homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15-146

#2756 2010-01-22 12:08:27

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

Re: Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15

Salutare,
Fetelor va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. De ceva timp va citesc povestile, mesajele si m-a uimit sustinerea reciproca pe care v-o acordati una alteia.

De felul meu sunt mai timida, dar azi mi-am facut curaj si vreau sa va spun si eu povestea mea.
Sper sa nu va plictisesc si totodata sper ca ma ve-ti primi si pe mine in cercul vostru de aspirante la titlul de mamica.
       Am nevoie de incurajari si sfaturi si de aceea apelez la voi.

Asadar sa incep cu inceputul:
     Prima mea vizita la gineco  fost la varsta de 21 de ani cand am intrat in panica (cam tarziu zic eu) si am vrut sa aflu ce se intampla cu mine.
     Prima menstruatie am avut-o pe la varsta de 17 ani(cam tarziu) si de atunci cand isi aducea ea aminte sa vina atunci venea. Adica din 6 in 6 luni sai chiar la 12 luni.
      Cum va spuneam la 21 de ani am fost la gineco. Dr de atunci mi-a zis ca am ovare polichistice si m-a tr la endocrinolog. Dr ce acolo mi-a dat sa iau 6 luni duphaston si mi-a zis ca dupa aceste 6 luni totul va intra la normal si ca voi avea ciclu in fiacare luna cum este normal.
      Dupa terminarea duphastonului.......pauza..... menstra nu mi-a mai venit.............

Am asteptat cateva luni si am mers din nou la gineco pt ca aveam stari de rau si eram si f speriata.
De aici pot spune ca a inceput greul pt mine.
    Acest dr gineco m-a tinut 4 ani de zile cu anticonceptionale si atat, fara nici o analiza cu toate ca mergeam lael la cabimet particular. Vizita mea la acest dr era din 4 in 4 luni cu aproximatie. De fiacare data imi prescria anticonceptionale. Cateodata mi le mai si schimba. Cred ca facea experiment pe mine.....(glumesc)

La un moment dat, la una din vizite mi-a zis ca am o rana pe col si ca tre sa ma cauterizeze.
M-am speriat f tare si am tinut cu tot dinadinsul sa cer parerea si altui medic.
     Asa  am juns la Craiova la dr Calin Catalin de la spitalul Militar. Acesta mi-a zis ca nu am nici o rana si ca singura mea problema este de natura endocrinologica.
     Atunci mi-am dat seama ca de fapt dr meu la care fusesem cu incredere 4 ani de zile nu a facut altceva decat sa-mi manance banii si timpul degeaba.

Asadar am ajuns la Parhon, Bucuresti, la dr Corina Neamtu. Dupa o intrenare de cateva zile timp in care mi-a facut cateva analize mi-a dat diagnosticul de SOP.

Ca tratament mi-a dat metformin, duphaston si ova-mit pt stimulare, pt ca am omis sa va spun ca imi doresc ffff mult un copil.
    Am facut asadar stinmulare 2 luni cu clostybegit si nimic...........
Dna dr ma cheama la eco in ziua 13 a CM, si ovulatia nu mi s-a produs. Ovarele sunt tot polichistice.
     Dna dr mi-a zis ca pot sa fac copii dar eu sunt f descurajata si nu mai stiu daca sa am incredere in ea sau nu.
Acum sunt in a 3 a luna de stimulare. Urmeaza sa merg la eco sa vedem daca s-a intamplat ceva.....

Sper sa mi se produca ovulatia si sa raman insarcinata.

Cred ca v-am plictisit.........Am scris prea mult...........Sper ca m-am facut inteleasa.

Va multumesc acelora care au avut rabdare sa citeasca si astept parerile voastre despre povestea mea.

Am incredere ca voi primi incurajari din partea voastra. Va multumesc.

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#2757 2010-01-22 12:13:33

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Briana bine ai venit in casutza noastra
rugaciune   sa treci cat mai repede la gravidutze

#2758 2010-01-22 12:19:34

briana_maria
Full member

puss myrela

#2759 2010-01-22 12:25:43

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaaa  happy  happy  happy  gagici !!!

