homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-4

#58 2009-12-28 16:45:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

De ce nu incerci sa vezi obiectiv, sau cat de cat obiectiv situatia asta si viata ta?
Pana la urma de ce anume nu ai putea sa te rupi? Ce iti ofera el si la ce nu poti sa renunti? Cum te vezi pe tine? De ce te vezi legata neaaparat de el? Incearca sa iti vezi viata si pe tine independenta de alte persoane. De ce crezi ca nu s-ar putea?
Exista multi baieti care ar aprecia o persoana atat de devotata cum esti tu si care ar avea nevoie cu adevarat de atentia si grija ta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#59 2009-12-28 16:50:37

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

asta zic si eu?...de ce crezi ca e imposibil sa rezisti fara el?...la varsta asta sa nu mai poti continua fara un baiat?...dar daca erai maritata cu copii si el nu te mai iubea atunci? stiu  ca e greu , ca trec prin asta, dupa aproape 3 ani sa iti vezi viata fara el e ciudat dar nu imposibil!e greu pana iti dai seama ca poti si singura, eu la un moment dat nu mai stiam sa fiu singura pentru ca nu ma mai cunosteam...atat de mult traisem prin el dar acum ma regasesc si e bine

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#60 2009-12-28 16:54:52

my_aa
Insomniac member

anamihaela a scris:

asta zic si eu?...de ce crezi ca e imposibil sa rezisti fara el?...la varsta asta sa nu mai poti continua fara un baiat?...dar daca erai maritata cu copii si el nu te mai iubea atunci? stiu  ca e greu , ca trec prin asta, dupa aproape 3 ani sa iti vezi viata fara el e ciudat dar nu imposibil!e greu pana iti dai seama ca poti si singura, eu a un moment dat nu mai stiam sa fiu singura pentru ca nu ma mai cunosteam...atat de mult traisem prin el dar acum ma regasesc si e bine

Asta se intampla cand traiesti ca sa multumesti pe altcineva si uiti sa te mai gandesti si la ce iti doresti tu...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#61 2009-12-28 17:00:30

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

da stiu...si presupun ca din cauza asta ii este si ei greu acum..ca il iubeste asa mult si cand are nevoie de el , el ii intoarce spatele! dar asta ar trebui sa iti traga un semnal de alarma...ca atunci cand e greu renunta!si in iubire stai si la bine si la rau...

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#62 2009-12-28 17:18:40

skumpi
Vizitator

da viata nu se termina aici smile multe cupluri se despart si isi refac viata si toata lumea supravietuieste ! Incearca sa fi mai optimista big_smile poate tot rau asta de acum o sa aduca ceva bun in viata ta doar esti la inceput de drum !
Alta nu are nic in plus pur si simplu e alta nustiu alta cu care nu s-a certat, cu care nu are un trecut in spate si asa mai departe.
Gandeste-te ca si daca ramaneti impreuna tu mereu vei fi sceptica si mereu te vei intreba daca chiar te iubeste sau sta cu tine doar asa ? mereu vei stii ca ai ajuns sa te imbolnavesti din cauza iubirii care i-o porti iar el s-a comportat mai putin okey...
Nu e bine Div sa-l pui pe el mai presus si sa te comporti asa pentru ca in viata vei mai suferi mult si bine, poate din dragoste sau din alte cauze mult mai grave, si atunci ce vei face ? cum o sa faci fata problemelor ? neutral

Publicitate

loading...

#63 2009-12-28 17:29:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Divya a scris:

mai bine as muri decat sa continui asa

punish  punish
niciodata in viata ta sa nu mai zici asa ceva!
gandeste-te intai la armand, si apoi mai gandeste-te o data daca vrei sa mori

din cate observ, iubirea ta s-a transformat in dependenta. de asta cred ca ai reactiile astea...
uite, skumpi vrea sa iasa cu tine. iesiti la o cafea, la un suc

