genul asta smile

in cazul asta, am probleme afective serioase. daca nu pot controla asa ceva... inseama ca, undeva, am o pb psihologica, mi-e frica sa fiu respinsa sau mai stiu eu ce altceva de ganul asta.... oricum, normal nu e!!!! 

Alinda, poate sa fie si o fuga de raspundere, dar poate fi la fel de bine si dorinta de a fi cu copilul tau mai inainte de o femeie smile Nu e de neimaginat. Eu, spre exemplu, mereu am fost pe primul plan pentru tata...

pai da... sincer, in situatia data, eu (ca sotia nr 2) as face o adevarata criza de nervi si l-as trimite la mama dracului daca AR PUNE PE PRIMUL PLAN COPILUL MAI MARE FATA DE COPILUL NOSTRU, de ex. asta mi se pare imposibil de tolerat, sunt copii amandoi si ar trebui tratati in mod egal. SI AMANDOI AR TREBUI SA FIE PE PRIMUL PLAN PT TATAL LOR... ADICA DA, INAINTEA MEA. mi se pare normal sa fie asa, e legea firii... a sangelui daca vreti... eu, ca sotie, pot sa dispar oricand din peisaj, dar copiii vor fi mereu sange din sangele lui.

motiv pt care, pana sa am eu un copil cu el, mi se pare NORMAL sa puna pe primul plan copilul din prima casatorie....

in rest (cade obicei tongue), subscriu in totalitate la ce a scris pokemon smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#88 2009-12-29 23:20:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu ma tot gandesc ce ar fi zis mama daca la 17 ani as fi venit la ea cu o poveste de genul:

"Stai in banca ta fetit-o ca mai are balta peste" Desi in generl nu sunt de acord cu ce ar spune mama, sau modul in care gandeste, cred ca la 17 ani este sfatul cel mai bun.

Oricum degeaba ne batem noi capul aici, si ne racim gura, ca tot la 17 ani pana nu te lovesti de pragul de sus degeaba. Cel putin eu atunci cu cat era mai complicata relatia cu cat imi placea mai mult. Nu zic, ca nici acum nu sunt mult mai mare, dar imi dau seama ca poate si toata complicatia te face sa te implici mai mult. Eu zic sa asculti ce au zis fetele si sa il lasi pe nenea in pace.

#89 2009-12-30 11:15:13

Alessya_13
Sr. member
Site

PillBlast a scris:

pana nu te lovesti de pragul de sus degeaba..

tummenupp 

trebuie sa gandeasca totul la rece.... sa fie sincera si dura cu ea...

totusi ajunge sa destrame o familie.... va

#90 2010-01-08 23:29:35

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

fetelor...scuze k nu v-am mai scris dar nu am avut timp...am luat pana l urma  o hotarare, asta impreuna cu  el.i-am dat o pauza  sa aiba timp sa-si puna gandurile in ordine si sa se decida c vrea sa faca, fara k eu sa-l influentez cu ceva. cred k am luat o decizie buna....

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#91 2010-01-08 23:38:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Si eu cred la fel wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#92 2010-01-09 00:13:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mrn, felicitari pt taria d ecaracter!
sa speram ca si el va avea aceasta tarie si va lua o decizie...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#93 2010-01-09 14:08:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu cred ca ai luat o decizie buna, mrn smile multa bafta!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#94 2010-01-09 18:14:43

Alessya_13
Sr. member
Site

bravo mrn. acum oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa-i privesti partea buna smile. totul va fi bine. pusspusspuss ai grija de tine