Briana, bine ai venit printre noi. Aici sigur vei gasi sustinere, o tragere de ureche in momente de descurajare si o imbratisare in momente de bucurie. Suntem aici ca sa ne ajutam moral si cu un sfat in masura in care ne pricepem... Sper sa vina repede BB la tine si sa uiti de toate problemele pe care le ai !!! majoreta
Fanyyyyyy, sa te mai prin ca intri in panica degeaba... gandeste-te la samburas ca nu-i prea place stresul, daa???? Hai pupic  puss
Pasule, ce ai cu ferty sarcu'...dupa ce l-ai innebunit cu temperaturi neluate in periara foliculara, ce vrei de la el . Ti-am zis ca meriti o bataita...

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-22 12:30:33)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2760 2010-01-22 12:28:48

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

briana bine ai venit ! iti urez sa ai un bb cat mai repede goodluck
cat despre pb tale nu m-as pricepe sa -mi dau cu parerea, dar te-as intreba totusi de unde esti?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#2761 2010-01-22 12:29:28

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

blueeyes a scris:

Nuuuu, 10 AM e de intrat pe forum, de la munca, dupa 2 ore de chinuri lol

Clar am gresit, eu si cu tine suntem urmatoarele rodnar Eu o sa imi fac testul in Scheenberg, daca nu-mi vine menstra, asa ca ar fi cazul sa imi iau in vacanta si tricoul cu inscriptia "I think I might be pregnant" big_smile

rotfl2  rotfl2 dc gasesti tricoi din ala sa-mi iei si mie ca-ti trimit banii big_smile totala esti! NU stiu unde e Scheenberg, dar dc e Austria tummenupp  eu am fost in ianuarie 2009 la Saalfelden Leogang drool super! abia astept sa termin cu casa sa mai mergem acolo drool

Passule lasale lor graficu sa se spele cu el pe cap , mai important ii sa ai tu  bebe  in burtika majoreta  majoreta  majoreta si sa ii trantesti la ferty doua teste ++ si atunci sa vezi care rade la urma rotfl2

Briana welcome si un bebe cat mai repede sa vina la tine majoreta

LE iate-te cocofu dumbom zbori puiule, zboriiiiii dumbom

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-22 12:31:35)

#2762 2010-01-22 12:30:31

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Bine ai venit, Briana!  kram  Nu ne-ai plicitisit, nicidecum! Sper sa ovulezi cum trebuie si sa se rezolve cat mai repede si problema ta.

Danaaa, pai daca astia imi muta ziua ovulatiei pt urmatoarea zi, pa sanse pe luna asta.. De fapt, daca ei mi-o muta iar, mesteresc pe acolo si tot ca mine va fi !!!!!!  Muahahaha !  diablo

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-01-22 12:31:59)

#2763 2010-01-22 12:31:17

briana_maria
Full member

multumesc fetelor

smart lady sunt din judetul olt

#2764 2010-01-22 12:32:02

cocof
Insomniac member

Briana, si cred ca stii care este propunerea noastra : fa-ti grafic pe ferty !!! Vei sti exact cum , cand si in  ce fel vei avea ovulatia

#2765 2010-01-22 12:32:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

miha, da, asa-i si cu vaccinurile, uitasem sa-ti zic
ATPO-ul a fost mare?

briana, bine ai venit
trebuie facuta monitorizare echografica riguroasa in timpul tratamentului pt stimulare. nu doar in ziua 13, mai ales ca exista risc mai mare de hiperstimulare la pacientele cu PCOS. daca se constata ca ovarele tale nu raspund la tratamentul cu Ova- mit, mai sunt si alte optiuni. oricum, sanse sa faci copii exista, nu vad dc nu ai avea incredere in doc. mul;ta-multa bafta iti doresc  goodluck

#2766 2010-01-22 12:35:48

briana_maria
Full member

gargarita, am mai citit si eu ca tre monitorizare riguroasa dar dr ma chema doar in ziua 13 aCM

#2767 2010-01-22 12:36:02

cocof
Insomniac member

Garga, cu un OPK aproape pozitiv (ce mi-a placut asta  lol ) maine, poimaine faci out !!! Nu te risti ? Ca tratamentul l-ai teminat . Si prinzi si ovulatie de uichend  majoreta

#2768 2010-01-22 12:37:37

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

briana_maria a scris:

Salutare,
Fetelor va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. De ceva timp va citesc povestile, mesajele si m-a uimit sustinerea reciproca pe care v-o acordati una alteia.

