homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex Anal-5

#77 2010-07-07 13:54:44

blondina_33
New member
Inregistrat: 2010-01-05

Re: Sex Anal

Doamnelor si domnisoarelor, poate suna pompos modul de adresare, dar va sfatuiesc sa nu va mai dati cu parerea despre un anumit subiect atat timp cat nu cunoasteti beneficiile sau prejudiciile pe care vi le poate aduce sexul anal. In cunostinta de cauza va pot spune ca pentru a avea un sex anal de toata frumusetea urmat de un orgasm pe masura trebuie indeplinite anumite conditii:
1- dorinta de experimentare
2-igiena locala(clisma, spalat bine si insistat si cu degetele)
3- un partener dornic sa te ajute si sa te initieze in sexul anal
4- o foarte buna lubrefiere
5- sfat pentru barbati: niciodata nu se vor face miscari dute-vino ca la sexul vaginal, pentru ca risti sa te ia fata la bataie, din cauza durerilor, asadar se intra un pic, se mai sta, iar se inainteaza cativa cm si iar se face pauza, pana cand ai introdus tot penisul acolo unde e stramt si bine
6- sfat tot pentru barbati: e bine sa testezi initial terenul cu unul doua degete ...asta asa ca fata sa se poate dilata catusi de cat
7- fetelor RELAXATI-VA, atat timp cat veti strange si iar veti strange cu atat mai mult va va durea si nu veti mai vrea niciodata sa incercati
Poate mai sunt si alte sfaturi, dar acum astea mi s-au parut cele mai importante!
P.S. Folositi prezervativul pentru parteneri noi, si niciodata nu permiteti domnilor sa o strecoare dintr-o parte in alta, gen vagin-rect, rect-vagin!!!!
Mult succes si orgasme multiple!

#78 2010-07-07 14:26:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ce sa-ti povestesc, cine ma iubeste ma iubeste si daca nu fac sex anal, cine nu... e liber sa isi caute una mai "disponibila"  nails

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-25 23:19:31)

#79 2010-07-07 14:42:12

sleeping_beauty
Addicted member

am recitit acum de la inceput si m-am prapadit de ras rotfl2)

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-25 23:19:52)

#80 2010-07-07 17:02:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

blondina_33 a scris:

Doamnelor si domnisoarelor, poate suna pompos modul de adresare, dar va sfatuiesc sa nu va mai dati cu parerea despre un anumit subiect atat timp cat nu cunoasteti beneficiile sau prejudiciile pe care vi le poate aduce sexul anal. In cunostinta de cauza va pot spune ca pentru a avea un sex anal de toata frumusetea urmat de un orgasm pe masura trebuie indeplinite anumite conditii:
1- dorinta de experimentare
2-igiena locala(clisma, spalat bine si insistat si cu degetele)
3- un partener dornic sa te ajute si sa te initieze in sexul anal
4- o foarte buna lubrefiere
5- sfat pentru barbati: niciodata nu se vor face miscari dute-vino ca la sexul vaginal, pentru ca risti sa te ia fata la bataie, din cauza durerilor, asadar se intra un pic, se mai sta, iar se inainteaza cativa cm si iar se face pauza, pana cand ai introdus tot penisul acolo unde e stramt si bine
6- sfat tot pentru barbati: e bine sa testezi initial terenul cu unul doua degete ...asta asa ca fata sa se poate dilata catusi de cat
7- fetelor RELAXATI-VA, atat timp cat veti strange si iar veti strange cu atat mai mult va va durea si nu veti mai vrea niciodata sa incercati
Poate mai sunt si alte sfaturi, dar acum astea mi s-au parut cele mai importante!
P.S. Folositi prezervativul pentru parteneri noi, si niciodata nu permiteti domnilor sa o strecoare dintr-o parte in alta, gen vagin-rect, rect-vagin!!!!
Mult succes si orgasme multiple!

frumos povestit dar degeaba rotfl eu cand ma gandesc la sex anal deja asociez cu durere..nu cu orgasm

#81 2010-07-07 17:04:24

sleeping_beauty
Addicted member

Publicitate

loading...

#82 2010-07-07 17:09:06

Melany1
Banat

la mine e durerea inaintea silei...de obicei alte chestii imi provoaca sila.

