|
Nu esti logat.
Vreau sa imi cumpar telefon-13#229 2011-10-11 09:01:09
Re: Vreau sa imi cumpar telefondudu, n-are sistem de operare daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #231 2011-10-11 14:29:23
Re: Vreau sa imi cumpar telefonTot citind pe aici, mi-am configurat si eu mail-urile pe mobil, pana acum intram direct din browser pe fiecare in parte la mine merge, doar ca dupa ce inchid aplicatia e-mail, ramane netul activat si nu as vrea sa mearga non-stop daca nu il folosesc nu am gasit nicio optiune gen deconecteaza conturile, cum e la facebook, de exemplu Offline #232 2011-10-11 16:21:53Re: Vreau sa imi cumpar telefonDudu, daca ma iei asa, chiar nu stiiu ce sa-ti raspund, la chestiile astea chiar nu ma pricep! Asa ca daca ai binevointa sa intri un pic mai mult in detalii si sa-mi explici si pe intelesul meu de necunoscatoare.... Am cont si pe yahoo si pe gmail. De fiecare data introduc adresa si parola dupa 'start' si nu se intampla nimic...nici la yahoo, nici la gmail Offline #233 2011-11-10 18:52:40
Re: Vreau sa imi cumpar telefonAre cineva Samsung Galaxy, sa ne povesteasca si noua despre el?? Offline Publicitateloading...
#234 2011-11-10 19:30:01
Re: Vreau sa imi cumpar telefonprietenul si fratele meu au Galaxy S2 si sunt mai mult decat f incantati de el. prea multe detalii nu iti pot da, ca eu nu ma pricep, dar eu sunt incantati de aplicatii, jocuri...pozele ies ff faine si clare iubesc si sunt iubita Offline #235 2011-11-10 21:38:29
Re: Vreau sa imi cumpar telefonpentru mine galaxy este cel mai tare telefon ever cand mi-am luat telefon nou am zis ca voiam galaxy neaparat, am ales nexus fiind imediat sub in topuri, insa galaxy era visul meu. motivul pentru care nu l-am luat este ca .... este imens!! mare rau rau de tot, abia il poti tine cu o mana. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #236 2011-11-10 23:13:43
Re: Vreau sa imi cumpar telefonsubscriu la ce zice cora. pentru o domnisoara nu mi se pare potrivit, mai ales ca poti sa alegi alte telefoane cu design mai dragut tot din gama samsung si cu performante asemanatoare. intr-adevar, nu se pot compara intre ele, insa eu una nu as alege un galaxy pentru simplul fapt ca designul lasa de dorit din punctul meu de vedere, e vulnerabil la lovituri (ca orice telefon cu touchscreen) si in plus e prea "colturos". ochii mei cauta in primul rand ceva mai rotunjit. Acum am un Samsung Omnia 2 si face toti banii pe care ii dai. depinde acum si de sistemul de operare cu care vine. faptul ca are windows si nu are android aduce automat beneficii dpdv al aplicatiilor dedicate windows, insa pe cealalta parte android vine cu multe aplicatii interactive si amuzante. Windows 6.5 e mai profesional. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #237 2011-11-11 09:49:21
Re: Vreau sa imi cumpar telefonzic si eu ca Galaxy II e cel mai tare telefon ever "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #238 2011-11-11 09:54:26
Re: Vreau sa imi cumpar telefonandroidul este mult mai ok decat alte sisteme de operare. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #239 2011-11-11 10:06:31
Re: Vreau sa imi cumpar telefon^ exact daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #240 2011-11-11 10:16:02
Re: Vreau sa imi cumpar telefoneu am un samsung smartphone si un nokia N95... N95-ul mi se pare tel perfect, doar ca are symbian,mna...face super poze, filmeaza ft bine, are wi-fi si mg bine. are aplicatii de mail, imi pot instala browser separat de al tel, pot deschide orice format office pe el , pdf ..il folosesc pt orice ( poze, mail , pe post de telecomanda ) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #241 2011-11-11 10:28:40
Re: Vreau sa imi cumpar telefoncam pe toate telurile poti instala alt browser, atata timp cat suporta aplicatii java daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #242 2011-11-11 10:31:46
Re: Vreau sa imi cumpar telefonnu..am un samsung atat de prost incat nu permite chiar daca are java..si nici profilul de internet nu il pot edita sau adauga..e singurul minus pe care il are.. am sunat la csm ca de la ei l-am luat, mi-au zis sa sun la samsung, am sunat la samsung si mi-au zis sa dau un restart la tel si daca nu mg sa sun la csm Sa nu te astepti sa te salut! Offline #243 2011-11-11 10:34:08
Re: Vreau sa imi cumpar telefon
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #244 2011-11-11 10:36:24
Re: Vreau sa imi cumpar telefonn-am rezolvat..meniul e tot cam ca la 5230, doar ca acolo la profil internet lispsete tabul de adaugare / editare profil Sa nu te astepti sa te salut! Offline #245 2011-11-11 11:56:25
Re: Vreau sa imi cumpar telefonbuna;am achizitionat un telefon acum 3 zile, un nokia C3 si nu pot viziona filmuletele de pe youtube;imi spune si mie cineva ce ar trebui sa instalez, ca habar n-am "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #246 2011-11-11 12:02:13
Re: Vreau sa imi cumpar telefonai aplicatia direct in telefon? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #247 2011-11-11 12:17:57
Re: Vreau sa imi cumpar telefonstai asa, ia-ma usor te rog ce aplicatie sa am in telefon? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|