|
Nu esti logat.
O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-5#77 2009-12-29 18:08:52
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
da cred. pt k altfel se impaca cu ea de mult. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #78 2009-12-29 18:09:55
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruSi atunci de ce mai este insurat? ca nu inteleg... Offline #79 2009-12-29 19:07:09
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruok! mrn, te iubeste pe tine. acum. doar ca daca vor mai trece cateva luni, vraja iubirii pentru tine va trece. fie ca va sta impreuna cu sotia sau nu, dupa ceva timp cand lucrurile se vor mai calma intre ei ( si se va intampla asta ) cand el va realiza ca relatia cu tine e o relatie cu o femeie si atat va veni ziua copilului si o va petrece cu el si uite asa ce ocazie buna va fi sa vada cat de bine e in familie ( ajutat si de sotie ). sunt extrem de putini barbati care odata ce au gustat din viata de familie nu prea le mai place "zburataceala" se obisnuiesc cu comoditatea de a avea o sotie acasa.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #80 2009-12-29 19:55:40
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrude fapt, nu doar sotiile... ci orice femeie stapana pe ea, pe relatie. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #81 2009-12-29 20:35:42
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrucu placere I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#82 2009-12-29 20:39:12
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruca isi poate tine barbatul langa ea, foarte usor Offline #83 2009-12-29 20:53:26
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrumrn, ceea ce nu realizezi tu, este ca la 17 ani iubirile vin si trec. Cum poti tu sa lasi un copil fara tatal lui aproape? Nu te gandesti asa putin "ma ia stai putin, am doar 17 ani, ce naiba, o sa mai am n iubiri pana sa ajung la o relatie serioasa". Inteleg ca el iti zice ca o lasa pentru tine, ca nu stiu ce... Dar ce rost are, spune-mi, daca sansele ca voi sa aveti un viitor impreuna sunt minime, sa fim seriosi? Te-am intrebat din primul post cati ani ai, pt ca mi-am dat seama ca n-ai prea multi, asta dupa modul in care scrii. Si eu am cam aceiasi varsta ca si tine, sunt intr-o relatie stabila de un an si ceva, il iubesc, dar nu ma gandesc ca eu cu el ma casatoresc si asa mai departe. Baieti vor fi multi. Serios acum, daca el o lasa pe sotia lui, sa zicem, si ramaneti impreuna, tu intalnesti pe altu care te vrajeste si nu mai vrei sa fii cu el, cum o sa te simti atunci? Offline #84 2009-12-29 21:11:21
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrucu ce...)... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #85 2009-12-29 21:15:24
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrugandeste-te ca te-a ales pe tine dintre toate tipele care erau disponibile in jur...asta inseamna ca reprezinti ceva pentru el, ca a gasit ceea ce isi dorea in tine, ca te iubeste. adauga la asta ca tu - care deja ai atuurile spuse inainte - ii poti oferi tot si chiar mai mult decat o poate face orice alta femeie. asa ca de ce sa fii geloasa? cine ar putea sa ti-l fure? tu singura il poti "pune pe fuga" cu gelozia . atat! in rest e al tau atat timp cat vei vrea. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #86 2009-12-29 21:24:39
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruce ziceam eu..am un topic deschis despre relatii/gelozie etc. si chiar doream sa vad parerile unor persoane mature, trecute prin viata. exact asta am gasit la tine. mersi mult autosugestia mea e puternica, insa trebuie alimentata, am nevoie sa ma impinga cineva de la spate. m-am saturat sa stau cu frica-n san mereu, sa ma roada gelozia. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #87 2009-12-29 22:16:39
n-a zis nimeni ca e usor, asa-i... dar nu e nici imposibil.
eu am mai scris la topicul ala despre foste... ca ideea asta mi se pare total gresita... o fosta de acest gen (fosta sotie, de care te-ai despartit printr-un divort, deci nu o chestie de adolescenti "azi suntem impreuna, maine nu mai suntem, poimain suntem iar") mi se pare CEA MAI INOFENSIVA prezenta posibila si ULTIMA pt care mi-as face griji. repet... daca e fosta, E ASA CU UN MOTIV. motiv care mi-e suficient sa nu o mai privesc ca pe o amenintare pt relatia mea... absolut deloc. mai degraba imi fac griji de secretara lui cea noua sau de vecina de la 3 care scutra covoare in sutien... alea pot fi potentiale "amenintari", daca alta treaba n-am decat sa caut in jur "surse de pericol", in loc sa le caut, asa cum spunea si poke, IN PROPRIA RELATIE. dar fosta sotie... come on, de ce as fi geloasa pe ea?
