Dupa 2 ani...-4
- Scarlet_Autumn
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-09-04
Re: Dupa 2 ani...
blackberry a scris:pai tu ai scris cu un "i", ai scris bine. gata, termin cu offtopicul
Shine a scris cu 2 "i" si de-asta i-am atras atentia si a corectat ulterior.
Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2009-12-28 01:44:54)
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Hey, eu zic sa o lasati mai usor Nu ajungeti nicaieri asa. Auschwitz trebuie inteles, sufera, probabil incearca sa scoata in evidenta partile negative si sa exagereze, poate, pentru a nu se mai simtii frustrat din cauza ca tipa i-a dat papucii in felul in care a facut-o. Chiar el a spus ca nu putea sa doarma si se invartea prin camera de fiecare data cand apareau probleme intre ei, si ca nu este atat de puternic pe cat vrea sa para. Probabil prin felul acesta de a prezenta problema incearca sa se detaseze oarecum de situatie.
In orice caz, intr-o relatie bazata pe iubire, mofturile nu-si au locul, ori a-i spune cuiva sa nu mai fumeze pentru ca te deranjaza mirosul sau, si nu pentru ca i-ar face rau, sau sa nu mai manance pizza pentru ca face burta, si nu pentru ca nu este foarte sanatoasa, sunt un fel indirect de a-i spune: "Nu te accept asa cum esti". Si asta doare.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Auschwitz
- New member
- Inregistrat: 2009-12-27
Hai spune drept ca abia asteptai sa vezi ce are in PC, altfel nu te atingeai de nicio arhiva. Imi pare rau, dar nu cunosc denumirea de "!!". Crezi ca daca ai facut si tu sex cu cateva fete, esti "!!"? Ma faci sa rad
Deci din cateva sute de mega, iau 2 fashii de cativa kilo in care scria de mine si de asta nu spui nimic. Am spus eu cumva ceva de genul asta? ca ma cred Machoman ? Faptul ca faci sex cu cateva fete crezi ca este motiv de lauda pentru unii ? sau mai ales pentru mine ?
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Cat ma deranjeaza cand oamenii interpreteaza prost. Ideea mea era ca el trebuia sa priveasca putin obiectiv situatia,sa prezinte both sides,si pe cea buna,si pe cea proasta,sa spuna ce crede ca a facut ea gresit,ce crede ca a facut el gresit,fara sa se ia de stilul ei de viata,ca poate si ei i se parea ciudat stilul lui de viata,si ea nu s-a dus sa il comenteze pe un forum. Alta idee era ca atunci cand insulti o persoana fara niciun motiv si fara nicio baza,e normal ca persoana respectiva sa contraargumenteze,si asta nu se numeste lauda de sine. Inca o idee era faptul ca el ar fi trebuit sa-i atraga atentia cu privire la felul ei de a manca si la kilogramele in plus,nu sa o lase in treaba ei si sa se planga mai apoi. Ultima idee era un exemplu de comportament pe care il au oamenii cand se iubesc,lucru care trebuia sa sublinieze superficialitatea primului sau post aici. Asta trebuia sa-l faca sa ne ofere exemple de momente si lucruri frumoase din relatia lor. La ce concluzie ajunge el? Ca sunt o satanista messengerista narcisista,prietena cu fosta lui,care nu ii intelege perspectiva misogina. Trist.
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Scarlet_Autumn a scris:blackberry a scris:pai tu ai scris cu un "i", ai scris bine. gata, termin cu offtopicul
Shine a scris cu 2 "i" si de-asta i-am atras atentia si a corectat ulterior.
ah, tu ai bolduit forma ei gresita. eu credeam ca spui forma corecta, m-am uitat la ea si era bine. ( corectase intre timp ). am inteles
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- Auschwitz
- New member
my_aa a scris:Hey, eu zic sa o lasati mai usor Nu ajungeti nicaieri asa. Auschwitz trebuie inteles, sufera, probabil incearca sa scoata in evidenta partile negative si sa exagereze, poate, pentru a nu se mai simtii frustrat din cauza ca tipa i-a dat papucii in felul in care a facut-o. Chiar el a spus ca nu putea sa doarma si se invartea prin camera de fiecare data cand apareau probleme intre ei, si ca nu este atat de puternic pe cat vrea sa para. Probabil prin felul acesta de a prezenta problema incearca sa se detaseze oarecum de situatie.
