|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-2#20 2009-12-28 13:01:22
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya, odata ce ti-a spus ca nu mai stie sigur ce simte... eu cred ca se indreapta spre a nu te mai iubi deloc... Offline #21 2009-12-28 13:01:35
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya...de ce nu te gandesti k acuma e inceputul relatiei...si trebuie sa-l cuceresti? sa-l faci sa te iubeasca... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #22 2009-12-28 13:02:13
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
nu ma supar, dar daca nu intelegi sensul cuvintelor, abtine-te! nu o consolez pt ca nu sunt psiholog in dragoste, ii spun cum stau lucrurile si uita-te sa vezi ca nu sunt singura care gandeste asa! Offline #23 2009-12-28 13:02:18
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...puffball, atacurile de panica si depresia sunt altceva decat niste mofturi Offline #24 2009-12-28 13:03:45
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...oricum toate cuplurile trec printr-o criza cand ajung la 2-3 ani. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#25 2009-12-28 13:04:05
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Subscriu si eu la ce au zis fetele. Trebuie sa te gandesti la tine. Daca acum esti asa, si ai deja niste probleme de sanatate destul de serioase, mai incolo ce s-ar mai intampla? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2009-12-28 13:04:47
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...ok, imi pare rau dyvia ca am incercat sa te ajut, daca vrei sa o iei asa, nu am sa mai postez pe acest topic pt ca nu se intelege ce vreau sa spun. Oricum iti urez bafta si sper sa iasa in asa fel incat sa iti fie tie bine, indiferent de ce se va intampla! Offline #27 2009-12-28 13:06:07
nu stiu daca ai citit la celalalt topic ce i-am scris...insa repet in mare si aici....eu vb din propria experienta...sfaturile care i le dau...le-am aplicat si eu...iar suferinta care o simte...probabil e peste 70% asemanatoare cu ce-am avut eu. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #28 2009-12-28 13:10:27
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya #29 2009-12-28 13:10:53
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, mai reciteste o data ce mi-ai raspuns mie mai sus, ai acolo raspunsurile pe care le cauti eu nu am spus clar ca nu te iubeste, tu insa ai spus-o. acolo recunosti ca fiecare zi e un cosmar in care te prefaci ca iti e bine si ca tu vrei ca el sa iti spuna ca e bine, ca te iubeste...nu putem avea mereu ce ne dorim, nu putem auzi mereu ce ne dorim dar asta nu e o tragedie, important e sa fim sanatosi si tu de asta trebuie sa ai grija, relatia asta a devenit deja toxica pentru tine. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #30 2009-12-28 13:11:43
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...nu am citit yohana, dar stiu despre ce vb. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #31 2009-12-28 13:12:23
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...scumpa mea...tu nu trebuie sa-i areti cat de mult il iubesti...tu trebuie sa-i areti cine esti tu...ce are el langa tine...trebuie sa-l faci mandru ! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2009-12-28 13:13:46
mie mi se pare aiurea asta cu fa-l sa te iubeasca #33 2009-12-28 13:15:15
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...pai cum a inceput relatia voastra?te-a iubit din prima zi? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #34 2009-12-28 13:15:37
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya, tu esti sigura ca ceea ce simti tu e iubire si nu obesesie, dependenta? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #35 2009-12-28 13:18:26
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...nu m-am suparat pe nimeni, mai ales pe tine, nu am niciun motiv, doar am zis ca nu are rost sa mai postez daca se intelege aiurea ce vreau sa spun, se pare ca nu dau sfaturi care sa coincida cu celelalte, deci... oricum aici e vb despre tine, nu despre mine, asa ca iti doresc numai bine si sa treceti cu brio peste acest hop indiferent de ce decizie veti lua multa bafta Offline #36 2009-12-28 13:20:08
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...carmen, obsesie nu e, dependenta este clar si poate fi legata de ideea de iubire nu neaparat de persoana lui. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #37 2009-12-28 13:23:40
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...*** Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-30 16:54:36) Offline #38 2009-12-28 13:24:10
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...eu n-am zis k asa scapa de depresie...eu am zis k asa ii arata lui k e ea din nou. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|