|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-9#153 2007-07-03 16:59:07
Re: gardnerella vaginalisSi cum se pune iaurtul? Ca nu am facut-o niciodata. Stiu doar ca trebuie din cel simplu. Dar cum? Cu o seringa? Seara, inainte de culcare ca si ovulele? Curge? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #154 2007-07-03 17:00:56
Re: gardnerella vaginaliscu seringa(cea de 5 ml e suficienta) seara inainte de culcare...dimineata te speli. Curge, da, deci tampon pe chilotel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #155 2007-07-03 17:03:57
Re: gardnerella vaginalisdoctoressa, ciclul de luna asta parca nu curge normal..la inceput a fost ceva de culoare maronie..si curge foarte putin..si parca e cu muci in doua pe tot parcursul ciclului..si repet in canitati minore..o fi din cauza tratamentului care lam facut pt gardenerella? mariah carey - bye bye Offline #156 2007-07-03 17:04:18
Re: gardnerella vaginalisSi seringa trebuie bagata mai mult, ca sa ajunga cat mai adanc? Cate zile trebuie sa fac asta? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #157 2007-07-03 17:04:58
Re: gardnerella vaginalis4-5 zile mariah carey - bye bye Offline Publicitateloading...
#158 2007-07-03 17:21:47
Re: gardnerella vaginalismicusa, nu e de la tratament.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #159 2007-07-03 17:31:21
Re: gardnerella vaginalisOk, multumesc. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #160 2007-08-23 15:26:39
Re: gardnerella vaginalisAm reusit intr-un final sa scap de gardnerella dar m-am procopsit cu candida acum... Si n-am avut niciodata asa ceva. Trece de la sine sau trebuie neaparat tratament? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #161 2007-08-23 15:27:38
Re: gardnerella vaginalistrebuie tratament. de la sine doar se cronicizeaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #162 2007-08-23 15:34:54
Re: gardnerella vaginalisInteleg... doctorita mi-a dat crema gynofort si flucovim 150mg, cate o pastila, eu si partenerul. Si mi-a mai zis ca nu am voie contact sexual 3 zile dupa ce am aplicat crema. Asa e? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #163 2007-08-23 15:37:50
Re: gardnerella vaginalischiar 5 as zile eu...ai avea voie insa cu prezervativ, doar ca gynoort sparge prezervativul...deci da, nu ai voie. nu ai voie nici sa te speli in vagin in timpul asta(sa nu cumva sa te speli inainte de a pune crema) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #164 2007-08-23 15:42:46
Re: gardnerella vaginalisSa nu ma spal inainte de a pune crema? Hm, doctorita mi-a spus sa ma spal bine inainte si apoi in cele 3 zile (care inteleg ca trebuie sa fie 5) sa nu ma spal in vagin. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #165 2007-08-23 15:50:44
Re: gardnerella vaginalisuita-te si in prospect...insa din cite stiu eu(si nu cred ca gresesc) daca te speli bine inainte de a pune crema risti o iritatie alergica vaginala de toata frumusetea(ca si la gynozol) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #166 2007-08-23 15:55:42
Re: gardnerella vaginalisAsta mi-ar mai trebui! Ooooof, scap de una, dau de alta! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #167 2007-08-24 11:27:19
Re: gardnerella vaginalisBuna ziua! Citesc de azi-dimineata p-aici..si m-am gandit sa pun si eu cateva intrebari Offline #168 2007-08-24 11:43:09
Re: gardnerella vaginalisIn primul rind nu pui problema corect....poti lua diflucan cu pumnul pina nu vei face tratament local(cu ovule deci) vei tiri de candidoza aia de o sa te saturi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #169 2007-08-24 11:51:13
Re: gardnerella vaginalisCunostintele de care aminteam mai sus au scapat doar cu diflucan, dar in fine, sa zicem ca au fost norocoase. Offline #170 2007-08-24 11:53:51
Re: gardnerella vaginalis....ma rog.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #171 2007-08-24 12:06:16
Re: gardnerella vaginalisMultumesc. Si se pare ca este contraindicata folosirea prezervativului pe durata tratamentului. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|