homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?

#1 2010-01-09 19:37:19

anraanda
New member
Inregistrat: 2010-01-09

ce sa fac?

buna......as dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi.......nu am mai avut o relatie cu un barbat de aproape 3 ani de zile si imi cam face avansuri un tip de la locul de munca (este innebunit dupa aspectul meu fizic- sanii mai precis). problema e ca ma atrage tipul doar ca nu as vrea sa ma arunc cu capul inainte si apoi sa ma doara...   cesafac

#2 2010-01-09 21:54:37

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Re: ce sa fac?

Hm...sa inteleg ca tu vrei o relatie serioasa,nu?Pai daca zici ca tipul este interesat de tn doar pt aspectul fizic...si din cate am inteles si el te atrage la randul lui..eu ti-as zice sa accepti daca te invita undv sau mai stiu eu ce...nu te face interesata de el de la inceput,fi mai indiferenta si afla ce gandeste...si daca ajungeti la subiectul relatii..intrba`l ce pref...rel d lunga/scurta durata,chestii dastea...u decizi!Si in plus de asta..in ziua de azi f rar gasesti un baiat care sa te placa cu adev pt ceea ce esti...asa ca profita kt mai ai timp.Aaaa..si inca cv:fi sigura de tine,nu pune botu la toate vorbele pe care le zice sau "promisiuni"...o persoana se  "descopera" in timp asa ca...vezi sa nu te indragostesti d l inkpt d el!In fn u decizi...asta a fost sfatul meu!Bfta in cont!Sa-mi pov ce ai fkt pana l urma:DPupp>big_smile<pusspusspuss

#3 2010-01-09 21:57:29

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

daca nu te simti in stare sa ai o relatie strict sexuala, fara sa te atasezi, mai bine nu te baga in asa ceva. dupa cum ai precizat la sfarsit e clar ca te gandesti ca poti regreta mai tarziu si nu are rost pt cateva clipe de placere.

bebe V., soarele si luna

#4 2010-01-10 02:24:27

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

parerea mea este sa nu pari interesata de la icneput,va incerca sa te joace pe degete daca vede ca e prea usor. ar trebui sa pari indiferenta la inceput,sa-l faci sa munceasca putin pentru a se apropia de tine. daca ajungi in patul lui usor,usor va si scapa de tine. daca i dai putin de munca,cunoaste-l mai bine,incearca sa vezi ce e in capul lui,probabil il vei face sa vrea sa te cunoasca si dincolo de aspectul fizic.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#5 2010-01-10 10:33:54

anraanda
New member

buna...ms pt sfaturi....intradevar ca l-am cam respins...pt ca din cate mi-am dat seama isi doreste o relatie sexuala...si i-am spus ca eu nu imi doresc asa ceva...nu ia convenit, dar tot incearca in continuare. si da sunt de acord sa ma las mai greu si asta si fac dar nu stiu pana cand voi mai putea. doresc sa mentionez ca am si un copil, si poate si acest lucru m-a facut sa fiu momentan mai cumpatata, desi ma atrage foarte mult tipul. cum sa fac sa-mi infranez sentimentele (in fata lui pot, dar in sufletul meu numai eu stiu ce este.) va pup

Publicitate

loading...

#6 2010-01-10 16:44:04

Deutzika
Full member

Km te-ai indragostit sau mi se pare?...Pai din cate am inteles tipu' a fost clar de la inceput,ti-a zis ca vrea o rel strict sexuala...avand in vedere ca mai ai si copil si ce-si doreste el momentan e clar ca nu o sa ajungeti undv...Nush...eu una m-as simti folosita adik sa fiu constienta ca tipul vr doar sa se "foloseasca" de mn pt satifacerea nevoilor lui ca s zic asa:))...Bn akm fiekre q parerea lui...Daca vr o rel sexuala baga-te...nustiu..Daca nu st in banca ta:)

Ultima oara a fost editat de Deutzika (2010-01-10 16:44:35)

#7 2010-01-25 11:54:54

anraanda
New member

Buna...ms pt sfaturi...da asa este mi-a cam intrat tipul la inima...si normal ca nu sunt deacord ca sa ma foloseasca de aceea l-am si respins spunandu-i ca vreau cv mai mult, mai stabil, mai serios. Tipul insa nu se lasa. Eu (spre norocul meu) am fost delegata in alta locatie deci nu ne mai vedem si nu poate sa mai tot insiste cum a facut-o pana acum. Dar in schimb ma suna noaptea, normal cu aceasi tema ca ar vrea sa fie cu mine pe plan sexual si eu tot il refuz. tummenupp  visslar
Acum este usor pt ca nu avem contact vizual, dar mie teama pe cand ma voi duce inapoi la unitatea unde lucrez.
Din cate am vazut a-ti cam avut dreptate ca il cam disper cu refuzurile mele pt ca probabil se astepta ca sa ii cad din prima, dar nu a fost asa. Eu as vrea sa fiu cu el pt ca ma atrage ff mult dar vreau ca sa nu fiu doar inca una care a trecutg in pat. Cum sa-l fac ca sa se gandeasca si el la cv mai serios (nu la casatorie ci o relatie mai serios de lunga durata)?

va pup. wave

#8 2010-01-25 12:20:04

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu mi-ar place ca cineva sa ma stresez cu sexul fara ca macar sa ne fi intalnit macar o data la o cafea. Barbatii cred ca daca ai un copil si esti sigura esti neaparat si vulnelabila.

