Sangerare intre menstre
- ralucabgdn
- Membru
- Inregistrat: 2010-01-07
Sangerare intre menstre
Buna ziua! am si eu o problema.Iau anticonceptionale Yasmine de un an de zile, reglandu-mi-se ciclul de atunci, venind la 28de zile. De 2luni nu le-am luat corect, iar luna aceasta am unele sangerari de 5zile, acestea aparand cu 10 zile inainte de aparitia normala a menstruatiei. Nu stiu ce cauze ar putea fi. Din cauza ca nu am luat corect pastilele ar putea duce la aceasta dereglare?Si ce as putea face ...Va multumesc!
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: Sangerare intre menstre
Aproape sigur aceasta sangerare a aparut din cauza ca nu ai luat corect pastilele. Incearca sa nu mai gresesti.
Fericita mamica de Aida Maria!
- ralucabgdn
- Membru
- Inregistrat: 2010-01-07
- koala2
- New member
- Inregistrat: 2010-01-13
buna! Am si eu o prb. Iau Diane de vreo 2 ani, nu am avut nicio problema pana ieri. Sunt la 17 pastial din folie si ieri am inceput sa sangerez....putin, azi ceva mai mult. Am si un chist pe ovaru drept asa ca azi am fost la doc si mi-a spus ca e posibil sa fie raceala sau sa vina menstruatia cu 1 sapt mai devreme, daca e menstruatie at sa intrerup pastilele. Acum, toata chestia pare sa semene cu o menstruatie...ca structura si culoare. Ca si cantitate e ok pt protej slip momentan. Daca e menstruatie cat de ok ar fi asta? Ar trebui sa sch pastilele? Apropo de asta...inca am prb cu parul si tenu care se ingrasa destul de repede. Organismul meu nu mai doreste sa coopereze calumea cu Diane? Cu chistul e tot in ordine am facut si eco azi.
- koala2
- New member
se accentueaza putin cate putin...dar nu are inca proportiile unei menstre.
ce parere aveti fetelor?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Sa mai astepti sa vezi cum decurg lucrurile. Ai luat corect pastilele?
Fericita mamica de Aida Maria!
- koala2
- New member
andreea_andy2 a scris:Sa mai astepti sa vezi cum decurg lucrurile. Ai luat corect pastilele?
mai corest de atat nici nu se putea sa le iau mereu imi suna telefonul sa nu cumva sa uit. ca si textura si nah, culoare tot e ca si menstra...dar nu ca si cantitate...mai astept sa vad si maine. oricum imi sun medicul zilnic sa ii spun cum decurg lucrurile.
ma gandeam ca ar mai putea exista 2 factori... stresul destul de mare pt ca urmeaza o operatie de scos o masea de minte un pic mai complicata si inca ceva ar fi...tot legat de masea...alimentatia. am mancat destul de putin in ultima saptamana (am slabait cam 2kg) si nu prea am mancat mancare calda...loucru care la mine nu lipsea niciodata. poate si asta.
luni am si operatia la maseluta
Ultima oara a fost editat de koala2 (2010-01-14 18:21:35)
- koala2
- New member
ok, deci schimbare.... o sa vb cu medicul meu azi la tel din nou si o sa va spun ce zice...dar pana atunci ... chestii noi toata smecheria are momente cand este f lichid si de culoarea menstruatie si are momente cand este maroniu...cam ca ultima zi a menstruatiei. as mai avea de luat 3 zile pastile...sa vedem ce spune si medicul... ca si cantitate..hmmm penultima zi a menstruatiei. nu stiu ce sa mai zic daca e sau nu menstruatie...habar n-am oricum de cand au inceput sangerarile nu am avut contact sexual si oricum am luat si pastilele.
nu stiu dar e tare ciudata treaba...voi ce spuneti?
- koala2
- New member
am vb iar cu docul.... va spun pt cazurile in care mai pateste cineva asa ceva
deci smecheria toata e cam ca si in penultima zi a menstruatiei si medicul mi-a spus sa iau pastilele pe care le mai am ...adica 3 cu tot cu cea de azi si dupa sa asteptam sa vedem daca vine normal menstruatia.
am intrebat si a spus ca poate fi de la stresul excesiv prin care am trecut in zilele premergatoare inceputului sangerarii si de la alimentatia care a fost cam la pamant tot in acele zile ...datorita prb cu maseaua de minte.
