homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis-15

#267 2009-06-19 14:31:53

nicoll
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-19

Re: gardnerella vaginalis

Buna,

Referitor la aceasta gardnerella, pentru a te trata am inteles ca trebuie fiarta lenjeria intima disperat , cum se procedeaza cu cea care nu poate fi fiarta, ex: costumul de baie!
Sunt convinsa ca dupa ce fierbi 20 min un costum de baie... nu il mai poti purta. Se presupune ca este vorba de un costum de baie preferat ...
Voi cum procedati in aceasta situatie?

Doctoress ma poti ajuta cu un sfat?

Merci,

#268 2009-06-19 14:34:06

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

eu nu stiam ca pt gardnerela trebuie fiarta lenjeria
eu stiu ca la candida trebuie sa faci asta

#269 2009-06-28 12:07:21

georgiana12
New member
Inregistrat: 2008-09-05

buna ziua.am si eu o problema:in urma unui examen de secretie am fost diagnosticata cu gardnerella si am primit ovule macmiror 10 zile,insa nu au avut nici un rezultat secretia este aceeasi foarte abundenta.am mers la un alt medic si dupa un alt examen aici  a iesit caci am o infectie cu streptococ gr b.am primit tratament cu enhancin 625 mg de 3 ori pe zi timp de 10 zile ,flucoric la 3 zile. si ovule klion tot 10 zile.am urmat acest tratament dar secretia este aceeasi.va rog mult sa-mi spuneti de ce aceasta scurgere nu adisparut si de ce rezultatele la analize au iesit diferit. va multumesc

#270 2009-06-29 08:55:19

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

cum se manifesta secretie ta ?

#271 2009-07-26 21:36:52

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

se pare ca nu mai raspunde...

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 21:14:34)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#272 2009-08-07 19:14:14

bilutza29e
Membru
Inregistrat: 2009-08-07

buna! sunt noua pe aici de fapt la primul mesaj si vreau sa scriu despre rezultatul meu de la papanicolau si secretie:la secretie:frecvente epitelii,rare leucocite,gardnerelle abundent,flora cocobacila abundenta iar la papanicolau:diagnostic exoeurocervita colpita;adecvarea frotiului pentru evaluare satisfacator;frotiu in limite normale;gardnerella foarte abuntent ,cocobacili numerosi;inflamatie rare leucocite;frotiu hormonal compatibil cu varsta si anamneza;diagnostic citologic descriptiv celule superficiale frecvente,izolate;celule intermediare frecvente grupate,celule exocervicale numar moderat, papanicolauII frotiu infectial
asta e tot ce scrie pe analizele mele, nu stiu daca am descifrat chiar corect denumirile, daca imi puteti recomanda un tratament pana vine doctorul meu din concediu, e plecat pentru o luna din tara si nici nu a apucat sa le citeasca,din cate am mai citit pare sa fie ok doar ca am infectia aceasta cu gardnerella,poate sa-mi fi aparut ca nu am facut niciodata spalaturi intravaginale, nu am mai avut nici un fel de scurgere anormala pana acum iar asta s-a intamplat imediat dupa un contact sexual cu partenerul meu pe care il am de 5 ani, e posibil sa il fi luat de la el?

#273 2009-08-08 12:29:17

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

eu mi am facut analiza secretiei si am gardnerella...mi a dat tratament macmiror 5 zile / 4 pastile pe zi...oare e de ajuns?
am tot citit pe aici...si am vazut tratamente diferite..nustiu

one day we're gonna get somehow...rodnar

#274 2009-08-31 17:57:55

pinky_05
Membru
Inregistrat: 2009-08-31

e prima oara cand scriu aici.........am citit mult pe acest site....si am apreciat sfaturile...asa m am decis sa scriu si eu...am fost la doctor deoarece aveam niste scurgeri anormale si am fost diagnosticata cu vaginita......medicul mi a precris ovule flagyl parca...azitrox si doza unica de tinizol....iar pt prietenul meu..doza unica tinizol.....eu m am vindecat..insa prietenul meu are niste scurgeri pe care nu le avea inainte...si nu l pot convinge nici in ruptul capului sa mearga la doctor...vaa rogg sa ma ajutati......tin sa mentionez ca a consumat alcool....in timp ce a luat tinizol...poate din cauza aceasta nu i a trecut???multumesc anticipat..si o zi buna

#275 2009-08-31 22:45:07

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pinky, trebuie sa-l convingi cumva sa mearga la medic, nimeni nu-ti va prescrie tratament pe forum

#276 2009-09-01 02:36:31

pinky_05
Membru
Inregistrat: 2009-08-31

stiu....dar nu vrea ........am incercat sa i explic...dar se comporta ca un copil.......a luat tinizol..si a baut bere....de 2 ori a luat...de 2 ori a consumat alcool..........macar un sfat ceva......ma gandesc ca din cauza faptului ca a consumat alcool  nu i a trecut,.....altfel nu mi pot explica...multumesc de raspuns...