#83 2010-07-08 10:46:06

blondina_33
New member
Inregistrat: 2010-01-05

Iti face sila atata timp cat este vorba de o igiena nu tocmai temeinica...si un alt motiv ar fi cand sentimentele fata de omul cu care vrei sa incerci sexul anal nu sunt ffffff puternice. Atunci cand il iubesti si te iubeste, iti iubeste tot corpul nu pe bucati si nu cu sentimente de sila sau repulsie!
Aaa si referitor la durere...sa fim serioase, durere exista la dezvirginare, la nastere...dar sexul anal bine pregatit nu doare! Asa cu va urez mult succes si incercati macar o data cu cine considerati ca merita si numai cand sunteti pregatite!  sexinpat

Ultima oara a fost editat de blondina_33 (2010-07-08 10:49:14)

#84 2010-07-08 11:05:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Imi iubesc partenerul de ma topesc, si el pe mine, ii ador fiecare cm patrat din corp, si el la fel, si totusi... imi iubesc si eu fiecare bucatica din corp si tocmai de asta prefer sa tin centimetrii aia patrati departe de hemoroizi si fisuri anale. smile Nu stiu cum va aratati voi dragostea, da' eu nu o arat luand o p*la in c*r, scuzati-mi expresia. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-08 11:07:07)

#85 2010-07-08 11:13:35

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Sexul anal e doar o senzatie de moment , nimik mai mult ... Am deja o gaura pe care o folosesc cu placere . Bine lol si a doua pentru sex oral ... big_smile . Nu ma atrage pentru k e foarte dureros . Am incercat si nu mi`a placut . E decizia fiecaruia ce face cu gaura aceea big_smile . Eu o folosesc doar pentru wc lol

Ultima oara a fost editat de cretzulici (2010-07-08 11:13:56)

Written in the stars ...

#86 2010-07-08 11:47:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cand o sa devin suficient de ahtiata, disperata, nef*tuta, nesatula, nesatisfacuta, frigida, o sa incerc sa-mi bag si tuburi de spray in dos. smile Pana atunci, ma simt bine asa. Daca o mai da cineva cu "daca nu iei o p*la in c*r, nu iti iubesti partenerul", eu cred ca trec pe calmante... Am zis-o de esnpe mii de ori inainte, o mai zic o data: intr-o relatie se face ce vor ambii parteneri, nu doar unul (in cazul meu, nu vrea niciunul... da' ziceam asa, generalizat)...si clar lucrurile nu se fac doar ca sa stii cum e nu stiu ce chestie... ca asa, multumesc, ma duc acum si imi bag cutitul in burta, fac o mini-disectie pe mine, ca eu nu stiu cum arata organele umane pe viu si nah, tre' s-o stiu si pe asta, nu? smile Sau ma duc sa beau soda caustica, ca poate o fi buna (daca ma duc la un sanatoriu sigur se gaseste cineva sa-mi spuna ca e buna), si tre' s-o incerc si p-asta, nu?

Niciodata nu am inteles si nici nu cred ca voi intelege vreodata... daca o persoana este fericita si multumita si satisfacuta pe toate planurile, de ce insista lumea sa ii bage si alte chestii in cap sub forma "trebuie sa..." ? De exemplu... multi barbati spun ca TREBUIE sa ai mai multe femei intr-o viata. Cat mai multe. Catralioane de femei, daca s-ar putea. Bun...si acum vine intrebarea mea: daca nimeresti din prima, de cand esti virginel, una care sa te faca sa te urci pe pereti, de ce dracului ai vrea sa-ti bagi jucaria in alta? Daca totul e perfect, de ce naibii sa vrei mai mult? (in afara de faptul ca e in natura omului sa nu fie niciodata multumit, indiferent cat de minunate sunt lucrurile pe care le are)
Se aplica si in cazul asta: daca omu' e fericit de nu mai poate cu sex normal si oral, de ce dracului mai insista unii si altii ca TREBUIE sa incerce si anal ca sa poata spuna ca nu-si doreste? Nah, eu spun ca nu-mi doresc sex anal. Desi n-am incercat (ca cativa cm alunecati din greseala nu se pun la socoteala). Al meu zice acelasi lucru. Desi n-a incercat. Eu pot sa afirm ca nu imi doresc sa se faca o disectie live pe mine. Desi nimeni nu m-a disecat inca. Pot de asemenea sa afirm ca nu vreau sa mor intr-un accident de masina, desi inca sunt foarte vie si n-am fost inca implicata in niciun accident de masina. Intelegeti ce vreau sa spun? Mai usor cu insistentele... si mai usor cu replica "nu poti sa stii pana nu incerci"... uite ca poti. smile Lasati oamenii in pace cu insistentele, pentru ca nu faceti altceva decat sa-i faceti sa-si puna probleme de genul "poate e ceva in neregula cu mine pentru ca nu ma tenteaza nu stiu ce chestie"... si asta din motive mai mult decat absurde. E aiurea. Chestia asta nu va face cu nimic mai buni decat un tip care e intr-o relatie cu o tipa si o preseaza sa faca sex cu el desi ea nu vrea. smile

#87 2010-07-08 11:56:45

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

WildChild11009 a scris:

de ce dracului ai vrea sa-ti bagi jucaria in alta? Daca totul e perfect, de ce naibii sa vrei mai mult? (in afara de faptul ca e in natura omului sa nu fie niciodata multumit, indiferent cat de minunate sunt lucrurile pe care le are)

pentru ca unii vor diversitate. sa incerce SI altceva..

