homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-8

#134 2009-12-29 18:31:44

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

ba poti sa treci mai usor peste o situatie de asta fiind inconjurata de prieteni decat stand in casa si udand perna toata ziua de exemplu..

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-12-29 18:31:59)

Dragostea nu se stă, se face.

#135 2009-12-29 18:33:46

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

da, daca te izolezi o sa uiti f greu pt k intruna te vei gandi doar la el.
cand iesi cu prietenii iti trece de suparare. goodluck

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-29 18:34:23)

They can because they think they can.

#136 2009-12-29 18:52:04

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Divya, e o scuza pentru ceea ce simte acum sau , mai bine zis, nu mai simte acum. Daca ar fi fost asa, problemele apareau dupa cateva luni nu dupa 1 an si ceva.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#137 2009-12-29 19:01:31

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu ai cum sa intelegi pentru ca tu traiesti in secolul asta iar el a ramas cu un secol in urma.
din pmdv o relatie cu un tip care gandeste asa este destul de periculoasa pentru ca este posibil ca dupa 10 ani de "impreuna" cand poate aveti si un copil sa se trezeasca in el un soi de gelozie pe trecutul tau si sa se ajunga chiar si la violenta. cazuri au mai fost  neutral

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#138 2009-12-29 19:08:52

OneOnly
Insomniac member

cum sa se trezeasca dupa 2 ani k nu erai virgina atunci cand te-a cunoscut !!! yikes
whaaat???
da ce el era sau ce?
e complet absurd dupa atata timp!

nu-mi vine sa cred in ce lume traim ...

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-29 19:09:59)

Publicitate

loading...

#139 2009-12-29 19:35:49

OneOnly
Insomniac member

ce om!!! yikes
stai tu linistita si revino-ti!
lasa-l pe el in pace puss

#140 2009-12-29 19:56:13

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

divya eu am o intrebare.El era virgin?sau astepta asta numai de la tine? diablo  diablo

#141 2009-12-29 20:48:58

Michael
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-29
Site

coffestudiu a zis ca nu era virgin el, daca a fost cu altele  spranceana
Si eu m-am despartit de prietena mea dupa 2,5 ani si a fost/este putin weird wow

#142 2009-12-29 21:28:28

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Divya, amintirile raman, fac parte din viata ta, se spune ca nu e bine sa regreti ceva ce odata te-a facut fericita... viata merge inainte, iar daca tot vrei sa te razbuni lol indiferenta este arma care doare cel mai tare
puss

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#143 2009-12-29 22:43:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Divya a scris:

OneOnly a scris:

cum sa se trezeasca dupa 2 ani k nu erai virgina atunci cand te-a cunoscut !!! yikes
whaaat???
da ce el era sau ce?
e complet absurd dupa atata timp!

nu-mi vine sa cred in ce lume traim ...

mda,e absurd,mai ales ca si e motiv de despartire dupa 2 ani jumate.de ce nu m'a intrebat cand m'a cunoscut big_smile ?

Divya, e clar ca este un pretext ca sa se desparta de tine. Daca se punea problema asa de ce nu l-a deranjat pana acum. De ce s-a gandit sa-l deranjeze abia acum?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#144 2009-12-29 22:54:11

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

ca nu erai virgina???????da de ce nu si-a luat una de 12 ani sa o creasca ca sa fie sigur ca e pura si numai a lui?inteleg ca iti este greu dar nu te mai gandi la moarte...pentru el?sa iti nenorocesti parintii ?si pe tine? nu merita:*

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#145 2009-12-29 23:00:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Asa este. Cine te iubeste cu adevarat nu da doi bani pe virginitate. Asta are legatura mai mult cu orgoliul, mandria, posesiunea, nu cu iubirea.
Ceea ce ti-a transmis a fost ca nu te accepta asa cum esti, fara sa aiba nici un drept sa te judece pentru ceea ce s-a intamplat cand el nu facea parte din viata ta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#146 2009-12-30 00:09:00

