homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire-2

#20 2010-01-28 17:55:11

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Nedumerire

andreeea20 a scris:

Tind sa cred ca din cauza postinolului mi-a venit menstra din 2 in 2 saptamani.Stiu ca nu e bine ce am facut adica cu postinolul de 2 ori in aproape 3 luni,dar n-o sa se mai intample.Tocmai de aceea la sfatul vostru o sa schimbam si Love plusurile

Oricum dupa menstra de acum m-am programat la doctor ,sa vedem ce-mi zice.Cred ca am si vreo raceala jos

e postinor, nu postinol.
si intradevar deregleaza foarte mult menstra, mai ales daca l-ai luat de 2 ori in 3 luni.
si nu cred ca trebuie sa schimbi love plus. s-au rupt? nu te simti bine cu ele sau ce?
pt ce sa le schimbi?
eu am patit-o cu durex, deci nu conteaza marca, conteaza cat de "norocos" esti.

Ultima oara a fost editat de Himmel (2010-01-28 17:55:54)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#21 2010-01-28 18:14:06

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Himmel a scris:

andreeea20 a scris:

Tind sa cred ca din cauza postinolului mi-a venit menstra din 2 in 2 saptamani.Stiu ca nu e bine ce am facut adica cu postinolul de 2 ori in aproape 3 luni,dar n-o sa se mai intample.Tocmai de aceea la sfatul vostru o sa schimbam si Love plusurile

Oricum dupa menstra de acum m-am programat la doctor ,sa vedem ce-mi zice.Cred ca am si vreo raceala jos

e postinor, nu postinol.
si intradevar deregleaza foarte mult menstra, mai ales daca l-ai luat de 2 ori in 3 luni.
si nu cred ca trebuie sa schimbi love plus. s-au rupt? nu te simti bine cu ele sau ce?
pt ce sa le schimbi?
eu am patit-o cu durex, deci nu conteaza marca, conteaza cat de "norocos" esti.

Teoretic, da, dar love plusurile sunt printre cele mai proaste prezervative, testate in laborator.

Nu e prea mare diferenta intre ele si prezervativele "banana" la 3 lei.

Nu ca tin cu Durexurile, ca au monopolizat, dar trec prin mai multe procese de verificare.

Neavand ce face la un moment dat, am cumparat cateva cutii de love plus si cateva cutii de durex. La love plus am gasit unul cu o gaura infima lol Mai mult, trebuie sa depui mult mai mult efort la Durex ca sa le rupi smile

#22 2010-01-28 19:29:40

Himmel
Insomniac member

oricum dupa experienta mea nu mai sunt sigure niciunele. eu cu durex am patit-o de 2 ori. o data sa zicem ca a fost vina noastra ca nu am fost atenti bla bla bla, dar a doua oara era din fabrica.... deci nu conteaza. conteaza norocul....

#23 2010-01-28 22:28:14

FirstD
Full member
Inregistrat: 2010-01-18

chiar conteaza norocul . mi s a intamplat si mie . speram sa fie doar o gluma a prietenului , dar n a fost

#24 2010-01-28 22:37:44

Clistina
New member
Inregistrat: 2009-10-16

x_ynna a scris:

oana16 a scris:

oana16 a scris:

de vre-o saptamana si ceva  am avut arsuri in zona labiilor mici precum si roseala, acum roseala s-a extins, insa nu mai am manarime, secretia vaginala e normal, nu am nicio pb cu ea, am citit mai multe pe net si tind sa cred ca am herpes genital, avand in vedere ca mi-a iesit si la gura , si-mi ies o multime de afte in gura, si tinand cont ca acum 6 luni m-a diagnosticat doctorul de familie cu herpes tip 1 tin sa cred ca am herpes, insa nu prea pot sa ajung la un  consult ginecologic, mi-am procurat pastile aciclovir si crema aciclovir, insa simtomele nu sunt chiar cum sunt descrise pe net, adika am 2 3 besici , nu neaparat besci un fel de besici , nu f albe  vindecate in urma unei arsurii , dar nu sunt purulente si nici nu imi mai provoaca senzatie de arsura sau mancarime .... cam  cat timp dureaza vindecarea completa?

tocmai am fosta azi la ginecolog pt pb de mai in sus si inca nu sunt tocmai multumita....mi-a zis ca nu am nimic, si mi=a recomandat un  gel intim .....atat...pe labiile mici am ca un fel de besica rezultata in urma vindecarii unei arsuri ... si nus dac e bne sau nu,,, pana acum m-am facut cu aciclovir si poate deaia s-au mai diminuat simtomele.........

oana...herpesul din jurul gurii e provocat de herpes simplex 1 ...herpesul genital este provocat de herpes simplex 2 ...deci nu au nicio legatura unul cu altul...adica vreau sa spun ca daca esti infectat cu herpes simplex 1 nu o sa faci niciodata herpes genital wink sanatate multa!!

Eu am herpex genital si nu l-am luat nici de la mama ,nici de la partener. Cand am fost la gineco mi-a spus ca cele 2 au legatura,intr-un procentaj mic,dar au.

Publicitate

loading...

