|
Nu esti logat.
Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...-2#20 2010-01-04 20:39:24
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...pai stiu sa iubesc cu adevarat ... si vreau tot ce e mai bun pentru ingerasu meu va multumesc pentru ajutor Offline #21 2010-01-04 20:42:22
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...
Nu ea peste tine din prima,ca eu am facut prostia asta si a intrat prea adanc... si durea ca naiba,bineinteles. Misionarul works best prima oara. Offline #22 2010-01-04 20:44:21
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...asa ma gandeam si eu si mai am o intrebare .... e de ajuns sa am doar eu prezervativ...sau ar trebuii sa ia si ea anticonceptionale ? mS Offline #23 2010-01-04 21:06:51
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Mai,daca ea e dispusa sa ia pilule,eu zic sa folositi numai metoda asta... are mai multe avantaje: protectia e mai ridicata,ca prezervativul mai aluneca,se mai rupe,etc; ei ii va face bine,o va regla hormonal,ii va face tenul mai frumos,va impiedica retentia de apa,etc;e mai placut sexul fara prezervativ;nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai prezervativ la tine daca te apuca intr-un moment nepotrivit; daca o sa faceti sex mai des,prezervativele pot fi o adevarata gaura in buget... Offline #24 2010-01-04 21:54:19
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...prefer totusi sa folosesc prez astept sfaturi Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-04 22:08:49
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...eu as inclina mai bine spre anticonceptionale... (care vb lui shine sunt ffff eficiente) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #26 2010-01-04 22:12:50
In nici un caz sa nu incerci cu prietena on top din prima, ti-au mai zis deja fetele de ce.Eu zic ca orice varianta in care ea sta relaxata pe spate,eventual cu o perna dedesubt, insa cea clasica e cea mai potrivita din toate punctele de vedere.In prealabil tu sa-i descoperi zonele erogene, asta inseamna ca in jocurile voastre sa-i explorezi cat mai mult corpul.Trecand peste pregatirile cu locul si atmosfera, sa aveti un preludiu lung si eu nu te sfatuiesc la penetrare sa insisti mai mult daca o doare tare.Si daca sangereaza va fi putin atunci, mai tarziu sau poate deloc.Iti spun ce este cel mai important, faptul ca iti pasa si vrei sa iasa bine.Chiar daca veti fi mai stangaci, veti invata impreuna.Sa nu fii dezamagit, intotdeauna intr-o relatie e nevoie de o perioada de acomodare, sa aveti un sex de calitate. Offline #27 2010-01-04 22:47:01
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...oricat ti-ai propune sa nu o doara, sa stii ca nu tine de tine ci de organismul ei si de cat de stramta e ea si tu cat de dotat esti tu ....trebuie sa ii creezi o atmosfera frumoasa si incet incet sa treci la actiune.... Offline #28 2010-01-05 02:04:14
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...sa fiti undeva unde sa fiti linistiti,eventual la mare ar fi ideal sa ai grija ca ea sa fie relaxata si sa nu-i fie frica. preludiu cat mai lung si de calitate ca sa fie ea lubrifiata,ca daca te duci cu librifiantul s ar putea sa o sperii,cine stie.mai bine folosesti prezervativ,parerea mea,ca sa nu fii nici tu stresat.in plus,cu prez nu ti se va rupe ata(e posibil sa nu se rupa nici daca faci fara,depinde de fiecare. Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #29 2010-01-05 02:59:11
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Daca vrei sa nu doara, sa testezi lubrifierea, sa o exciti si etc e ft util sa folosesti intai degetele, evident nu pe toate deodata. Alt sfat... nu mai planuiti atata, creste presiunea asupra ambilor si va stresati. Offline #30 2010-01-05 09:38:18
total de acord.
deci DarK1d: e ft important ca si tu sa fii relaxat; in momentul respectiv sa nu te mai gandesti ce si cum si daca aia, daca ailalta. lasa-te dus de val, dar bineinteles urmareste reactiile ei, las-o mai usor cand vezi ca o doare, sopteste-i ceva dragut, mangai-o, ca sa-i distragi atentia de la durere. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-05 09:38:51) Offline #31 2010-01-05 14:37:51
La mine e taman invers. Ma oarecum ustura cand o fac fara prezervativ si sunt al naibii de mult lubrifiata. Mi s-a spus ca am o oarece intoleranta la secretiile lui si de asta. Offline #32 2010-01-05 15:04:00
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...o analiza de secretie ai facut de curand? nu stiu mi se pare ciudat sa te usture fara prezervativ...adik..asa ar trebui sa fie cel mai comod. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #33 2010-01-05 17:25:27
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...deci am inteles si cu degetele...dar ... nu se poate prin a face chestia cu degetele sa o dezvirginez? ca nu vreau sa fac asa ceva Offline #34 2010-01-05 18:02:14
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Imi puteti spune si ceva de ejacuare ? mie de aceea mi frica sa o fac fara prez...ca poate no sa o pot tine sau nustiu....stiti voi ce vreau sa zic.... Offline #35 2010-01-05 18:22:12
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...daca ia AC poti sa ejaculezi linistit in ea. ...de-aia zic k e mult mai sigur decat cu prezervativ...k poti ejacula in el si pe cand il scoti afara sa constati k e rupt "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #36 2010-01-05 18:36:47
Da ... Offline #37 2010-01-05 18:48:30
Re: Buna ...sunt virgin si prietena mea la fel ...Dark eu te sfatuiesc sa mergeti si pe AC.uri...va puteti proteja in acelasi timp si cu prezervativ, vezi cum ii place mai mult, inveti si u sa il folosesti mai bine etc etc...dar sunteti incepatori si accidente se intampla si la cei mai experimentati...ar fi pacat sa incepeti cu o experienta neplacuta si cu stres inca de la inceput... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #38 2010-01-05 19:10:03
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|