|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-8#134 2009-12-29 18:31:44
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...ba poti sa treci mai usor peste o situatie de asta fiind inconjurata de prieteni decat stand in casa si udand perna toata ziua de exemplu.. Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-12-29 18:31:59) Dragostea nu se stă, se face. Offline #135 2009-12-29 18:33:46
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...da, daca te izolezi o sa uiti f greu pt k intruna te vei gandi doar la el. Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-29 18:34:23) They can because they think they can. Offline #136 2009-12-29 18:52:04
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, e o scuza pentru ceea ce simte acum sau , mai bine zis, nu mai simte acum. Daca ar fi fost asa, problemele apareau dupa cateva luni nu dupa 1 an si ceva. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #137 2009-12-29 19:01:31
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...nu ai cum sa intelegi pentru ca tu traiesti in secolul asta iar el a ramas cu un secol in urma. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #138 2009-12-29 19:08:52
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...cum sa se trezeasca dupa 2 ani k nu erai virgina atunci cand te-a cunoscut !!! Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-29 19:09:59) They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
#139 2009-12-29 19:35:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...ce om!!! They can because they think they can. Offline #140 2009-12-29 19:56:13
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya eu am o intrebare.El era virgin?sau astepta asta numai de la tine? Offline #141 2009-12-29 20:48:58#142 2009-12-29 21:28:28
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, amintirile raman, fac parte din viata ta, se spune ca nu e bine sa regreti ceva ce odata te-a facut fericita... viata merge inainte, iar daca tot vrei sa te razbuni indiferenta este arma care doare cel mai tare I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #143 2009-12-29 22:43:42
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
Divya, e clar ca este un pretext ca sa se desparta de tine. Daca se punea problema asa de ce nu l-a deranjat pana acum. De ce s-a gandit sa-l deranjeze abia acum? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #144 2009-12-29 22:54:11
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...ca nu erai virgina???????da de ce nu si-a luat una de 12 ani sa o creasca ca sa fie sigur ca e pura si numai a lui?inteleg ca iti este greu dar nu te mai gandi la moarte...pentru el?sa iti nenorocesti parintii ?si pe tine? nu merita:* Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #145 2009-12-29 23:00:29
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Asa este. Cine te iubeste cu adevarat nu da doi bani pe virginitate. Asta are legatura mai mult cu orgoliul, mandria, posesiunea, nu cu iubirea. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #146 2009-12-30 00:09:00
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Mai fetelor, nu mai fiti asa tragice! Chiar nu inteleg. Eu m-am despartit de prietenul meu, dupa 4 ani de zile, aveam planuri de casatorie, nu ne-am certat niciodata si sunt intreaga. N-am nimic, n-am plans, n-am mai zis ca imi tai venele ... nimic! Fiti si voi mai tari, mai ales ca in 90% de cazuri de vina lui. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #147 2009-12-30 09:30:42
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...sentimente adolescentine, am trecut si eu prin asa ceva, ca fiecare dintre noi. Totul va trece si candva iti vei aminti zambind de toate. Sa te sinucizi? Durere? Pai asta e durere? Tu sti cate milioane de oameni sufera de boli grave si ar da orice pentru a fi sanatosi? Tu sti cati oameni mor zilnic de foame si cati traiesc pe strazi fara un acoperis deasupra capului? Si despre cei care traiesc in tarile in care se poarta razboaie, femei care isi pierd copii, mici omuleti care nu au avut dreptul la viata din cauza ca unui criminal i-a venit idee sa-i rapeasca, sa le ia viata, etc. Tu numesti asta prin ce treci suferinta si vrei sa-i pui capat sinucigandu-te? Tie chiar nu ti-e rusine de ceea ce ai de gand? Sa fi asa de slaba de inger pentru o "sula"? Pai tu sti draga cati barbati de genul ala ai putea sa ai? E, he, o gramada. Trezeste-te si vezi-ti de viata. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-30 09:32:25) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #148 2009-12-30 11:06:49
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
extraordinar de bine zis baciu! They can because they think they can. Offline #149 2009-12-30 11:10:56
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...nu esti singura Divya They can because they think they can. Offline #150 2009-12-30 12:30:07
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya pana la urma v-ati despartit??? Offline #151 2009-12-30 13:14:37
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...o sa fie bine o sa vezi:*...eu inca sper ca o sa fie bine la un moment dat ) Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #152 2010-01-02 10:56:01
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|