homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-9

#153 2010-01-02 11:01:13

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

Divya,dar daca o sa fie bine?Daca o sa-si dea seama k i lipsesti si te vrea langa el?Te-a avut atata timp aproape incat nu stie cum e fara tine...Eu cand ma cert cu puiul meu stiu ca nu dureaza decat 1-2 zile si cedeaza...k mi simte lipsa.Nu mai gandi negativ.O sa fie bine ai sa vezi.Fa pe indiferenta(deoarece el sg se asteapta sa l cauti u)...si eu cred k o sa te caute singur;)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#154 2010-01-02 11:22:15

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Divya cand incepe pauza oficial? Si chiar va fi pauza totala fara telefoane si fara sa va vedeti? Daca da, atunci e bine. Cauta sa-ti ocupi timpul cu altceva si rezista. Doua saptamani faceti pauza? Cam putin, insa se poate prelungi. Nu vreau sa par insensibila insa trebuie iti iei inima-n dinti si sa respecti ceea ce ti-ai propus. Iti amintesti tu de lucrusorul ala care se numeste "tarie de caracter", da? Trebuie sa-ti demonstrezi ca stapanesti treaba asta.

Ultima oara a fost editat de baciu (2010-01-02 11:24:15)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#155 2010-01-02 12:32:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ba da, ai putea accepta!
si tu acum faci exact ce ti-am spus eu cu cateva posturi in spate. suferi gandindu-te la ce va fi. era mai bine, dupa parerea mea, sa va despartiti o perioada si apoi, daca simtea vreunul nevoia sa discute cu celalalt o facea.
dar o pauza, nu prea inseamna mare lucru pt psihic. pt ca, practic, ea e o perioada de amagire si de instabilitate, care te poate face sa fii si mai confuz.
asa, el se va gandi ca tu esti in continuare a lui si daca nu ii convine perioada stie ca se poate intoarce oricand 'acasa, unde-i ciorba calda'. pe cand daca era despartire simtea ca, intr-adevar, te-a pierdut si ca trebuie sa lupte pentru tine, pentru voi, daca iti simte dorul si lipsa.
asta e, desigur, doar parerea mea.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#156 2010-01-02 13:04:21

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

sad

#157 2010-01-02 13:14:51

pokemon
Diamond member

ce era sa faci?
sa iei tu o decizie!
dar acum e prea tarziu, asa ca trebuie sa astepti sa vezi ce va face.
si de ce, ma rog, credea el ca nu poti fara el? ce se gandea ca o sa iti iei gatul ca te-a parasit el? hm...

o sa aiba o surpriza daca la un moment dat tu vei avea curajul sa pui mana pe fraie si sa manevrezi situatia. si tocmai atunci isi va da seama ca te iubeste. insa s-ar putea sa fie cam tarziu pentru voi.

Publicitate

loading...

#158 2010-01-02 13:29:07

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

divya...ma ,,omori,, cu zile
deci tu nu ai inteles nimic,puiule...stati 2 sapt in pauza...o pauza de la care tu astepti ca apoi el sa vina la tine,cu bratele intinse si sa iti mai si zica,ca nu poate fara tine...etc,o luati de la cap pana data viitoare..tu nu vezi ca te hranesti cu iluzii????
nu ai spus o secunda de fapt cu tine ce va fi..nu cu el...nu vb despre tine,despre cum iti va fi tie...vb numai despre sentimentele lui si ce va simti el...
dar tu??? poti trai f bine si fara el..asta e deja dependenta,div....
lasa naibii telefonul si nu mai ,,innebuni,, gandindu-te tot timpul ce face el si unde e...ca asta numai pauza nu e.
fa exact ce ti-ai propus..citeste,iesi,plimba-te..fa ceva orice..in care sa fii ocupata si cel mai important...nu te mai gandi la el...nu mai vb de el...ptr ca te tine agatata in prezent.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#159 2010-01-02 13:34:19

pokemon
Diamond member

acum deja ai acceptat hotararea LUI. exact cum a spus wind, fara sa te gandesti ca aceasta hotarare a lui iti face rau, te chinuie, te face cand sa speri, cand sa cazi. si e pacat de tine. tu te-ai gandit sa ii fie lui bine, dar tie?

in ultima parte, ma refeream la viitor. pentru ca, din experienta proprie si din a altora, stiu ca acolo se va ajunge. cand tu te vei fi saturat sa il vezi victimizandu-se si aruncand vina pe tine pentru niste lucruri pentru care NU esti vinovata si te vei fi saturat sa faci totul ca sa ii fie LUI bine, fara sa te intereseze si de binele tau.
nu mai stiu daca ai spus cati ani aveti voi....?

