homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex Anal-3

#39 2010-03-19 20:05:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Sex Anal

Soldier a scris:

Nesiguranta, probabil.

nesiguranta pe dracu  rotfl2

#40 2010-03-19 20:23:33

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

adica daca exista ceva ce nu imi place in toata "lumea asta a sexului" inseamna ca sunt nesigura? ...nu stiam...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-03-19 20:23:58)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#41 2010-03-19 20:25:38

Madalina85
Addicted member

x_ynna recunoaste ca esti o nesigura   rotfl2 asta e ...ce sa facem si noi daca nu ne place sa ne-o tragem peste tot....

#42 2010-03-19 20:25:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Oh, lasati, fetelor ... Fiecare are optiunile lui si punct. Nu inteleg de ce altii speculeaza pe seama lor si incearca sa gaseasca motivele anumitor preferinte, cand cu totii suntem diferiti ( chiar daca suna cliseic ) si tocmai faptul ca suntem oameni echivaleaza prin excelenta cu ideea de a avea perceptii diferite .. dar na smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-03-19 20:26:02)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#43 2010-03-19 20:26:47

Madalina85
Addicted member

da kdeea...exact!!optiuni sunt multe dar alegi ce vrei

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-03-19 21:00:58)

Publicitate

loading...

#44 2010-03-19 20:30:23

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Ca de obicei, aceleasi prostii indrugati. Eu nu inteleg de ce trebuie sa interveniti in discutii care nu va privesc. Nu va place sexul anal, nu postati aici. Simplu. Adica ar trebui sa fie simplu, in realitate faceti thread crapping si stricati orice buna desfasurare a discutiei. Cea care a deschis subiectul avea o curiozitate si nevoie de niste sfaturi, nu sa abereze cineva caruia nici macar nu-i place (insa nici nu a incercat sa vada cum e). Ti-am raportat postul, ca sa nu te mai bagi in discutiile altora, fara sa ai ceva de zis.

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-19 20:30:35)

Inofensiv ca un fluturas

#45 2010-03-19 20:36:51

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

tocmai aici e problema kdeea...ca suna cam a etichetare;
si eu as fi putut sa spun ca tocmai din nesiguranta si pentru a incerca sa iti demonstrezi cat esti de bun i-o tragi prietenei tale in toate alea...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-03-19 20:37:17)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#46 2010-03-19 20:58:57

Madalina85
Addicted member

Soldier a scris:

Ca de obicei, aceleasi prostii indrugati. Eu nu inteleg de ce trebuie sa interveniti in discutii care nu va privesc. Nu va place sexul anal, nu postati aici. Simplu. Adica ar trebui sa fie simplu, in realitate faceti thread crapping si stricati orice buna desfasurare a discutiei. Cea care a deschis subiectul avea o curiozitate si nevoie de niste sfaturi, nu sa abereze cineva caruia nici macar nu-i place (insa nici nu a incercat sa vada cum e). Ti-am raportat postul, ca sa nu te mai bagi in discutiile altora, fara sa ai ceva de zis.

dragule nu am discutat cu tine nici macar la celalalt topic unde iti plangi singuratatile...

eu aici purtam o discutie cu free care m-a intrebat daca o fac si de ce nu:P

asa ca tu esti ala de s-a bagat  rotfl2

si daca raportezi nu trebuie sa anunti....  roll

#47 2010-03-19 21:07:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Soldier a scris:

Wow, take it easy, boy ... Nu stiu al cui post l-ai raportat, dar scuza-ma, exagerezi ... Nu avem voie sa ne exprimam opiniile sau ce ? lol Uite de asta nu ma bag eu in discutii de genul asta si subiecte din astea sensibile - de asta ma invart numai la ' ce gandesti acum ' si raspund cuiva care are o nelamurire ( atunci cand stiu ) ce tine de probleme medicale / anticonceptionale etc - chiar aveam o reticenta inainte sa postez. Bai, am ajuns sa ne raportam unul altuia mesajele pentru ca NE-AM EXPRIMAT o opinie ?! lol Vad ca esti nou pe forum ... Probabil nu stii rostul butonului " raporteaza " smile Cata vreme postul nu contine o afirmatie jignitoare la adresa vreunui alt user, sau, ma rog, un limbaj obscen, o reclama, afirmatii rasiste etc etc, n-are absolut niciun sens sa raportezi ... Adica .. raportezi ce anume .. Faptul ca X isi exprima parerea despre un anumit subiect ?! lol Wow ... Pai ar trebui raportate toate posturile de pe forum in felul asta lol