In orice caz, intr-o relatie bazata pe iubire, mofturile nu-si au locul, ori a-i spune cuiva sa nu mai fumeze pentru ca te deranjaza mirosul sau, si nu pentru ca i-ar face rau, sau sa nu mai manance pizza pentru ca face burta, si nu pentru ca nu este foarte sanatoasa, sunt un fel indirect de a-i spune: "Nu te accept asa cum esti". Si asta doare.
Am spus la inceput, am spus lucrurile astea ca sa par indiferent, insa eu sunt cel care se agita iar ea cea care si-a batut joc, daca eu am scos lucrurile astea in evidenta, am facut-o ca sa echilibrez oarecum balanta care cantarea mult in dreptul in care isi batea joc de mine. Fac si eu ceva sa mi-o scot din cap ? ceva cumva ? sau ma cert ? Nu sunt de alta etnie, nu sunt nici la piata ca sa fac asta. Eu cred ca suntem niste oameni civilizati si ca putem sa tinem cont de unele pareri, sa nu avem idei fixe doar pentru ca suntem in tabara despre care se vorbeste oarecum de rau.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Ok,trec peste partea de mai devreme,si ma prefac ca nu m-ai insultat. Mi se pare normal sa ne spui si cate ceva de bine despre ea. Si sa te prezinti putin pe tine,in relatia cu ea. Apoi,ar fi dragut sa ne spui niste momente,deopotriva bune si mai putin bune,din relatia voastra. Sa ne spui cate ceva despre stilul tau de viata. Apoi,noi putem pune in balanta si sa dam o solutie concreta. Prima ar fi sa porti o discutie serioasa cu ea.
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Ai intrebat-o vreodata de ce nu te-a chemat in vizita la ea? Sa te prezinte ca si prietenul ei. Totusi au fost 2 ani de zile.
Va iesi din capul tau in momentul in care nu ii vei mai da importanta si iti vei continua viata, vei iesi cu prietenii, vei cunoaste pe altcineva. Nu exista o reteta de a "uita pe cineva".
Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-12-28 01:54:20)
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- Auschwitz
- New member
ShineOfBlood a scris:Cat ma deranjeaza cand oamenii interpreteaza prost. Ideea mea era ca el trebuia sa priveasca putin obiectiv situatia,sa prezinte both sides,si pe cea buna,si pe cea proasta,sa spuna ce crede ca a facut ea gresit,ce crede ca a facut el gresit,fara sa se ia de stilul ei de viata,ca poate si ei i se parea ciudat stilul lui de viata,si ea nu s-a dus sa il comenteze pe un forum. Alta idee era ca atunci cand insulti o persoana fara niciun motiv si fara nicio baza,e normal ca persoana respectiva sa contraargumenteze,si asta nu se numeste lauda de sine. Inca o idee era faptul ca el ar fi trebuit sa-i atraga atentia cu privire la felul ei de a manca si la kilogramele in plus,nu sa o lase in treaba ei si sa se planga mai apoi. Ultima idee era un exemplu de comportament pe care il au oamenii cand se iubesc,lucru care trebuia sa sublinieze superficialitatea primului sau post aici. Asta trebuia sa-l faca sa ne ofere exemple de momente si lucruri frumoase din relatia lor. La ce concluzie ajunge el? Ca sunt o satanista messengerista narcisista,prietena cu fosta lui,care nu ii intelege perspectiva misogina. Trist.
Nu m-am luat de religia ta ca sa te fac satanista, esti din generatia messenger care nu se uita din perspectiva neutra, ai spus ca te iubesti, ceea ce inseamna ca esti narcisista, frecventezi acelasi gen de baruri (nu vreau sa le mai descriu), imi pare rau ca nu am vagin, ca atunci cand ma plang cand dau de un necaz, sa am parte de niste sfaturi pe masura.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Auschwitz a scris:ShineOfBlood a scris:Cat ma deranjeaza cand oamenii interpreteaza prost. Ideea mea era ca el trebuia sa priveasca putin obiectiv situatia,sa prezinte both sides,si pe cea buna,si pe cea proasta,sa spuna ce crede ca a facut ea gresit,ce crede ca a facut el gresit,fara sa se ia de stilul ei de viata,ca poate si ei i se parea ciudat stilul lui de viata,si ea nu s-a dus sa il comenteze pe un forum. Alta idee era ca atunci cand insulti o persoana fara niciun motiv si fara nicio baza,e normal ca persoana respectiva sa contraargumenteze,si asta nu se numeste lauda de sine. Inca o idee era faptul ca el ar fi trebuit sa-i atraga atentia cu privire la felul ei de a manca si la kilogramele in plus,nu sa o lase in treaba ei si sa se planga mai apoi. Ultima idee era un exemplu de comportament pe care il au oamenii cand se iubesc,lucru care trebuia sa sublinieze superficialitatea primului sau post aici. Asta trebuia sa-l faca sa ne ofere exemple de momente si lucruri frumoase din relatia lor. La ce concluzie ajunge el? Ca sunt o satanista messengerista narcisista,prietena cu fosta lui,care nu ii intelege perspectiva misogina. Trist.