De felul meu sunt mai timida, dar azi mi-am facut curaj si vreau sa va spun si eu povestea mea.
Sper sa nu va plictisesc si totodata sper ca ma ve-ti primi si pe mine in cercul vostru de aspirante la titlul de mamica.
       Am nevoie de incurajari si sfaturi si de aceea apelez la voi.

Asadar sa incep cu inceputul:
     Prima mea vizita la gineco  fost la varsta de 21 de ani cand am intrat in panica (cam tarziu zic eu) si am vrut sa aflu ce se intampla cu mine.
     Prima menstruatie am avut-o pe la varsta de 17 ani(cam tarziu) si de atunci cand isi aducea ea aminte sa vina atunci venea. Adica din 6 in 6 luni sai chiar la 12 luni.
      Cum va spuneam la 21 de ani am fost la gineco. Dr de atunci mi-a zis ca am ovare polichistice si m-a tr la endocrinolog. Dr ce acolo mi-a dat sa iau 6 luni duphaston si mi-a zis ca dupa aceste 6 luni totul va intra la normal si ca voi avea ciclu in fiacare luna cum este normal.
      Dupa terminarea duphastonului.......pauza..... menstra nu mi-a mai venit.............

Am asteptat cateva luni si am mers din nou la gineco pt ca aveam stari de rau si eram si f speriata.
De aici pot spune ca a inceput greul pt mine.
    Acest dr gineco m-a tinut 4 ani de zile cu anticonceptionale si atat, fara nici o analiza cu toate ca mergeam lael la cabimet particular. Vizita mea la acest dr era din 4 in 4 luni cu aproximatie. De fiacare data imi prescria anticonceptionale. Cateodata mi le mai si schimba. Cred ca facea experiment pe mine.....(glumesc)

La un moment dat, la una din vizite mi-a zis ca am o rana pe col si ca tre sa ma cauterizeze.
M-am speriat f tare si am tinut cu tot dinadinsul sa cer parerea si altui medic.
     Asa  am juns la Craiova la dr Calin Catalin de la spitalul Militar. Acesta mi-a zis ca nu am nici o rana si ca singura mea problema este de natura endocrinologica.
     Atunci mi-am dat seama ca de fapt dr meu la care fusesem cu incredere 4 ani de zile nu a facut altceva decat sa-mi manance banii si timpul degeaba.

Asadar am ajuns la Parhon, Bucuresti, la dr Corina Neamtu. Dupa o intrenare de cateva zile timp in care mi-a facut cateva analize mi-a dat diagnosticul de SOP.

Ca tratament mi-a dat metformin, duphaston si ova-mit pt stimulare, pt ca am omis sa va spun ca imi doresc ffff mult un copil.
    Am facut asadar stinmulare 2 luni cu clostybegit si nimic...........
Dna dr ma cheama la eco in ziua 13 a CM, si ovulatia nu mi s-a produs. Ovarele sunt tot polichistice.
     Dna dr mi-a zis ca pot sa fac copii dar eu sunt f descurajata si nu mai stiu daca sa am incredere in ea sau nu.
Acum sunt in a 3 a luna de stimulare. Urmeaza sa merg la eco sa vedem daca s-a intamplat ceva.....

Sper sa mi se produca ovulatia si sa raman insarcinata.

Cred ca v-am plictisit.........Am scris prea mult...........Sper ca m-am facut inteleasa.

Va multumesc acelora care au avut rabdare sa citeasca si astept parerile voastre despre povestea mea.

