homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-6

#96 2009-12-29 10:48:09

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-30 16:57:13)

#97 2009-12-29 11:09:14

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Divya a scris:

ma gandeam la un lucru:cred ca si de mi'ar spune acum te iubesc,oricat de sincer ar fi nu m'ar incalzi cu ceva

ba da, te-ar incalzi, te-ar arde chiar, numai ca nu-ti dai seama inca
ia sa vezi cand ti-o va spune...smile

#98 2009-12-29 11:37:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mai, poate e doar confuz
oamenii mai trec prin astfel de perioade, mai ales cand au relatii de lunga durata. ajungi inter-un punct in care efectiv nu mai stii ce vrei si trebuie sa te re-analizezi. nu e o regula ca toti sa ne iubim liniar de la inceput pana la sfarsit. si eu am avut perioada asta, dupa 4 ani de relatie, cu sotul meu. cand i-am spus clar si raspicat ca nu-l mai iubesc, desi in final, dupa ce am trecut de perioada asta care a durat vreo 4 luni, dragostea mea pentru el pur si simplu s-a intensificat, iar de atunci n-a mai existat asa ceva intre noi
e posibil sa aiba si el nevoie de o perioada de auto-analiza. dar daca in final ajunge la concluzia ca nu mai simte nimic...pur si simplu trebuie sa te impaci cu gandul asta, pentru ca nu ai ce sa faci

#99 2009-12-29 12:13:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

divya revelionul e doar o seara. nu se intampla nimic dac stai fara el atunci. faceti pauza aia cand vrea, daca el crede ca e mai bine dar sa te astepti la orice dupa ea ca sa iti vina cumva mai usor in caz de nu mai continuati.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#100 2009-12-29 12:15:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mie mi se pare ca treaba cu revelionul ii doar un motiv ca sa o mai lungeasca un pic.
iar despre sentimentele lui si faptul ca nu a zis nici ca nu te iubeste...nu a zis prin cuvinte, dar gesturile? faptul ca a vrut sa plece, dar tu nu l-ai lasat? asta ce inseamna....?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#101 2009-12-29 13:15:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

poke...dar dupa despartirea care ai avut-o..n-a mai incercat sa va impacati?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#102 2009-12-29 13:33:13

pokemon
Diamond member

yoha, la noi au fost alte substraturi smile
si ba da, dupa despartirea aia dureroasa ne-am mai impacat vreo 2 luni. si apoi a intervenit iarasi nehotararea lui si, slava domnului, am fost pusi in situatia de a fi obligati pur si simplu sa ne despartim.
dar eu multumesc pt ca mi s-a intamplat, pt ca am invatat ceva si am evoluat o data cu relatia si despartirea asta.
inca nu am depastit 100% momentul, dar imi e bine si am inceput sa intrevad raze de speranta. smile

#103 2009-12-29 13:39:00

YoHanna
Insomniac member

ce nasol...adik azi faci planuri de viitor si maine nu mai vrei sad
oricum important e k ai depasit perioada grea smile
cat a trecut de la despartire?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#104 2009-12-29 13:49:12

pokemon
Diamond member

de la asta recenta, 2 luni fara cateva zile.
citeste si la topicul acelei fete, rmn sau mrn nustiu si o sa intelegi de ce s-a tot razgandit el.

#105 2009-12-29 13:55:10

YoHanna
Insomniac member

pokemon a scris:

de la asta recenta, 2 luni fara cateva zile.
citeste si la topicul acelei fete, rmn sau mrn nustiu si o sa intelegi de ce s-a tot razgandit el.

ok.acum citesc.

#106 2009-12-29 14:00:40

pokemon
Diamond member

divia, pai si daca tu deja simti toate astea, de ce mai accepti asa zisa, pauza?
stii tu vorba aia, boala lunga, moarte sigura?
macar asa spuneti stop, suferi acum, dar e mai ok decat sa suferi si in timpul pauzei intrebandu-te ce si cum va fi, si apoi sa suferi in continuare si cand va avea loc ruptura propriu-zisa.

#107 2009-12-29 14:04:22

YoHanna
Insomniac member

sa inteleg k ti s-a int cam exact ce i se int acelei fete?in sensul k are o casnicie cu una pe care n-o iubeste?dar sta cu ea pt copil?

#108 2009-12-29 14:09:18

pokemon
Diamond member

da, yoha...am scris eu pe acolo parti si din povestea mea. smile
divia, puss sper sa iti fie bine si nu uita, nu ni se da niciodata mai mult decat putem duce.
nu mai stiu daca ai scris pe undeva, cati ani ai tu?

