homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eliberare..

#1 2010-01-07 01:07:35

Olivia87
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Eliberare..

revin.

Ultima oara a fost editat de Olivia87 (2010-01-07 15:44:49)

#2 2010-01-07 01:15:46

skumpi
Vizitator

Re: Eliberare..

In primul rand, ca o sa mearga treaba cu EL sau nu, tu trebuie sa-i pui capat relatiei actuale, asa cum ai spus, pentru tine in primul rand, pt ca nu e normal ce ai povestit, mai ales ca i-ai acordat atatea sanse, l-ai iertat si tot nu ati ajuns la un rezultat ! e clar ca relatia voastra nu o sa ajunga nicaieri si numa va pierdeti timpul !
El cand se va intoarce ??? sau se mai intoarce ???
Eu as pastra legatura cu el, daca tot zici ca ati avut ceva special, nu de alta dar sa nu se piarda specialitatea lol si cine stie ce va rezerva viitorul big_smile

#3 2010-01-07 01:36:39

skumpi
Vizitator

da, numa ca nu dai cu picioru la nik , ca nu e ceva minunat la care trb sa renunti, din contra e ceva de care trb sa scapi !

#4 2010-01-07 15:01:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Olivia, trebuie sa-ti faci curaj sa termini relatia actuala, indiferent daca va iesi ceva sau nu cu tipul cel nou... nu mai e nimic de zis, si tu stii asta foarte bine, o sa vezi ca te vei simti chiar usurata si eliberata smile si apoi vezi ce se intampla
Mai precis, insusi faptul ca tu ai putut simti ceva deosebit pentru tipul nou e un semn ca vechea relatie s-a terminat... e semnul pe care-l asteptai, ai un motiv foarte bun ca sa mergi mai departe

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-01-07 15:03:39)

#5 2010-01-07 15:06:19

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

1. scapa de actualul prieten. daca ati innodat de atatea ori relatia si nu merge...e clara treaba
2. nu El trebuia sa fie motivul despartirii
3. nu te arunca in bratele celuilalt dupa ce termini cu  prietenul si nu investi sentimente intr-o relatie la distanta pana nu stii care e treaba. e posibil sa fie doar o atractie care nu a fost consumata

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#6 2010-01-07 15:09:17

heimdall
Diamond member

da, ma rog, am zis eu prost motivul, de fapt preteztul sau imboldul pe care-l astepta sa iasa din relatia veche smile multora dintre noi ne e mai usor sa punem punct daca avem ceva de care sa ne agatam... nu e neaparat sa investeasca sentimente, dar de ce sa nu se bucure de clipa ? o sa treaca mai usor peste despartire, zic eu

#7 2010-01-07 15:13:08

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

dar de ce mai agati de relatia ta??
merita?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#8 2010-01-07 15:15:37

heimdall
Diamond member

fiecare dintre noi are o limita a suportabilitatii, dincolo de care nu trece... poate tu n-ai atins-o inca si mai trebuie sa astepti
la un moment dat cred ca o sa-ti fie clar daca e mai dureros sa ramai in relatia asta sau sa o termini... dar nimeni nu-ti poate zice cand o sa fie momentul asta

#9 2010-01-07 15:17:32

green_fairy
Platinum member

planurile alea nu au nici un rost alaturi de o persoana nepotrivita care nu stie ce e aia relatie, familie, iubire, respect, intelegere. asa ca da-le dracu de planuri ca ti le-ai facut cu cine nu trebuie. tu ar trebui sa ai in cap ca nu s-a schimbat in acest timp si nu cred ca il vei putea schimba daca pana acum nu ai reusit. unii raman cu fixatiile lor

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2010-01-07 15:19:13

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dar nu trebuie sa fie "si momente frumoase"...din asta rezulta ca majoritatea momentelor sunt neplacute.
din ce ai povestit, cred ca ai facut tot ce ai putut pt ca relatie sa mearga bine. l-ai iertat de multe ori, i-ai acordat o a doua sansa cand ti-a cerut-o (cand i-ai spus ca vrei sa va despartiti), tu nu mai ai ce face. de el depindea mai departe, dar a dat cu piciorul tuturor sanselor pe care i le-ai oferit. deci, cum a zis si skumpi, nu dai cu piciorul la nimic. expresia e valabila cand renunti la ceva frumos, bun, care iti face bine, ori acest baiat, categoric nu se incadreaza niciunde.
cat despre celalalt, eu zic sa tineti legatura in continuare. nu trebuie sa fii stresanta, ii mai trimiti un mesaj, il intrebi daca e bine si atat. daca te suna el, cu atat mai bine, va fi clar ca vrea sa te auda smile

