homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hotel

#1 2010-01-13 21:56:00

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

hotel

Buna seara dragelor. As avea si eu o intrebare. Pentru o camera dubla la hotel/pensiune, lasa buletinul doar cel pe numele caruia s-a facut cazarea sau ambele persoane care vor sta acolo?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-01-13 21:59:18

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: hotel

eu stiu ca trebuiesc amandoi sa se inregistreze...poate nu o mai fi acum asa,dar ma indoiesc

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2010-01-13 22:03:04

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

nu lasa buletinul decat cel ce plateste...asta stiu sigur,am umblat prin tara si m-am cazat la tot felul de hoteluri si pensiuni..niciodata nu am scos buletinul meu

#4 2010-01-13 22:03:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

doar o persoana trebuie sa lase buletinul. anul trecut in februarie am fost la o pensiune/vila si am dat doar eu buletinul

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2010-01-13 22:06:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

a...da aveti dreptate,acum mi-am adus aminte ca numai W era inregistrat,cand eram plecati..
dar in alta tara cand mergeam ne cerea la amandoi.
mea culpa.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#6 2010-01-14 09:49:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

la cazare NIMENI  nu lasa buletinul. e ilegal din partea receptionerei sa retina buletinul.
clientul ii arata doar buletinul, pt ca receptionera sa ii verifice datele.
si chiar daca trebuie sa completati amandoi fisele de cazare, datele sunt confidentiale, nimeni in afara de voi si receptionera nu va sti ca ati fost acolo.

#7 2010-01-14 09:52:43

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Nu se lasa buletinul se completeaza fisa de cazare doar. Cel putin eu asa stiu...

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#8 2010-01-14 09:58:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

exact luminitza, si eu sunt rceeptionera smile

deci fetelor, ascultati-ne wink

#9 2010-01-14 10:11:29

Alessya_13
Sr. member
Site

deci... sunt verificate ambele buletine. nu problema e in felul urmator. prietenul meu este major, eu minora... si cam suntem in criza de locuinte, ai mei sunt permanent acasa, ai lui de asemenea... si ne gandeam sa aterizam vreo noapte 2 pe la vreun hotel...

fiind receptionere...luminitza si camish, ce spuneti de asta? exista vreo problema? nu stiu...

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-01-14 10:16:22)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#10 2010-01-14 10:22:28

Alessya_13
Sr. member
Site

luminitza, ma refer ca este cam ilegal sa existe relatii intre minori si majori, de asta ma tem, sa nu apara probleme... ca va fi mai mult ca evident de ce stam noi acolo.

#11 2010-01-14 10:33:34

Alessya_13
Sr. member
Site

si daca ar vedea pana la urma acele fise de cazare politistul, ar fi vreo problema atata timp cat nu este depusa o plangere?

#12 2010-01-14 10:36:17

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Alessya_13 a scris:

luminitza, ma refer ca este cam ilegal sa existe relatii intre minori si majori, de asta ma tem, sa nu apara probleme... ca va fi mai mult ca evident de ce stam noi acolo.

Indrasnesc sa scriu si eu la topicul acesta pentru ca tine de domeniul meu, eu fiind director de hotel-mai exact director de pensiune- dar stau si la receptie. Deci subscriu la ce a spus camysh si luminitza pentru ca nu mai are sens sa rescriu exact aceleasi lucruri.
In plus, legat de problema cu minorii si majorii , intr-adevar aici s-ar putea sa ai o problema, dar depinde de cum isi face treaba cine e la receptie(cum a zis si luminitza).O persoana minora nu poate fi cazata decat daca persoana majora prezinta un act de la notar prin care parintii si-au dat consimtamantul de a-si incredinta copilul in grija unei alte persoane. In cazul in care parintii se cazeaza cu copilul e de ajuns sa prezinte doar buletinul lor si certificatul de nastere/sau cartea de indentitate a copilului(dc are 14 ani). Eu am intalnit mai multe cazuri de genul si de fiecare data mi s-a prezentat actul de la notar, fara ca sa il mai cer eu.
Acum depinde de fiecare pensiune sau hotel in parte. La mine la pensiune, pentru a evita problemele cu politia, cer fiecare act -pentru fiecare persoana cazata(minor sau major).Daca nu prezinta imi rezerv dreptul de a nu caza persoanele respective. Datele sunt confidentiale. Buletinul nu se retine la receptie si doar se verifica si se trec datele in registrul pentru cazare, pentru a putea fi verificat de politie(si numai de politie)

LE acum am vazut ce ati mai scris. Politistul are dreptul de a cere registrul de cazare oricand si trebuie sa ii fie prezentat. Ar mai fi un lucru de subliniat: daca parintii tai ar vrea sa te gaseasca si merg la pensiunea respectiva si intreaba de tine, cei de acolo nu au voie sa prezinte datele cu cine e cazat in pensiune. In schimb daca vin cu politia dupa ei, se schimba datele probelemei si atunci-insotiti de politie- cei de acolo trebuie sa arate registrul de cazare.

