Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15-146
- briana_maria
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-06
Re: Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15
Salutare, Fetelor va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. De ceva timp va citesc povestile, mesajele si m-a uimit sustinerea reciproca pe care v-o acordati una alteia.
De felul meu sunt mai timida, dar azi mi-am facut curaj si vreau sa va spun si eu povestea mea. Sper sa nu va plictisesc si totodata sper ca ma ve-ti primi si pe mine in cercul vostru de aspirante la titlul de mamica. Am nevoie de incurajari si sfaturi si de aceea apelez la voi.
Asadar sa incep cu inceputul: Prima mea vizita la gineco fost la varsta de 21 de ani cand am intrat in panica (cam tarziu zic eu) si am vrut sa aflu ce se intampla cu mine. Prima menstruatie am avut-o pe la varsta de 17 ani(cam tarziu) si de atunci cand isi aducea ea aminte sa vina atunci venea. Adica din 6 in 6 luni sai chiar la 12 luni. Cum va spuneam la 21 de ani am fost la gineco. Dr de atunci mi-a zis ca am ovare polichistice si m-a tr la endocrinolog. Dr ce acolo mi-a dat sa iau 6 luni duphaston si mi-a zis ca dupa aceste 6 luni totul va intra la normal si ca voi avea ciclu in fiacare luna cum este normal. Dupa terminarea duphastonului.......pauza..... menstra nu mi-a mai venit.............
Am asteptat cateva luni si am mers din nou la gineco pt ca aveam stari de rau si eram si f speriata. De aici pot spune ca a inceput greul pt mine. Acest dr gineco m-a tinut 4 ani de zile cu anticonceptionale si atat, fara nici o analiza cu toate ca mergeam lael la cabimet particular. Vizita mea la acest dr era din 4 in 4 luni cu aproximatie. De fiacare data imi prescria anticonceptionale. Cateodata mi le mai si schimba. Cred ca facea experiment pe mine.....(glumesc)
La un moment dat, la una din vizite mi-a zis ca am o rana pe col si ca tre sa ma cauterizeze. M-am speriat f tare si am tinut cu tot dinadinsul sa cer parerea si altui medic. Asa am juns la Craiova la dr Calin Catalin de la spitalul Militar. Acesta mi-a zis ca nu am nici o rana si ca singura mea problema este de natura endocrinologica. Atunci mi-am dat seama ca de fapt dr meu la care fusesem cu incredere 4 ani de zile nu a facut altceva decat sa-mi manance banii si timpul degeaba.
Asadar am ajuns la Parhon, Bucuresti, la dr Corina Neamtu. Dupa o intrenare de cateva zile timp in care mi-a facut cateva analize mi-a dat diagnosticul de SOP.
Ca tratament mi-a dat metformin, duphaston si ova-mit pt stimulare, pt ca am omis sa va spun ca imi doresc ffff mult un copil. Am facut asadar stinmulare 2 luni cu clostybegit si nimic........... Dna dr ma cheama la eco in ziua 13 a CM, si ovulatia nu mi s-a produs. Ovarele sunt tot polichistice. Dna dr mi-a zis ca pot sa fac copii dar eu sunt f descurajata si nu mai stiu daca sa am incredere in ea sau nu. Acum sunt in a 3 a luna de stimulare. Urmeaza sa merg la eco sa vedem daca s-a intamplat ceva.....
Sper sa mi se produca ovulatia si sa raman insarcinata.
Cred ca v-am plictisit.........Am scris prea mult...........Sper ca m-am facut inteleasa.
Va multumesc acelora care au avut rabdare sa citeasca si astept parerile voastre despre povestea mea.