#64 2009-12-28 17:34:09

my_aa
Insomniac member

Fiecare are ceva unic. wink Ceea ce ai tu deosebit nu are alta, si invers.
Pot sa spun ca inteleg prin ce treci. Si eu am trecut prin ceva asemanator, sau poate chiar mai grav. Cand am avut mai mare nevoie de el mi-a intors spatele, imi arata constant ca nu il intereseaza prea mult de mine si ca nu sunt foarte importanta pentru el, in fine nu intru in detalii, ideea e ca nici eu nu-mi vedeam viata fara el, nu concepeam ca ne putem despartii, ma minteam singura, dadeam vina pe parinti, pe prieteni, pe orice puteam da vina, inchideam ochii in fata realitatii ca sa nu fiu nevoita sa iau masuri.
Si cu timpul am inceput sa ma trezesc. Am inceput sa imi dau seama de multe lucruri, am vazut cum traiau si cum gandeau alte persoane, mi-am analizat mai atent viata, am inceput sa ma vad altfel, sa-mi vad viata altfel. M-am schimbat foarte mult intr-un timp relativ scurt si mi-am dat seama ca oricand as fi putut face asta, doar ca nu vroiam, credeam ca nu merit mai mult, fara vreun motiv real. Mi-am dat seama ca de fapt eram doar disperata, dependenta, am inceput sa vad altfel dragostea, relatia dintre doi oameni care se presupune ca se iubesc.... Si l-am parasit.
Imediat ce am facut asta s-a schimbat si el. Ar fi facut orice ca sa ma aduca inapoi, dar era tarziu.
Pot sa spun ca am cunoscut dupa despartirea asta persoane de sute de mii de ori mai demne de iubire decat era el, mi-am schimbat total scara de valori, modul de gandire, pentru ca toate alegerile pe care le facem in viata reflecta ceea ce credem despre noi cu adevarat. Asa a fost si in cazul meu. Problema era de fapt ca nu consideram ca merit mai mult de atat si ma multumeam asa.
Nu poti sa intelegi anumite lucruri cu adevarat decat dupa ce le traiesti, indiferent cine ti le-ar spune... Asa ca numai de tine depinde totul. De ce crezi ca meriti de la viata. De cum te vezi pe tine. Dar se poate...

Trebuie sa iti vezi viata independenta de el ca sa poti misca ceva, sa poti gandii clar. Altfel nu merge. Crede-ma ca dupa ce te vei schimba, sau vei redevenii tu, nu te va mai interesa daca e cu cineva sau nu, chiar te vei bucura pentru binele lui.
Si vei cunoaste persoane care merita cu adevarat totul wink

#65 2009-12-28 17:36:46

skumpi
Vizitator

ce frumos a spus-o my_aa smile ascult-o ca stie ce spune wink

#66 2009-12-28 17:38:36

my_aa
Insomniac member

ms puss

#67 2009-12-28 17:45:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

divya, ai trait mai mult fara el decat cu el! cum te ai obisnuit cu el o sa te obisnuiesti si fara el
te cred ca iti e greu si frica, dar suntem alaturi de tine

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#68 2009-12-28 18:01:28

skumpi
Vizitator

nu era mai bine ! datorita lui sau ma rog relatiei voastre vei fi cine vei fi dupa experienta asta smile

#69 2009-12-28 18:05:18

skumpi
Vizitator

vezi ca stii ? big_smile

#70 2009-12-28 18:10:03

skumpi
Vizitator

dar nu imposibil big_smile

#71 2009-12-28 18:21:50

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

cand aud de depresie mi se ridica parul in cap...am motivele mele...dar relatia asta nu iti face bine nici acum nici la alta varsta si nu o sa iti faca bine niciodata. Eu spun ca o sa iti fie de o mie de ori mai bine fara el.

#72 2009-12-28 18:29:34

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Divya, calmeaza-te si incearca sa schimbi ceva.
Nu il mai tot pistona cu intrebarile astea, daca te iubeste, daca mai vrea sa fiti impreuna, etc.

Ai prietene? iesi din casa, gaseste-ti o activitate, du-te la sala, schimba-ti look-ul, du-te la un masaj, fa-te frumoasa, du-te la un shopping.
Trebuie sa incepi din nou sa ai incredere in tine, sa te apreciezi, sa te iubesti.
In momentul de fata, nu faci nimic din toate astea.
Iar el, decat sa te auda pe tine in fiecare zi plangand, prefera sa inchida telefonul.

Tot ce iti spun, iti spun sa o faci pt tine, sa te simti bine, sa nu mai stai trista in fiecare zi.

Si poate el se va reindragosti de tine.

De unde esti? din Buc?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#73 2009-12-28 18:35:12

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu cred ca e din buc ,love

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#74 2009-12-28 18:39:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

