homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu prezervativul

#1 2010-02-03 05:20:05

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

probleme cu prezervativul

aq juma de ora am facut sex cu prietenul si a aparut o problema....in timpul contactului penisul a iesit din me si atunci prietenul a observat ca nu mai are prezervativul , acesta ramasese in me....nu era bagat tot in mine (raamasese o parte mica in afara)....el nu ejaculase inca (in prezervativ era doar acel lichid pre-ejaculator)...ar trebui sami fac griji?ce sa fac?
pls raspundeti urgent sunt cam stresata

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#2 2010-02-03 08:21:13

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: probleme cu prezervativul

pai daca era o parte afara inseamna ca nu a intrat nimic din continut inauntru.
calculeaza-ti si perioada fertila totusi..

#3 2010-02-03 09:04:21

d3vildelia
Hero member

nu prea pot sa o calculez pt k am renuntat la pastile la sfarsitul lui oct....normal at trebui sa-mi vina zilele astea...
sa iau pastila de a doua zi?

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#4 2010-02-03 09:13:08

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu e cazul sa iei postinor.
Pentru ca:
1. Daca trebuie sa apara menstra, cel mai probabil nu esti la ovulatie.
2. Daca nu a ejaculat sansele de sarcina sunt si mai mici.
3. Daca gura prezervativului a ramas in afara vaginului, cu siguranta nu s-a scurs nimic din continutul lui in vagin.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2010-02-03 09:13:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ti-a venit regulat lunile trecute ? daca esti sigura ca trebuie sa-ti vina, ar insemna ca nu esti in perioada fertila, deci n-ar fi problema

Publicitate

loading...

#6 2010-02-03 09:16:15

d3vildelia
Hero member

poi am luat in calcul cam toate posibilitatile si dak era sa fi iesit mai devreme cum tot ma miscam(eram eu deasupra) ar fi intrat tot , asa k cel mai probabil a ramas in me at cand i-a penisl iesit din vagin atata timp cat prietenul al-a scus

inca o intr lichidul  pre-ejaculator este tot alb?

mia venit pe 8 dec si pe 7 ianuaie...dar faza e ca eu am luat ac vreo 5 luni si am renuntat la ele la sfarsitul lui octombrie

Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2010-02-03 09:19:44)

#7 2010-02-03 09:19:38

heimdall
Diamond member

ma gandesc ca e ok
incolor ar trebui sa fie lichidul preejaculator

#8 2010-02-03 09:20:50

d3vildelia
Hero member

poi mam uitat la preze si in capatul lui era un lichid alb , dar in cantitate mica

deci e cazul sa iau pasila de a 2 zi?

Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2010-02-03 09:31:55)

#9 2010-02-03 09:39:46

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

atata timp cat nu era tot prezervativul in tine, nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu a avut cum sa se scurga nimic din el. l-ati verificat sa nu fie spart?

Iubesc si sunt iubita

#10 2010-02-03 09:45:51

d3vildelia
Hero member

dap lam verificat si era in regula,,,dar inca o chestie(ca in povestea cu drobul de sare) avea cum sa intre tot si at cand i-a iesit din mine sa iese si prezervativul?

#11 2010-02-03 09:51:38

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

eu cred ca daca aluneca tot prezervativul in tine nu mai iesea...cu siguranta!

Iubesc si sunt iubita

#12 2010-02-03 09:53:00

d3vildelia
Hero member

aha deci pot sta linistita....oricum aveam de gand sami fac un test asa k imi fac la sf lunii...nu mai iau iar pastila de a 2 zi asta e bn...

#13 2010-02-03 10:41:02

d3vildelia
Hero member

daca imi vine menstruatia la timp pot considera k e in regula??

#14 2010-02-03 10:41:11

heimdall
Diamond member

da

#15 2010-02-08 14:51:13

d3vildelia
Hero member

mia venit:D

#16 2010-02-08 14:53:16

heimdall
Diamond member

applause

#17 2010-02-16 17:08:46

NeBuNiKa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-22
Site

hey buna..am si eu o problema..am avut contact sexual cu prietenul meu..si in timpul actului sexual prezervativul s-a rupt..ne-am dat seama abea la sfarsit..am fost repede de am luat postinor..este vreo sansa sa raman insarcinata?astept raspunsuri..ms

"Just Breathe"

#18 2010-02-16 18:09:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

NeBuNiKa a scris:

hey buna..am si eu o problema..am avut contact sexual cu prietenul meu..si in timpul actului sexual prezervativul s-a rupt..ne-am dat seama abea la sfarsit..am fost repede de am luat postinor..este vreo sansa sa raman insarcinata?astept raspunsuri..ms

daca te uitai pe celelalte raspunsuri precedente, ai fi aflat deja informatii pretioase.

revin totusi si spun ca exista cel putin o sansa sa ramai insarcinata, sansa care se poate multiplica functie de perioada ciclului menstrual in care te aflai, durata medie a ciclurilor, cat de repede ai luat postinor, a cata oara este cand iei. astept raspunsurile la intrebarile acestea ca sa iti pot spune un pic mai precis care ar fi sansele. e important si din punct de vedere strict "tehnic" ce s-a intamplat acolo, in sensul in care partenerul tau a apucat sau nu sa ejaculeze, daca ati observat ca s-a scurs sperma in vagin sau cum a fost exact.

oricum, tot ce pot sa fac eu si oricine de pe forum este sa te incurajeze ca o sa fie bine, dar practic sansele exista si trebuie sa astepti sa vezi.

ps. daca prietenul tau e stabil si ii cunosti starea de sanatate este foarte ok, daca nu e important sa stii ca nu neaparat sarcina e cea mai mare grija a ta, trebuie sa iti faci analizele pentru a cauta anumite boli cu transmitere sexuala.

astept noi informatii pentru a incerca sa iti dau un raspuns mai complet.

succes!

#19 2010-02-16 18:43:54

NeBuNiKa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-22
Site

pai..in primul rand..iubitul meu knd s-a dus la baie a descoperit k e rupt prezervativul..banuiesc k a ejaculat in mine ca imi zicea ca a mai ramas un pic si in prezervativ..in al doilea rand..menstruatia mi-a venit pe 1 februarie..si in mod normal ar trebui sa vina pe 28 februarie..dar de obicei in ultima vreme intarzie 1-2-3 zile,mi-am calculat perioada fertila si imi iese k ar fi intre 11 si 22 februarie si mentionez ca postinorul l-am luat la maxim 20 de minute dupa intamplare..o sa mai iau a doua pastila dupa 12 ore ca imi voi pune ceasul sa sune si mai mentionez ca suntem sanatosi amandoi(dupa analize)..ce pot sa mai fac in afara sa astept stopul sa vina:(?pana vine cred ca innebunesc imi e asa frica..astept raspunsuri ms

"Just Breathe"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.