#95 2010-01-11 16:15:29

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Salut mrn.Toata lumea ti-a dat sfaturi care mai de care mai bune..in esenta fiecare in felul sau ti-a spus sa stai nitel in bancuta ta si sa lasi timpul sa rezolve problemele.Cam acelasi sfat iti dau si eu ...dar cu deosebirea ca ti-l dau din punct de vedere al femeii in curs de divort ,mama a trei copii,cel mai mare de 4 ani,cel mai mic de 5 luni.Acum ai doar 17 ani.viata e roz,peste tot este numai dragoste si feicire..casnicia pe langa toate acestea mai e si faptul ca tot ceea ce faci inseamna munca ta proprie pe care o administrezi asa cum crezi de cuviinta,ca daca sunt si copii te gandesti cum sa le creezi conditii de a trai  omeneste azi ca sunt copii..si  pentru maine cand vor fi adulti(nu cred ca procesezi acum informatia"trebuie sa fac casa la copil..nu ca nu ai putea dar nu esti destul de matura ca sa intelegi insemnatatea acestei afirmatii),ca veniturile nu sunt sigure si oricand poti ramne fara servici,sau afacerea se duce dracului daca nu te ocupi..casnicia  sunt multe lucruri pe care nu ai cum sa le intelegi.Si cand el iti spune ca relatia lui cu nevasta-sa nu este decat ca "vai e o scorpie,nu ne mai intelegem la pat,suntem separati ..de mult"..vreau sa te uiti asa putin la el..e cumva jegos cand vine la intalnire?nespalat?nebarbierit?infometat?nedormit?....sau cumva arata super trendi fensi..si mai aveti si cate o noapte de amor salbatic?..ca de'..nevasta-sa e o scorpie frigida!! EEee..draga mea.sa sti si tu ca atat timp cate  aranjat ,cine crezi tu ca il aranjeaza..ma-sa,cumva? scorpia aia de nevasta-sa..aia il spala ,si il ingrijeste..si daca mai au si copil,stai tu linistita ca nu il culca el,tot ea se ocupa si de copil ca el vine"de la servici" fooarte obosit .....despartirea e doar in visele lui..asa de fatada pt tine...
Sa sti si tu ca barbatii ,doar cei foarte educati spun nevestelor "draga mea ,vreau sa divortez ca nu ma mai atragi"..in Romania 99 la suta isi bat nevestele,sau le lasa fara bani in casa cu copii,dar le impun fripturi la msa cand catadicseste sa apara,fac nitica bravada cu copii,ca vai ce ii iubim...si dupa aia pleaca la amanta..si cand nevasta inselata mai are tupeu sa ridice putin gura..ca are si ea nevoie de o pereche de chiloti tetra pt menstra"de ce vrei chiloti noi?sa te duci curva?"
Imi cer scuze pt inversunare..dar sunt nevasta aia scorpie..care daca a spus ca din acest moment se pune stop batailor si sangelui pe pereti..si faptului ca toata munca mea de 6 ani de casnicie o las lui soacra-mia,pt ca prin acte el mi-a furat-o,(o firma,3 masini...si o casa) am fost blamata si facuta in tot felul tot eu,ca sunt si ca acum nu stiu cati ani am fost si am dres...si s-a uitat ca 6 ani a fost sevit la picioare..la propriu ,mai rau ca pe un stapan.
E usor sa ii crezi cuvintele lui,acum ca esti indragostita de imaginea din afara...dar iti pun si eu o intrebare..ai curajul sa ii vezi adevarata fata,fata de sot?ai curajul sa il descoperi asa cum e el?
Ai curajul sa mai ramai cu el daca se dovedeste a fi un calau in familia lui..ai curajul sa iti doresti sa devii in urmatorii 4 ani viitoarea scorpie????? Ai curajul sa intri de buna voie..in casa si in munca unei alte persoane..nu spun femei...si sa ti-o insusesti fara pic de remuscare..?????
Si dupa toate astea...cel doare pe le cel mai tare sunt "vai copii"..atat de mult ce il intereseaza de ei incat de 1 luna de cand eu am fost gonita in batai din propria casa mi-a aruncat 300 de lei ,asa in scarba...apoi facea figuratii ca daca nu ma intorc imi ia copii...etc etc...ca nu poate sa traiasca fara copii....a trecut o luna ..nici macar un telefon...nu mai zic ca nu le-a luat nimic nici macar de sarbatori....a stiut sa le ia mama de aprope 3 saptamani ..si i-a adus ca vai de capul lor bolnavi si rupti si plansi...asa ca sa imi demonstreze el mie ca poate sa aiba grija de copiii
Sa sti si tu la divort doar daca ancheta sociala spune ca mama este imorala ,tata ia copilul...dar in general se renunta la copil in favoarea mamei..pt ca nu pot sau nu vor sa aiba grija de copil...
Copilul oricum nu e o piedica in despartire..dar nici o piatra de temelie in casnicie,atunci cand el sau ea au alte relatii in afara casniciei

Ultima oara a fost editat de cezady (2010-01-11 16:25:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.