#9 2010-01-25 17:27:17

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Te cred ca dupa 3 ani simti nevoia de sex, dar mie mi se pare ca el nu te vede pe tine ci doi sani umblatori. Persoana ta se rezuma doar la atat?

qed

#10 2010-01-29 22:34:53

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Acum fie vorba intre noi,nu cred ca e vorba doar despre cum sa-si satifaca el dorintele,este vorba si de tine wink Insa daca nu vrei ca si copilul tau sa sufere in primul rand(vazandu-te cu el,apoi plecand brusc din viata ta) ar fi bine sa nu calci pe un teren nisipos ca asta. Multa bafta oricum!

#11 2010-01-30 00:09:48

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

dar mi se pare mie sau e cam nesimtit? adica.. mi se pare grosolan sa nu te invite la o cafea, sa nu incerce sa se prefaca macar ca vrea sa te cunoasca, si sa sara direct la telefoane noaptea sa iti spuna ca el vrea o relatie sexuala.. mi se pare cam badaran.

#12 2010-01-30 14:57:19

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

nu cred k procedeaza bine...adik ma indoiesc k vrei doar k el sa se cukce cu tn si cam atat, nu? ar trebui sa te gandesti bine bine de tot puss

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#13 2010-01-30 17:15:16

Deutzika
Full member

Hm...nu cred ca e posibil asa cv...din pc meu de vedere...putea sa para interesat de o rel serioasa si sa ajunga cu tn in pat,dar  daca nu a  facut-o,cred q asta dovedeste sigur q nu vrea "sa se lege la cap"...oriqm  tipul e cam "obsedat"de zici ca te suna si noaptea si iti cere sa intretii rel sexuale si cred ca presupune si el ca nu mai ai mult si cedezi...Cand te mai suna spunei clar ca nu esti una dintre femeile alea pe care o considera el,si ca tu vrei langa tine un barbat matur nu un copil care primeste o jucarie,se joaca si apoi o arunca...linia de centura e plina de "domnisoare"wink...Eu zik sa te "abti" de la sentimente d-astea..e clar ca nu o sa iasa nik...parerea mea:-??...orikm bft in cont:*

#14 2010-01-30 17:50:25

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

eu zic sa nu-i cedezi...Ceva de genul asta am patit-o si eu ...chiar dc am mai si iesit...o tinea una si buna cu propunerile lui. Asa sunt si eu..ori am o relatie serioasa/ori nu mai am nimic. Si eu am fost indragostita de el..dar nici nu mi-a dem ca ar vrea mai mult. Ai grija ce faci.poopici

#15 2010-01-30 21:02:02

ToandMe
Full member

Jessica_M a scris:

ToandMe ce s-a ?nt?mplat cu tipul acela?

Am mai povestit p aici mai demult ca nu stiam ce sa fac....L-am cunoscut p X si normal ca imi doream ceva serios. I-am zis-o si lui si el imi zicea acelasi lucru. Dar tot timpul cand ne int numai in propuneri o tinea..si asta inca de la inceput. Pur si simplu refuza comunicarea....Nu mi-a dem ca ar vrea o relatie serioasa. Intr-un final mi-a zis-o..ca m-a luat in totate felurile..dar eu tot la fel sunt/la fel de rece (ca nu mai suntem copilasi).... Cel mai rau mi-a parut ca ma indragostisem de el...dar mi-a trecut

#16 2010-01-30 21:40:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Era clar ce-si dorea. Bine ca ti-ai luat gandul de la el...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#17 2010-01-30 23:08:20

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Toand, vrei sa zici ca tipul te`a parasit fiindca nu te`ai culcat cu el? neutral
Sau tu l`ai parasit cand ti`ai dat seama ca nu merita efortul? hmm

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-30 23:11:08)

#18 2010-01-30 23:20:00

ToandMe
Full member

ryanna22 a scris:

Toand, vrei sa zici ca tipul te`a parasit fiindca nu te`ai culcat cu el? neutral
Sau tu l`ai parasit cand ti`ai dat seama ca nu merita efortul? hmm

Eu chiar am incercat sa-l cun...ptr ca ma interesa si chiar imi doream o relatie serioasa cu el....Nu am avut cu cine. Eu am vazut cum e...el a vazut ca nu-i iese...si lucrurile s-au racit. Am mai vb p mess...si m-a enervat rau pana in sarbatori si l-am scos din lista...Asta e viatza cand unul vrea ceva serios si e indragostit/iar pe celalalt il intereseaza decat altceva..

#19 2010-01-30 23:36:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

well, deci daca tipul iti spune clar ce vrea de la tine, inseamna ca e badaran. mai bine sa te invite la cafea, sa te amageasca spunandu-ti ca isi doreste o relatie cu tine si dupa o noapte, doua sa iti dea papucii. si atunci va fi un mincinos   tummenupp
sincer, eu zic ca de la o anumita varsta si experienta nu iti mai vine sa iti mai doresti relatii de lunga durata fara sa stii la ce sa te astepti.
el nu i-a zis ei, din cate am inteles eu, ca ar vrea doar un one night stand. pur si simplu, deocamdata, se simte atras de ea. cum sa ii spuna acum ca 'tu esti iubirea mea si eu vreau sa fac aia si aia si aia cu tine' cand el nici macar nu o cunoaste destul de bine incat sa isi poata dori o relatie de lunga durata cu ea.
am exagerat un pic mai sus, in ideea ca 'citim printre randuri'.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.