homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare-5

#77 2010-02-03 11:22:51

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: O intrebare

heimdall a scris:

Am inteles, nu stiam asta...

nici eu big_smile dar omu cat traieste invata tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#78 2010-02-03 12:08:57

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

EasternPrincess a scris:

sunt din cei care lucreaza "la norma" de parca ar impinge vagoane si nu conteaza nimic. Eu
pe astia ii urasc diablo nu-mi vine sa mai am nici un respect ptcata scoala au facut daca o fac ca pe o meserie oarecare si nu au calitati umane esentiale pentru aceasta activitate!

Subscriu... nici eu nu-i sufar pe astia  skitarg (si din pacate pentru mine am intalnit in decursul timpului cateva exemplare... de diferite specialitati)

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#79 2010-02-03 12:45:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

ShineOfBlood a scris:

Kdeea,eu initial vroiam si un control si analiza de secretie...si pentru astea nu imi putea da trimitere,dar mi-a spus ca nu e nevoie de control si ca pap-ul oricum da referinte despre secretie si se depisteaza in caz ca e ceva wrong pe-acolo. smile

Mersi smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#80 2010-02-03 13:50:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Cu placere kram

#81 2010-02-04 02:42:04

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

December a scris:

EasternPrincess a scris:

sunt din cei care lucreaza "la norma" de parca ar impinge vagoane si nu conteaza nimic. Eu
pe astia ii urasc diablo nu-mi vine sa mai am nici un respect ptcata scoala au facut daca o fac ca pe o meserie oarecare si nu au calitati umane esentiale pentru aceasta activitate!

Subscriu... nici eu nu-i sufar pe astia  skitarg (si din pacate pentru mine am intalnit in decursul timpului cateva exemplare... de diferite specialitati)

si asta s-a intamplat la cabinet particular unde am platit in jur de 2 mil pentru o lama si un pap. daca ma duceam in spital cu trimitere cred ca ieseam de acolo plangand lol

Publicitate

loading...

#82 2010-02-04 13:41:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Offf... sper sa fie bine...ar fi culmea... sa nu pot astazi sa mi-o trag,sa stau si sa rabd si sa ma si doara cand ma duc acolo :-w Pai cred ca as ajunge sa-mi fac pap-ul o data pe an,nu la fiecare 6 luni.

#83 2010-02-04 14:18:30

YoHanna
Insomniac member

Alex2 a scris:

December a scris:

EasternPrincess a scris:

si asta s-a intamplat la cabinet particular unde am platit in jur de 2 mil pentru o lama si un pap. daca ma duceam in spital cu trimitere cred ca ieseam de acolo plangand lol

eu la cabinet cu plata...am suferit mai mult decat la spital unde am mers cu trimitere wink deci...depinde de doctor smile
shine... o sa fie bine ;)gandeste pozitiv wink cu cat mergi mai crispata cu-atat va fi mai rau ...k ideea e sa te relaxezi cat mai tare lol  maine mergi?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#84 2010-02-04 14:49:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da,maine. Nu sunt speriata,crispata or anything,da'... am pretentia sa fie mai gentle,asa... nu sa ies de acolo mergand stramb,cum am mers dupa prima partida cu actualul (din cauza socului,ca era prea mare).

#85 2010-02-04 14:53:37

December
Hero member
Site

Alex2 a scris:

December a scris:

Cum, Alex2?  yikes la particular s-a intamplat asa ceva??? ca eu tot din aceleasi motive merg la particular adica, pentru a beneficia de curatenie (in spitale nici nu au mereu manusi) si atentie (medicala si umana) chiar daca pentru asta trebuie sa dau mai multi bani. Si pana acum am fost tratata f.bine si am fost mereu multumita smile

Dar daca la particular se poarta urat sau sunt repeziti mi se pare inadmisibil. Tocmai pentru ca iau o gramada de bani... atunci care mai e diferenta fata de spitalele de stat?  skitarg

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#86 2010-02-04 16:13:35

YoHanna
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

Da,maine. Nu sunt speriata,crispata or anything,da'... am pretentia sa fie mai gentle,asa... nu sa ies de acolo mergand stramb,cum am mers dupa prima partida cu actualul (din cauza socului,ca era prea mare).

eh nici chiar asa grav nu are cum sa fie...pt k dureaza f putin smile

#87 2010-02-05 07:29:11

Alex2
Sr. member

da december... la particular.. eh a fost si vina mea ca trebuia sa ma rastesc la aia si poate ii treceau toanele. sau trebuia sa ma dau jos, sa-mi cer banii inapoi si sa ma duc in alta parte.. dar eram si eu mai mica si mai prostuta. acum nu as mai tolera asa ceva.