#160 2010-01-02 13:39:09

pokemon
Diamond member

multi inainte.
sunteti foarte tineri amandoi smile

#161 2010-01-02 13:41:35

wild_wind
Platinum member

div puss
nu nu pune mana pe telefon...e prea tarziu acum...iar te agati de ceva..
fa ca pauza sa fie pauza..insa ocupate efectiv de tine...toata ziua,iar noaptea in pat ,,ai voie sa te jelesti,,-dar doar atat...nu glumesc...e greu,vb din experienta si poke la fel,nu ne permitem glume sau experimente cu tine.
repet,nu va fi usor insa vei invata ceva-ca lumea nu se invarte in jurul lui si nu incepe si sfarseste cu el-deci poti trai si fara..
de multe ori pauzele nu aduc ceva bun-eu am avut cu w o pauza de 11 luni(fara sa ne vedem,doar vb la tel),apoi ne-am impacat,in speranta ca putem relua sau va fi mai bine-e la fel...deci un cerc vicios,m-am intors de unde am plecat,insa....eu nu am varsta ta....tu poti face orice,intelegi? ORICE!!!! esti tanara,frumoasa,ai idealuri,teluri,nu te chinui mai mult decat ai facut-o....

#162 2010-01-02 13:51:00

wild_wind
Platinum member

div,raspunsul ti-l putea da pe loc,nu trebuiesc 2 saptamani ptr asta....si cred ca ti-am raspuns la intrebare.

mie macar w,cand l-am intrebat mi-a raspuns clar-te respect,imi placi dar nu pot spune ca te iubesc...iar eu am inteles,dar mi-a dat raspunsul pe loc,nu i-au trebuit zile.

iar despre chinuit,sincer,mai mult te chinui acum decat...ptr ca prelungesti agonia.
ce bataitza ti-as da de ai fi fimeaaa.

#163 2010-01-02 14:15:45

wild_wind
Platinum member

div  puss   iti zic si tie,ceva ce m-a invatat W,indiferent de consecinte-invata sa te gandesti mai intai la tine si cat de bine iti va fi tie si apoi la cel de langa tine.

#164 2010-01-02 14:30:41

wild_wind
Platinum member

deci div..nu mai pauza nu se poate numi lol

#165 2010-01-02 14:41:09

baciu
Insomniac member

Divya a scris:

m'a intrebat ce fac pe mess si mi'a zis ca a inceput sa planga cand mi;'a citit ststusul:niste versuri din "cerul"proconsul

cand s-a intamplat asta? azi?

#166 2010-01-02 14:55:43

wild_wind
Platinum member

exact ce ziceam

#167 2010-01-02 15:12:25

baciu
Insomniac member

iarta-ma dar nu esti serioasa Divya. In ritmul acesta nu vei ajunge departe, vei suferi in continuare si nu va interveni nici o schimbare.

#168 2010-01-02 15:13:33

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

divya de ce nu incercati sa faceti pauza aia daca tot v-ati decis la varianta asta? smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#169 2010-01-02 15:27:49

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ok...vad k degeaba ai cerut sfaturi daca niciunul nu vrei sa-l aplici smile
eu credeam ca vrei sa se hotarasca odata in legatura cu ceea ce simte pt tine...dar na...
fa cum crezi ...si sa speram ca nu vor fi consecinte nasoale ...

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-02 15:28:19)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#170 2010-01-02 15:27:59

wild_wind
Platinum member

???

#171 2010-01-02 15:29:25

pokemon
Diamond member

divya, si atunci pt ce mai ceri sfaturi cum sa faci?

nu vrei, atunci fa cum crezi tu ca ti-o fi mai bine si gata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.