homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-11

#191 2010-01-02 19:44:48

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

divya de ce ii tii hangul acum pe mess? da-i ceea ce a vrut. o PAUZA. gresesti si tu f mult in relatia asta prin felul in care te comporti, chiar si acum cu mess-ul, dar tu singura te vei da cu capul de pragul de sus

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-01-02 19:45:20)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#192 2010-01-02 22:10:07

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Pana la urma fiecare intelege ce vrea. Exemplul este pe pagina precedenta. big_smile
In orice caz, in felul asta nu se va ajunge nicaieri. Pana nu faci tu ceva, sau altceva, nu se va schimba situatia cu nimic. Vei suferii in continuare, pentru ca ii arati in permanenta ca esti o disperata, ca nu te vezi si ca nu poti fara el.
Barbatilor nu le place sa vada asa ceva. Chiar daca asta e realitatea, trebuie sa ai putin respect de sine, sa vada ca te pretiuesti, ca meriti mai mult. Si pentru asta trebuie sa ceri mai mult wink
Tu i-ai transmis in permanenta ca te multumesti cu oriceiti da, cu firimituri chiar.
Daca ti-a cerut o pauza, trebuia sa i-o dai de tot. Sa simta si el ca pierde ceva.
Nu te supara ca ti-o spun, dar nici tu nu faci nimic pentru a indrepta lucrurile.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#193 2010-01-02 22:28:04

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

dyvia, am vrut sa ma abtin, insa m`am hotarat sa scriu ... cand eram eu mica (cam asa, de varsta ta) am trecut exact printr`o situatie de genul ... dupa o relatie de 3 ani, lucrurile se mai racisera intre mine si tipul respectiv si dupa o perioada de certuri si impacari, el mi`a cerut o pauza ... eu nu si nu, certuri, etc ... el a renuntat la pauza si ne`am impacat smile asta se intampla prin februarie ... toate bune si frumoase, eu credeam ca totul e oky pentru ca in aprilie sa ne despartim definitiv ... motivul: el nu ma mai iubea ca la inceput smile

#194 2010-01-02 22:33:06

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

sophie a scris:

dyvia, am vrut sa ma abtin, insa m`am hotarat sa scriu ... cand eram eu mica (cam asa, de varsta ta) am trecut exact printr`o situatie de genul ... dupa o relatie de 3 ani, lucrurile se mai racisera intre mine si tipul respectiv si dupa o perioada de certuri si impacari, el mi`a cerut o pauza ... eu nu si nu, certuri, etc ... el a renuntat la pauza si ne`am impacat smile asta se intampla prin februarie ... toate bune si frumoase, eu credeam ca totul e oky pentru ca in aprilie sa ne despartim definitiv ... motivul: el nu ma mai iubea ca la inceput smile

exact cam asa s`a intamplat la mine dupa 5 ani de relatie...el a vrut o pauza si cica sigur ne reluam relatia  wow  dar dus a fost...clar ceva nu mai mergea intre noi si era cazul sa punem punct numai ca eu refuzam sa vad lucrul asta desi ne certam prea des in ultima vreme asa ca "boala lunga/moarte sigura" cesafac

pc  pc

#195 2010-01-10 12:05:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Divya... te-ai suparat pe noi de nu ne mai dai nici un veste? sad
cum sunteti?
tare m-as bucura sa vii cu vesti bune smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#196 2010-01-10 13:55:54

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

deci tot acolo s-a ajuns pana la urma....
sper sa iti fie bine kram

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#197 2010-01-10 14:04:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Divya noi suntem alaturi de tine smile orice ar fi gandeste-te mereu la tine, si la ce e bine pentru tine si pentru viitorul tau. Viata e asa cum ti-o faci. Pana la urma tot raul e spre bine, chiar daca acum iti va fi greu, mai tarziu o sa te bucuri ca s-a intamplat asa.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2010-01-10 14:05:32)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#198 2010-01-10 14:15:25