#88 2010-02-05 07:38:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Peste o ora plec. Sper sa ies de acolo mergand drept lol

#89 2010-02-05 08:03:26

Alex2
Sr. member

bafta !   puss

#90 2010-02-05 08:16:16

December
Hero member
Site

Alex2 a scris:

da december... la particular.. eh a fost si vina mea ca trebuia sa ma rastesc la aia si poate ii treceau toanele. sau trebuia sa ma dau jos, sa-mi cer banii inapoi si sa ma duc in alta parte.. dar eram si eu mai mica si mai prostuta. acum nu as mai tolera asa ceva.

Imi pare rau  sad Eu am fost mereu multumita la particular. Sau poate am eu o fatza mai "impunatoare" si nu indraznesc sa se poarte urat  rotfl

#91 2010-02-05 08:56:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Shine, iti tin pumnii sa fie ok !

#92 2010-02-05 11:31:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

M-am intors. N-am simtit absolut nimic. M-am dus acolo,am completat ce era de completat,in 5 minute am intrat,foarte draguta doamna doctor. A vazut ca e primul control si mi-a explicat dinainte ce o sa-mi faca,mi-a aratat cu ce,si hop pe masa. smile Buuun... baga ea chestiuta aia metalica in mine,si da-i,largeste-o pe Georgiana. Nu ma durea,desi simteam tensiunea... ma gadila si eram preocupata sa nu rad big_smile Imi baga si betisorul ala... incep sa cred ca-s nesimtita,pe ala nici macar nu l-am simtit,am intrebat-o cand il baga...si din moment ce nu simteam,l-a bagat mai adanc. In 3 minute a fost gata,mi-a aratat "opera" si mi-a spus ca ar fi bine sa repet testul o data pe an. A fost 56 de lei cu trimitere,dar merita. Servicii de nota 11. Imi vor trimite rezultatele pe mail.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-05 11:33:15)

#93 2010-02-05 11:37:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

applause poate-si mai fac si alte fete curaj cu ocazia asta

#94 2010-02-05 12:21:45

YoHanna
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

M-am intors. N-am simtit absolut nimic. M-am dus acolo,am completat ce era de completat,in 5 minute am intrat,foarte draguta doamna doctor. A vazut ca e primul control si mi-a explicat dinainte ce o sa-mi faca,mi-a aratat cu ce,si hop pe masa. smile Buuun... baga ea chestiuta aia metalica in mine,si da-i,largeste-o pe Georgiana. Nu ma durea,desi simteam tensiunea... ma gadila si eram preocupata sa nu rad big_smile Imi baga si betisorul ala... incep sa cred ca-s nesimtita,pe ala nici macar nu l-am simtit,am intrebat-o cand il baga...si din moment ce nu simteam,l-a bagat mai adanc. In 3 minute a fost gata,mi-a aratat "opera" si mi-a spus ca ar fi bine sa repet testul o data pe an. A fost 56 de lei cu trimitere,dar merita. Servicii de nota 11. Imi vor trimite rezultatele pe mail.

super big_smile applause

#95 2010-02-05 15:31:54

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu am fost norocoasa la asta.

Adica mama mea m-a luat de manuta la 14, vrand-nevrand, hai la ginecolog. lol

Nu sa ma controleze daca mai sunt virgina sau nu, ca eu oricum n-am avut himen, deci nu m-a durut nimic. Dar ca sa vede ea secretii, daca am ceva, daca e totul ok. Si mi-am facut obiceiul de a ma duce la 3-4 luni la control. asa, sa fie lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.