|
Nu esti logat.
Vreau sa imi cumpar telefon-11#191 2011-07-14 18:47:59
Re: Vreau sa imi cumpar telefonce magari doamne si sms-ul cat te costa in aceeasi retea? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #192 2011-07-14 18:49:50
Re: Vreau sa imi cumpar telefoncred ca 5 centi, nu conteaza reteaua sms-uri nu mai sunt incluse in niciun abonament la vodafone, eu asa stiu Offline #193 2011-07-14 18:51:28
Re: Vreau sa imi cumpar telefonasta e chiar magarie, se lauda cu tampeniile de reclame, dar nu baga niste amarate de sms-uri. pai cosmote e clar mai bun la abonamente si minute. daca as avea oameni in retea, nici ca as schimba-o ca am de toate. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #194 2011-07-14 18:55:22
Re: Vreau sa imi cumpar telefoncora,sincer iti spun ca nu e nicio afacere sa iei telefonul in rate Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #195 2011-07-14 18:56:51
Re: Vreau sa imi cumpar telefoneh voiam in rate ca sa dau 5 mil pe luna, in 3 luni sa scap, ca sa nu stau sa strang banii, sa il iau acum, nu de alta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#196 2011-07-14 18:58:46
Re: Vreau sa imi cumpar telefoneu zic sa iti iei ceva cu bani in mana,eventual nu iei luna asta......nu are rost sa faci un abonament doar pentru a lua telefonul mai ieftin.e doar in avantajul lor,nicidecum al tau Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #197 2011-07-14 19:00:06
Re: Vreau sa imi cumpar telefonasa e dar eu nu mai am telefon ca l-am facut tandari, de aia eram mai agitata sa iau acum. si daca tot luam...luam ceva ce imi doream. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #198 2011-07-14 19:03:08
Re: Vreau sa imi cumpar telefoncora,ia-ti provizoriu un telefon la mana a2-a,sau unul nou dar in limita a cat dispui. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #199 2011-07-14 19:04:19
Re: Vreau sa imi cumpar telefonpai, nu suntem angajati, nu vindem, nu avem profit, nu am avea de ce sa nu dam nume Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #200 2011-07-14 19:07:00
Re: Vreau sa imi cumpar telefonsincer iti spun ca nu as mai face abonament nici de mi-ar da cel mai tare telefon Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #201 2011-07-14 19:17:12
Re: Vreau sa imi cumpar telefonam cautat si am gasit la liber, nou, cu garantie, cu 2 mil in plus. asa doar abonamentul ma costa 85 de lei pe luna. mai ma imprumut putin si il iau liber... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #202 2011-07-14 19:18:59
Re: Vreau sa imi cumpar telefonma bucur ca ti-ai gasit Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #203 2011-07-14 19:44:13
Re: Vreau sa imi cumpar telefon
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #204 2011-07-14 21:20:34
Re: Vreau sa imi cumpar telefonfetelor care aveti internet pe tel...sa-mi ziceti si mie de ce nu pot accesa facebook-ul direct de pe ecran (stiti voi...scurtatura) Am o optiune numita comunitati pe care mi-o pot pune direct pe ecran, deci am facebook pe ecran sa nu mai intru in meniu, internet, marcaje, etc. Si problema care ma enerveaza la culme e ca nu merge, imi da eroare. Dar daca intru din meniu, internet, etc. imi merge... X( Offline #205 2011-07-15 08:23:57
Re: Vreau sa imi cumpar telefonCora, pe emag poti sa-ti faci card avantaj, rate fara dobanda in real la fel, dar nu stiu daca au ce vrei tu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #206 2011-07-15 14:05:49
Re: Vreau sa imi cumpar telefonyoyolina, dar am widget downloadat...si merge, dar trebuie sa intru in meniu, in internet, etc. pe cand cu comunitatile as putea intra direct de pe ecran, doar ca nu merg si nu inteleg de ce of! Offline #207 2011-07-15 14:19:18
Re: Vreau sa imi cumpar telefonPai daca ai widget downloadat pt fb, ar trebui sa il poti muta pe ecran. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #208 2011-07-15 14:23:39
Re: Vreau sa imi cumpar telefonn-am cum pt ca tocmai de-aia am pusa optiunea aia cu(,) comunitatile ca sa pot sa pun direct pe ecran ce comunitate vreau (facebook, twitter, myspace etc.) si nu imi merge. grrr! Offline #209 2011-07-15 15:25:16
Re: Vreau sa imi cumpar telefonooof daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|