|
Nu esti logat.
O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru-2#20 2009-12-27 23:07:02
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrusi chiar daca isi lasa nevasta mereu copilu ala va fi intre ei si intre voi... #21 2009-12-27 23:21:43
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunu se pot da sfaturi... dar daca, intr-adevar, n-o iubeste pe sotia sa, oricum aia nu va fi o familie normala si fericita pt copil niciodata. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2009-12-28 00:13:36Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
Pentru ca sunt unele femei care-ti trantesc un plod ca sa te tina langa ele. Si sunt unele femei care vor profita la maxim de faptul ca tu nu esti un nenorocit si in loc sa-ti iei catrafusele si sa-i spui "te descurci cum stii tu, e treaba ta", se implica si isi iubesc copiii si mereu vor avea un punct extrem de sensibil cand vine vorba de asta. Daca nu as stii cazuri poate nu as crede. Nu stiu daca asta e si situatia acum, dar pot sa spun ca un barbat care-si iubeste copilul, casatorit sau nu, il va pune mereu pe primul plan. Amanta/iubita va veni dupa. Si trebuie sa te obisnuiesti cu asta pentru ca, la un moment dat, va fi frustrant, mai ales daca el isi doreste sa petreaca foarte mult timp cu cel mic. Offline #23 2009-12-28 00:38:49
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
pai daca nu esti ff mare in varsta de ce te legi la cap cand nu te doare Offline #24 2009-12-28 09:44:14Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruMai, a zis cineva mai sus ca ai 17 ani. La 17 ani poti gasi o groaza de baieti/barbati necasatoriti, fara copii. Mie tipul nu mi se pare serios , si oricum ar fi o relatie prea complicata pentru varsta pe care o ai. Offline Publicitateloading...
#25 2009-12-28 12:31:48
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruoff..fiecare dintre voi aveti dreptate.. dar credeti-ma k tinem unul la celalat enorm de mult. si ne-ar fi foarte greu sa ne despartim. ideea e ca nevastasa il tot suna k vrea sa se impace cu el, k s-a schimbat si lucruri de genul asta. in schimb el nu o mai poate suporta. knd il suna nu ii raspunde nici cand ii da mesaje. eu i-am zis de multe ori sa luam o pauza. pentru k nu vreau sa fiu eu bagata intre el si copil. dar parerea lui a fost k nu avem nevoie de o pauza pt k el stie k vrea sa ramana cu mine si sa nu se mai impace cu ea. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #26 2009-12-28 13:17:06
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruam o prietena care a fost in aproape aceasi situatie ca a ta mnr Offline #27 2009-12-28 13:22:15
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrueu sunt de principiul asta: ori cu una ori cu alta! Offline #28 2009-12-28 13:24:57
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunu o sa isi lase niciodata sotia si copilul, oricate ar promite Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #29 2009-12-28 13:28:25
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruda miss0...dar din cate mi-ai zis u el parea k mai tine la ea..in schimb baiatul de kre va zic eu nici nu mai vrea sa auda din ea..in tot timpul kt a stat la el acasa i-a facut viatza un cosmar. nu il mai lasa sa iasa nici afara. de fiecare data knd ieseam afara seara mai multi prieteni venea si el.. ( si mi-a zis de multe ori k se uita sa vada dak sunt afara sau nu..si dak eram se oprea si venea..dak nu prefera sa stea pe garla singur..desi noi atuncinu aveam nimic..doar niste priviri lungi si insistente) si mereu era trist..suparat, cu privirea in pamant. si mai vorbea cu noi dar niciodata nu ne spunea ce are..si ea i-a facut lui multe faze din astea care te fac pur si simplu sa nu mai suporti pers respectiva. si nu va zic astea numai din ceea ce mi-a spus el. ci si din ceea ce mi-au spus fostii lui prieteni ( pt k din cauza ei s-a certat cu prietenii lui ) Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #30 2009-12-28 13:30:40
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunuuuuuuu...am si specificat...cu fosta sotie nu are nicio treaba...ea il inseala de ani grei de zile si il tarteaza ca pe ultimul nimic...nu ii spala, calca face mancare niciodata Offline #31 2009-12-28 14:07:39
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruoff...si ei acum s-au impacat? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #32 2009-12-28 14:46:27
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrumrn, fara suparare, insa eu REFUZ sa cred ca un om (el adica) isi ingroapa tot viitorul doar pentru ca isi iubeste copilul! Daca intre el si sotie nu mai exista o relatie normala, iubire, respect si intelegere, ma indoiesc de faptul ca vor trai impreuna pana la adanci batraneti. Candva unul dintre ei va realiza ca fiecare are dreptul la fericire personala si va renunta oricum la relatie. Faptul ca doi oameni sunt divortati nu inseamna ca nu-si pot creste copilul, ca nu-si poate aduce fiecare dintre parinti aportul la educatia acestuia. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #33 2009-12-28 14:57:37
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunu msn. nu sunt impacati...el nu poate renunta la copii la familia lui..desi viata de acasa este groaznica...sotia i-a spus in fata ca nu mai are nevoie de el...o suna zilnic pe prietena mea..ii spune ca o iubeste...dar copii sunt mai importanti decat spune alinda. Offline #34 2009-12-28 15:00:07
MissO, am suficient de multi incat sa nu mai inghit gogosi. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #35 2009-12-28 17:17:40Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruDa, M, poate nu o mai iubeste, poate nu o mai suporta, poate o detesta, dar asta nu se aplica si copilului. Si atata timp cat copilul acela exista, ei doi vor avea o relatie. Atata timp cat el iubeste copilul si vrea sa fie o parte (importanta) din viata copilului, asta va fi prioritatea. Offline #36 2009-12-28 17:26:59
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrueu nu cred ca te poti rupe de tot...si nu cred ca sunt gogosi...e copilul tau si pentru el vei face tot ce e posibil pentru a fi fericit Offline #37 2009-12-28 19:28:13
din ce scrii tu aici ar reiesi ca exista un soi de "concurenta" intre iubita/a doua sotie si copilul din prima casatorie. ceea ce e cum nu se poate mai gresit. copilul e copil, iubirea pt copil e de un soi... cea pt femeie de alt soi. NU se confunda!!! si nu exista "a pune copilul pe prim plan" mai mult decat e firesc... adica mi se pare firesc sa iti iubesti si sa iti vezi copiii, indiferent de relatia cu mama lor si indiferent de relatia in care esti tu implicat. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #38 2009-12-28 19:35:28
exact la ASTA m-am referit si eu, katami! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|