#109 2009-12-29 14:13:32

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

divya
am patit si eu ceva de genul bine un pic altfel dar a fost nevoie si la noi de o pauza si a fost bine venita pokemo zice bine boala lunga moarte sigura
eu am avut pauza de o luna si el s-a intors la mine
am citit intr-o revista de psihologie ca pauzele in relatii sunt bine venite si chiar foarte posibil sa reaprinda flara iubirii
incerca dar in perioada aceea sa nu il stresezi si nici tu sa nu te stresezi iesi cu prietenele ocupa-te de tine fa-ti o schimbare de stil io stiu o tunsoare nou sau ce simti tu
nu se stie el tine la tine eu asa cred numai ca s-a simtit probabil presat si a cedat si el cu roblemele tale(aproape asa era si la mine aveam crize dese de plans din nimicuri ma sustinea venea sa ma impace da eu si mai crizata la un moment dat a cedat i-a trebuit o pauza bine la noi au fost si alte cauze)
fi increzatoare cum zicea extra roaga-te(eu asa am facut) si ai grija de tine in prima faza(
puss

Ultima oara a fost editat de 4art (2009-12-29 14:14:24)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#110 2009-12-29 14:16:08

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Divya, daca ai stii tu cum am trait si eu toate lucrurile astea prin care treci acum, povestea zici ca e trasa la indigo...pas cu pas, te inteleg cel ,ai bine, si stii tu de ce. crede-ma, am suferit si eu dupa, vreo 6 luni, groaznic, dar ce m-a ajutat pe mine a fost ca am rupt legatura, ma ambitionam, nu sun azi ca sun maine...si asa a trecut o luna, doua... si am intalnit o dragoste mai mare si mai frumoasa, in curand o sa-mi intemeiez o familie. sfatul meu ar fi sa faci ceea ce-ti dicteaza inima si constiinta, sa fii impacata tu cu tine, ca ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine pt tine, pt voi. multa intelepciune in alegerea potrivita.

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#111 2009-12-29 14:19:52

YoHanna
Insomniac member

poke,situatie complicata...
mi se pare de-a dreptul penibil sa tii un om langa tine doar cu amenintari. cum se multumeste aia cu gandul k el te vrea pe tine dar e legat de ea,datorita amenintarilor?
cine stie...poate asa a fost mai bine sa ti se intample smile stii vb aia...k in tot raul e si un bine.

divya... eu zic sa luati o pauza... se pot int multe si dak te mai iubeste (desi a zis k nu...dar mai zice si faptul k e confuz) atunci fii sigura k va impacati si lucrurile se vor schimba.
daca nu te iubeste...atunci nu mai merita sa o lungiti...

kram kram

#112 2009-12-29 14:31:40

YoHanna
Insomniac member

divya... la nunta verisoarei mele...preotul a zis ceva...ce mi-a placut mult:
"o casnicie va dura mult si va fi fericita doar atunci cand esti sigur k nu exista persoana mai buna decat cel de langa tine"
(aproximativ aceleasi cuvinte smile )

prin faptul k tu esti convinsa k vei gasi altul mai bun din toate punctele de vedere...ma face sa cred k practic tie ti-e frica doar de suferinta aia de dupa despartire...k altfel de mult ai fi pus punct smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-29 14:32:06)

#113 2009-12-29 14:36:12

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

si pt mine a fost o trauma, si crede-ma cat s-a luptat persoana cu care sunt acuma ca sa ma faca sa am incredere din nou...pt ca eu am avut 2 experiente neplacute. acum privesc in urma si tot raul a fost spre bine. asa am o ciuda cand stiu ca cineva trece prin ce am trecut si eu in urma cu ceva ani, si sincer chiar nu am privit relatia voastra niciodata cu invidie sau cu rautate, ma bucuram si sunt implinita sulfeteste ca nu mi-am "bagat nasul" cum s-ar zice. ce am invatat eu in urma acelei relatii e sa ma pun pe mine pe primul loc, si sa am grija de mine, mintea mea, organismul meu, pt ca si eu am avut inceput de ulcer atunci sad si ce conteaza cel mai mult e sa nu iti patezi orgoliul, eu sincer acum parca regret intr-un fel ca m-am milojit atunci, ca si cum eu nu insemnam nimic, dar intr-un fel am fost multumita ca am incercat sa fac posibilul pt o sansa, care de fapt nu a mai fost. ai grija de tine in primul rand...atat te rog puss

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#114 2009-12-29 14:44:52

pokemon
Diamond member

divia, faptul ca am fost atatea care am suferit exact cum suferi si tu, si totusi am reusit sa il uitam si sa trecem peste ce s-a intamplat si sa iubim chiar pe altcineva, ar trebui sa iti dea forta sa vrei sa incerci si altceva.
pentru ca meriti pe cineva care sa te iubeasca asa cum il iubesti si tu pe el!
nu sa fie cu tine pt ca iti calci pe orgoliu, pentru ca te porti asa cum vrea el, nu cum simti tu, si, in fond, pentru ca ii pare rau de tine s vada ca suferi.asta e alt sentiment si nu e sigur iubire.
dar, din pacate, noi nu putem lua decizii in locul tau puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.