|
Nu esti logat.
Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....-2#20 2010-01-13 10:20:04
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....
ma mira ca nu mi-a dat nimic in plus Oare doar flucovim 150 la interval de 7 zile si ovulele canesten si flagyl sunt suficiente? Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #21 2010-01-13 11:13:22
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....da, ar tb sa fie suficient. si da, se repeta analiza de secretie. Offline #22 2010-01-13 11:14:59
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Multumesc Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #23 2010-01-14 09:42:41
Da "gargarita" pe fisa de externare sunt trecute ambele si nu inteleg de ce. eu m-am interesat de sindromul adrenogenital si nu ma regasesc. doar ca aveam acnee si ovar polichistic doar atat. din cate imi amintesc, medicul imi spunea doar de pcos, iar cand m-am uitat pe fisa aparuse si celalalt sindrom..important e ca la scurt timp de tratament am scapat si de acnee, iar ecografia mi-a iesit fbuna. Offline #24 2010-01-14 09:51:01
pai ar trebui sa vad si eu analizele ca sa imi dau cu parerea...insa asa am o banuiala ca ai sindrom adrenogenital eventual(adica un exces de testosteron in vreun fel) iar Yasmin iti e de folos Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-04 20:47:55
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Buna seara Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #26 2010-02-04 22:58:04
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Nimeni??? pls...ca abia luni ajung cu rezultatele la dr si nu mai am rabdare...vreau sa stiu daca e macar un pic mai bine...merci Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #27 2010-02-05 00:06:22
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....leucocitele indica o infectie data ce acei bacili negativi, insa e bine ca bacilii doderlein sunt foarte frecventi Offline #28 2010-02-05 06:10:36
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Merci lady Ultima oara a fost editat de EasternPrincess (2010-02-05 06:16:11) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #29 2010-02-05 10:59:37
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Stie cineva? Pot sa fac in weekend sau e inca riscant? Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #30 2010-02-05 11:10:03
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....eu zic ca puteti... oricum faci tratament dupa aceea Offline #31 2010-02-05 11:15:44
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Merci heim...eu sigur o sa fac ce o sa-mi dea dr...ideea era sa nu-i dau si lui ce mai am eu pe acolo sau asta nu se ia si pericolul era doar candida ? (la inceput cand aveam) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #32 2010-02-05 11:16:44
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....nu stiu sigur, eu pentru bacili gram-negativi n-am primit tratament si pentru partener... presupun ca o sa-ti zica medicul Offline #33 2010-02-05 11:39:49
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Pai ce tratament am primit amandoi (flucovim + typrogyn) l-am terminat deja. Ideea e ca eu mai am inca ceva infectie cu bacilii aia si pe asta ma temeam sa nu i-o dau (daca se poate lua si la barbati ca nu ma pricep ) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #34 2010-02-05 15:25:46
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Nu mai deschid alt topic pt o interpretare a PAP-ului + secretie, asa ca am sa postez aici. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #35 2010-02-05 15:30:45
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....ai avut cumva contact sexual inainte(cu putin timp) de recoltarea probei pt analiza? Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-05 15:32:43) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #36 2010-02-05 15:33:15
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Nu, 3 zile inainte de recoltare am facut pauza. Stiu ca maxim 48 de ore nu ai voie contact sexual sau spalaturi interne. Ultima oara a fost editat de Jessie (2010-02-05 15:33:39) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #37 2010-02-05 15:36:56
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Jessie, eu una nu stiu, oricum la culturi n-a iesit nimic, e CII, deci nu e nimic de speriat... am intels ca unor femei le iese pap inflamator fara sa fie vreo problema deosebita Offline #38 2010-02-05 15:42:16
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....E posibil sa fi racit si de aceea sa iasa inflamatia aia, heim? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|