|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...#1 2009-12-28 12:20:36
ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...**** Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-30 16:52:53) Offline #2 2009-12-28 12:29:03
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, dar el practic de ce a spus chestiile acelea, pt ca nu mai suporta certurile, ti-a dat un motiv exact din cauza caruia este confuz? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3 2009-12-28 12:32:03
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...pfff....sincer complicata situatie. 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #4 2009-12-28 12:33:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Cel mai bine ar fi sa te indepartezi de el ,adica 75 % din relatie a fost cearta+plansete+depresii.Asta nu e dragoste,meriti mai mult:*.Bafta eu,tu si restul lumii... Offline #5 2009-12-28 12:36:20
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, luati o pauza si vedeti cum va e... la cat de stresata ai fost / esti tu, am asa un feeling ca te vei simti eliberata Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-28 12:40:16
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Stiu cum este cu atacurile de panica, stiu cum se simt si pe pielea celui care le are dar stiu cum se simte si cel care este alaturi de cel care are atacurile. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #7 2009-12-28 12:40:46
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...sa te gandesti in primul rand la tine...risti sa iti dai toata viata peste cap si ma refer din punct de vedere al sanatatii. depresiile au manifestari foarte urate...alopecia este chiar usurica fata de unde poti ajunge. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2009-12-28 12:41:31
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Mai,nu exista asa ceva.Daca tinea la tine mai mult iti acorda mai multa atentie si incerca sa te ajute sa treci peste fara se se enerveze eu,tu si restul lumii... Offline #9 2009-12-28 12:41:47
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...cert este ca nu iti face bine intreaga situatie si stresul prin care treci. Depresia si caderea parului ar trebui sa-ti dea de gandit, ar trebui sa te puna serios pe ganduri. Ai facut o alegere buna mergand la psiholog. Gandeste-te bine la ceea ce e bine pentru tine, la cum sa revi la echilibrul sufletesc pe care l-ai avut odata si cauta sa elimini din viata ta tot cea ce lupta impotriva echilibrului sufletesc. Vei gasi calea spre bine daca o doresti cu adevarat. Tu sti mai bine decat noi toate ce te-a facut sa te scufunzi in "gaura neagra" in care te afli si din care poti iesi doar daca doresti cu adevarat. Treci "peste cadavre" pentru a-ti recapata linistea de mai demult. Vei vedea ca a meritat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2009-12-28 12:44:23
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Intr`o relatie sunt 2 pers,nu doar una.Deageaba il iubesti cand el...dupa 2 ani nu`i sigur pe sentimentele lui eu,tu si restul lumii... Offline #11 2009-12-28 12:45:06
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...probabil a fost ceva de l-a determinat sa se schimbe Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #12 2009-12-28 12:47:17
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, nu trebuie sa il urasti! trebuie doar sa intelegi ca nu iti face bine, el nu iti face bine. ai de facut o alegere: tu, asa cum ai fost odata si relatia cu el care te face sa ajungi unde ai ajuns si chiar mai rau. nu e vorba de ura, e ca si cum ai tine otrava in gura...logic e sa o scuipi nu sa o inghiti I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2009-12-28 12:48:15
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, tocmai pentru ca va iubiti ar trebui sa incetati sa va mai faceti rau... nu inseamna sa va urati, inseamna sa va faceti un bine stand departe unul de celalalt Offline #14 2009-12-28 12:52:00
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...mai, eu zic ca inca tine la tine destul daca nu te-a lasat pana acum. Sa nu crezi ca dau vina pe tine, dar iti zic, intr-un fel ma regasesc in povestea ta pt ca si eu plang din orice, ma stresez din orice si....si eu sufar cu nervii , dar iubitul meu inca ma suporta pt ca i-am promis ca o sa incerc sa ma schimb pt ca vedeam ca nu e bine deloc asa. Nu imi convenea nimic si imi era frica tocmai de acest lucru care ti s-a intamplat tie...sa nu cumva sa se sature de mine, de mofturile mele si de faptul ca plang sin orice, nu imi convine nimic. Eu as zice sa o lasati mai moale, in sensul sa lasati lucrurile sa vina de la sine, decat sa va tot certati lasati-o moale, adica sa va vedeti putin mai rar, sau luati o pauza scurta chiar, si vei vedea ca va fi bine. E doar o perioada proasta care intr-un final va trece bafta! Offline #15 2009-12-28 12:52:43
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...cred ca e f greu sa o termini cu el asa dintr-o data, avand in vedere ce ai scris mai sus (ca te consumi f mult)... dar poti sa te detasezi usor-usor de el, sa te racesti... in felul asta o sa vezi daca ii pasa si incearca sa te aduca inapoi; Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2009-12-28 12:56:30
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya eu ti-am spus la alt topic parerea mea... si merita sa incerci "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2009-12-28 12:59:41
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
halal consolare..............nu te supara pe mine insa nu ma pot abtine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2009-12-28 12:59:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
sunt de acord cu tine! Offline #19 2009-12-28 13:00:47
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...poate sa fie langa ea din obisnuinta yohana, dar pe de alta parte ai si tu dreptate. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|