homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...-3

#39 2010-01-05 19:47:36

DarK1d
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...

mesc ...ac nuj daca o sa ia ...o sa vb cu ea ...dar prez e sigur ca il voi purta tongue big_smile o sa va anunt daca a iesit bine tongue lol

#40 2010-01-05 20:15:40

DarK1d
New member

mai ajtept niste sfaturi...e posibil sa face noduli deaia de la AC sau km leo zice... smile ?

#41 2010-01-05 20:22:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu,nu e posibil smile Daca nu le ia de capul ei,si se duce la doctor,and so on,o sa fie numa' bine.

#42 2010-01-05 20:25:26

DarK1d
New member

oky ms de raspunsuri mai astept sfaturi big_smile ms mult pana akm puss big_smile

#43 2010-01-05 20:54:34

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

offtopic ce ciudat(dar intr-un mod placut big_smile ) mi se pare sa vad pe cineva k se documenteaza asa mult inainte de a-si incepe viata sexuala lol
is obisnuita cu cazuri in care o incep dar cu multe greseli si de-abia dup-aia afla si ei cum trebuiau sa faca lol

asa ca tot respectul meu pt tine,voi smile applause

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-05 20:56:24)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-01-05 21:58:59

DarK1d
New member

ms mult big_smile astept sfaturi ms puss

#45 2010-01-05 22:06:19

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

alte sfaturi pt ce? tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#46 2010-01-05 22:12:56

DarK1d
New member

pei alte sfaturi...adika km as mai putea diminua durerea ai sau stiu eu ... despre ejacuarea mea... de obicei cat tine prima penetrare ... stiu eu ... sa fac ceva inainte ? smile ziceti si voi tongue

#47 2010-01-05 22:16:00

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pai ti-au cam zis fetele tot ce era de stiut.. din pacate nu depinde numai de tine sa nu o doara deloc, dar e adevarat ca tu esti factorul cel mai important big_smile asa ca nu te grabi, bucurati-va de moment, incercati sa va relaxati pe cat posibil tongue si nu iti face probleme prea multe, o sa vina de la sine totul, cunostintele de baza le ai deja big_smile
nu are nimeni de unde sa stie cat o sa te tina pe tine si cat o sa dureze actul, dar parerea mea ar fi nici sa nu te stresezi pe tema asta

#48 2010-01-05 22:19:45

DarK1d
New member

Eu nu ma stresez deloc...o sa fiu relaxat ... poate o sa am putine emotii da ma rog..o sa treaca tongue Fac asta pentru ea ...pentru ea incerc sa aflu cat mai multe ca o iubesc si mna nu vreau sa sa o doara big_smile vreau tot ce e mai bun pentru ea smile

#49 2010-01-05 23:23:54

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

ShineOfBlood a scris:

DarK1d a scris:

Stiu ... no sa o bruschez deloc .... o sa o fac incet smile e buna pozitia misionarului ? sau ar trebuii sa o las pe ea peste mine ...vreau tot ce e mai bine pentru ea big_smile

Nu ea peste tine din prima,ca eu am facut prostia asta si a intrat prea adanc... si durea ca naiba,bineinteles. Misionarul works best prima oara.

sry, dar aici nu's de acord
si noi cand era prima oara ptr mine am incercat in pozitia misionarului si eu am inceput sa plang si el saracu nu stia ce sa-mi faca sa nu mai plang. plangeam si ca ma durea dar mai ales ca din pozitia misionarului era foarte aiurea ca se chinuia si el sa o bage tot mai incet pe mine ma durea si a fost greu.
a doua oara ne-am dat seama ca daca eu stau deasupra ma durea mult mai putin fiindca eu aveam controlul si o bagam putin cate putin si stateam eu pana cand  durerea devenea acceptabila. puteti sa incercati cu ea sus daca se simte in stare.

#50 2010-01-05 23:42:19

vera25
New member
Inregistrat: 2010-01-03

Eu recomand misionarul pentru prima data...la mien el a putut sa simta cat sa intre sau nu se retragea imediat daca ma vedea incruntandu-ma....
Cam off topic dar mi-am adus aminte: la el am fosta a 2 a virgina, la diferenta de vreo 8 ani si era saracul mai speriat ca mine:D.A durut si la mine dar dupa 1 zi de incercari am zis ori la bal ori la spital.Acum nu mi mai aduc aminte daca a durut tare sau nu,stiu k a fost o durere ascutita.Faza comica e ca l sunase mama lui sa opreasca ardeii umpluti la 1, si a adus aminte la 2 si a fugit in poponeata goala si cu prezervativul pus sa opreasca aragazul;))
Eu am inceput cu prezervativ, a fost ok,mai ales k nu era in plan sa  devenim experti din prima.Numai ca dupa 2 saptamani m am lasat convins asa incerc fara(stiu stupid me) si el n a fost sigur k s a abtinut total si am ajuns al prostinor.
Dupa 1 sapt am fost la doctor si mi am luat pastilute si nu mai am treaba:D
Bafta multa si sa fie o experienta cat ma frumoasa.

