|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-7#115 2007-04-21 13:27:28
Re: gardnerella vaginalismie mi-e teama sa-mi iau gel din acesta, pt ca medicul mi-a zis ca nu e nevoie sa umblu la vagin si sa ma spal....ca m-ar tenta sa-mi iau ca tot il laudati atat, dar daca e pt vagin nu-mi iau ca poate imi dereglez flora iar #116 2007-04-21 13:29:13
Re: gardnerella vaginalispai exact cum a scris doctoressa acolo, nu mai stiu. cel mai bine e sa revii la topicul ala si sa citesti exact ca ea explica bine acolo. din moment ce la mine in urma analizei dupa tratam, nu a mai iesit decat candida inseamna ca fu bun pt gardnerella si trich. mama, cum suna...groaznic! nu stiu de ce se intampla astea mai ales ca nu umblu din floare in floare ba di contra am un parterener stabil, viitor sot, de 7 ani de zile/. Offline #117 2007-04-21 13:30:52
Re: gardnerella vaginalisandrutza, pai daca flora ta e ok, nu ai de ce sa ti iei. la mine sunt probleme din cauza tratam repetate si a candidei care persista spre disperarea mea. de asta mi-l administrez. daca esti ok, stai calma, mai ales ca e cam scump. Offline #118 2007-04-21 13:32:16
Re: gardnerella vaginalisSi eu am patit acelasi lucru..am fost f bulversati amandoi cand am aflat Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #119 2007-04-21 13:32:44
Re: gardnerella vaginalisam citit si eu ca pt gardenrella a propus flagyl doza unica, dar eu cand am avut trichomonas am luat metronidazol 8 pastile odata si mi-a fost extrem de rau de la ele.....si acum am vazut ca a scris ca trece f greu gardnerella si chiar n-as vrea sa mai iau pastile in doza unica pt ca imi este fff rau de la ele....oare exista si alta modalitate de a lea administra si a nu ti se face rau? mie medicul pt vaginita nespecifica mi-a precris doar ovule klion 10 zile si cand l-am intrebat daca e nevoie sa iau ceva oral a zis ca nu si e un medic f bun....offf chiar nu mai stiu ce sa cred. Si, apropo voi aveti rveun disconfort in timpul actului sexual de la gardnerella? Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-04-21 13:33:25) Publicitateloading...
#120 2007-04-21 13:33:17
Re: gardnerella vaginalismetronidazol sunt pastile. parca 2 pe zi tre luate. dar doctoressa, recomanda flagyl, doua unica de 8 pastile tu, 8 iubitul tau. Offline #121 2007-04-21 13:34:54
Re: gardnerella vaginalissi eu is bulversata mai ales ca am fost un om sanatos, fara astfel de probleme. iubitul meu e la fel de cuminte si nu cred ca a calcat stramb. candida cred ca de la antibiotice am facut-o. restul au fost o surpriza neplacuta care a iesit la analiza de secretie. si acum, dupa zeci de tratam, mai am probleme, pt ca ma papa acolo chiar si acu Offline #123 2007-04-21 13:43:05
Re: gardnerella vaginalisda, el si a facut analize. si a iesit candida frecvent clar luata de la mine si trichom rar.acu el n are probleme.facuram trat si lui ii trecu. si folosim prezerv Offline #124 2007-04-21 13:45:51
Re: gardnerella vaginalismie mi-a trecut f repede tricomonas-ul am luat metronidazol 8 pastile si m-am spalat cu ceai special pt zona genitala exterior mai multe zile de vreo 2 ori pe zi si am scapat imediat, dar la tine nu stiu care e treaba...mai mergi la medic. sanatate iti doresc #125 2007-04-21 13:47:06
Re: gardnerella vaginalissi eu am scapat de trichomonas si de gardnerella. nu am scapat insa de candida. multumesc de urari. week end placut si voua! Offline #126 2007-04-21 14:09:31
Re: gardnerella vaginalisandruta si tu ce ai avut, candida? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-21 14:14:49) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #127 2007-04-21 14:15:10
Re: gardnerella vaginalisnu....eu am avut anul trecut trichomonas, dar nu stiu de unde am luat pt ca prietenul meu nu a avut asa ceva, dar banuiesc ca de la un cabinet ginecologic, m-am sters cu un prosop care era pe pat acolo si de atunci au inceput problemele, dar am scapat repede de trichomonas, iar acum 1 luna si ceva cand am fost la control mi-amf acut pap si test de secretie si mi-a aparut in buletinul de analize vaginita nespecifica, iar doctoressa mi-a zis ca de cele mai multe ori aceasta vaginita este garnerella. #128 2007-04-21 14:18:12
Re: gardnerella vaginaliss secretia aia ti-a aparut cand ai avut trichomanos?,ideea ca si cand eram virgina aveam o secretie de genul asta:(. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #129 2007-04-21 14:39:54
Re: gardnerella vaginalisda se transmite sexual....secretia la trichomonas era asa mai spumoasa ca o panza de paianjen asa....iar cea de la gardnerella era cum ai descris-o u mai sus pag trecuta. dar esti sigura ca ai asa ceva? eu zic sa mergi la medic sa-ti faci un examen la secretie si dupa sa tragi concluziile ca asa sa stai cu grija nestiind ce ai nu e chiar bine. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-04-21 14:41:08) #130 2007-04-21 15:08:13
Re: gardnerella vaginaliseu banuiesc ca am candida nu trichomas ca nu asa e secretia am programare la o doctora foarte apreciata dar abia in mai ca atunci a putut dansa sa ma primeasca.nu am nimic mancarimi sau altceva doar o secretie cum am zis mai sus.eram curioasa sa vad cum se manifesta fiecare ca paote imi dau si eu seama ce este singura.oricum la doctor ma duc.ai tratat vaginita si daca nu te deranjeaza astea sunt periculoase rau? sa imi fac multe griji? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #131 2007-05-21 13:02:33
Re: gardnerella vaginalisM-am procopsit si eu cu gardnerella asta... Tratamentul pe care mi l-a dat doctorita consta in 10 ovule Klion, 10 pastile de doxiciclina, 1/zi si 4 pastile in doza unica de fasigyn, atat eu cat si partenerul. Am tot citit ca tratamentul clasic consta in metronidazol. Cum e mai bine? Si doxiciclina asta e antibiotic puternic? Imi trebuie un pansament pentru stomac? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #132 2007-05-21 13:05:49
Re: gardnerella vaginalisNu stomacul ar fi problema ci ficatul...si evident candidoza.... fara sa discutam despre inutilitatea doxiciclinei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #133 2007-05-21 13:43:09
Re: gardnerella vaginalisAdevarul e ca nu prea eram incantata sa iau antibiotic. Fasigynul nu este antibiotic, nu? In orice caz, voi urma tratamentul dat de dvs., doar cu fasigyn si 7 ovule flagyl. Si sper sa imi treaca! Si ce trebuie fiert, lenjeria intima si prosoapele? E nevoie si lenjeria de pat? Ultima oara a fost editat de schumiholic (2007-05-21 13:43:48) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|