homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...-5

#77 2009-12-28 18:53:17

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: ma iubeste,nu ma iubeste,ma iubeste...

love,stii ce se intampla? el i-a spus..ca nu o mai iubeste..sau ca nu o mai iubeste ca la inceput..
ptr ce sa se mai agate de aceasta relatie si sa lupte??ca intr-un final sa constate ca,a pierdut in continuare timp din viata ei,in speranta ca o sa fie bine??
si sa constate ca si-a facut iluzii singura?si sa fie si mai dezamagita decat este,sa cada mai rau in prapastie??eu am incercat asta cu exul..mai ca nu m-am tarat in genunchi in fata lui,asa de mult il iubeam...
si cum zice si poke,cum am zis si eu si multe fete...multe am trecut prin asta,ne-am adancit in noroiul disperarii si singure ne-am adunat puterea sa mergem mai departe...
am ales dintre a fi legume sau a fi NOI...
dar asta tine de fiecare,ptr ca singure trebuie sa luptam,sa ne transformam,sa devenim cu adevarat femei.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#78 2009-12-28 18:56:15

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

am mai spus ca am avut cei mai fericiti ani dupa ce m-am despartit de unul ca baiatul asta. Joaca mind games cu tine...acum e bine, acum nu mai e, acum nu sunt sigur....pai nu-i de mirare ca te-a adus la disperare....

#79 2009-12-28 19:03:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu mi-am spus parerea asa cum v-ati spus-o si voi.
Nu a vorbit nimeni de prefacatorie sau nu stiu ce masti... i-am spus sa se simta bine, sa nu il mai streseze pe el cu mesaje, sa incerce sa se schimbe si poate el se va intoarce la ea.

Si da, i-am spus sa nu renunte la el pt ca il iubeste... poate asta a fost o incercare pt ei si pana la urma vor fi impreuna.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#80 2009-12-28 19:04:30

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ea il iubeste, dar el? smile
si ba da, asta e prefacatorie...sa se abtina sa nu il sune, sa nu il intrebe, sa nu... nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#81 2009-12-28 19:11:29

wild_wind
Platinum member

love puss  puss
toate dam ,,sfaturi,, sau exemple din viata noastra...insa cine ia decizia la final,este doar ea..
este dureros dosr faptul ca multe fete refuza sa vada realitatea(asta am spus-o la alt topic) si fac cum cred ca e mai bine...
este posibil ca divya sa ne spuna dupa revelion ca s-au impacat,ca el i-a spus din nou ca o iubeste,etc,etc...
noi ce vom face??probabil,,ne vom bucura,, si....cand va fi...o vom sprijini din nou...

Publicitate

loading...

#82 2009-12-28 19:26:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

wild....sa ii spuna ca o iubeste dupa rev dupa ce a spus recent ca nu o mai iubeste sau ca nu stie daca o mai iubeste, nefiind alaturi de ea cand a avut nevoie...mi-e greu sa cred ca aia se va mai putea numi relatie.
mie una imi este peste putinta sa inteleg de ce reactioneaza asa majoritatea fetelor...ca tot au fost fete pe forum care "mureau" daca se desparteau de X. mai oameni buni, bagati-va mintile in cap. nici o relatie nu va garanteaza iubire pana la moarte, inseamna ca nu el a fost sa fie. de ce nu se pot fetele impaca cu gandul asta?
   divya, nu vreau sa iti fac rau dar sper sa fii cat de curand constienta ca o relatie normala cu el nu vei mai putea avea avand in vedere prin ce ai trecut si cum s-a comportat el. greu de crezut ca se va schimba de acum inainte daca pana acum cand a vazut ca suferi nu a facut-o.

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-12-28 19:26:40)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#83 2009-12-28 19:33:30

skumpi
Vizitator

si nici macar nu e vorba de schimbare ! nu poti sa-ti impui sa iubesti mai mult pe cineva... din moment ce nu mai iubesti normal ca te comporti in consecinta...
Deja cand intervine chestia asta cu iubit mai putin e destul de grav si parerea mea e ca relatia nu mai are sanse !
ea trebuie sa accepte ca , cateodata iubirea dispare, fara ca cineva sa faca ceva...pur si simplu se intampla nustiu si atunci cand se intampla trebui sa fi puternica si sa accepti pentru ca asa e viata, azi razi maine plangi ...

#84 2009-12-28 19:44:24

wild_wind
Platinum member

divya,noapte buna,sper ca noaptea sa fie un sfat intelept....

#85 2009-12-28 19:48:07

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pai nu te astepta sa iti treaca dorul de el cu una cu doua dar sigur o sa treaca. Orice e mai bun de cat indiferenta lui. Daca as fi avut si eu fete atat de bune la sfaturi cum sunt cele de pe forum poate imi era mai bine...dar am luat-o ca pe o etapa a vietii prin care trebuie sa treci ca sa te maturizezi.