cam asta e....sa vedem... o sa fac poate si un test de sarcina, asa pt linistea mea. desi nu poate fi vorba de sarcina pt ca am luat pastilele corect si ..toate
daca mai apar noutati o sa mai scriu. repet...pt cazurile in care mai pateste careva asa sa stie
- koala2
- New member
ce ziceti voi? nu vor fi prb mai mari daca nu iau chiar 7 zile pauza? si iau doar 4? asa mi-a spus ginecologul sa le iau.....voi ati mai luat asa? lamuriti-ma si pe mine va rog
Ultima oara a fost editat de koala2 (2010-01-22 11:02:06)
- Rosa
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-16
Aceeasi problema am si eu, numai ca si doare, din cand in cand, si nu a trecut de la antibiotic sau antiinflamator, s-a mai diminuat durerea, dar n-a disparut. Vine si pleaca cu destula intensitate, dar mai rar. Si asta in timp ce iau desorelle de mult timp.
Ieri mi s-a intamplat in schimb ceva foarte ciudat. Nu am mai facut sex de ceva timp, dar ieri am fost puternic excitata si... dupa asta secretia a inceput iar sa fie cu niste sange in ea. Nu-mi imaginez de la ce ar putea fi.
Eu sunt constant stresata, dar n-am avut probleme de genul asta de aia. In schimb am slabit foarte mult. Totusi, nu-mi explic de ce si de unde o sensibilitate atat de puternica si m-as mira sa fie doar hormonal pt ca daca e asa, singura modificare e greutatea corporala ( de la 71 la 60 kg). Mai e un detaliu, sunt mai mereu balonata...e parca tot abdomenul stresat. Am facut acum vreo 2 sapt test de sarcina si a iesit negativ.
Rog, Doctoressa, o parere, un sfat, o idee. Maine planuiesc sa ma duc la doctor dar mi-e greu sa ma adun si e foarte frig, mi-e frica sa nu-mi faca mai rau.
Chestia cu secretia sanguinolenta am avut-o si luna trecuta, doar ca atunci a durat foarte mult, vreo 10 zile cred.
Si mai am o intrebare. Daca ar fi sangerarile din cauza ca ac au o doza prea mare de estrogen, se poate sa am si dureri din acelasi motiv?
Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-01-25 19:14:55)
- koala2
- New member
eu le-am schimbat cu Mercilon...am inceput totusi folia dupa cele 7 zile de pauza. sa vedem cum o fi cu astea dureri nu am avut deloc.... cel mai sigur o sa iti spuna doctorul si e cel mai bine sa tii legatura cu el
- Rosa
- Full member
Sper sa-ti fie mai bune alea noi. Eu sunt speriata ca am devenit brusc ft obosita, adik daramata de tot de vreo 2-3 zile... si cred ca e prea mult progesteron, sau sunt gravida, ca numai cand ramasesem gravida am mai simtit asta, cu micul detaliu ca exact in aceeasi perioada imi daduse duphaston peste. Dar de sangerat sangerez...nu prea pot intelege multe.
Si mi-ar placea ca medicii sa dea raspunsuri, totusi, si la telefon, ca am tot mers la medici care nu ma consultau dar imi dadeau tratament, acum oricum practic nu ma va consulta, ii zic simptomele si imi da ceva, si apoi o sa ma intrebe daca ma simt mai bine, ca mi-a dat de vreo 2 ori ceva si m-am simtit chiar mult mai rau, asa ca daca tot joaca ruleta ruseasca cu mine...cei 3 medici la care am mers....atunci la ce mai insista sa imi vada fata cand ma "trateaza"?
Pfff...sunt putin suparata, ca ma simt asa demult si m-a scos din ritm tot in sesiune.
- koala2
- New member
e greu sa gasesti un medic bun. si eu am dat peste specimene pana l-am gasit pe al meu. oboseala si alte lucruri nu am avut... doar putina ameteala din cauza alimentatiei si a sangerarii pt ca am pierdut vitamine si calciu...dar mi-am revenit acum. era doar acel discomfort si stress ca "oare de la ce?" + iritatia oribila cu care m-am ales din cauza absorbantelor...inca mai trag cu iritatia ce sa zic? sper sa iti fie ok si mai ales sa gasesti un medic bun care sa fie si un om intelegator in acelasi timp de unde esti?
- Rosa
- Full member
Eh, o sa vad, adevarul e ca poate sa fie de la mai multe cu oboseala si totul. Si da, stiu bine stresul cu "oare ce-o fi?". Vezi ca pt iritatii e excelent bepantenul.
