Burse Erasmus-2
- Kleo
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-12-26
Re: Burse Erasmus
Asa e adina.Al meu si asa e slabut,fiind invatat cu mien o sa i vina foarte greu.Dar cred ac relatia noastra ar avea nevoie de un test de asta.Noi am fost impreuna si acum cativa ani si m a facut sa sufar urat si o perioaad am stat cu teama ca o sa dezamageasca.Acume ok,insa nu stiu ce efect ar avea asupra relatiei noastre.Dar vreau foarte mult sa plec...sper sa fie bine
Keep trying! Maybe you'll succeed!
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
dya, ca studenta si locuitoare in Italia pot sa iti spun: - chirii scumpe: milano nu te poti apropia, e in jur de 900- 1000? pe luna apartament cu 2 dormitoare, mai ales ca tie ti-ar trebui in zone universitare, langa facultate sa nu trebuiasca sa iei mijloace de transport multe pt ca pierzi foarte mult timp, perugia e mai ieftina, a L'Acquila tocmai a fost cutremur asta primavara si e totul inca in constructie si cam dezastru (in, fine eu nu te sfatuiesc) -unele chirii includ plata utilitatilor, majoritatea nu, deci mai dai inca 80-100? pe luna pe alea - mancarea nu e adevarat ca e ff ieftina, e ca in romania la supermarket, dar e adevarat ca sunt supermaketuri ieftine (gen Prix, Lidl ecc), problema e ca majoritatea sunt la marginea orasului (nu gasesti mallul in centru ca la Bucuresti) deci cele din centru sunt scumpe - ca studenti erasmus se vor organiza sute de party-uri cu bautura ieftina (gen bere 2?, cocktail 3?, spritz 1?) deci cred ca la partea distractii nu vei cheltui foarte mult - cel mai bun oras ca facultate e Perugia, din cele care ai zis tu, la Milano se zice ca e buna dar de fapt e foarte multa lume si nimeni nu se ocupa de tine
Concluzie, cei 350? nu iti ajung decat de chirie si plata utilitatilor (gaz, apa, cutent electric), dupa parerea mea mai ai nevoie inca pe atatia pe luna, la Milano mai mult chiar.
Nu am fost studenta erasmus dar am prieteni care mi-au povestit, stiu mai multe despre viata practica (chirii ecc). daca mai ai nevoie de info trimite un mail.
Ultima oara a fost editat de Chiara.M (2010-02-11 15:20:32)
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- evike
- Membru
- Inregistrat: 2010-03-15
dya20 a scris:Bune fetelor.Sunt in primul an de master si as vrea sa plec anul viitor cu o bursa erasmus. La noi la fac au acorduri cu universitati din Franta, Italia si Portugalia.M ar interesa sa plec in Italia sau Portugalia.Din pacate banutii care se dau la noi sunt cam putini(350 euro pe luna).Am o prietena care a plecat in italia anul trecut, dar au avut 450 /luna. A fost careva plecata in Italia sau Portugalia?Aveti idee care sunt preturile la chirii,mancare s.a.m.d?Sunt constienta ca nu o sa ma descurc cu banii dati de facultate, m am pus pe strans ceva banuti,insa as prefera sa aflu cateva informatii.Am 2 colege care vor de asemenea sa mearga si o sa mai impartim costurile, dar vreau sa-mi fac o idee.Mentionez ca nu ma duc de dragul scolii, si asa la master fac aceleasi lucruri care le am facut in fac ,asa ca nu as pierde foarte mult.Vreau sa plec cunosc oameni noi,sa vad locuri frumoase si mai schimb peisajul.Mc frumos :kiss:
:goodluck: Buna
Este cu totul si cu totul adevarat. Eu am prins un MBA in Franta finantat 100% de un grup de firme. Chiar si taransportul si ceva bani de buzunar (750 Euro lunar). Am fasit anuntul intamplator pe un site (http ://www .finance-and-business.eu/) unde erau date o multime de anunturi de burse si finantari de studii in strainatate. Publicitate facuta de chiar Institutele de Invatamant Superior Straine. Va dati seama aia fac publicitate pentru asa ceva!
- Kleo
- Insomniac member
Stiu Evike.Am o colega a carei sora a plecat in franta pentru 2 ani la specializare si apoi loc de munca in tara.Si aia ii suporta toate ch,km 1000 euro lunar
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
dya, deci sigur pleci in toamna, nu ? bravo ! legat de iubitul tau. ia-i din timp bilet de avion pt o anume perioada, cand vreti voi, ca il gasesti ieftin si vine sa te vada, sta la tine, mananca la deci nu implica cheltuieli suplimentare de cazare, masa. sau ia-ti tu pt a veni in vacanta.
