|
Nu esti logat.
Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-11#191 2010-01-02 19:44:48
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya de ce ii tii hangul acum pe mess? da-i ceea ce a vrut. o PAUZA. gresesti si tu f mult in relatia asta prin felul in care te comporti, chiar si acum cu mess-ul, dar tu singura te vei da cu capul de pragul de sus Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-01-02 19:45:20) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #192 2010-01-02 22:10:07
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Pana la urma fiecare intelege ce vrea. Exemplul este pe pagina precedenta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #193 2010-01-02 22:28:04
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...dyvia, am vrut sa ma abtin, insa m`am hotarat sa scriu ... cand eram eu mica (cam asa, de varsta ta) am trecut exact printr`o situatie de genul ... dupa o relatie de 3 ani, lucrurile se mai racisera intre mine si tipul respectiv si dupa o perioada de certuri si impacari, el mi`a cerut o pauza ... eu nu si nu, certuri, etc ... el a renuntat la pauza si ne`am impacat asta se intampla prin februarie ... toate bune si frumoase, eu credeam ca totul e oky pentru ca in aprilie sa ne despartim definitiv ... motivul: el nu ma mai iubea ca la inceput Offline #194 2010-01-02 22:33:06
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
exact cam asa s`a intamplat la mine dupa 5 ani de relatie...el a vrut o pauza si cica sigur ne reluam relatia dar dus a fost...clar ceva nu mai mergea intre noi si era cazul sa punem punct numai ca eu refuzam sa vad lucrul asta desi ne certam prea des in ultima vreme asa ca "boala lunga/moarte sigura" Offline #195 2010-01-10 12:05:31
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya... te-ai suparat pe noi de nu ne mai dai nici un veste? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#196 2010-01-10 13:55:54
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...deci tot acolo s-a ajuns pana la urma.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #197 2010-01-10 14:04:20
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya noi suntem alaturi de tine orice ar fi gandeste-te mereu la tine, si la ce e bine pentru tine si pentru viitorul tau. Viata e asa cum ti-o faci. Pana la urma tot raul e spre bine, chiar daca acum iti va fi greu, mai tarziu o sa te bucuri ca s-a intamplat asa. Ultima oara a fost editat de my_aa (2010-01-10 14:05:32) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #198 2010-01-10 14:15:25
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...acum trebuie sa privesti lucrurile cu optimism si sa lupti sa depasesti depresia care te-a stapanit!Pentru tine...ca nimic nu este mai important decat persoana ta!gandeste-te ca ai oameni in jur care te iubesc si pentru care merita sa treci cu zambetul pe buze peste orice situatie:* Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #199 2010-01-10 15:48:01
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya..stii cum se zice: cu rabdarea treci marea iti va fi bine mai devreme sau mai tarziu Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #200 2010-01-10 22:29:15
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya capu sus ! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #201 2010-01-10 22:55:58
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divia o sa vezi ca o sa ti fie mult mai bine. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #202 2010-01-10 23:02:54
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...div, cand vrei tu, ma anunti si daca sunt libera ne vdm daca nu programam o intalnire de preferinta sa nu ploua in ziua respectiva #203 2010-01-11 13:20:11
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...multa putere divya! Offline #204 2010-01-11 13:54:22
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...Divya, te inteleg intr-o mare parte... Eu am lungit-o, am facut totul ca relatia sa mearga, si ce am vrut si ce nu, am incercat si sa-l recuceresc, si tot! Si nu m-am ales decat cu lacrimi si atat. Iubirea lui clar nu o aveam si ma gandesc acum... daca am avut-o oare vreo data. Deci e mai bine ca ati pus punct... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #205 2010-01-11 17:26:48
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...trebuie sa fi foarte optimista si sa il eviti sincer...ca o sa te dea peste cap daca tineti legatura...nu o sa poti sa te rupi de trecut!eu ma uit la mine...acum ma vrea inapoi ca ma iubeste, si de fiecare data ma ameteste si intru iar in starea aia de nu stiu ce sa mai fac:(...si aadriana stiu ca e al naibi de greu..dar incearca sa gandesti cu mintea nu cu inima si sa fi pragmatica!nu cred ca esti nici urata si nici neinteresanta si trebuie sa iti scoti ideile astea din cap:* Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #206 2010-01-11 18:30:39
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...divya rupe legatura cu el pana iti mai revii. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #207 2010-01-11 19:32:10
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...
Merci green_fairy, Stiu ca tine numai de mine...dar nu mai stiu ce sa fac sa imi revin odata! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #208 2010-01-11 19:47:45
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...pai in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda ...gandeste-te ca tu singura ai control asupra vietii tale si ca esti frumoasa si puternica si ca trebuie sa iti traiesti viata...la mine cateodata merge:))) Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #209 2010-01-11 19:57:02
Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...aadriana, de cand esti cu moralul la pamant?ai incercat sa faci ceva sa iesi din starea asta? Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-11 19:57:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|