Am incredere ca voi primi incurajari din partea voastra. Va multumesc.

si eu la un moment dat am avut diagnostic de ovare polimichistice wow  si sa dovedit a fi microchistice happydance  iar dr la cere am fost eu mi-a spus ca pot ramane insarcinata fara nici o probleme. partydance ..........acum sa vedem si rezultatele......... majoreta  bine ai venit pintre noi si sa speram ca foarte repede vei fi si tu mamica gravida ...............fetelor va pup puss  v-am citit aseara ca am ajuns acasa tarziu si am vazut ca v-ati distrat ieri pe cinste  rotfl2  rotfl2 .......bravo voua pt moralul ridicat.............si am mai vazut ca s-a marit cercul de gravidute. gravida  gravida  gravida .............felicitari. majoreta  majoreta  majoreta ...........poate faceti un dans si pentru noi saptamana viitoare daca avem teste pozitive............ dance  dance  dance

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2769 2010-01-22 12:37:52

passenger
Addicted member

hehe, Cocoselule... cum deschid gura sa zic ceva, cum vrei sa ma ciufulesti .  lol  are legatura cu chiulul meu, este?  lol
pai ce-au 2 TB din faza foliculara unde -intre noi fie vorba- poti sa nu iei temp. ca nu-i asa mare scofala big_smile , cu TB de la si dupa ovulatie ? ce-i in faza foliculara nu prea se pune, decat cand ne apropiem de ziua O.  neutral

#2770 2010-01-22 12:40:48

briana_maria
Full member

madutumic, tu ai facut tratament pt stimulare?

#2771 2010-01-22 12:40:56

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

briana_maria a scris:

multumesc fetelor

smart lady sunt din judetul olt

credeam ca esti din craiova, ca ai mentionat ca ai fost la un dr. aici e o dr, tudorache se numeste care are magnet la pus bebei in burtik big_smile

bre da unde umbla naful ala cu burtik lui cu tot?
nustiu

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2772 2010-01-22 12:41:21

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

gargarita a scris:

miha, da, asa-i si cu vaccinurile, uitasem sa-ti zic
ATPO-ul a fost mare?

briana, bine ai venit
trebuie facuta monitorizare echografica riguroasa in timpul tratamentului pt stimulare. nu doar in ziua 13, mai ales ca exista risc mai mare de hiperstimulare la pacientele cu PCOS. daca se constata ca ovarele tale nu raspund la tratamentul cu Ova- mit, mai sunt si alte optiuni. oricum, sanse sa faci copii exista, nu vad dc nu ai avea incredere in doc. mul;ta-multa bafta iti doresc  goodluck

FT3 TRIIODOTIRONINA LIBERA...
..                  . 2,84 pg/ml (1,71-3,71)
Schimbare de tehnica din 19.01.2009!!!
(ser, Architect CI 8200, Metoda CMIA Abbott)

FT4-TIROXINA SERICA LIBERA
0 , 9 5 n g / d L (0,71 - 1,85)
12,2 pmol/L (9,14 - 23,81)
Schimbare de tehnica din 16.01.2009!!!
(ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott)

Anticorpi anti microzomiali tiroidieni (anticorpi anti TPO)
1,3 IU/ml
Valori normale: < 5,6 IU/ml
(ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott)

Anticorpi anti tiroglobulina...
. . . 136,0 UI/mL (< 34)
(ser, Axsym, Metoda MEIA Abbott)
============================================================================

#2773 2010-01-22 12:41:46

cocof
Insomniac member

Pai uite-te la graficul tau ce au 2 TB din faza foliculara... il fac pe ferty sa se razgandeasca  lol si nu te mai lua de el ca e prietenul meu...Si ma iau de tine ca mi-ai facut vraji aseara si nu m-ai lasat sa lucrez  skitarg  Dar ce sa fac  bang  bang  bang tot te iubesc, offfff

Bulicaaa, ieri la contrul dr. nu a vazut nimic prins de super endometrul tau ?????

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-22 12:44:10)

#2774 2010-01-22 12:43:37

passenger
Addicted member

Nu de asta se razgandeste. Este beat, asta are !!  lol
Eu te iubesc mai mult !!!!!!!!   retas

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.