|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-6#96 2009-12-29 10:48:09
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...*** Ultima oara a fost editat de Divya (2009-12-30 16:57:13) Offline #97 2009-12-29 11:09:14
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
ba da, te-ar incalzi, te-ar arde chiar, numai ca nu-ti dai seama inca Offline #98 2009-12-29 11:37:15
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...mai, poate e doar confuz Offline #99 2009-12-29 12:13:23
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya revelionul e doar o seara. nu se intampla nimic dac stai fara el atunci. faceti pauza aia cand vrea, daca el crede ca e mai bine dar sa te astepti la orice dupa ea ca sa iti vina cumva mai usor in caz de nu mai continuati. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #100 2009-12-29 12:15:08
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...mie mi se pare ca treaba cu revelionul ii doar un motiv ca sa o mai lungeasca un pic. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#101 2009-12-29 13:15:30
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...poke...dar dupa despartirea care ai avut-o..n-a mai incercat sa va impacati? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #102 2009-12-29 13:33:13
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...yoha, la noi au fost alte substraturi Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #103 2009-12-29 13:39:00
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...ce nasol...adik azi faci planuri de viitor si maine nu mai vrei "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #104 2009-12-29 13:49:12
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...de la asta recenta, 2 luni fara cateva zile. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #105 2009-12-29 13:55:10
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
ok.acum citesc. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #106 2009-12-29 14:00:40
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divia, pai si daca tu deja simti toate astea, de ce mai accepti asa zisa, pauza? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #107 2009-12-29 14:04:22
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...sa inteleg k ti s-a int cam exact ce i se int acelei fete?in sensul k are o casnicie cu una pe care n-o iubeste?dar sta cu ea pt copil? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #108 2009-12-29 14:09:18
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...da, yoha...am scris eu pe acolo parti si din povestea mea. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #109 2009-12-29 14:13:32
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya Ultima oara a fost editat de 4art (2009-12-29 14:14:24) ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline #110 2009-12-29 14:16:08
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, daca ai stii tu cum am trait si eu toate lucrurile astea prin care treci acum, povestea zici ca e trasa la indigo...pas cu pas, te inteleg cel ,ai bine, si stii tu de ce. crede-ma, am suferit si eu dupa, vreo 6 luni, groaznic, dar ce m-a ajutat pe mine a fost ca am rupt legatura, ma ambitionam, nu sun azi ca sun maine...si asa a trecut o luna, doua... si am intalnit o dragoste mai mare si mai frumoasa, in curand o sa-mi intemeiez o familie. sfatul meu ar fi sa faci ceea ce-ti dicteaza inima si constiinta, sa fii impacata tu cu tine, ca ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine pt tine, pt voi. multa intelepciune in alegerea potrivita. Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #111 2009-12-29 14:19:52
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...poke,situatie complicata... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #112 2009-12-29 14:31:40
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya... la nunta verisoarei mele...preotul a zis ceva...ce mi-a placut mult: Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-29 14:32:06) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #113 2009-12-29 14:36:12
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...si pt mine a fost o trauma, si crede-ma cat s-a luptat persoana cu care sunt acuma ca sa ma faca sa am incredere din nou...pt ca eu am avut 2 experiente neplacute. acum privesc in urma si tot raul a fost spre bine. asa am o ciuda cand stiu ca cineva trece prin ce am trecut si eu in urma cu ceva ani, si sincer chiar nu am privit relatia voastra niciodata cu invidie sau cu rautate, ma bucuram si sunt implinita sulfeteste ca nu mi-am "bagat nasul" cum s-ar zice. ce am invatat eu in urma acelei relatii e sa ma pun pe mine pe primul loc, si sa am grija de mine, mintea mea, organismul meu, pt ca si eu am avut inceput de ulcer atunci si ce conteaza cel mai mult e sa nu iti patezi orgoliul, eu sincer acum parca regret intr-un fel ca m-am milojit atunci, ca si cum eu nu insemnam nimic, dar intr-un fel am fost multumita ca am incercat sa fac posibilul pt o sansa, care de fapt nu a mai fost. ai grija de tine in primul rand...atat te rog Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #114 2009-12-29 14:44:52
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divia, faptul ca am fost atatea care am suferit exact cum suferi si tu, si totusi am reusit sa il uitam si sa trecem peste ce s-a intamplat si sa iubim chiar pe altcineva, ar trebui sa iti dea forta sa vrei sa incerci si altceva. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|