|
Nu esti logat.
Despartire temporara..-2#20 2010-02-04 15:38:53
Re: despartire temporara..
pai daca el asa se simte bine, lasa-l sa se simta bine oricum tu vezi ca asta nu se numeste pauza, da` lasa-l pe el sa creada ca sunteti mai liberi Offline #21 2010-02-04 15:43:59
Re: despartire temporara..stii vorba aia....pauzele lungi si dese cheia marilor succese banuiesc ca vorba asta nu se pune si in pauzele dintr-un cuplu Offline #22 2010-02-04 15:45:00
Re: despartire temporara..puffball el poate se simte bn ,dar nu si eu..nu-mi place asa..adica suntem dar nu suntem impreuna,el face ce vrea si vine la mine doar cand are el chef •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #23 2010-02-04 15:45:30
Re: despartire temporara..eu nu sunt de acord cu pauzele. n-am făcut nici o pauză ?n 8 ani și de c?te ori ne-a venit să ne dăm ?n cap și să ne despărțim am luat o gură mare de aer și ne-am așezat să discutăm cu calm problema, să vedem dacă e cazul să ne despărțim definitiv sau o rezolvăm ?n timp, ?mpreună Offline #24 2010-02-04 15:47:58
Re: despartire temporara..anabella eu mereu incerc sa vorbim calm cand e vreo problema..dar cum ziceam el se enerveaza f repede si uite asa ajungem la o cearta si nu la o discutie calma Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-04 15:48:28) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-04 15:50:30
Re: despartire temporara..păi și pauzele cu ce vă ajută? mai mult vă consumați psihic și nu ajungeți nicăieri. mai mult dec?t vă iubiți acum, nu o puteți face ?n urma unei pauze Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-04 15:51:13) Offline #26 2010-02-04 15:51:00
Re: despartire temporara..atunci de ce nu ii spui? e asa de evident ca asta numai pauza nu se numeste! daca vrea pauza atunci sa te lase in pace un timp.... el canta, el descanta intreaba-l: chiar vede chestia asta ca pe o libertate? spune-i ce te doare pt ca nu poate fi numai cum vrea el, ai si tu prioritate in relatia asta, nu? Offline #27 2010-02-04 15:55:22
Re: despartire temporara..Acum nu stiu ce sa fac..sa vorbesc cu el serios..sau sa il mai las vreo 2 zile sa vad ce are de gand..si asa poate isi da seama ca se minte singur si ca nu e o despartire ce e acum ci doar un mod de a se simti el mai liber •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #28 2010-02-04 15:58:48
Re: despartire temporara..poti sa-l mai lasi sa se simta bine si "liber" si apoi sa vorbesti serios cu el si sa te impui, adica mie mi se pare ciudat ce face si cum abordeaza el situatia Offline #29 2010-02-04 16:02:33
Re: despartire temporara..•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #30 2010-02-04 16:16:12
Re: despartire temporara..tocmai ca nu stiu ce sa cred...stiu f bine ca inainte nu era asa..a renuntat la prea multe de cand suntem impreuna ca sa vrea doar sex.daca vroia asta gasea mult mai usor decat la mine Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-02-04 16:16:54) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #31 2010-02-04 16:34:56
Re: despartire temporara..De ce? Offline #32 2010-02-04 16:43:34
Re: despartire temporara..numai tu stii cum sta treaba in relatia voastra, asa ca nu asculta de una si de alta aici si faci cum crezi ca e mai bine. Daca tu stii ca te iubeste si esti convinsa ca nu te foloseste, atunci go ahead si impacati-va (mi-e ciudat sa spun imbacati-va cand voi nu sunteti despartiti de fapt ) Mie, din ce ai spus, nu mi se pare ca te-ar fi folosit in vreun fel. Toata chestia e ca... e baiat... toti sunt ciudati in felul lor e normal sa mai aiba iesiri de genul asta mai ales daca sunt mai tinerei asa. Chiar nu mi se pare ca te-ar vrea doar pt sex / Offline #33 2010-02-04 16:44:55
Re: despartire temporara..cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu el, sa-i spui sa lase prostiile sa se hotarasca ce vrea, sa fiti impreuna sau nu. fara vrajeli, pauze etc. Offline #34 2010-02-04 16:45:30
Re: despartire temporara..sper sa ai dreptate puff.oricum o sa il las tot pe el sa ma caute..si ce o fi o fi. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #35 2010-02-04 16:47:36
Re: despartire temporara..sper sa fie bine Offline #36 2010-02-04 16:57:15Re: despartire temporara..intrebarea initiala e parerea noastra despre pauze in relatie. pentru mine una nu exista pauze in relatie. si la bine si la greu trebuie sa fim impreuna. chit ca ne certam sa ne scoatem ochii pana la urma ajungem la o concluzie: e alba sau neagra, mai continuam sau nu. Offline #37 2010-02-04 17:18:53
Re: despartire temporara..ce pot spune eu din ce ai scris tu pana acum este faptul ca acest baiat e cam neserios. in primul rand nu respecta pauza pe care ati luat-o - asta denota si putin egoism...putin mai mult pt ca nu se gandeste ca poate tie iti face rau cand te suna; el stie ca vrea sa te auda si nu-l impiedica nimic sa puna mana pe telefon. V., soarele si luna Offline #38 2010-02-04 17:22:06
Re: despartire temporara..mai bine sa o sune pe ea si sa nu respecte pauza... (si sa vb apoi cu calm tot ce trebuie) decat sa respecte pauza si sa-si satisfaca dorintele in bratele alteia. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|