#25 2010-01-28 22:47:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

singurul lucru pe care herpes simplex 2 il are in comun cu herpes simplex 1 este acela ca ambele fac parte din subfamilia alphaherpesvirinae, alaturi de virusul varicela zoster...

puteai foarte bine sa iei de la unul din cei doi, si la ei sa nu se fi manifestat...adica infectia sa fie latenta...deci iti spun sigur ca nu ai cum de la herpes simplex 1 sa te infectezi cu herpes simplex 2...pur si simplu nu se poate...in nicio carte de micrbiologie nu am gasit ceea ce ai afirmat tu acum...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-28 22:47:33)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#26 2010-01-28 22:49:22

Clistina
New member

x_ynna a scris:

singurul lucru pe care herpes simplex 2 il are in comun cu herpes simplex 1 este acela ca ambele fac parte din subfamilia alphaherpesvirinae, alaturi de virusul varicela zoster...

puteai foarte bine sa iei de la unul din cei doi, si la ei sa nu se fi manifestat...adica infectia sa fie latenta...deci iti spun sigur ca nu ai cum de la herpes simplex 1 sa te infectezi cu herpes simplex 2...pur si simplu nu se poate...in nicio carte de micrbiologie nu am gasit ceea ce ai afirmat tu acum...

ok. inseamna ca doctorita la care am fost nu era destul de competenta. nici la mine nu se manifesta in nici un fel.

#27 2010-01-28 22:50:06

x_ynna
Addicted member

si atunci de unde stii ca ai?

#28 2010-01-28 22:55:25

Clistina
New member

am facut papanicolau

#29 2010-01-28 23:19:48

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Imi cer scuze ca ma amestec in discutie dar asa mi s-a spus si mie ca 1 si 2 au o mica legatura intre ele dar au... De cel mai multe ori cine are una din tulpini o are si pe a doua sau e susceptibil (mult mai predispus) sa o "ia" de undeva.

Si eu am virusul asta am facut de curand analiza si am ambele tulpini demult inca..  Acum s-a manifestat cel genitsl pt prima oara in viata mea iar bucal nu sm svut niciodata desi tulpina exista

si dr mi-a zis ca in perioada latenta (inactiva) nu se transmite

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#30 2010-01-28 23:36:17

x_ynna
Addicted member

vai Doamne ce aberatii!!!! ...imi cer scuze dar sunt chiar niste aberatii...poate or avea o legatura desi nu au...nu are cum un virus sa se transforme in alt virus...deci cum imi explici mecanismul? ...dar in fine...

dar in perioada de latenta nu se transmite???? ...mai mare aberatie nu am auzit eu...sau am facut microbiologia degeaba pana acum...tocmai de asta incidenta la unele boli este mare si nu se poate evita contaminarea...pentru ca exista purtatori sanatosi si acestia se depisteaza f greu...si acuma in perioada de latenta nu se transmite??? ...poate a vrut sa spuna ca un virus aflat in perioada de latenta nu se poate trata...si aici nu ma refer la virusurile herpetice pentru ca ele oricum nu se pot trata...

#31 2010-01-28 23:58:25

EasternPrincess
Full member

Imi pare rau daca am spus asa prostii rodnar dar chiar si aici pe forum s-a mai zis ca cineva cu herpes la gura poate transmite (cu mici sanse dar poate) herpes genital in cazul in care face sex oral persoanei... Si de asemenea ca sansele sa se ia sunt in perioada de acutizare. Chiar doctoressa a raspuns in topicul asta

http://forum.anticonceptionale.ro/t670- … pes--.html

acum...daca n-am inteles eu bine... Scuze!

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#32 2010-01-29 00:17:07

x_ynna
Addicted member

vai vai...doctoressa nu a spus asa ceva in posturile alea...citeste cu atentie...

1."Herpesul genital este o boala virala produsa de virusul herpetic tip II, foarte contagioasa, care se transmite pe cale sexuala sau prin contact fizic cu o persoana infectata - mai ales daca exista eruptie activa."

Caile de transmitere sunt cam 3: contact sexual, de la mama la fat, si mai rar prin contact cu "bubitele"ce apar in perioada activa a virusului(aici sunt vizate in special cadrele medicale precum ginecologii)...asta a vrut sa spuna prin contact fizic si de aceea a subliniat eruptia activa...asta nu inseamna ca virusul nu se transmite si in perioada de latenta

"Transmiterea este de regula sexuala si extrem de rar prin obiecte recent contaminate, miini infectate. Sansa ca partenerul tau sa nu fie infectat tinde catre 0, iar posibilitatea ca tu sa te fi infectat altfelo decit prin contact sexual, la fel."

Cel mai probabil este contactul sexual...

"herpesul cu pricina il vei avea toata viata ta....faptul ca prietenul tau nu l-a luat este un noroc, insa daca aveti contacte sexuale in perioadele lui de acutizare(adica atunci cind ai bubite) pina la urma il va lua."

perioada de incubatie este f mare deci e posibil ca el sa il fi luat...sanse sunt mai mari atunci cand exista raport sexual in stadiul acut al bolii deoarece se vine in contac direct cu bubitele...

sanse ca o persoana sa il ia este atunci cand ii face oral alteia care deja are virusul herpes simplex 2...nu herpes simplex 1

asta este ce am invatat eu...acum daca n-am invatat bine...scuze si din partea mea!!

