|
Nu esti logat.
O intrebare-4#58 2010-02-02 13:10:27
Re: O intrebareTe vei incorda automat cand vei simti fierataniile alea reci dar trebuie sa iti impui sa iti relaxezi cat de cat muschii locali si ..sa strangi din dinti...nu e dureros dar e invaziv ..si receee . In 5 min termina oricum . Nu vreau sa te sperii doar sa stii ce senzatii te asteapta Offline #59 2010-02-02 13:18:00
Re: O intrebarePai cum sa nu doara? Iubitul abia isi baga scula cand nu sunt lubrifiata bine (repet,lubrifiata bine,nu lubrifiata deloc)... cum o sa bage nenea/tanti chestiile alea in mine,then? Ca o sa fiu uscata ca desertul. Nu ma excita cu nimic cracirea intr-un cabinet gineco. Offline #60 2010-02-02 21:35:12
Re: O intrebarepai uscata nu ai cum sa fii...k totusi...vaginul are el secretia lui...insa na...depinde mult si de cat de atenta le introduce...cu cat mai incet...cu-atat mai bine (cel putin la mine) . "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #61 2010-02-02 21:46:43
Re: O intrebaresi eu am avut o secretie mai rozalie asa dupa consult... dar stai linistita, nu dureaza nici 5 min toata treaba. pe mine, cand mi-a bagat alea, m-a durut. dar am si eu o intrebare: te cracaneaza de la stanga la dreapta sau de sus in jos, in mod normal ? Offline #62 2010-02-02 22:31:46
Re: O intrebare
La mine e si, si. Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-02 22:42:45
Re: O intrebareMai si eu am facut pap-ul dar nu e o interventie traumatizanta in niciun fel. Ultima oara a fost editat de elle_24 (2010-02-02 22:43:24) un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline #64 2010-02-02 22:55:20
Re: O intrebareOk, probabil ca asta o sa sune destul de tampit ... Dar medicul de la Planning ar purea sa dea trimitere pentru consult ginecologic ? Sau macar pentru PAP, sau ceva de genul asta ... ? Sau asta tine exclusiv de medicul de familie ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #65 2010-02-02 22:59:02
Re: O intrebaretrimiterea tine de medicul de familie...pt k acolo esti in baza de date ca asigurat nu? eu asa zic... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #66 2010-02-02 23:07:29
Re: O intrebareProbabil ... Mersi Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-02-02 23:07:50) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #67 2010-02-02 23:15:01
Re: O intrebareMie mi-a dat doctoressa pentru pap Offline #68 2010-02-02 23:16:41
Re: O intrebareNumai pentru PAP ? I-ai cerut tu numai pentru PAP sau asta e singura analiza pentru care ti-a putut da trimitere, in conditiile in care nu iti e medic de familie ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #69 2010-02-02 23:19:46
Re: O intrebarenu conteaza atat de mult secretia.. pe mine m-a durut dar mi s-a parut ciudat ca m-a cracanat de sus in jos ma apasa pe fund si era f incomod. dar per total a fost ok. Offline #70 2010-02-02 23:31:34
Re: O intrebareKdeea,eu initial vroiam si un control si analiza de secretie...si pentru astea nu imi putea da trimitere,dar mi-a spus ca nu e nevoie de control si ca pap-ul oricum da referinte despre secretie si se depisteaza in caz ca e ceva wrong pe-acolo. Offline #71 2010-02-03 08:45:32
Re: O intrebaretrimitere pentru consult ginecologic si PAP gratuit ma gandesc ca poate da doar medicul de familie Offline #72 2010-02-03 08:55:31
Re: O intrebaredar unde mergeti voi de se lucreaza cu asa ceva care mie imi suna a instrumente de tortura medievale? eu n-am simtit nici o senzatie de rece (n-o fi fost scula din metal ori o fi fost incalzita in prealabil? ) si nici o durere, doar o usoara jena (e normal, simti ca e ceva in plus acolo ) si a umblat f.incet intreband tot timpul daca ma doare ceva... (repet nu era nici o durere doar un disconfort usor) Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #73 2010-02-03 09:06:53
Re: O intrebaredepinde de doctor, de organism.. la mine ce-i drept nu a umblat "f incet". m-a cracanat, s-a uitat, a recoltat si m-a pus sa ma imbrac totul a durat cam 3 minute. si inca 3 in care mi-a scris datele personale. deci eu am ramas cu un gust cam amar. nu de consult in sine, ci de atitudinea doc. ma asteptam la altceva la cati bani am platit pentru o lama si un pap. era f aglomerat ce-i drept si alte fete care s-au dus tot la doc asta au fost multumite. poate am nimerit eu o zi proasta Offline #74 2010-02-03 10:29:32
Re: O intrebareHmmmm....cred ca cel mai mult depinde dd doctor...ca pt nici un organism procedura nu e comoda sau placuta...dar poti, ca doctor, sa o faci sa fie cat mai putin traumatizanta...asta daca iti pasa de omul din fata ta. Tot 3 min a durat si ls mine ca deh, atata e...dar conteaza daca poti sa-i faci persoanei din fata ta 3 min suportabile sau 3 min de film horror din pacate se pare ca medicul la care ai mers tu (si cei la care au fost si alte fete din ce am citit mai sus) sunt din cei care lucreaza "la norma" de parca ar impinge vagoane si nu conteaza nimic. Eu Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #75 2010-02-03 10:53:07
Re: O intrebare
Mie mi-a dat pentru pap gratuit doctoressa. N-am avut nicio treaba cu doc-ul de familie. Offline #76 2010-02-03 10:54:37
Re: O intrebareAm inteles, nu stiam asta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|