Si nu te obosi sa imi raspunzi sau ceva de genul asta ... Adica poti sa o faci, daca vrei. Chiar NU am nimic, nimic cu tine, nu ma intelege gresit, dar oricum n-o sa raspund; si nu din .. nu stiu .. nu pentru ca as bate in retragere sau ceva de genul asta, ci tocmai din motivul expus mai sus. Plus ca na ... Nu vad sensul de a raspunde unui post pe care il prevad totalmente .. poate nu jignitor, dar acid. Have a nice evening smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#48 2010-03-19 21:12:42

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Soldier a scris:

si eu sustin banarea userului free
mai e cineva de acord cu banarea sa permanenta?

#49 2010-03-19 21:13:34

Madalina85
Addicted member

nu vb de free ci de una din fetele care sunt impotriva sexului anal

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-03-19 21:14:00)

#50 2010-03-19 21:17:31

Soldier
Banat

kdeea a scris:

Soldier a scris:

Wow, take it easy, boy ... Nu stiu al cui post l-ai raportat, dar scuza-ma, exagerezi ... Nu avem voie sa ne exprimam opiniile sau ce ? lol Uite de asta nu ma bag eu in discutii de genul asta si subiecte din astea sensibile - de asta ma invart numai la ' ce gandesti acum ' si raspund cuiva care are o nelamurire ( atunci cand stiu ) ce tine de probleme medicale / anticonceptionale etc - chiar aveam o reticenta inainte sa postez. Bai, am ajuns sa ne raportam unul altuia mesajele pentru ca NE-AM EXPRIMAT o opinie ?! lol Vad ca esti nou pe forum ... Probabil nu stii rostul butonului " raporteaza " smile Cata vreme postul nu contine o afirmatie jignitoare la adresa vreunui alt user, sau, ma rog, un limbaj obscen, o reclama, afirmatii rasiste etc etc, n-are absolut niciun sens sa raportezi ... Adica .. raportezi ce anume .. Faptul ca X isi exprima parerea despre un anumit subiect ?! lol Wow ... Pai ar trebui raportate toate posturile de pe forum in felul asta lol

Si nu te obosi sa imi raspunzi sau ceva de genul asta ... Adica poti sa o faci, daca vrei. Chiar NU am nimic, nimic cu tine, nu ma intelege gresit, dar oricum n-o sa raspund; si nu din .. nu stiu .. nu pentru ca as bate in retragere sau ceva de genul asta, ci tocmai din motivul expus mai sus. Plus ca na ... Nu vad sensul de a raspunde unui post pe care il prevad totalmente .. poate nu jignitor, dar acid. Have a nice evening smile

Off-topic prelungit, pentru ca preferintele ei sexuale nu intereseaza pe nimeni. Subiectul era sexul anal, nu daca ii place ei sau nu.  Nu a obligat-o nimeni sa intre aici, daca ii provoaca repulsie asta. Iar faptul ca-mi ceri sa nu raspund, dupa ce tu ai impresia ca m-ai pus la punct... pai daca o faci, fa-o pana la capat. Nu te astepta sa te declar invingatoare si sa ma abtin sa-ti dau replica. In plus, dupa cum vezi, replica mea e la subiect. Voi insa, continuati cu off-topicul.