bebe V., soarele si luna

#11 2010-01-07 15:19:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Stii ca se spune ca mai bine nu regreti nimic din ce ai facut... dar daca trebuie sa regreti ceva, macar sa regreti ca ai facut ceva decat ca nu ai facut nimic smile
Relatia ta din prezent merge din inertie. Merge ca v-ati obisnuit sa mearga si sa fiti impreuna, nu pentru ca sunteti in culmea fericirii.

Este normal ca atunci cand relatia oficiala nu mai merge cum trebuie sa gasesti ceva mai bun. Si vine de la sine ca atunci cand relatia oficiala nu merge bine, cealalta sa para din ce in ce mai promitatoare. Pentru ca vei cauta si vei fi atrasa involuntar de ceva ce tie iti lipseste. Daca lipseste sex palpitant, atunci te va da pe spate un armasar care va stii cum sa te ia in pat. Daca iti lipseste tandretea si lucrurile marunte si romantice, te va impresiona un rasarit urmarit impreuna si o imbratisare care vine atunci cand te astepti mai putin sau exact atunci cand simti cea mai mare nevoie etc.

Cu cat vei fi mai nefericita in relatia ta, cu atat il vei dori mai mult pe celalalt. Si cu cat celalalt va fi un fruct oprit si aproape perfect, cu atat relatia ta va parea mai trista si va parea ca se misca doar din inertie si nu din bucuria de a fi cu persoana cealalta.

#12 2010-01-07 15:20:43

wild_wind
Platinum member

daca tu te bucuri cu ceva multumitor,suficient,linistit,atunci e ok.
numai tu stii ce e mai bine ptr tine.

#13 2010-01-07 15:21:46

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

titlul subiectului spune totul....se vede ca iti doresti libertate

#14 2010-01-07 15:25:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cum s-a aflat ca "olivia" nu e "New member", cum au aparut si sfaturile... si nu putine. pesemne povestea nu era interesanta, atata timp cat user-ul era unul oarecare.
"olivia" draga, odata ce ai iesit din anonimat, astepta-te ca sfaturile pe care le primesti sa nu fie chiar obiective, ci sa stea sub semnul aceleiasi falsitati care se afiseaza si pe la topicul de poze.

#15 2010-01-07 15:28:50

uffff
Insomniac member

povestea era stearsa pana acum 30 min.....de aia nu erau sfaturi wink

Ultima oara a fost editat de uffff (2010-01-07 15:30:04)

#16 2010-01-07 15:38:07

wild_wind
Platinum member

anca90 a scris:

cum s-a aflat ca "olivia" nu e "New member", cum au aparut si sfaturile... si nu putine. pesemne povestea nu era interesanta, atata timp cat user-ul era unul oarecare.
"olivia" draga, odata ce ai iesit din anonimat, astepta-te ca sfaturile pe care le primesti sa nu fie chiar obiective, ci sa stea sub semnul aceleiasi falsitati care se afiseaza si pe la topicul de poze.

????

#17 2010-01-07 15:41:37

uffff
Insomniac member

offtopic cum a reaparut un pic james pe forum, cum au reaparut si comentariile "a la james" in decor

#18 2010-01-07 15:53:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Au fost suficiente topicuri deschise de "new members" la care s-au dat sfaturi. Sau alea nu se iau in considerare? Si de ce falsitati? Daca era un new member i-am fi zis ca e curva si asa nu am facut-o sau ce mai exact ti se pare tie ca e fals in comentariile postate pana acum?

#19 2010-01-07 17:01:11

green_fairy
Platinum member

anca sari calul la topicul asta. si o iau personal pt ca  am postat aici neavand nici cea mai mica idee despre cine e "olivia". nici acum nu stiu si nici nu vreau sa aflu ca mi-e indiferent. e o persoana ce si-a spus povestea pt a fi ajutata cumva. cum zicea si lady, au fost foarte multe topicuri deshise de membri noi unde ne-am dat cu parerea. vezi doar la probleme medicale sau la vreau sa aflu pt ca si sectiunile alea fac parte din forum, iar membrii vechi raspund si acolo.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.