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

acum trebuie sa privesti lucrurile cu optimism si sa lupti sa depasesti depresia care te-a stapanit!Pentru tine...ca nimic nu este mai important decat persoana ta!gandeste-te ca ai oameni in jur care te iubesc si pentru care merita sa treci cu zambetul pe buze peste orice situatie:*

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#199 2010-01-10 15:48:01

green_fairy
Platinum member

divya..stii cum se zice: cu rabdarea treci marea puss iti va fi bine mai devreme sau mai tarziu

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#200 2010-01-10 22:29:15

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Divya capu sus !
stiu,o sa fie greu o perioada dar va trece. kram
aici oricand te poti descarca...si noi vom incerca sa-ti ridicam moralul puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#201 2010-01-10 22:55:58

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

divia o sa vezi ca o sa ti fie mult mai bine. puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#202 2010-01-10 23:02:54

skumpi
Vizitator

div, cand vrei tu, ma anunti si daca sunt libera ne vdm daca nu programam o intalnire big_smile de preferinta sa nu ploua in ziua respectiva lol

#203 2010-01-11 13:20:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

multa putere divya! puss
o sa fie bine in cele din urma puss

#204 2010-01-11 13:54:22

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Divya, te inteleg intr-o mare parte... Eu am lungit-o, am facut totul ca relatia sa mearga, si ce am vrut si ce nu, am incercat si sa-l recuceresc, si tot! Si nu m-am ales decat cu lacrimi si atat. Iubirea lui clar nu o aveam si ma gandesc acum... daca am avut-o oare vreo data. Deci e mai bine ca ati pus punct...
fetelor, cum sa iti revi dupa ce te-ai despartit de cineva? supa Eu sunt cu moralul undeva spre "-" infinit, ma simt incapabila sa-mi gasesc pe cineva, ma simt urata, neinteresanta, si asta de ceva timp incoace. Mult timp neutral

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#205 2010-01-11 17:26:48

anamihaela
Full member

trebuie sa fi foarte optimista si sa il eviti sincer...ca o sa te dea peste cap daca tineti legatura...nu o sa poti sa te rupi de trecut!eu ma uit la mine...acum ma vrea inapoi ca ma iubeste, si de fiecare data ma ameteste si intru iar in starea aia de nu stiu ce sa mai fac:(...si aadriana stiu ca e al naibi de greu..dar incearca sa gandesti cu mintea nu cu inima si sa fi pragmatica!nu cred ca esti nici urata si nici neinteresanta  si trebuie sa iti scoti ideile astea din cap:*

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#206 2010-01-11 18:30:39

green_fairy
Platinum member

divya rupe legatura cu el pana iti mai revii.
aadriana...trebuie sa incerci sa iesi cat mai mult sa fii optimista si sa te simti frumoasa, uita-te pe strada dupa baieti, iesi intr-un club. daca psihicul nu merge ok, nu prea ai ce face. totul tine de tine

#207 2010-01-11 19:32:10

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

green_fairy a scris:

divya rupe legatura cu el pana iti mai revii.
aadriana...trebuie sa incerci sa iesi cat mai mult sa fii optimista si sa te simti frumoasa, uita-te pe strada dupa baieti, iesi intr-un club. daca psihicul nu merge ok, nu prea ai ce face. totul tine de tine

Merci green_fairy, Stiu ca tine numai de mine...dar nu mai stiu ce sa fac sa imi revin odata! supa

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#208 2010-01-11 19:47:45

anamihaela
Full member

pai in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda ...gandeste-te ca tu singura ai control asupra vietii tale si ca esti frumoasa si puternica si ca trebuie sa iti traiesti viata...la mine cateodata merge:)))
e greu stiu...sa te rupi de trecut dar daca traiesti din amintiri iti este foarte greu sa vezi ce ai in fata ochilor...

#209 2010-01-11 19:57:02

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

aadriana, de cand esti cu moralul la pamant?ai incercat sa faci ceva sa iesi din starea asta?

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-11 19:57:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.