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-14 10:42:22)

#13 2010-01-14 10:43:47

Alessya_13
Sr. member
Site

deci sa inteleg ca e practic aproape imposibil sa incercam asta, adica e destul de riscant

#14 2010-01-14 10:50:30

dana82
Hero member

Alessya_13 a scris:

deci sa inteleg ca e practic aproape imposibil sa incercam asta, adica e destul de riscant

Problema sta in felul urmator. Politia de obicei nu urmareste persoanele minore sau ceva de genul.Ei cauta turci, arabi etc. persoane care au probleme cu politia si sunt cautati. Acum, daca parintii tai stiu de relatie si nu au nimic impotriva nu e riscant. Dar daca ei sunt impotriva si aud de la cineva ca ai fi acolo cu persoana repectiva s-ar putea sa se iveasca ceva probleme....tu sti in care caz te incadrezi.S-ar putea sa nu te vada nimeni cunoscut intrand acolo cu prietenul tau , dar ai putea sa te gandesti si la cazul in care te vede cineva. Ti-am spus asta deoarece eu am avut si un caz de genul, dar persoana nu era minora. Sotul a auzit de la cineva ca sotia s-a cazat la o pensiune din zona noastra. A venit la noi, a facut tam-tam si cam atat pentru ca nu a venit cu politia nu a aflat nimic. Dar daca venea cu politia eram obligata sa prezint toate datele.

#15 2010-01-14 10:52:33

Alessya_13
Sr. member
Site

parintii stiu, insa prima problema... sa ni se refuze cazarea sau receptionerul sa fie suspicios din pricina faptului ca sunt minora, chiar el sa alarmeze politia din aceasta cauza, sau chiar politia sa apara inopinant acolo.

#16 2010-01-14 10:53:38

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Eu ma cazez des prin hoteluri (calatoresc mult in tara la concursuri) si am vazut... "cate bordeie atatea obiceie"  big_smile

Unele hoteluri dau fise de cazare, altora le sunt suficiente datele de identificare ale unei singure persoane... cea care solicita factura fiscala pentru plata camerei.

Poate ca in teorie e o regula... dar in practica sigur nu se aplica  wink

Dar hai sa intreb si eu acum... cum ramane cu confidentialitatea? Nu ma refer la noi, care calatorim cumva "in interes de serviciu" (nu e cuvantul potrivit dar nu gasesc altul) adica suntem sportivi care mergem la competitii si in majoritatea cazurilor ne cazam la hotelurile recomandate de organizatori (ca sunt aproape de sala de concurs si/sau ca ofera reduceri pentru participanti).... dar daca e vorba de inchirierea unei camere de hotel in scopuri... personale  (ca banuiesc ca mai mult despre asta e vorba aici) si nu se doreste sa se stie?  rodnar

Ref ce ziceam mai sus (ca cer datele cui plateste) cata vreme isi iau banii n-ar trebui sa-i intereseze cine cu cine si de ce... dar cum e omul curios si bagacios...  sad

Deci... cei care lucrati in hotel... cum sta treaba cu (ne)amestecul in viata privata a oamenilor ?

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#17 2010-01-14 10:57:55

dana82
Hero member

luminitza a scris:

are o portita , sa scrie pe fisa de cazare ca e vizitator la motiv , desi faptul ca baiatul plateste pentru 2 persoane o da de gol , dar atata timp cat cineva (mama sau alta persoana grijulie) nu trimite pe cineva sa investigheze eu zic ca nu vei avea nici o problema

Corect, daca ii accepta cine e la receptie (avand in vedere ca e minora).Eu de exemplu nu accept minorii fara act de insotire(tocmai pentru a evita problemele ce s-ar putea ivi). Si cum am mai spus si ai spus si tu daca ii accepta cazul la receptie si parintii nu fac tam-tam nu ar trebui sa fie nici o problema. Dar e mai bine sa stie de la inceput cu ce s-ar putea confrunta si ea alege ce face wink

#18 2010-01-14 11:01:52

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

luminitza a scris:

mey eu daca am suspiciuni nu va cazez si gata. End of story !

Dar imi zici si mie cum e treaba cu confidentialitatea?

Atata vreme cat calatoresc pentru concursuri chiar nu ma intereseaza ce crede sau ce-si inchipuie receptionerul  diablo  lol dar daca vreodata ma cazez si in scopuri personale si am pretentia sa-mi fie respectata intimitatea? e vreo sansa?

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#19 2010-01-14 11:03:36

Alessya_13
Sr. member
Site

va multumesc pentru lamuriri fetelor. concluzia...mai bine o lasam balta, e destul de riscant, legea e atat de interpretabila...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.