#277 2009-10-27 13:40:44

andreea_d
Membru
Inregistrat: 2009-10-27

buna la toata lumea...ma bucur sa ma aflu printre voi. rog o lamurire. am avut gardnerella , am facut tratament cu flagyl pastile si ovule si spalaturi cu femigin. trece nici o saptamana si iar e disconfortul, iar seretie verzuie, iar trebuie sa merg la doctor, iar abstinenta si tot ce urmeaza.am si o trauma din copilarie, asa ca orice obiect straian in mine imi produce mult stres. as vrea si eu sa stiu de ce exista mai multa tratamente, de ce nu e unul si bun , de ce la unele functioneaza si la altele nu, de ce urmarind pas cu pas recomandarea medicului ajungi iar la medic ca intr-un deja-vu. multumesc enrom p entru orice sfat sau link util. sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de viata.

#278 2009-10-27 18:01:46

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

pinky_05 a scris:

stiu....dar nu vrea ........am incercat sa i explic...dar se comporta ca un copil.......a luat tinizol..si a baut bere....de 2 ori a luat...de 2 ori a consumat alcool..........macar un sfat ceva......ma gandesc ca din cauza faptului ca a consumat alcool  nu i a trecut,.....altfel nu mi pot explica...multumesc de raspuns...

draga mea nu te supara,
dar daca el nui se poate abtine cateva zile de la bere pt asa ceva, si nu=i pasa ca te poate reinfecta si deja a facut-o, ar trebui sa-ti de gandit. imi pare rau ca nu pot sa-ti dau un sfat cu privire la tratament si eu sunt in aceeasi situatie , azi am aflat ca am, dar daca aflu ceva, postez. kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#279 2009-10-29 11:04:41

smart lady
Addicted member

buna doctoressa,
intrebarea mea la care vreau sa-mi raspunzi cat de repede poti este: pt gardnerella ajunge tratamentul cu lomexim ovul doza unica pt mine si nimic pt sot?
Decat atat mi-a zis dr, dar vad aici ca partenerii fetelor au luat si ei tratament. Eu nu am nimic altceva conform papului si secretiei, si vreau sa stiu exact daca e bine numai atat. Vrem sa facem si noi un copil, deja ni-l dorim tare mult si ma nelinisteste gardnerella asta. Si in ceva: daca doamne fereste nenorocita asta nu trece si raman insarcinata, ce pericol exista pt bebe?
multumesc si astept cu nerabdare

scuze, n-am fost atenta,
iar am warn....

editez din nou,
sunt intr-o densa densa ceata...nustiu
daca gardnerella asta vine din dezechilibrul florei, si conform a ceea ce citesc aici, e musai sa iei antibiotic pt ea, cum vine asta? daca antibioticum omoara bateriile, asta inseamna ca dam din dezechibrul in dezechilibrul, ca apare candida. deci cum mama mamii sa facem sa tratam gardnerella si sa nu facem candida de la antibiotice?
apoi, va roooooog, zice-ti si mie e suficient numai lomexim-ul in doza unica pt asa ceva, fara altfel de pastiele pe gura, asa cum vad ca au primit celelalte? eu una chiar ca nu mai pricep absolut nimic  kapitulation

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-10-29 12:47:54)

#280 2009-10-29 14:32:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Iei antibioticul insotit de un antimicotic. Asa tratezi gardenerella si previi aparitia candidozei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#281 2009-10-29 15:20:58