#33 2010-01-29 07:25:25

EasternPrincess
Full member

De acord...dar la mesajul 8 unde era vorba de a transmite virusul prin sex oral spune "ar cam fi riscuri, nu foare mari dar sunt..."

si apoi la postul din care citezi spune "daca aveti contacte sexuale in perioada lui de acutizare pana la urma il va lua"...de aici se poate intelege ca in perioada latenta riscul e mai mic.

Si mai era un post pe undeva (nu mai tin minte la ce topic si al cui, in perioada aceea cand s-a declansat herpesul la mine am citit tot ce puteam citi, aici si nu numai) unde se spunea ca in perioada inactiva se poate face sex neprotejat fiindca       nu e risc de transmitere sau jn fine, e foarte mic. daca intr-adevar o persoana cu virusul herpes nu ar mai putea face niciodata sex neprotejat inseamna ca nu ar mai putea avea niciodata copii grater

coffestudiu

#34 2010-01-29 07:52:51

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu stiam ca herpesul bucal se transmite si prin contact sexual oral in zona genitala.
uite am gasit asta pe net: "Prin contact sexual oral se poate transmite virusul Herpes simplex de tipul I la nivel genital sau virusul Herpes simplex de tipul II la nivel bucal."

eu am avut un prof in liceu care ne-a innebunit cu problema asta. el si-a pus mana de la gura (avea herpes) la ochi. si a dezolvtat herpes la ochi, iar in cele din urma si-a pierdut vederea la ochiul respectiv si a trebuit sa isi puna ochi de sticla.

#35 2010-01-29 08:26:06

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Alex2 a scris:

eu stiam ca herpesul bucal se transmite si prin contact sexual oral in zona genitala.
uite am gasit asta pe net: "Prin contact sexual oral se poate transmite virusul Herpes simplex de tipul I la nivel genital sau virusul Herpes simplex de tipul II la nivel bucal."

asa stiam si eu... nustiu si inclusiv cum s-a zis mai sus, ca in perioada inactiva nu se transmite (sau riscul e f.mic de 0,... %)

eu am avut un prof in liceu care ne-a innebunit cu problema asta. el si-a pus mana de la gura (avea herpes) la ochi. si a dezolvtat herpes la ochi, iar in cele din urma si-a pierdut vederea la ochiul respectiv si a trebuit sa isi puna ochi de sticla.

grater asta e chiar groaznic... deci cine are herpes trebuie sa fie f,atent in perioada lui activa sa nu atinga zona afectata si apoi zone sanatoase... adica sa se spele pe maini mai mereu  cesafac

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#36 2010-01-29 10:39:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Himmel a scris:

e postinor, nu postinol.

daca faci o cautare pe google, ai sa vezi ca in alte tari, exista postinol 2 (cel de care vb andreeea20; poate ea nu e in tara)

Himmel a scris:

pt ce sa le schimbi?

smile pai tocmai din cauza ca a avut pb cu ele a ajuns la "postinol2". asa a zis

Himmel a scris:

eu am patit-o cu durex, deci nu conteaza marca, conteaza cat de "norocos" esti. [...] a doua oara era din fabrica.... deci nu conteaza. conteaza norocul....

sunt curioasa cum ti-ai dat seama ca "era din fabrica". daca ai fi vazut gaura/ruptura inainte de a-l folosi, presupun ca nu l-ati mai fi folosit; daca ati vazut-o dupa, de unde stii ca a fost "din fabrica"?
eu sunt de parere ca folosite corect si puse cu atentie (nu in graba sau in dorul lelii), nu sunt atat de riscante pe cat le descrieti voi, iar protectia oferita de ele nu e chiar la "noroc"...

#37 2010-01-29 10:56:26

Himmel
Insomniac member

am observat ca foarte multe fete gresesc denumirea si d-aia i-am zis si ei.
nu am citit unde a zis ca a avut pb cu ele, nu am fost eu atenta.
nu am observat cand l-am pus tocmai pt ca era o gaura mica, insesizabila. la sfarsit am simtit.
crede-ma anca ca suntem foarte atenti si destul de responsabili. nu folosim prezervative in graba sau in dorul lelii tocmai sa nu avem surprize neplacute.

Ultima oara a fost editat de Himmel (2010-01-29 10:58:00)

#38 2010-01-29 21:11:40

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Himmel a scris:

oricum dupa experienta mea nu mai sunt sigure niciunele. eu cu durex am patit-o de 2 ori. o data sa zicem ca a fost vina noastra ca nu am fost atenti bla bla bla, dar a doua oara era din fabrica.... deci nu conteaza. conteaza norocul....

offtopic

Mi-a fost dat sa vad cum tin prezervativele in Carrefour. lol Ori cu multe cutii grele peste ele, ori in frig, ori in umiditate, ori in caldura, etc.

La magazine la fel, le tin in soare, la casa de marcat.

Brrr ... adica as tinde sa cred ca am incredere in farmacii. Dar ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.