Inofensiv ca un fluturas

#51 2010-03-20 13:59:23

Madalina85
Addicted member

culmea  ca nu vreau sa imi spui tu nimic pentru ca nu ma intereseaza sfaturile unor persoane de genul tau

#52 2010-03-20 14:01:13

Soldier
Banat

MissO girl a scris:

culmea  ca nu vreau sa imi spui tu nimic pentru ca nu ma intereseaza sfaturile unor persoane de genul tau

Eu tot nu inteleg cine te-a obligat sa postezi aici daca nu-ti convine/place subiectul.

Inofensiv ca un fluturas

#53 2010-03-20 16:08:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si o opinie negativa e o opinie, deci nu vad care e problema voastra. Voi sunteti pro, ea e contra. Si daca tot veni vorba, si eu sunt contra. In viziunea mea gaura aia nu e facuta pt asa ceva dpdv anatomic. Daca ar  fi fost facuta pt asa ceva nu ar mai fi nevoie sa o lubrifiati artificial.

Dar evident fiecare poate sa faca ce vrea in pat cu partenerul. Atata timp cat nu se atenteaza la fundul meu, puteti sa faceti ce vreti cu al alteia lol

#54 2010-03-20 16:15:54

Soldier
Banat

PillBlast a scris:

Si o opinie negativa e o opinie, deci nu vad care e problema voastra. Voi sunteti pro, ea e contra. Si daca tot veni vorba, si eu sunt contra. In viziunea mea gaura aia nu e facuta pt asa ceva dpdv anatomic. Daca ar  fi fost facuta pt asa ceva nu ar mai fi nevoie sa o lubrifiati artificial.

Dar evident fiecare poate sa faca ce vrea in pat cu partenerul. Atata timp cat nu se atenteaza la fundul meu, puteti sa faceti ce vreti cu al alteia lol

Ce legatura are opinia ei, neceruta, cu asta:

Tudor Ana a scris:

E posibil daca faci sex anal si el a ejaculat in interior sa curga sperma si sa ajunga la vagin si sa ramai insarcinata?   sad  Daca partenerul meu spre ex a avut sperma pe degete si sa sters si dupa un timp ma atins pana la intrarea in vagin e posibil sa raman si asa insarcinata? multumesc:Xhjarta

Inofensiv ca un fluturas

#55 2010-03-20 16:42:33

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

mede a scris:

cum e sa faci anal?doare asa de rau cum se zice?

Miss O a raspuns la intrebarea care a urmat. Daca numai persoanele care practica asa ceva ar avea voie sa rasmpunda, cele care considera sexul anal periculos sau neplacut nu ar putea sa ii spuna fetei asteia nimic? Mi se pare normal sa auda ca sunt si fete care nu fac asa ceva, si pe care pur si simplu nu le incanta idea. Sa vada ca si asta e o optiune.

Si soldier, nu da dovada de nesiguranta. Sexul anal implica o groaza de riscuri dpdv medical pe care unii pur si ismplu nu vor sa si le asume.

Aaaa, si daca e sa o luam asa, ce legatura au raspunsurile tale cu intrebarea fetei?

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-03-20 16:46:35)

#56 2010-03-20 17:56:15

Madalina85
Addicted member

Soldier a scris:

MissO girl a scris:

Eu tot nu inteleg cine te-a obligat sa postezi aici daca nu-ti convine/place subiectul.

nu trebuie sa intelegi tu nimic...ti-am mai raspuns o data dar se pare ca nu ai vazut....sau nu ai vrut roll

am raspuns intrebarii lui free si nu ma retine nimic sa nu o fac , cu atat mai mult tu, care consideri ca daca nu faci sex anal esti nesigur...bai frate!!!asta e siguranta!!!!cel putin din punct de vedere medicat pentru ca asa cum spune si Pill si se spunea si in celalalt topic exista o ramada de riscuri pe care ti le asumi atunci cand o faci pe o gaura care nu e facuta pentru sex.

nu iti convine ce scriu , nu mai citi ca nu ma intereseaza pe ce gaura ti-o tragi TU  chicot asa ca nu te mai interesa de mine  wave

#57 2010-03-20 18:59:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pe la cate topicuri sa va mai zic ca le inchid daca mai continuati offtopic??

MissO nu mai fi atat de agresiva...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.