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
dya20 a scris:(350 euro pe luna).Am o prietena care a plecat in italia anul trecut, dar au avut 450 /luna.
atata se da la inceput...de obicei se suplimenteaza cu inca 100 euro cel putin....adik ajungi pe la 450 .... dar suplimentul vine abia dupa vreo 4-5 luni de stat acolo
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
testul de limba in ce consta?si eu as vrea sa plec anul viitor in Spania
expect the worst , hope for the best!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
un test grila nivel mediu
- password
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-06
Fetelor am si eu o intrebare in legatura cu bursa Erasmus. Cand pregatesti dosarul si anume CV, motivatie, cerere etc acestea se fac in romana sau in limba tarii unde as vrea sa aplic?
What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp!
- deyacrs
- Hero member
- Inregistrat: 2008-06-06
in limba tarii unde vrei sa pleci. stiu de la o prietena care pleaca in franta si a facut in franceza
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
sau engleza daca universitatea la care vrei sa pleci te accepta cu engleza
- alexutza12345
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-11
stiti cumva daca se mai poate pleca in anul 2 la master chiar daca nu am aplicat pana in 30 aprilie? am cam pierdut ocazia cred si regret
Para hacer bien el amor hay que venir al sur....
- Kleo
- Insomniac member
Cred ca da Alexa...la mine in oras mai este o selectie in vara..la sf lui iunie..... Acum eu vreau sa am duc sa intreb acre ii treaba ..ca astia vor sa reduca cu 25% bursele.Si nu stiu daca erasmus intra si ele aici. Din cate stiu exista a 2 a sesiun pentru a ocupa locurile ramase libere in aprilie.Bafta Unde vrei sa pleci?
- alexutza12345
- Sr. member
mersi draguta si de urari si de informatie.
Sincer eu nu prea am de ales decat Italia sau Danemarca - mi-ar placea sa pot pleca in Danemarca dar este cam scump, asa ca Italia - numai astea sunt la mine la facultate.
Bafta multa si tie - incep sa ma interesez in cazul asta ca poate am vreo sansa
- Kleo
- Insomniac member
Intrebam deoarece eu plec in Italia, la Perugia....asta daca astia nu decid sa reduca si bursele erasmus:(
- alexutza12345
- Sr. member
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
evike a scris:dya20 a scris:Bune fetelor.Sunt in primul an de master si as vrea sa plec anul viitor cu o bursa erasmus. La noi la fac au acorduri cu universitati din Franta, Italia si Portugalia.M ar interesa sa plec in Italia sau Portugalia.Din pacate banutii care se dau la noi sunt cam putini(350 euro pe luna).Am o prietena care a plecat in italia anul trecut, dar au avut 450 /luna. A fost careva plecata in Italia sau Portugalia?Aveti idee care sunt preturile la chirii,mancare s.a.m.d?Sunt constienta ca nu o sa ma descurc cu banii dati de facultate, m am pus pe strans ceva banuti,insa as prefera sa aflu cateva informatii.Am 2 colege care vor de asemenea sa mearga si o sa mai impartim costurile, dar vreau sa-mi fac o idee.Mentionez ca nu ma duc de dragul scolii, si asa la master fac aceleasi lucruri care le am facut in fac ,asa ca nu as pierde foarte mult.Vreau sa plec cunosc oameni noi,sa vad locuri frumoase si mai schimb peisajul.Mc frumos
Buna
Este cu totul si cu totul adevarat. Eu am prins un MBA in Franta finantat 100% de un grup de firme. Chiar si taransportul si ceva bani de buzunar (750 Euro lunar). Am fasit anuntul intamplator pe un site (http /www .finance-and-business.eu/) unde erau date o multime de anunturi de burse si finantari de studii in strainatate. Publicitate facuta de chiar Institutele de Invatamant Superior Straine. Va dati seama aia fac publicitate pentru asa ceva!
Exista asa ceva?? M-am uitat pe site dar nu am gasit anunturile de la Institutele de Invatamant Superior Straine. Sau te referi la acelea din stanga -Ads by Google? Sunt fff interesata de un master in strainatate. Eu acum sunt anul 3, am licenta imediat. Da-mi mai multe detalii te rog.
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2010-05-18 13:50:33)
They can because they think they can.
- Kleo
- Insomniac member
Pai eu sunt la ase alexa stiinte economice.Pai daca e poate ne intalnim pe acolo. Exista One, am o prietena a carei sora a prins asa ceva finantat de Dorna,in Franta,2 ani-1000 euro lunar.Si 2 ani intr un post de conducere al firma lor in Romania obligatoriu..apoie decizia ei daca mai ramane sau nu la ei.
- alexutza12345
- Sr. member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|