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Mai fetelor, nu mai fiti asa tragice! Chiar nu inteleg. Eu m-am despartit de prietenul meu, dupa 4 ani de zile, aveam planuri de casatorie, nu ne-am certat niciodata si sunt intreaga. N-am nimic, n-am plans, n-am mai zis ca imi tai venele ... nimic! Fiti si voi mai tari, mai ales ca in 90% de cazuri de vina lui.
Si la mine tot vina lui a fost si mi-am zis ca decat sa stau cu el, mai bine fara.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#147 2009-12-30 09:30:42

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

sentimente adolescentine, am trecut si eu prin asa ceva, ca fiecare dintre noi. Totul va trece si candva iti vei aminti zambind de toate. Sa te sinucizi? Durere? Pai asta e durere? Tu sti cate milioane de oameni sufera de boli grave si ar da orice pentru a fi sanatosi? Tu sti cati oameni mor zilnic de foame si cati traiesc pe strazi fara un acoperis deasupra capului? Si despre cei care traiesc in tarile in care se poarta razboaie, femei care isi pierd copii, mici omuleti care nu au avut dreptul la viata din cauza ca unui criminal i-a venit idee sa-i rapeasca, sa le ia viata, etc. Tu numesti asta prin ce treci suferinta si vrei sa-i pui capat sinucigandu-te? Tie chiar nu ti-e rusine de ceea ce ai de gand? Sa fi asa de slaba de inger pentru o "sula"? Pai tu sti draga cati barbati de genul ala ai putea sa ai? E, he, o gramada. Trezeste-te si vezi-ti de viata.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-30 09:32:25)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#148 2009-12-30 11:06:49

OneOnly
Insomniac member

baciu a scris:

sentimente adolescentine, am trecut si eu prin asa ceva, ca fiecare dintre noi. Totul va trece si candva iti vei aminti zambind de toate. Sa te sinucizi? Durere? Pai asta e durere? Tu sti cate milioane de oameni sufera de boli grave si ar da orice pentru a fi sanatosi? Tu sti cati oameni mor zilnic de foame si cati traiesc pe strazi fara un acoperis deasupra capului? Si despre cei care traiesc in tarile in care se poarta razboaie, femei care isi pierd copii, mici omuleti care nu au avut dreptul la viata din cauza ca unui criminal i-a venit idee sa-i rapeasca, sa le ia viata, etc. Tu numesti asta prin ce treci suferinta si vrei sa-i pui capat sinucigandu-te? Tie chiar nu ti-e rusine de ceea ce ai de gand? Sa fi asa de slaba de inger pentru o "sula"? Pai tu sti draga cati barbati de genul ala ai putea sa ai? E, he, o gramada. Trezeste-te si vezi-ti de viata.

extraordinar de bine zis baciu!
ai completa dreptate!
la asta incerc sa ma gandesc si eu cand vad cati nervi imi fac pentru niste lucruri care, comparativ cu adevarate necazuri, sunt niste prostii.
adevarul e k .., suferim pentru lucruri care la urma urmei, nici nu conteaza...pentru ca daca esti sanatos poti face orice, poti avea viata pe care o vrei.

#149 2009-12-30 11:10:56

OneOnly
Insomniac member

nu esti singura Divya tongue

#150 2009-12-30 12:30:07

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

divya pana la urma v-ati despartit???

citect ce scrii tu aici si imi dau seama ca avem aceasi situatie....fericirea mea s-a dus de mult...omul langa care stau de atatia ani nu ma mai face deloc fericita sad....as vrea sa pot sa imi dau seama unde am gresit...as vrea sa pot sa las totul in urma si o iau de la capat.
Langa el nu voi gasi niciodata fericirea pentru ca el nu si-o urmareste decat pe a lui

#151 2009-12-30 13:14:37

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

o sa fie bine o sa vezi:*...eu inca sper ca o sa fie bine la un moment dat wink)

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#152 2010-01-02 10:56:01

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.