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

buna
care stie sa ma destepte si pe mine?
ma uit aici pt ca am si eu nesimtita asta de gardnerella si vad diferite tratamente pt ea. Eu am primit pentru ea : metronidazol pastile 2/zi timp de 7 zile, si cerviron ovule imediat dupa terminarea menstrei. acum intrebare intrebatoare, daca al meu partener n-a primit nimic e ok? nu ma va reinfecta iar?
Parca tramanetul meu nu seamna cu al niciuneia? Sau medicii din craiova sunt mai destepti de nu mai pot?
multumesc si astept raspunsul

nu e nimeni?
supa

Ultima oara a fost editat de ioanafbr (2009-10-29 15:53:41)

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#282 2009-10-31 20:38:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

smart lady a scris:

buna doctoressa,
intrebarea mea la care vreau sa-mi raspunzi cat de repede poti este: pt gardnerella ajunge tratamentul cu lomexim ovul doza unica pt mine si nimic pt sot?
Decat atat mi-a zis dr, dar vad aici ca partenerii fetelor au luat si ei tratament. Eu nu am nimic altceva conform papului si secretiei, si vreau sa stiu exact daca e bine numai atat. Vrem sa facem si noi un copil, deja ni-l dorim tare mult si ma nelinisteste gardnerella asta. Si in ceva: daca doamne fereste nenorocita asta nu trece si raman insarcinata, ce pericol exista pt bebe?
multumesc si astept cu nerabdare

scuze, n-am fost atenta,
iar am warn....

editez din nou,
sunt intr-o densa densa ceata...nustiu
daca gardnerella asta vine din dezechilibrul florei, si conform a ceea ce citesc aici, e musai sa iei antibiotic pt ea, cum vine asta? daca antibioticum omoara bateriile, asta inseamna ca dam din dezechibrul in dezechilibrul, ca apare candida. deci cum mama mamii sa facem sa tratam gardnerella si sa nu facem candida de la antibiotice?
apoi, va roooooog, zice-ti si mie e suficient numai lomexim-ul in doza unica pt asa ceva, fara altfel de pastiele pe gura, asa cum vad ca au primit celelalte? eu una chiar ca nu mai pricep absolut nimic  kapitulation

nu, nu e suficient lomexin...imi pare rau...
solutia, de regula e metronidazol, ...insotit sau urmat de tratament antimicotic si eventual de probliotice pentru refacerea populatiei de bacili doderline
gardnerella nu e boala cu transmitere sexuala, deci nu prea sunt argumente pentru tratat partenerul sexual decit doar daca tu nu raspunzi la tratament...

ioanafbr...practic ti-am raspuns si tie mai sus...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#283 2009-11-02 09:38:26

smart lady
Addicted member

multumesc, ma gandeam eu ca tanti bate campii.
acum un alt medic mi-a dat: azitrox 1/zi -5 zile, cervugid (desi am mai facut  odata cu asta si degeaba), iar pt al meu crema miclon. problema e ca n-a zis cate zile sa se dea? voi stiti ceva?
multumesc

deci, acum ar fi bine cu antibioticul asta si cervugidul?
... sunt cam grea de cap!!!
si acum ce altcva as mai putea lua ca sa fiu sigura ca nu ma pricopsesc cu candida?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-11-04 15:53:24)

#284 2010-03-27 21:26:30

IonelaRed
Membru
Inregistrat: 2010-03-27

buna,cam de 2 saptamani am aflat ca am gardnerella ,am fost la ginecolog,si mi-a dat un tratament ,in prima faza iau doar Zanocin si Flamexin ---dar in timp ce am luat aceste pastile,am avut parte de contact sexual neprotejat! are vreo cauza?daca am facut-o ?ar trebui sa intrerup tratamentul? --> urmeaza sa iau si Ovule Cervugid + Atrican250---> la fel si partenerul urmeaza tratament cu Atrican250.... astept un raspuns....multumesc pusspusspuss cesafac

#285 2010-03-29 21:00:49

pam00
Membru
Inregistrat: 2010-03-29

buna.am fost saptamana trecuta la doctor si mi-a spus ca am gardnerella si mi-a dat tratament insa cand m-am dus la farmacie sa il iau mi-a dat si niste pliculete de septovag ca sa fac spalaturi dimineata. eu stiam ca spalaturile se fac seara inainte sa-mi pun ovulul. este bine sa fac si dimineata? va rog sa-mi raspunde-ti cat mai repede pt ca as vrea sa incep tratamentul si nu stiu exact cum sa fac cu spalaturile. Ca si ovule dr mi-a dat macmiror complex iar pastile metronidazol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.