Am incredere ca voi primi incurajari din partea voastra. Va multumesc.
sanatatea e mai buna decat toate
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Briana bine ai venit in casutza noastra sa treci cat mai repede la gravidutze
- briana_maria
- Full member
myrela
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
briana bine ai venit ! iti urez sa ai un bb cat mai repede cat despre pb tale nu m-as pricepe sa -mi dau cu parerea, dar te-as intreba totusi de unde esti?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Bine ai venit, Briana! Nu ne-ai plicitisit, nicidecum! Sper sa ovulezi cum trebuie si sa se rezolve cat mai repede si problema ta.
Danaaa, pai daca astia imi muta ziua ovulatiei pt urmatoarea zi, pa sanse pe luna asta.. De fapt, daca ei mi-o muta iar, mesteresc pe acolo si tot ca mine va fi !!!!!! Muahahaha !
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-01-22 12:31:59)
- briana_maria
- Full member
multumesc fetelor
smart lady sunt din judetul olt
- cocof
- Insomniac member
Briana, si cred ca stii care este propunerea noastra : fa-ti grafic pe ferty !!! Vei sti exact cum , cand si in ce fel vei avea ovulatia
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
miha, da, asa-i si cu vaccinurile, uitasem sa-ti zic ATPO-ul a fost mare?
briana, bine ai venit trebuie facuta monitorizare echografica riguroasa in timpul tratamentului pt stimulare. nu doar in ziua 13, mai ales ca exista risc mai mare de hiperstimulare la pacientele cu PCOS. daca se constata ca ovarele tale nu raspund la tratamentul cu Ova- mit, mai sunt si alte optiuni. oricum, sanse sa faci copii exista, nu vad dc nu ai avea incredere in doc. mul;ta-multa bafta iti doresc
- briana_maria
- Full member
gargarita, am mai citit si eu ca tre monitorizare riguroasa dar dr ma chema doar in ziua 13 aCM
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
briana_maria a scris:Salutare, Fetelor va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. De ceva timp va citesc povestile, mesajele si m-a uimit sustinerea reciproca pe care v-o acordati una alteia.
De felul meu sunt mai timida, dar azi mi-am facut curaj si vreau sa va spun si eu povestea mea. Sper sa nu va plictisesc si totodata sper ca ma ve-ti primi si pe mine in cercul vostru de aspirante la titlul de mamica. Am nevoie de incurajari si sfaturi si de aceea apelez la voi.
Asadar sa incep cu inceputul: Prima mea vizita la gineco fost la varsta de 21 de ani cand am intrat in panica (cam tarziu zic eu) si am vrut sa aflu ce se intampla cu mine. Prima menstruatie am avut-o pe la varsta de 17 ani(cam tarziu) si de atunci cand isi aducea ea aminte sa vina atunci venea. Adica din 6 in 6 luni sai chiar la 12 luni. Cum va spuneam la 21 de ani am fost la gineco. Dr de atunci mi-a zis ca am ovare polichistice si m-a tr la endocrinolog. Dr ce acolo mi-a dat sa iau 6 luni duphaston si mi-a zis ca dupa aceste 6 luni totul va intra la normal si ca voi avea ciclu in fiacare luna cum este normal. Dupa terminarea duphastonului.......pauza..... menstra nu mi-a mai venit.............
Am asteptat cateva luni si am mers din nou la gineco pt ca aveam stari de rau si eram si f speriata. De aici pot spune ca a inceput greul pt mine. Acest dr gineco m-a tinut 4 ani de zile cu anticonceptionale si atat, fara nici o analiza cu toate ca mergeam lael la cabimet particular. Vizita mea la acest dr era din 4 in 4 luni cu aproximatie. De fiacare data imi prescria anticonceptionale. Cateodata mi le mai si schimba. Cred ca facea experiment pe mine.....(glumesc)
La un moment dat, la una din vizite mi-a zis ca am o rana pe col si ca tre sa ma cauterizeze. M-am speriat f tare si am tinut cu tot dinadinsul sa cer parerea si altui medic. Asa am juns la Craiova la dr Calin Catalin de la spitalul Militar. Acesta mi-a zis ca nu am nici o rana si ca singura mea problema este de natura endocrinologica. Atunci mi-am dat seama ca de fapt dr meu la care fusesem cu incredere 4 ani de zile nu a facut altceva decat sa-mi manance banii si timpul degeaba.
