homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15-142

#2680 2010-01-22 08:05:42

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15

Fany neatza si  majoreta felicitri pt  bebe  chicot  eu zic ca e valabil testul, mai ales dc nu ti-a venit big_smile cand mergi la doctor?cam cate sapt ai? hjarta

#2681 2010-01-22 08:06:15

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fany e bine majoreta . de data asta totul va fi ok goodluck  rugaciune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-22 08:06:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2682 2010-01-22 08:08:34

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

'Neata  wave

Sa va zic cum a fost la doctor.....
Am intrat in sala de asteptare, m-am asezat pe scaun, am asteptar 45 de min,  rotfl

Deci: doctorul s-a uitat peste parte din analizele mele si m-a cam luat putin "la misto" ca abia acum ar fi trebuit sa incep investigatiile, dupa un an de incercari; eu i-am zis ca au fost banii mei cei care au fost cheltuiti si ca spre ghinionul meu se pare ca avem totusi o problema si m-as fi bucurat sa-i cheltuim degeaba...

M-a intrebat de ce am facut HSG si i-am zis ca am avut Chlamydia pozitiv si am facut dupa tratament sa vad daca nu cumva are urmari treaba asta; mi-a zis ca pe el nu il intereseaza de Chlamidia.

I-am povestit de cele 2 presupuse avorturi menstruale ale mele; a zis ca nici asta nu il intereseaza si ca se intampla foarte frecvent si eu nu ar trebui sa-mi fac teste asa devreme; ca daca nu as face, nu as sti de ele...

Am spus si ca am RH - si sotul + si nici asta nu il intereseaza...

Mi-a facut eco si a zis ca endometrul are 16 mm si e f bine pentru ziua 26 a cm; Nu mi-a placut ca pe masa de consultatie, peste musamaua aia, a pus doar 2 patratele din alea de hartie de pe un sul de servetele de bucatarie  supa

Mi-a zis ca inseminarea este 200 euro si in prealabil (daca nu avem prealabil putem sa folosim si un recipient steril rotfl ) sotul sa recolteze pentru o spermograma pe care sa o faca bioloaga cu care lucreaza el ca sa nu avem surpriza ca este atat de proasta spermograma incat nu are rost sa facem procedura...
A mai zis sa facem analize de hepatita A si B si pentru HIV (m-am interesat deja si costa 120 ron de fiecare); zicea si de toxoplasmoza si citomegalovirus, dar eu pe astea le-am facut si e OK (in sensul ca am avut demult si am anticorpii)

Luna asta el este plecat in perioada 3-8 feb (pentru Nerama), motiv pentru care, daca ne hotaram, nu avem cum sa facem inseminare... A ramas sa ne organizam pentru mar. cand o sa merg la monitorizare sa stabileasca ziua in care se face...

Si am lasat ultima o chestie care m-a cam speriat... a zis ca din cauza hipotiroidismului meu autoimun, se poate intampla ca in situatia in care raman insarcinata, sa nu pot duce sarcina pana la capat...  supa

Cam asta; sper sa nu va plictisesc prea tare si sa intelegeti povestea (nu prea sunt o buna povestitoare)

LE: Felicitari inca o data Fany !!!  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-01-22 08:11:28)

#2683 2010-01-22 08:11:37

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

buna dimineata
va doresc o zi frumoasa

Fany felicitari;ma bucur ca esti bine

#2684 2010-01-22 08:16:54

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

fetele multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si multumesc inca o data pt felicitari

adina la dr. o sa sun azi si imi fac prog. pt saptamana asta la sfarsit

mihaela si eu am avut hipo daca vrei sa vb ulmeanufanica este id meu de mess

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Publicitate

loading...

#2685 2010-01-22 08:23:31

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Mihaela ce bine ca ti-ai gasit un dr.bun;si asa va veni repede si bebe

#2686 2010-01-22 08:23:38

dana82
Hero member

Apropo de certarea doctorului....mvai ce o sa ma mai certe si al meu luni, cand am sa-i zic ca luna asta am luat BU rotfl2 ca mi-a zis ca pana la luna a 6a de incercare nu iau nimic rotfl2

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-22 08:23:56)

#2687 2010-01-22 08:33:11

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetele!

fany majoreta felicitari draga mea! vezi ca ti-ai facut griji degeaba? stii tu vb aia :rabdare si tutun big_smile ? pune-o in aplicare, nu te mai stresa degeaba! o sa ai un bebe tare sanatos si voinic puss

mihaela, priveste partea buna a lucrurilor, si lasa uratenia aia care incepe cu "daca... s-ar putea sa NU ..." kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2688 2010-01-22 08:38:52

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bmihaela a scris:

'Neata  wave

Sa va zic cum a fost la doctor.....
Am intrat in sala de asteptare, m-am asezat pe scaun, am asteptar 45 de min,  rotfl

Deci: doctorul s-a uitat peste parte din analizele mele si m-a cam luat putin "la misto" ca abia acum ar fi trebuit sa incep investigatiile, dupa un an de incercari; eu i-am zis ca au fost banii mei cei care au fost cheltuiti si ca spre ghinionul meu se pare ca avem totusi o problema si m-as fi bucurat sa-i cheltuim degeaba...

M-a intrebat de ce am facut HSG si i-am zis ca am avut Chlamydia pozitiv si am facut dupa tratament sa vad daca nu cumva are urmari treaba asta; mi-a zis ca pe el nu il intereseaza de Chlamidia.

I-am povestit de cele 2 presupuse avorturi menstruale ale mele; a zis ca nici asta nu il intereseaza si ca se intampla foarte frecvent si eu nu ar trebui sa-mi fac teste asa devreme; ca daca nu as face, nu as sti de ele...

Am spus si ca am RH - si sotul + si nici asta nu il intereseaza...