in cazul asta, am probleme afective serioase. daca nu pot controla asa ceva... inseama ca, undeva, am o pb psihologica, mi-e frica sa fiu respinsa sau mai stiu eu ce altceva de ganul asta.... oricum, normal nu e!!!!
pai da... sincer, in situatia data, eu (ca sotia nr 2) as face o adevarata criza de nervi si l-as trimite la mama dracului daca AR PUNE PE PRIMUL PLAN COPILUL MAI MARE FATA DE COPILUL NOSTRU, de ex. asta mi se pare imposibil de tolerat, sunt copii amandoi si ar trebui tratati in mod egal. SI AMANDOI AR TREBUI SA FIE PE PRIMUL PLAN PT TATAL LOR... ADICA DA, INAINTEA MEA. mi se pare normal sa fie asa, e legea firii... a sangelui daca vreti... eu, ca sotie, pot sa dispar oricand din peisaj, dar copiii vor fi mereu sange din sangele lui. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2009-12-29 23:20:17Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrueu ma tot gandesc ce ar fi zis mama daca la 17 ani as fi venit la ea cu o poveste de genul: Offline #89 2009-12-30 11:15:13
Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #90 2010-01-08 23:29:35
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrufetelor...scuze k nu v-am mai scris dar nu am avut timp...am luat pana l urma o hotarare, asta impreuna cu el.i-am dat o pauza sa aiba timp sa-si puna gandurile in ordine si sa se decida c vrea sa faca, fara k eu sa-l influentez cu ceva. cred k am luat o decizie buna.... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #91 2010-01-08 23:38:26
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruSi eu cred la fel „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #92 2010-01-09 00:13:29
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrumrn, felicitari pt taria d ecaracter! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #93 2010-01-09 14:08:01
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusi eu cred ca ai luat o decizie buna, mrn multa bafta! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #94 2010-01-09 18:14:43
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrubravo mrn. acum oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa-i privesti partea buna . totul va fi bine. ai grija de tine Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #95 2010-01-11 16:15:29
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruSalut mrn.Toata lumea ti-a dat sfaturi care mai de care mai bune..in esenta fiecare in felul sau ti-a spus sa stai nitel in bancuta ta si sa lasi timpul sa rezolve problemele.Cam acelasi sfat iti dau si eu ...dar cu deosebirea ca ti-l dau din punct de vedere al femeii in curs de divort ,mama a trei copii,cel mai mare de 4 ani,cel mai mic de 5 luni.Acum ai doar 17 ani.viata e roz,peste tot este numai dragoste si feicire..casnicia pe langa toate acestea mai e si faptul ca tot ceea ce faci inseamna munca ta proprie pe care o administrezi asa cum crezi de cuviinta,ca daca sunt si copii te gandesti cum sa le creezi conditii de a trai omeneste azi ca sunt copii..si pentru maine cand vor fi adulti(nu cred ca procesezi acum informatia"trebuie sa fac casa la copil..nu ca nu ai putea dar nu esti destul de matura ca sa intelegi insemnatatea acestei afirmatii),ca veniturile nu sunt sigure si oricand poti ramne fara servici,sau afacerea se duce dracului daca nu te ocupi..casnicia sunt multe lucruri pe care nu ai cum sa le intelegi.Si cand el iti spune ca relatia lui cu nevasta-sa nu este decat ca "vai e o scorpie,nu ne mai intelegem la pat,suntem separati ..de mult"..vreau sa te uiti asa putin la el..e cumva jegos cand vine la intalnire?nespalat?nebarbierit?infometat?nedormit?....sau cumva arata super trendi fensi..si mai aveti si cate o noapte de amor salbatic?..ca de'..nevasta-sa e o scorpie frigida!! EEee..draga mea.sa sti si tu ca atat timp cate aranjat ,cine crezi tu ca il aranjeaza..ma-sa,cumva? scorpia aia de nevasta-sa..aia il spala ,si il ingrijeste..si daca mai au si copil,stai tu linistita ca nu il culca el,tot ea se ocupa si de copil ca el vine"de la servici" fooarte obosit .....despartirea e doar in visele lui..asa de fatada pt tine... Ultima oara a fost editat de cezady (2010-01-11 16:25:17) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|