#86 2009-12-28 20:07:44

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai e normal... noi dam sfaturi si ea alege ce vrea sa faca.

Poke, daca asta e prefacatorie... lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#87 2009-12-28 20:41:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

love_t a scris:

Pai e normal... noi dam sfaturi si ea alege ce vrea sa faca.

Poke, daca asta e prefacatorie... lol

subscriu
nici mie nu mi se pare prefacatorie sa iti impui anumite lucruri... ca doar suntem oameni si facem asta la tot pasul... ne adaptam si incercam sa aducem situatia in favoarea noastra

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#88 2009-12-28 22:16:12

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Wow! In 9 ore s-au scris deja 4 pagini... Daca fiecare si-ar spune aici povestea de "dragoste", cu totii am avea nevoie de psiholog. De aici deduc ca meseria de psiholog va fi una de viitor.
Nu stiu cat de mult te va ajuta postul meu; eu vreau doar sa explic in mare cum stau lucrurile -sau cum ar fi trebuit sa fie ele. Poate ca pe viitor, postul meu va fi de folos altora...

Se intampla acemenea probleme din pricina ca noi ni le facem. Cum asta? Dintr-un simplu motiv: nu stim ce e dragostea. E banal, nu-i asa? Dar daca am cunoaste-o, noi nu am mai suferi din pricina multor sentimente si simtaminte prin care omul se lasa tarat de acestea.
Orice relatie se incheie printr-un legamant, printr-un juramant. Acesta te ajuta ca in momentele dificile din viata sa te gandesti la el, si sa nu poti da inapoi. Iar momentele dificile de care nu scapa nici un cuplu, nu dureaza o vesnicie.
Aici este problema: ca cei mai multi tineri isi incep viata, si traiesc impreuna -isi zidesc casnicia fara ca mai intai sa-i puna o temelie, un inceput solid al relatiei, care este casatoria. Este si normal ca dupa o vreme, cand incep sa vina valurile si furtuna, relatia lor sa inceapa sa se clatine. Si nu trebuie sa fii nici psiholog, si nici filozof sa-ti dai seama de asta.

Divya, eu tind sa cred ca baiatul dupa care suferi te iubeste, chiar daca el acum nu simte nimic pentru tine. Asta e doar o deductie a mea, caci Unul Singur ii poate cunoaste inima. Sfatul meu este sa te rogi -altceva nu ai de facut. In felul acesta ii poti da si lui timp de gandire, dar si tie. Asa cum am mai spus si intr-un alt topic, dragostea nu este un sentiment; este un principiu de viata. La fel cum omul trebuie sa manance la vremea potrivita ca sa nu moara(indiferent ca are sau nu pofta pe moment), asa trebuie sa si iubeasca pe cel de langa el[indiferent ca ("are pofta") ca simte ceva sau nu pentru persoana iubita].

Cum placerea de a manca este un dar de la Dumnezeu, asa si dragostea este un dar tot de la El. Dragostea, odata ce s-a aprins in suflet, trebuie alimentata, intretinuta; altfel, flacara ei se poate stinge.
Ce vreau sa spun in incheiere, e ca nici placerea, nici mancarea, nici dragostea si nici persoana iubita -nici una din toate acestea nu sunt ale noastre; ele nu ne apartin. Toate acestea sunt daruri ale lui Dumnezeu; iar noi nu suntem decat niste ispravnici ale acestora. Si deci, prin urmare vom fi trasi la raspundere de felul si modul cum le-am folosit. Nu trebuie tratam cu usurinta nici unul din aceste daruri. Cred ca ma intelegeti ce spun: nu trebuie sa ne jucam cu dragostea; nu trebuie sa ne jucam cu inimile altora vorbind cu usuratate. Iata si aici importanta casatoriei...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#89 2009-12-28 22:26:48

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Divya a scris:

m'au ajutat mult parerile voastre,stiu ca ar trebui sa procedez altfel...si sa ma impac cu ideea ca nu ma mai iubeste si ca nu a fost sa fie.deocamdata nu pot,dar sper sa am taria sa o fac.in cele 2 saptamani(am si sesiunea,deci imi ocup timpul cu ceva)o sa vad si eu daca  pot sau nu fara el,daca mi'e bine sau rau.
va pup noapte buna kram

orice sut in fund e un pas inainte. si orice relatie incheiata te maturizeaza si te pregateste pentru urmatoarea, care cu siguranta va fi mai buna ca aceasta, pentru ca vei sti sa alegi si sa nu repeti nici greselile trecutului
eu mi-am gasit jumatea dupa o relatie care m-a consumat la fel de mult ca cea pe care a avut-o si pokemon. si nu mi-a parut rau ca am trecut prin acea suferinta cumplita. am invatat ceva si-n final, la 2 zile dupa nunta mea, i-am trimis acelui tip un sms in care i-am multumit ca datorita lui l-am cunoscut pe sotul meu. si am avut puterea si sa-l chem la nunta si sa petrecem impreuna pana dimineata. pentru ca asa e in viata, daca n-am trece si prin esecuri sentimentale, nu am evolua suficient cat sa invatam din fiecare experienta ratata cate ceva. pana la urma nimeni nu e vinovat si nu trebuie nici sa-i porti pica vreodata