Nu m-am luat de religia ta ca sa te fac satanista, esti din generatia messenger care nu se uita din perspectiva neutra, ai spus ca te iubesti, ceea ce inseamna ca esti narcisista, frecventezi acelasi gen de baruri (nu vreau sa le mai descriu), imi pare rau ca nu am vagin, ca atunci cand ma plang cand dau de un necaz, sa am parte de niste sfaturi pe masura.
Tu ai insinuat ca nu ma respect. Au contraire,ma respect foarte mult. Si fiecare persoana ar trebui sa se iubeasca. Nu se numeste narcisism... ala e iubire exagerata,altceva. Dar mi se pare normal sa tii la propria persoana. Frecventez baruri din acelea pentru ca e muzica buna. Singurul motiv Acum,te rog,raspunde-mi la ce am intrebat intr-un post anterior... faza cu momentele bune,partile bune din relatie,etc.
- Auschwitz
- New member
Jessie a scris:Ai intrebat-o vreodata de ce nu te-a chemat in vizita la ea? Sa te prezinte ca si prietenul ei. Totusi au fost 2 ani de zile.
Va iesi din capul tau in momentul in care nu ii vei mai da importanta si iti vei continua viata, vei iesi cu prietenii, vei cunoaste pe altcineva. Nu exista o reteta de a "uita pe cineva".
Multumesc Jessie, dupa atatea discutii...meriti aplauzele mele, sunt constient ca nu exista o reteta insa ce pot sa spun...sunt un tampit Dintr-o povestire amuzanta uite ce a iesit... Nu pot sa mai am discutie cu ea, nu vrea sa ma vada. Nu a fost niciun baiat la ea in casa, decat fostul o singura data cand a mers nu stiu unde la ce petrecere. M-am despartit de ea inainte de craciun, am slabit 6 kg de atunci, eu sunt miniatura celui care se spanzura dupa prietena. Am eu ceva de care nu imi dau seama de am distantat-o de mine, nu mi-am schimbat comportamentul fata de ea, nu m-am luat de ea ca face unele lucruri care nu sunt tocmai pe placul meu...asta a fost sa fie si vreau sa spun ca nu pot sa am prietena pana n-o uit complet sa ma uit la ea in ochi si sa o sarut si defapt in mintea mea sa fie alta, si caut oarecum niste raspunsuri...sa nu imi mai fac rau singur ..sa pierd nopti si alte lucruri cand ea nu ma baga in seama nici pe messenger, iar la telefon nu raspunde... CE sa fac ? trebuie sa o uit cale de intoarcere nu mai este..
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Daca ar veni acum la tine si ar spune ca te-ar vrea inapoi, ce ai face? Cum ai reactiona?
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Presupun ca e la facultate. De ce nu o astepti intr-o seara? Sau acum,in vacanta,de ce nu te duci pe la ea pe la bloc,ca poate o prinzi cand iese? Sau vorbeste cu o amica/un amic de-al ei... sa o scoata din casa astfel incat tu sa poti vorbi cu ea. Poate inca se mai alege ceva de relatia voastra. Totusi,au fost doi ani,nu doua luni...
- aadriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-03-09
Auschwitz a scris:aadriana a scris:Auschwitz a scris:Si in loc sa isi dea cineva cu parerea, am dat de prietenele ei pe aici:)))
Esti si tu figura Fetele si-au dat cu parerea, citeste si baga la minte
In loc sa primesc si eu putina compasiune:)) ca sunt cel parasit si eu o iubesc si ea probabil acum cand imi folosesc eu buricele degetelor din cauza ei, face sex cu altul, mi-ati fost de mare ajutor. Noapte buna ) va doresc ca jumatatea voastra sa fie ca prietena mea, sa scrieti apoi ce magari sunt altii
Hey, nu-mi dori nimic Si eu am fost parasita si stiu ce magari sunt unii. Cine stie si prietena ta poate are o vina, si tu, si uite ca n-a mers relatia. Nu o iubesti nici tu, nici ea pe tine. Treci peste si gaseste-ti una care sa te multumeasca
(N-am mai citit posturile, asa ca daca ce am zis e depasit deja, asta e )
Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-28 02:06:14)
Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]
- Auschwitz
- New member
ShineOfBlood a scris:Auschwitz a scris:ShineOfBlood a scris:Cat ma deranjeaza cand oamenii interpreteaza prost. Ideea mea era ca el trebuia sa priveasca putin obiectiv situatia,sa prezinte both sides,si pe cea buna,si pe cea proasta,sa spuna ce crede ca a facut ea gresit,ce crede ca a facut el gresit,fara sa se ia de stilul ei de viata,ca poate si ei i se parea ciudat stilul lui de viata,si ea nu s-a dus sa il comenteze pe un forum. Alta idee era ca atunci cand insulti o persoana fara niciun motiv si fara nicio baza,e normal ca persoana respectiva sa contraargumenteze,si asta nu se numeste lauda de sine. Inca o idee era faptul ca el ar fi trebuit sa-i atraga atentia cu privire la felul ei de a manca si la kilogramele in plus,nu sa o lase in treaba ei si sa se planga mai apoi. Ultima idee era un exemplu de comportament pe care il au oamenii cand se iubesc,lucru care trebuia sa sublinieze superficialitatea primului sau post aici. Asta trebuia sa-l faca sa ne ofere exemple de momente si lucruri frumoase din relatia lor. La ce concluzie ajunge el? Ca sunt o satanista messengerista narcisista,prietena cu fosta lui,care nu ii intelege perspectiva misogina. Trist.
Tu ai insinuat ca nu ma respect. Au contraire,ma respect foarte mult. Si fiecare persoana ar trebui sa se iubeasca. Nu se numeste narcisism... ala e iubire exagerata,altceva. Dar mi se pare normal sa tii la propria persoana. Frecventez baruri din acelea pentru ca e muzica buna. Singurul motiv Acum,te rog,raspunde-mi la ce am intrebat intr-un post anterior... faza cu momentele bune,partile bune din relatie,etc.
Ma iubea nespus, ma intalneam si tipa pe strada fugea si sarea la mine in brate.. ma strangea imi spunea ca sunt cel mai frumos ca vrea sa se casatoreasca cu mine era atat de dulce. Am avut niste necazuri acasa, m-a ajutat cu bani cand am avut un necaz mare (ulterior nu a vrut banii inapoi, asa ca mereu cand ne vedeam, stateam putini singuri apoi o scoteam in oras chiar daca eu nu mai aveam urmatoarele 2-3 zile bani pentru facultate, norocul meu ca nu-s fumator) si uneori nu se intalnea cu prietenele ei ca sa se intalneasca cu mine... acum iesind putin din starea asta melancolica:) poate sa fie si de 80 de kg... o iubesc la maxim oricum ar fi (sincer, nu stiu cum se scrie daca cu un singur "i" sau cu 2) dar eu nu i-am facut nimic niciodata, nu i-am reprosat nimic, nu m-am luat de stilul e de viata, de stilul vestimentar, etc... Doar ca acum a pus punct, si desi nu-mi place sa folosesc neologisme ca Tanti Mitza "life goes on" si fara ea, insa imi este greu...
- Auschwitz
- New member
Jessie a scris:Daca ar veni acum la tine si ar spune ca te-ar vrea inapoi, ce ai face? Cum ai reactiona?
Am uitat sa spun ca dupa 4 luni ea a iesit cu un baiat de care nu mi-a povestit si pe care il cunostea de 2 zile. M-am intalnit cu ea cand era cu el, el s-a certat cu mine ne-am certat pe messenger ca eu nu am nimic impotriva iesi cu cineva dar macar lasa-ma in pace nu iti bate joc de mine, iesi cu el si ma lasi pe mine, asa cred ca este corect. A doua zi cand am mers la plaja era cu el, la el in brate dar seara a venit la mine si a spus ca vrea sa ramana cu mine. Sigur nu ar veni acum la mine, insa daca ar veni i-as spune ca mai sufar acum, decat sa sufar apoi mai mult... nu stiu daca exista mai mult, nu vreau sa fac o drama din asta dar mi-e greu..
