|
Nu esti logat.
Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...-5#77 2011-02-01 13:31:12
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...
din experienta prietenului tau(sau daca mai stiu si alte fete ff dragutze de aic i)cat poate sa reziste un baiat fara sa faca sex(zile,luni)?!! Offline #78 2011-02-01 13:32:24
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...daca n-are cu cine, poate sa stea oricat Offline #79 2011-02-01 13:37:08
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Rezista oricum se "rezolva" singur. Banuiesc ca intrebarea ta de fapt era "daca nu vreau sa fac sex, cat va sta cu mine?" Sau ma insel? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #80 2011-02-01 13:40:49
nu cred ca gagicamiu e bun etalon la chestia asta cine stie, stie cat ma vait eu pe aici Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #81 2011-02-01 13:50:18
mi-a placut cum ai gandit yoyolina dar prb e si ca s-ar putea sa plece anul asta din tara pt un anumit timp..si..daca se intampla sa o facem imi e ca nu o sa reziste mult timp p'acolo si isi gaseste "de lucru" stii u la ce ma refer...asa ca daca nu o s-o facem pana pleaca poate nu o sa simta chiar asa nevoia si va astepta...totusi avem un an impreuna si cred ca e mom daca a asteptat si el atat...nu stiu ce sa fac Ultima oara a fost editat de selena bells (2011-02-01 13:52:11) Offline Publicitateloading...
#82 2011-02-01 13:50:58
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Al meu rezista de vreo 2 luni deja si nu se vaita atata ca mine. Si cand il intreb cum de atii deja dupa 1-2 saptamani se plang ca nu mai rezista, zice ca el nu se lasa condus in viata de instincte ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #83 2011-02-01 13:51:56
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Daca o faci doar de dragul de ramane cu ceva pentru cand pleaca... nu e prea bine. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-02-01 13:54:53) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #84 2011-02-01 13:54:16
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...kath of ca de obicei suntem pe aceeasi lungime de unda Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #85 2011-02-01 14:08:37
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...mie tocmai mama mi-a atras atentia ca fostul nu presta destul de des Offline #86 2011-02-01 14:20:19
ufff park imi citesti gandurile...il iubesc si ma iubeste(simt asta si ne dorim amn2 sa se intample lucrul asta..el poate mai mult ca mine)el e o fire geloasa...poate si eu..si sunt multe cupluri care se despart din cauza distantei...si nu as vrea sa raman cu amintirea unor momente care probabil nu se vor mai repeta(o sa-mi revin fff greu)stiu asta depinde de cata incredere exista...el e genul de baiat cum rar mai gasesti...atent iubitor grijuliu alintat(are si cine sa-l alinte:P)dar e ff gelos..ma rog sunt multe prb de discutat...doar asta ma framanta..daca sa-mi incep acum sau mai tarziu viata sexuala...eu am 18 ani..el 19...sunt oarecum pregatita..dar daca nu ar fi plecarea asta off doamne Offline #87 2011-02-01 14:21:48
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...pai el pleaca definitiv sau doar pentru o perioada? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #88 2011-02-01 14:32:37
pentru cateva luni ..poate un an Ultima oara a fost editat de selena bells (2011-02-01 14:33:03) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|