#90 2009-12-29 00:14:13

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Divya, da-i pauza pe care ti-o cere. Nu ii arata ca esti disperata. Nu vei face decat sa ii amintesti de ceea ce nu-i place la tine.
Daca nu te va cauta el, bucura-te! Nu cred ca ti-ai dorii sa stea cu tine din mila, si nici ca ti-ai dorii sa traiesti in minciuna!
Noapte buna puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#91 2009-12-29 00:19:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

divya ... hai sa ti povestesc un pic si relatia mea... poate te ajuta cu ceva

suntem impreuna de 4 ani si 4 luni, de vreo 2 veri el a plecat cu work and travel si eu am fost singura. prima vara a fost ok, a doua insa nu prea. ne certam cum intra pe mess, eu plangeam cu orele, ma consumam si lui parea ca nu ii pasa. si probabil nu ii pasa nici 10% cat imi pasa mie. eii bine cand s a intors in tara la 2-3 zile i am zis ca vreau sa ma despart de el ca eu nu mai suport situatia, ca el nu se gandeste la mine deloc, ca nu ii pasa ca etc. el ca nu ca ce s a intamplat ca bla bla bla. si eu am zis nu mai pot gata. ne am vazut fiecare de treburile noastre, m-a sunat de 10 mii de ori ziua aia inclusiv sa mi zica ca nu are baterie si ca ma suna cand ajunge acasa... ne-am impacat a doua zi si apoi iar cearta,,, si iar impacat in care i am zis sa se schimbe radical daca ma vrea langa el.

am fost impreuna la munte, petreceri, etc in timpul asta. eu ma mai  duceam si singura dar daca iesea el fara mine faceam urat. a fost o luna o luna jumate in care m-am purtat... incredibil de urat cu el. pana la un bairam. cand m-a prins pe picior gresit si am cazut din nou in sentimentele mele prea profunde pt a fi ascunse. si am hotarat sa lupt.

i-am zis ca eu sunt dispusa sa ma schimb ca pot fi mult mai draguta cu conditia ca el sa se straduiasca si mai tare. si a inceput sa o faca, cate un pic dar sigur.
ca sa se poarte cu mine cum vroiam si fara sa ii mai zic eu... m-am purtat eu cu el asa. eram toata ziua vesela, pupacioasa, fericita ca il vad, radeam la orice gluma proasta care o zicea, il laudam.. etc... la 2 zile era exact inversul.

si am hotarat sa vorbim despre viitor. am decis sa... ramanem impreuna si eu sa plec dupa ce termin facultatea unde o sa fie el. sa ne fie bine impreuna.

darrr... m-am consumat extaordinar de mult. am depus foarte mult efort si am riscat si foarte mult. si s-a dovedit a fi bine.

prietenul tau vad ca este foarte confuz. strange-l cu usa un pic sa vezi cum reactioneaza. daca renunta usor asta e. daca face ceva... atunci poti lupta. stiu ca e greu sa iei o decizie.. stiu ca iti va fi greu fara el si ca o sa vrei sa il suni mereu. dar pt tine si linistea ta eu zic sa te abtii.
spune i ca tu vrei liniste si iubire nu nervi si nesiguranta. ca te-ai saturat, ca s-a terminat. daca te cauta si inista la usa ta cum se zice poti lupta wink
puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#92 2009-12-29 00:28:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

dely  puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#93 2009-12-29 00:30:31

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yoha pusspusspuss

inseamna mult pt mine pupici tai   : bis

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-12-29 00:33:27)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#94 2009-12-29 00:54:34

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

hai ca-ti mai dau 2-3...asa...k prea multi dup-aia strica... big_smile
puss puss puss
kram

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#95 2009-12-29 10:14:51

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ai singura raspunsurile..eu nu stiu la ce mai lungesti relatia asta pana dupa revelion. nu se va schimba nimic. e clar ca el isi doreste altceva si tu daca il iubesti asa cum zici l-ai lasa sa plece sa isi caute fericirea. daca tii un om langa tine in felul asta...nu cred ca te incalzeste cu nimic, cand el e cu gandul prin alte parti. fii demna si lasa-l. daca e sa fie vreodata cu tine va fi, daca nu, a fost o experienta si sper sa inveti ceva din ea. asta nu e comportament cand e vorba de iubire...nici din partea ta si nici din partea lui

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.