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Auschwitz a scris:ShineOfBlood a scris:Auschwitz a scris: Nu m-am luat de religia ta ca sa te fac satanista, esti din generatia messenger care nu se uita din perspectiva neutra, ai spus ca te iubesti, ceea ce inseamna ca esti narcisista, frecventezi acelasi gen de baruri (nu vreau sa le mai descriu), imi pare rau ca nu am vagin, ca atunci cand ma plang cand dau de un necaz, sa am parte de niste sfaturi pe masura.
Ma iubea nespus, ma intalneam si tipa pe strada fugea si sarea la mine in brate.. ma strangea imi spunea ca sunt cel mai frumos ca vrea sa se casatoreasca cu mine era atat de dulce. Am avut niste necazuri acasa, m-a ajutat cu bani cand am avut un necaz mare (ulterior nu a vrut banii inapoi, asa ca mereu cand ne vedeam, stateam putini singuri apoi o scoteam in oras chiar daca eu nu mai aveam urmatoarele 2-3 zile bani pentru facultate, norocul meu ca nu-s fumator) si uneori nu se intalnea cu prietenele ei ca sa se intalneasca cu mine... acum iesind putin din starea asta melancolica:) poate sa fie si de 80 de kg... o iubesc la maxim oricum ar fi (sincer, nu stiu cum se scrie daca cu un singur "i" sau cu 2) dar eu nu i-am facut nimic niciodata, nu i-am reprosat nimic, nu m-am luat de stilul e de viata, de stilul vestimentar, etc... Doar ca acum a pus punct, si desi nu-mi place sa folosesc neologisme ca Tanti Mitza "life goes on" si fara ea, insa imi este greu...
Deci te iubea,o iubeai... cand a aparut problema? Cand v-ati distantat? Ca trebuie sa fi fost ceva care sa fi declansat asta. Se schimbase ceva in ultimul timp?
- Auschwitz
- New member
ShineOfBlood a scris:Presupun ca e la facultate. De ce nu o astepti intr-o seara? Sau acum,in vacanta,de ce nu te duci pe la ea pe la bloc,ca poate o prinzi cand iese? Sau vorbeste cu o amica/un amic de-al ei... sa o scoata din casa astfel incat tu sa poti vorbi cu ea. Poate inca se mai alege ceva de relatia voastra. Totusi,au fost doi ani,nu doua luni...
Pregateste-te sa razi de mine:)) am stat cu niste prieteni vizavi de ea stiind ca ea intra in casa la ora 10. Am stat mult, nu ca niste detectivi la panda, dar chiar la ea la scara nu avea pe unde sa intre in casa decat daca se teleporta, am stat de la ora 4, pana dimineata la 6..adica 14 ore si ea a dormit la altcineva..
- Auschwitz
- New member
ShineOfBlood a scris:Auschwitz a scris:ShineOfBlood a scris: Tu ai insinuat ca nu ma respect. Au contraire,ma respect foarte mult. Si fiecare persoana ar trebui sa se iubeasca. Nu se numeste narcisism... ala e iubire exagerata,altceva. Dar mi se pare normal sa tii la propria persoana. Frecventez baruri din acelea pentru ca e muzica buna. Singurul motiv Acum,te rog,raspunde-mi la ce am intrebat intr-un post anterior... faza cu momentele bune,partile bune din relatie,etc.
Deci te iubea,o iubeai... cand a aparut problema? Cand v-ati distantat? Ca trebuie sa fi fost ceva care sa fi declansat asta. Se schimbase ceva in ultimul timp?
De cand a inceput facultatea am inceput sa ne vedem rar si asta a fost, insa eu nu m-am schimbat , cu atat mai putin fata de ea. PE mine nu ma intereseaza sa vad problema, eu vreau sa ma uit in fata pentru ca nu mai exista cale de intoarcere, si nu vreau sa dezgrop rahatul sa il analizez, vreau sa imi pun ochelari de cal sa ma uit doar in fata pana cand imi iese din cap. Problema mea era ca nu pot sa imi gasesc alta fata sa stau cu ea si sa ma gandesc la fosta, si nu pot sa o uit repede... ce ar fi de facut ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|