Povestea mea...-8
- mamytzica
- New member
- Inregistrat: 2009-12-20
Re: Povestea mea...
anne85 a scris:Am citit toate posturile de la topicul asta si, sincer, mi-au lasat un gust amar ... Am citit povestea Mamytzicai la celalalt topic, cel cu violenta in familie, dar acum ca tabloul e complet ....
Nu stiu, nu sustin ca am descoperit adevarul absolut, dar as vrea doar sa imi exprim si eu PAREREA cu privire la cele discutate aici : 1. Avortul - total impotriva ! Cum spunea si Rosa, s-a inventat planificarea familiala Iar sa spui ca o sarcina este un "accident", e un semn de intrebare asupra intelectului persoanei respective ... daca intelegeti ce vreau sa spun. (ma straduiesc sa vorbesc frumos ... ) 2. Avortul in cazul Mamytzicai - complicat ... As vrea doar sa repet ceea ce am spus si la topicul cu violenta in familie : cascati bine ochii inainte sa va casatoriti ! (sau sa sariti la orizontala cu primul mascul care va iese in cale-revenind la punctul 1) 3. Mamytzica - faptul ca ai lasat lucrurile sa degenereze in halul asta - e vina ta, fara suparare. Acuma, sincer : - ti-ai luat un sot care s-a dovedit a fi o scursura - ti-ai neglijat sanatatea ani de zile si acum te-ai trezit in imposibilitatea de a mai putea munci pentru copii tai - probabil, nu situ sigur, ti-ai neglijat si studiile sau pregatirea profesionala, din cate vad eu in posturile tale Ti se pare ca la tabloul asta tu chiar nu ai contribuit cu nimic ? 4. AyraBlack, probabil ca tu n-ai citit pe la alte topicuri, pe forumul asta si pe altele la fel, cate femei se straduiesc sa mai POATA face copii dupa 30 de ani si care sunt riscurile la care te supui si tu si copilul prin simplul fapt ca ai asteptat ata de mult. In rest, tot ce povestesti tu acolo cu cresterea copilului fara nici o privatiune sunt utopii... ai vazut multe filme. Mai povestim peste vreo 10 ani, bine ?
...uite un sa dispara gustul amar....
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
mamytzica a scris:anne85 a scris:Am citit toate posturile de la topicul asta si, sincer, mi-au lasat un gust amar ... Am citit povestea Mamytzicai la celalalt topic, cel cu violenta in familie, dar acum ca tabloul e complet ....
Nu stiu, nu sustin ca am descoperit adevarul absolut, dar as vrea doar sa imi exprim si eu PAREREA cu privire la cele discutate aici : 1. Avortul - total impotriva ! Cum spunea si Rosa, s-a inventat planificarea familiala Iar sa spui ca o sarcina este un "accident", e un semn de intrebare asupra intelectului persoanei respective ... daca intelegeti ce vreau sa spun. (ma straduiesc sa vorbesc frumos ... ) 2. Avortul in cazul Mamytzicai - complicat ... As vrea doar sa repet ceea ce am spus si la topicul cu violenta in familie : cascati bine ochii inainte sa va casatoriti ! (sau sa sariti la orizontala cu primul mascul care va iese in cale-revenind la punctul 1) 3. Mamytzica - faptul ca ai lasat lucrurile sa degenereze in halul asta - e vina ta, fara suparare. Acuma, sincer : - ti-ai luat un sot care s-a dovedit a fi o scursura - ti-ai neglijat sanatatea ani de zile si acum te-ai trezit in imposibilitatea de a mai putea munci pentru copii tai - probabil, nu situ sigur, ti-ai neglijat si studiile sau pregatirea profesionala, din cate vad eu in posturile tale Ti se pare ca la tabloul asta tu chiar nu ai contribuit cu nimic ? 4. AyraBlack, probabil ca tu n-ai citit pe la alte topicuri, pe forumul asta si pe altele la fel, cate femei se straduiesc sa mai POATA face copii dupa 30 de ani si care sunt riscurile la care te supui si tu si copilul prin simplul fapt ca ai asteptat ata de mult. In rest, tot ce povestesti tu acolo cu cresterea copilului fara nici o privatiune sunt utopii... ai vazut multe filme. Mai povestim peste vreo 10 ani, bine ?
Sa casti ochii, cat de mari, si tot te poti insela....atunci cand l am cunoscut, era un om deosebit, am discutat inainte 2 ani, nu adeptul alcoolului, a violentei...ba chiar spunea sa i rupa dzeu mina cand va lovi o femeie...., provenea dintr o familie de preoti....etc etc....adevarata fata si a aratat o dupa 2- ani....atunci cand a fost prima palma...cand a spus:....copiii sunt un chin...o intimplare.... Am spus o si recunosc singura vinovata am fost eu, nu el si nimeni altcineva.....doar eu....pt ca am acceptat atatia ani de zile aceea situatie, pt ca nu am fost in stare sa ma pun si eu o data pe primul plan....acum...trag.... Cat despre studii...nu am....am doar liceul terminat....dupa terminarea tata mi a spus ca nu ma va tine intr o facultate ..si asa m am angajat ...16 ani pe cartea de munca fara intrerupere, fara C.O..C.F.S...etc.....
mamytzica...curaj si multa forta...Dumnezeu o sa aiba grija de tine si de copilasii tai
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- mamytzica
- New member
maryu a scris:mamytzica a scris:anne85 a scris:Am citit toate posturile de la topicul asta si, sincer, mi-au lasat un gust amar ... Am citit povestea Mamytzicai la celalalt topic, cel cu violenta in familie, dar acum ca tabloul e complet ....