Asadar am ajuns la Parhon, Bucuresti, la dr Corina Neamtu. Dupa o intrenare de cateva zile timp in care mi-a facut cateva analize mi-a dat diagnosticul de SOP.
Ca tratament mi-a dat metformin, duphaston si ova-mit pt stimulare, pt ca am omis sa va spun ca imi doresc ffff mult un copil. Am facut asadar stinmulare 2 luni cu clostybegit si nimic........... Dna dr ma cheama la eco in ziua 13 a CM, si ovulatia nu mi s-a produs. Ovarele sunt tot polichistice. Dna dr mi-a zis ca pot sa fac copii dar eu sunt f descurajata si nu mai stiu daca sa am incredere in ea sau nu. Acum sunt in a 3 a luna de stimulare. Urmeaza sa merg la eco sa vedem daca s-a intamplat ceva.....
Sper sa mi se produca ovulatia si sa raman insarcinata.
Cred ca v-am plictisit.........Am scris prea mult...........Sper ca m-am facut inteleasa.
Va multumesc acelora care au avut rabdare sa citeasca si astept parerile voastre despre povestea mea.
Am incredere ca voi primi incurajari din partea voastra. Va multumesc.
si eu la un moment dat am avut diagnostic de ovare polimichistice si sa dovedit a fi microchistice iar dr la cere am fost eu mi-a spus ca pot ramane insarcinata fara nici o probleme. ..........acum sa vedem si rezultatele......... bine ai venit pintre noi si sa speram ca foarte repede vei fi si tu mamica ...............fetelor va pup v-am citit aseara ca am ajuns acasa tarziu si am vazut ca v-ati distrat ieri pe cinste .......bravo voua pt moralul ridicat.............si am mai vazut ca s-a marit cercul de gravidute. .............felicitari. ...........poate faceti un dans si pentru noi saptamana viitoare daca avem teste pozitive............
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- briana_maria
- Full member
madutumic, tu ai facut tratament pt stimulare?
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
briana_maria a scris:multumesc fetelor
smart lady sunt din judetul olt
credeam ca esti din craiova, ca ai mentionat ca ai fost la un dr. aici e o dr, tudorache se numeste care are magnet la pus bebei in burtik
bre da unde umbla naful ala cu burtik lui cu tot?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
gargarita a scris:miha, da, asa-i si cu vaccinurile, uitasem sa-ti zic ATPO-ul a fost mare?
briana, bine ai venit trebuie facuta monitorizare echografica riguroasa in timpul tratamentului pt stimulare. nu doar in ziua 13, mai ales ca exista risc mai mare de hiperstimulare la pacientele cu PCOS. daca se constata ca ovarele tale nu raspund la tratamentul cu Ova- mit, mai sunt si alte optiuni. oricum, sanse sa faci copii exista, nu vad dc nu ai avea incredere in doc. mul;ta-multa bafta iti doresc
FT3 TRIIODOTIRONINA LIBERA... .. . 2,84 pg/ml (1,71-3,71) Schimbare de tehnica din 19.01.2009!!! (ser, Architect CI 8200, Metoda CMIA Abbott)
FT4-TIROXINA SERICA LIBERA 0 , 9 5 n g / d L (0,71 - 1,85) 12,2 pmol/L (9,14 - 23,81) Schimbare de tehnica din 16.01.2009!!! (ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott)
Anticorpi anti microzomiali tiroidieni (anticorpi anti TPO) 1,3 IU/ml Valori normale: < 5,6 IU/ml (ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott)
Anticorpi anti tiroglobulina... . . . 136,0 UI/mL (< 34) (ser, Axsym, Metoda MEIA Abbott) ============================================================================
- cocof
- Insomniac member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|