Mi-a facut eco si a zis ca endometrul are 16 mm si e f bine pentru ziua 26 a cm; Nu mi-a placut ca pe masa de consultatie, peste musamaua aia, a pus doar 2 patratele din alea de hartie de pe un sul de servetele de bucatarie  supa

Mi-a zis ca inseminarea este 200 euro si in prealabil (daca nu avem prealabil putem sa folosim si un recipient steril rotfl ) sotul sa recolteze pentru o spermograma pe care sa o faca bioloaga cu care lucreaza el ca sa nu avem surpriza ca este atat de proasta spermograma incat nu are rost sa facem procedura...
A mai zis sa facem analize de hepatita A si B si pentru HIV (m-am interesat deja si costa 120 ron de fiecare); zicea si de toxoplasmoza si citomegalovirus, dar eu pe astea le-am facut si e OK (in sensul ca am avut demult si am anticorpii)

Luna asta el este plecat in perioada 3-8 feb (pentru Nerama), motiv pentru care, daca ne hotaram, nu avem cum sa facem inseminare... A ramas sa ne organizam pentru mar. cand o sa merg la monitorizare sa stabileasca ziua in care se face...

Si am lasat ultima o chestie care m-a cam speriat... a zis ca din cauza hipotiroidismului meu autoimun, se poate intampla ca in situatia in care raman insarcinata, sa nu pot duce sarcina pana la capat...  supa

Cam asta; sper sa nu va plictisesc prea tare si sa intelegeti povestea (nu prea sunt o buna povestitoare)

LE: Felicitari inca o data Fany !!!  majoreta  majoreta  majoreta

mihaela , dupa parerea mea ,  este un doctor bun , eu sunt cu totul de acord cu ce a sustinut .desi nu il cunosc , si nici nu am auzit de el ,   cat despre servetele de bucatarie, stai linistita , macar sa fie asta problema .....bafta multa  goodluck

L.E. cum se manifesta hipotiroidia ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-22 08:40:08)

#2689 2010-01-22 08:46:22

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

tttttt a scris:

L.E. cum se manifesta hipotiroidia ?

Pai am THH-ul 5; in rest nu am vreun simptom... Doar ca fiind reactie autoimuna, nu se prea poate controla...
La primul test a fost5, dupa 2 luni de tratament (euthyrox 0.25 1/zi + seleniu 2/zi) a scazut la 3 si ceva, dupa alte 3 luni de tratament (euthyrox 0.25 1,5/zi + seleniu 2/zi) a crescut din nou la 5 si acum urmeasa sa-l repet...

#2690 2010-01-22 08:47:10

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

buna dimineataaaaaaaaaaaaa
felicitari fanyyyyyyyyyyyyy...mama mama da ce luna productiva fetelor...
mihaela succes iubita puss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2691 2010-01-22 08:53:39

dana82
Hero member

Blueeeeeeeeeee trezirea!!!idem cocofanu si passuuuuuuuuuuuu!hai la dans de dimi happydance

#2692 2010-01-22 09:13:07

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

dana zici de dans???daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedancedance
partydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydancepartydance
happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance
so...poate nu vad dansuri de astea cand o fi cazul la mine....k am facut si febra musculara pt un dans ca asta lol

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2693 2010-01-22 09:14:13

dana82
Hero member

Raluk!!aia-i, aia-i!! dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance dance baby !dance!shake it! happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  applause  par  par  par  par

toate fetele la inviorare!!! big_smile  rotfl2

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-22 09:15:11)

#2694 2010-01-22 09:19:34

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

Almi Ingerash a scris:

sandrutz, cand apari, cand dispari... (trebuie sa ma concentrez si eu sa simt cand intri si cand iesi chicot )

almi, concentreaza-te bine iubita pusspuss trebuie sa simti  rotfl2  rotfl2  rotfl2

fany, cate saptamani ai si cate zile ? cate zile ai de cm ?

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#2695 2010-01-22 09:22:33

dana82
Hero member

Sandrutz a scris:

Almi Ingerash a scris:

sandrutz, cand apari, cand dispari... (trebuie sa ma concentrez si eu sa simt cand intri si cand iesi chicot )

almi, concentreaza-te bine iubita pusspuss trebuie sa simti  rotfl2  rotfl2  rotfl2

buei sandrutza mea, da mentioneaza mama ca si tu esti  gravida  bortzi, ca tu si fany sunteti pe aceeasi unda hjarta chiar foarte pe aceeasi unda, ha dc o sa nasteri in aceeasi zi? applause ce tare ar fi partydance

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-22 09:22:56)

#2696 2010-01-22 09:23:36

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

dana82 a scris:

Sandrutz a scris:

Almi Ingerash a scris:

buei sandrutza mea, da mentioneaza mama ca si tu esti  gravida  bortzi, ca tu si fany sunteti pe aceeasi unda hjarta chiar foarte pe aceeasi unda, ha dc o sa nasteri in aceeasi zi? applause ce tare ar fi partydance

poy d'aia am intrebat-o cate sapt are si cate zile ... cre ca e mai mare ca mine putin rotfl2 rotfl2 rotfl2

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#2697 2010-01-22 09:23:49

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

'neatza!

puss acum am simtit, de-aia am intrat si eu big_smile tongue

merg sa ma imbrac, trebuie sa plec la shopping rotfl

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2698 2010-01-22 09:25:06

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

sandrutz in primul rand felicitari chiar daca e cu intarziere sa fiti sanatosi si sa cresteti mari ,o sarcina cat mai usoara iti doresc puss  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  happydance  happydance  happydance  happydance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

eu am cam 5 sap. si 2 zile si 37 zile de cm

Ultima oara a fost editat de fany (2010-01-22 09:26:21)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.