divya, imi spun si eu parerea si incep prin a-ti spune: totul pleaca de la cap si mintea ne-o putem controla!
inca o data o sa dau exemplul persoanal: dupa ce am stat cu el, dupa ce am trait amandoi, dupa ce am incercat sa avem un copil, dupa ce a venit si m-a cerut de sotie de la ai mei, dupa ce ne-am facut concedii impreuna si ne-am amenajat casa, cand ne iubeam mai tare, el s-a hotarat....sa ne despartim (din cu totul alte motive decat lipsa dragostei) dar, ne-am despartit.
stii cum am fost apoi? iti explic: plans in continuu, cu pauze poate de o ora in care dormeam, mancar....o felie de paine pe zi, saptamani intregi in care nu luam pe mine altceva decat treninguri si in care nu ieseam din casa decat la scoala. am slabit, m-am incercanat, ma durea si sa reprir cand stiam ca el nu mai e langa mine.
am simtit ca am avut totul si ca intr-o clipa s-a sfarsit.
toate astea pana cand...mi-am spus ca eu trebuie sa fac ceva. ca daca eu n am grija de mine, nu va avea nimeni. ca ce sens are sa ma imbolnavesc si poate peste 5 ani sa nu ma pot bucura de viata pe care o voi avea din cauza problemelor de sanatate pe care singura mi le fac acum?
mi-am impus sa ies, plecam singura si ma plimbam pe strazi, pentru ca nu aveam cu cine altcineva. imi cumparam flori, ca sa imi fac o bucurie. mi-am luat martisor songura, pentru a nu simti faptul ca el ar fi trebuit sa imi ia. mergeam la film,chiar daca stateam pe scaunul ala nenorocit si imi curgeau lacrimi pe obraz fara sa vada nimeni. plecam cu cate o prietena la zoo si nu ma gandeam decat cum mergeam cu ceva timp in urma pe acolo, cu el... stateam la masa cu ai mei si ma gandeam ca aia e mancarea lui preferata... in camera, 90% din lucruri sunt luate cu el sau de el. am vrut sa le arunc, apoi sa le pastrez...apoi mi-am dat seama ca sunt doar niste lucruri si le-am lasat acolo unde sunt.
mi-am dorit sa zambesc, sa traiesc, sa fiu fericita din nou.
mi-am dorit sa pot depasi suferinta aia si sa am liniste. imi doream liniste. imi doream ori sa ma vrea, ori sa ma lase si el nu facea nimic in niciun sens. sufeream din cauza nehotararii lui....si am pus eu punct.
am rasuflat usurata. eram linistita. nu fericita, dar nu mai sufeream....
si apoi, incet incet, am inceput sa imi doresc si mai mult sa trag de mine.
si am tras...am tras.... am tras! si am reusit smile
dar TREBUIE ca tu sa vrei sa fii fericita. TU sa vrei asta.
fericirea e in mainile tale si, crede-ma, iti va fi mult mai bine fara el!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#75 2009-12-28 18:44:41

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Daca erai din Buc, te scoteam la o cafea smile

Eu spun ca amandoi sunteti stresati... tu pt ca te afli in situatia asta, ai cazut intr-o depresie, nu te mai apreciezi, etc
Si el, pt ca nu suporta sa te vada asa.
Eu cred ca el incearca sa te faca sa te simti mai bine dar cand iar va certati si cazi in depresie, nu mai stie ce sa faca.

El e convins de faptul ca asa o sa fie mereu relatia voastra si probabil de aceea este derutat.

Nu renunta la el. Il iubesti, stiu cum e sa simti ca fara EL nu mai poti respira.
Asculta-mi sfatul si oricat de greu iti e, incearca sa fi un pic mai indiferenta.
Nu il bate la cap sa iti trimita mesaje in fiecare zi.

Iesi cu prietenele la cafea, la cumparaturi, la o sala, orice, numai sa iti ocupi timpul cu ceva.
Si din cand in cand ii poti trimite un sms "ma gandesc la tine" ceva de genul asta.

Daca te iubeste, o sa simti... nu e nevoie sa iti spuna  puss

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#76 2009-12-28 18:51:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar de ce ea sa nu aiba pretentia sa fie iubita asa cum isi doreste? daca ea simte nevoia sa i se spuna, sa i se trimita mesaje, sa simta in felul asta dragostea lui, de ce sa renunte la ceea ce o face pe ea fericta ca sa ii fie lui pe plac?
de ce sa se prefaca fericita langa el, cand nu e? de ce sa joace teatru si sa isi puna o masca?
fiecare avem un suflet care are anumite nevoi. si ele se manifesta diferit. d-aia sunt relatii in care partenrii isi spun de zeci de ori ca se iubesc si ambii sunt fericiti, d-aia sunt relatii in care nu si-au spus niciodata cuvintele magice, dar sunt fericiti si se iubesc, d-asta sunt relatii in care poate fiecare are pe altcineva alaturi, dar iubeste din tot sufletul o a3a persoana, dar e fericit!
insa daca unul are o nevoie de un anumit fel, iar celalalt nu i-o poate indeplini, suprimarea acelei nevoi nu e o rezolvare.
asta ar insemna sa joace ea teatru in fata ei. ar insemna sa incerce sa fie fericita cu ceva care nu o multumeste.
doar pt ca....e dependenta de el. pentru ca asta nu e iubire. iubirea e atunci cand, desi persoana respectiva ii totul pentru tine, poti renunta la ea, daca nu o mai faci fericita. si e clar ca in relatia asta, care a devenit toxica, ei nu se mai fac fericiti unul pe celalalt.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.