Sa casti ochii, cat de mari, si tot te poti insela....atunci cand l am cunoscut, era un om deosebit, am discutat inainte 2 ani, nu adeptul alcoolului, a violentei...ba chiar spunea sa i rupa dzeu mina cand va lovi o femeie...., provenea dintr o familie de preoti....etc etc....adevarata fata si a aratat o dupa 2- ani....atunci cand a fost prima palma...cand a spus:....copiii sunt un chin...o intimplare.... Am spus o si recunosc singura vinovata am fost eu, nu el si nimeni altcineva.....doar eu....pt ca am acceptat atatia ani de zile aceea situatie, pt ca nu am fost in stare sa ma pun si eu o data pe primul plan....acum...trag.... Cat despre studii...nu am....am doar liceul terminat....dupa terminarea tata mi a spus ca nu ma va tine intr o facultate ..si asa m am angajat ...16 ani pe cartea de munca fara intrerupere, fara C.O..C.F.S...etc.....
mamytzica...curaj si multa forta...Dumnezeu o sa aiba grija de tine si de copilasii tai
multumesc de incurajare
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
mamytzica a scris:Sa casti ochii, cat de mari, si tot te poti insela....atunci cand l am cunoscut, era un om deosebit, am discutat inainte 2 ani, nu adeptul alcoolului, a violentei...ba chiar spunea sa i rupa dzeu mina cand va lovi o femeie...., provenea dintr o familie de preoti....etc etc....adevarata fata si a aratat o dupa 2- ani....atunci cand a fost prima palma...cand a spus:....copiii sunt un chin...o intimplare.... Am spus o si recunosc singura vinovata am fost eu, nu el si nimeni altcineva.....doar eu....pt ca am acceptat atatia ani de zile aceea situatie, pt ca nu am fost in stare sa ma pun si eu o data pe primul plan....acum...trag.... Cat despre studii...nu am....am doar liceul terminat....dupa terminarea tata mi a spus ca nu ma va tine intr o facultate ..si asa m am angajat ...16 ani pe cartea de munca fara intrerupere, fara C.O..C.F.S...etc.....
si nu uita, oricand ai nevoie de ceva suntem aici
- mamytzica
- New member
anabella_n a scris:mamytzica a scris:Sa casti ochii, cat de mari, si tot te poti insela....atunci cand l am cunoscut, era un om deosebit, am discutat inainte 2 ani, nu adeptul alcoolului, a violentei...ba chiar spunea sa i rupa dzeu mina cand va lovi o femeie...., provenea dintr o familie de preoti....etc etc....adevarata fata si a aratat o dupa 2- ani....atunci cand a fost prima palma...cand a spus:....copiii sunt un chin...o intimplare.... Am spus o si recunosc singura vinovata am fost eu, nu el si nimeni altcineva.....doar eu....pt ca am acceptat atatia ani de zile aceea situatie, pt ca nu am fost in stare sa ma pun si eu o data pe primul plan....acum...trag.... Cat despre studii...nu am....am doar liceul terminat....dupa terminarea tata mi a spus ca nu ma va tine intr o facultate ..si asa m am angajat ...16 ani pe cartea de munca fara intrerupere, fara C.O..C.F.S...etc.....
si nu uita, oricand ai nevoie de ceva suntem aici
multumesc din inima
- anne85
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-07
Mamytzica, scuza-ma daca am fost un pic mai dura ... Eu asa vad viata. nu imi doresc sa ajung vreodata sa imi plang de mila, sau sa trec prin ce treci tu acum. Din despartirea alor mei, tot asa, cu batai si tot circul aferent, am invatat un lucru ... In viata nu trebuie sa depinzi de nimeni in afara de tine insati. Punct.
35+ babyboy
- mamytzica
- New member
anne85 a scris:Mamytzica, scuza-ma daca am fost un pic mai dura ... Eu asa vad viata. nu imi doresc sa ajung vreodata sa imi plang de mila, sau sa trec prin ce treci tu acum. Din despartirea alor mei, tot asa, cu batai si tot circul aferent, am invatat un lucru ... In viata nu trebuie sa depinzi de nimeni in afara de tine insati. Punct.
Nu ai de ce sa ti ceri scuze.....fiecare are dreptul sa si spuna parerea....fiecare vede din alt unghi...din alta perspectiva.... Oricum , le doresc tuturor femeilor, sa fie puternice , hotarate si independente....caci frumoase sunt....
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
mamytzika sunt curioasa de cum au evoluat lucrurile, daca intri poate ne impartasesti si noua
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|