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-07-08 11:56:59)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#88 2010-07-08 11:59:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Desi acel altceva nu poate fi mai bun decat ceea ce ai deja, pentru ca sa zicem ca (,) consideri ca ceea ce ai e deja perfect? Uite, un exemplu... cand eram cu fostul, care a fost primul, ma intrebam cum ar fi cu altul. Nu ca vroiam eu alta p*la, ci pentru ca pentru mine sexul nu era placut. Era o chestie care nu-mi producea aproape nici o senzatie. Cu actualul, e ceva amazing... extraordinar... imi vine sa plutesc, efectiv. Si, bineinteles, n-am nici cea mai mica curiozitate, pentru ca sunt mie la suta sigura ca nu se poate mai bine. smile

#89 2010-07-08 12:07:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

WildChild, iar te aprinzi inutil si o iei personal. Nu insista nimeni aici, nu forteaza nimeni pe nimeni, fiecare isi spune parerea. Doar ca ceilalti o fac cu calm wink

#90 2010-07-08 12:09:56

Melany1
Banat

anusul dpdv medical nu este ptr a face sex....muschiul anusului nu este elastic precum al vaginului..
sa nu mai vorbim de finurile anale+hemoroizi

#91 2010-07-08 12:15:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member

anca90 a scris:

WildChild, iar te aprinzi inutil si o iei personal. Nu insista nimeni aici, nu forteaza nimeni pe nimeni, fiecare isi spune parerea. Doar ca ceilalti o fac cu calm wink

Intr-adevar, o fac cu calm... smile "Nu il lasi sa-ti bage p*la in c*r? Nu il iubesti! Baga-ti inainte castaveti, morcovi, salam, tuburi de spray, facaletul din bucatarie, ca TREBUIE sa incerci inainte sa afirmi ca nu iti doresti asa ceva!" ... toata asta intinsa pe cel putin cateva zeci de pagini (ca mai e un topic exact la fel). smile Clar, nicio insistenta.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-08 12:15:58)

#92 2010-07-08 12:19:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nustiu mie imi intra pe-o ureche si imi ies pe alta "insistentele" astea. nici nu ma conving, nici nu ma irita forgetit. fiecare cu convingerile proprii.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-08 12:20:58)

#93 2010-07-08 12:20:21

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

wild, fara suparare, [e treaba ta ce si unde iti bagi si nu te obliga nimeni sa incerci nimic daca nu vrei ]...dar nu spuneai chiar tu pe la un alt topic cat te enerveaza persoanele care pot afirma "vaai ce scarbos! eu n`as face asa ceva" desi nu au incercat?
parca la sex oral era vorba ..daca imi aduc bine aminte nustiu

If you take it personal, that's ok! wink

#94 2010-07-08 12:29:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Anca, de acord, fiecare cu propriile opinii... da' nu imi place cand cineva se da destept rau si incepe sa afirme cum si cat isi iubesc altii partenerii smile Pentru ca spun niste tampenii mai mari decat ei si cand vine vorba de iubire si sentimente eu devin foarte irascibila. Bine, devin irascibila si cand unii si altii afirma lucruri despre chestii/sentimente/relatii despre care nu stiu absolut nimic.

Nu e vorba de scarba. smile Nu mi-e nici macar putina scarba de sexul anal. Nu mi-e scarba cam de nimic, in afara de insecte. Si sustin in continuare ce am spus: nu poti afirma ca ti-e scarba de ceva pana nu incerci. Nu pot afirma ca mi-e scarba de sexul anal, pentru ca nu mi-e. Mi-e scarba de insecte pentru ca m-am bagat cu mainile in ele de repetate ori si nah, la concluzia asta am ajuns. De la a-ti fi scarba, care deja e o opinie/ impresie, si pana la a nu fi tentat sa faci ceva e cale lunga. A nu vrea sa faci ceva/ a nu fi tentat de un lucru inseamna sa nu te atraga deloc ideea. Daca nu te atrage deloc ideea si daca nu crezi ca-ti poate provoca lucrul ala nici cel mai mic lucru pozitiv, nu incerci. Dar daca nu incerci, nu poti sa ai o opinie... nici ca e scarbos, nici ca e minunat, nici ca e oribil, si asa mai departe. Intelegi? smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-08 12:31:26)

#95 2010-07-08 12:34:25

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

WildChild11009 a scris:

Nu mi-e scarba cam de nimic, in afara de insecte.

lol
ok, ok, got it..  kapitulation

If you take it personal, that's ok! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.