Sunt din Bucuresti. Am mers la 3 ginecologi pana acum. Una mi s-a parut foarte simpatica, doar ca are un scris indescifrabil si niste ciudatenii. Alta, la care mergeam de obicei e, din cate am auzit, foarte buna ca doctorita(a tratat-o pe sora-mea de ceva de care nu scapa), dar pt mine de 2 ori a dat tratament prost si nu vorbeste deloc, decat daca viata ei depinde de asta.
Sincer, singurul care mi s-a parut ca stie ce face e al 4-lea la care am fost...care se ocupa cu intreruperi de sarcina la maternitatea Bucur. Un medic excelent, dar nu stiu daca pot sa ma duc la consult la el.
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
vai si eu m-am enervat pe faza cu telefonul... mi-a dat o doc tratament si am avut niste reactii mai aiurea si am sunat la clinica si mi-au spus ca tot ce pot face ei e sa imi faca o noua programare, peste o saptamana!! nu mi-au facut legatura cu doctorita. mie nu mi-a venit luna asta.. au trecut 37 de zile de la ultimul cm.. si desi eram calma, acum incep sa intru la dubii ca sunt gravida.. desi teoretic nu e posibil.. am renuntat si la ac si pun pe seama asta... dar am mai renuntat odata si nu mi s-a intamplat nimic. si nu mi-a intarziat niciodata pana acum, in toata viata. am tot zis ca o sa fac un test de sarcina, si maine poate imi iau inima in dinti si il fac. dar.. parca nu pot sa fac testul ala de sarcina pana nu ma gandesc ce voi face in cazul in care se pozitiveaza. am fost la farmacie ieri si m-am blocat nu pot sa il iau din raft si sa il duc la casa. tot sper ca poate imi vine si nu mai e nevoie sa fac testul.
- bibiroro
- Membru
- Inregistrat: 2010-01-26
Buna seara! Am o mare nedumerire cu ceea ce mi se intampla, va rog ajutati-ma cu un raspuns. In luna decembrie trebuia sa imi vina menstruatia pe 17.12.'09 si a intarziat pana pe 03.01.'10 (am mai avut astfel de intarzieri in timp), ceea ce a fost cel mai ciudat este ca menstruatia a revenit pe 19.01.'10 pentru 5 zile dar cu un flux redus (inainte de termen nu mi-a venit niciodata). In ultimele 2 zile de la incetarea menstruatiei urinez mai frecvent decat d obicei si simt o durere, presiune in partea de jos a abdomenului. Aceasta dereglare este di cauza unei sarcini, o anexita...o infectie...nu stiu pls help me!!!! Multumesc!
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
bibiroro a scris:Buna seara! Am o mare nedumerire cu ceea ce mi se intampla, va rog ajutati-ma cu un raspuns. In luna decembrie trebuia sa imi vina menstruatia pe 17.12.'09 si a intarziat pana pe 03.01.'10 (am mai avut astfel de intarzieri in timp), ceea ce a fost cel mai ciudat este ca menstruatia a revenit pe 19.01.'10 pentru 5 zile dar cu un flux redus (inainte de termen nu mi-a venit niciodata). In ultimele 2 zile de la incetarea menstruatiei urinez mai frecvent decat d obicei si simt o durere, presiune in partea de jos a abdomenului. Aceasta dereglare este di cauza unei sarcini, o anexita...o infectie...nu stiu pls help me!!!! Multumesc!
nu ti se poate da un raspuns pe forum, oricat de mult ti-ar placea si mi-ar placea si mie sa te ajut, dar raspunsul sta intr-un control ginecologic plus minus as zice eu endorcinologic.
nu spui cati ani ai si nici daca urmezi tratament anticonceptional, respectiv daca ai avut contacte sexuale neprotejate, astfel ca teoretic nu am putea exclude sarcina, dar practic daca ai avut menstra, sarcina ar putea fi exclusa. mai departe poate fi orice, nu neaparat ceva rau care sa te panicheze, dar totusi e clar ca trebuie sa te vada un medic.
sanatate multa!
- bibiroro
- Membru
- Inregistrat: 2010-01-26
Multumesc mult pentru promtitudinea raspunsului! Am 21 ani, supraponderala, ceea ce ar putea fi de natura endocriologica. Ma gandesc la posibilitatea unei sarcini deoarece am avut conact sexual neproejat, dar in perioada teoretic nefertila, dupa menstruatie. Stiu ca mai multe lamuriri as obtine printr-un consult medical...este insa prima oara cand trebuie sa merg la ginecolog si nu stiu ce doctor sa aleg (in Bucuresti)...orice opinie e binevenita! Inca o data, va mltumesc fff mult!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|