|
Nu esti logat.
Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...-3#39 2010-01-05 19:47:36
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...mesc ...ac nuj daca o sa ia ...o sa vb cu ea ...dar prez e sigur ca il voi purta o sa va anunt daca a iesit bine Offline #40 2010-01-05 20:15:40
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...mai ajtept niste sfaturi...e posibil sa face noduli deaia de la AC sau km leo zice... ? Offline #41 2010-01-05 20:22:54
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Nu,nu e posibil Daca nu le ia de capul ei,si se duce la doctor,and so on,o sa fie numa' bine. Offline #42 2010-01-05 20:25:26
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...oky ms de raspunsuri mai astept sfaturi ms mult pana akm Offline #43 2010-01-05 20:54:34
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ... ce ciudat(dar intr-un mod placut ) mi se pare sa vad pe cineva k se documenteaza asa mult inainte de a-si incepe viata sexuala Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-05 20:56:24) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#44 2010-01-05 21:58:59
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...ms mult astept sfaturi ms Offline #45 2010-01-05 22:06:19
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...alte sfaturi pt ce? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #46 2010-01-05 22:12:56
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...pei alte sfaturi...adika km as mai putea diminua durerea ai sau stiu eu ... despre ejacuarea mea... de obicei cat tine prima penetrare ... stiu eu ... sa fac ceva inainte ? ziceti si voi Offline #47 2010-01-05 22:16:00
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...pai ti-au cam zis fetele tot ce era de stiut.. din pacate nu depinde numai de tine sa nu o doara deloc, dar e adevarat ca tu esti factorul cel mai important asa ca nu te grabi, bucurati-va de moment, incercati sa va relaxati pe cat posibil si nu iti face probleme prea multe, o sa vina de la sine totul, cunostintele de baza le ai deja Offline #48 2010-01-05 22:19:45
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Eu nu ma stresez deloc...o sa fiu relaxat ... poate o sa am putine emotii da ma rog..o sa treaca Fac asta pentru ea ...pentru ea incerc sa aflu cat mai multe ca o iubesc si mna nu vreau sa sa o doara vreau tot ce e mai bun pentru ea Offline #49 2010-01-05 23:23:54
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...
sry, dar aici nu's de acord Offline #50 2010-01-05 23:42:19
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Eu recomand misionarul pentru prima data...la mien el a putut sa simta cat sa intre sau nu se retragea imediat daca ma vedea incruntandu-ma.... Offline #51 2010-01-06 07:45:15
Imi pare rau pt tine ca a durut,da' asa cum poti sa te controlezi tu sus,si cat intra,etc,asa poate sa controleze si el. Si in misionar niciodata nu o sa-ti intre pana in strafundul vaginului,pt ca n-are cum. Implicit,nu se duce foarte deep,si pt o incepatoare asta e bine. Plus ca daca stai deasupra,tu realizezi ca tipa habar n-are ce sa faca,nu? Ca e virgina. De unde sa stie miscarea? Pt ca e o miscare,nu e doar sus-jos... Offline #52 2010-01-06 09:46:36
ba este ft posibil. nu orice femeie poate lua anticonceptionale. sunt cazuri cand ele sunt contraindicate, iar un medic de planning bun, care sa faca toate investigatiile necesare inainte de a prescrie AC, greu gasesti. anticonceptionale = hormoni = un domeniu destul de delicat, care nu tb tratat cu superficialitate.
care e miscarea? Offline #53 2010-01-06 11:06:41
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...chiar, care e miscarea? ca pana la urma nu ai f multe de stiut prima data, doar lasi sa intre si te 'apesi'' atat cat suporti Offline #54 2010-01-06 13:39:57
Si umeri-craci e derivata de la misionar. Si acolo e adanca penetrarea. Offline #55 2010-01-06 14:00:25
si s-o 'propteasca'inainte sa nu dea in gol Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #56 2010-01-06 15:56:04
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...eu ma gandesc in momentu asta la ejacuare cel mai mult .... nuj cat o sa rezist eu sau ea... stiti la ce ma refer Offline #57 2010-01-06 16:10:52
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...DarK1d ... Nu ma intelege gresit, e ok ca vrei ca the first time sa fie un moment frumos, ideal, perfect poate, sa nu o doara, sa se simta bine ( sa va simtiti bine ), sa fie ceva de neuitat etc. Dar, uneori, paradoxal poate, e mai bine sa nu stii totul ... Sa lasi efectiv sa vina totul de la sine, sa inveti pe parcurs, mai ales ca teoria ggeneral valabila nu se aplica in mod particular chiar de fiecare data. Nu te mai agita, nu cred ca ea, tu, sau oricine altcineva se asteapta sa fie ok prima data, asa incat da, asculta sfaturile pe care ti le-am dat, dar nu te crampona pe ele intru totul, nu mai planifica detaliile si doar lasa lucrurile sa vina de la sine. You know, go with the flow Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|