#51 2010-01-06 07:45:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

kei a scris:

ShineOfBlood a scris:

DarK1d a scris:

Stiu ... no sa o bruschez deloc .... o sa o fac incet smile e buna pozitia misionarului ? sau ar trebuii sa o las pe ea peste mine ...vreau tot ce e mai bine pentru ea big_smile

Nu ea peste tine din prima,ca eu am facut prostia asta si a intrat prea adanc... si durea ca naiba,bineinteles. Misionarul works best prima oara.

sry, dar aici nu's de acord
si noi cand era prima oara ptr mine am incercat in pozitia misionarului si eu am inceput sa plang si el saracu nu stia ce sa-mi faca sa nu mai plang. plangeam si ca ma durea dar mai ales ca din pozitia misionarului era foarte aiurea ca se chinuia si el sa o bage tot mai incet pe mine ma durea si a fost greu.
a doua oara ne-am dat seama ca daca eu stau deasupra ma durea mult mai putin fiindca eu aveam controlul si o bagam putin cate putin si stateam eu pana cand  durerea devenea acceptabila. puteti sa incercati cu ea sus daca se simte in stare.

Imi pare rau pt tine ca a durut,da' asa cum poti sa te controlezi tu sus,si cat intra,etc,asa poate sa controleze si el. Si in misionar niciodata nu o sa-ti intre pana in strafundul vaginului,pt ca n-are cum. Implicit,nu se duce foarte deep,si pt o incepatoare asta e bine. Plus ca daca stai deasupra,tu realizezi ca tipa habar n-are ce sa faca,nu? Ca e virgina. De unde sa stie miscarea? Pt ca e o miscare,nu e doar sus-jos...

#52 2010-01-06 09:46:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

DarK1d a scris:

mai ajtept niste sfaturi...e posibil sa face noduli deaia de la AC sau km leo zice... smile ?

ShineOfBlood a scris:

Nu,nu e posibil smile Daca nu le ia de capul ei,si se duce la doctor,and so on,o sa fie numa' bine.

ba este ft posibil. nu orice femeie poate lua anticonceptionale. sunt cazuri cand ele sunt contraindicate, iar un medic de planning bun, care sa faca toate investigatiile necesare inainte de a prescrie AC, greu gasesti. anticonceptionale = hormoni = un domeniu destul de delicat, care nu tb tratat cu superficialitate.
o tanara tb sa fie bine informata despre efectele pozitive si negative ale anticonceptionalelor, despre riscurile lor, inainte de a lua decizia de a le folosi sau nu. aceasta informare ar tb facuta in cabinetele de planning, insa de cele mai multe ori acolo se prescriu acele AC cu care respectivele cabinete au contract, iar informarea si investigarea pacientei lipsesc cu desavarsire.
inainte de a-mi sari in cap pt cele afirmate mai sus, va rog sa remarcati ca "de cele mai multe ori" nu are acelasi sens ca "de fiecare data; mereu" tongue

ShineOfBlood a scris:

Pt ca e o miscare,nu e doar sus-jos...

care e miscarea?  angel

#53 2010-01-06 11:06:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

chiar, care e miscarea? ca pana la urma nu ai f multe de stiut prima data, doar lasi sa intre si te 'apesi'' atat cat suporti

#54 2010-01-06 13:39:57

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

ShineOfBlood a scris:

Si in misionar niciodata nu o sa-ti intre pana in strafundul vaginului,pt ca n-are cum. Implicit,nu se duce foarte deep,si pt o incepatoare asta e bine.

Si umeri-craci e derivata de la misionar. Si acolo e adanca penetrarea.

Cred ca daca ii faci unei virgine asa ceva innebuneste efectiv.

#55 2010-01-06 14:00:25

Pako
Full member
De la: Brasov

ionela a scris:

chiar, care e miscarea? ca pana la urma nu ai f multe de stiut prima data, doar lasi sa intre si te 'apesi'' atat cat suporti

si s-o 'propteasca'inainte sa nu dea in gol rotfl  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#56 2010-01-06 15:56:04

DarK1d
New member

eu ma gandesc in momentu asta la ejacuare cel mai mult .... nuj cat o sa rezist eu sau ea... smile stiti la ce ma refer
...ar trebuii sa ejacuez inainte de penetrare odata sau ....pls big_smile

#57 2010-01-06 16:10:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

DarK1d ... Nu ma intelege gresit, e ok ca vrei ca the first time sa fie un moment frumos, ideal, perfect poate, sa nu o doara, sa se simta bine ( sa va simtiti bine ), sa fie ceva de neuitat etc. Dar, uneori, paradoxal poate, e mai bine sa nu stii totul ... Sa lasi efectiv sa vina totul de la sine, sa inveti pe parcurs, mai ales ca teoria ggeneral valabila nu se aplica in mod particular chiar de fiecare data. Nu te mai agita, nu cred ca ea, tu, sau oricine altcineva se asteapta sa fie ok prima data, asa incat da, asculta sfaturile pe care ti le-am dat, dar nu te crampona pe ele intru totul, nu mai planifica detaliile si doar lasa lucrurile sa vina de la sine. You know, go with the flow smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.