|
Nu esti logat.
Obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?-3
#39 2010-07-18 23:47:03
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?Knd sunt singura si vad un obiect o cana orice ma gandesc kt de fara sens e asocierea de litere si park nu mai shtiu ce semnificatie are cuvantu:)) ma gandesc de ce i-o fi zis asa etc....si am boala cu liniile crapaturile pe asfalt...si daca tin in dinti o bucata de lana mi se zbarleste pielea pe mn...defapt si daca ma gandesc la acel scartzait:-sss si daca merg cu cineva pe trada vreau sa merg in acelasi pas cu persoana...adik pasim amndoi cu dreptu amandoi cu stangu Ultima oara a fost editat de danieladumitrescu (2010-07-18 23:47:45) Offline #40 2010-08-05 14:28:03
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?verific usile si geamurile de x ori inainte sa ma culc . Ma pun in pat si desi sunt sigura 100% ca sunt inchise toate , ma ridic si o iau de la inceput, chiar daca imi crapa ochii de somn. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #41 2010-08-06 02:39:20
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?in bed si nu neaparat in bed cand i vine lui cheful ma gadil I love you. Remember. They cannot take it Offline #42 2010-08-07 13:14:09
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?adica atunci cand simti sau vezi ca are erectie tu te gadili...prin telepatie? fucking perfect... Offline #43 2010-08-07 14:02:52Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?
that's so........so........sweet and caring Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline Publicitateloading...
#44 2010-08-18 15:30:51
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?zicea cineva ca e fitza faza cu parul...eu nu suport sa stai prea aproape de mine...pur si simplu ma enerveaza daca nu am doi pasi distanta minima pana la persoana de langa mine... Offline #45 2010-08-19 15:08:37
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?mereu stau cu mina in par 000 indiferent de locul unde ma aflu, si ce fac la acel moment ))) Ehh....in pat ? mhm....mereu am tendinta sa dau intrebari de genul "ce faci ? "..."Dc esti rau ?" )))) Cu toate ca e destul de clar ce face ...uneori el interpreteaza asta ca o lipsa de dorinta si de complicitate din partea mea )...promit sa ma schimb !) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #46 2010-10-25 02:47:01
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?Inainte aveam obiceiul de a vorbi foarte mult in timp ce fac sex,exact ca un comentator sportiv:))...asta pana cand am dat de una care facea exact la fel ca mine si mi s-a facut greata Offline #47 2010-10-25 09:41:55
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?mie mi place sa vorbeasca el cu mine in timp ce facem sex...depinde ce spui si cum spui. Mie nu-mi vine niciun obicei ciudat in cap.. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #48 2010-10-25 19:22:54
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?am si eu un obicei ciudat in pat: mereu cand incepem actul,"eroul" trebuie sa intre cand stam in pozitia linguritei Offline #49 2010-10-25 19:52:31
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?
Asa si eu de fapt, de multe ori incepem cu misionarului, de parca as fi virgina dar nu-i nicio tragedie, dimpotriva, el e incantat de aspectul asta Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #50 2010-10-26 08:45:23
si al meu la fel Offline #51 2010-10-26 12:05:33
Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?pai cand ma apropii de orgasm il apuc de fund si-l trag tare in mine )...nu stiu, pur si simplu nu ma pot controla When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #52 2010-10-26 22:53:12
si al meu la fel...ca daca stau eu deasupra se termina nu repede ff repede ...sa fie de bine sa fie de rau..habar n'am O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|