homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despartire temporara..-3

#39 2010-02-04 17:45:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: despartire temporara..

YoHanna a scris:

mai bine sa o sune pe ea si sa nu respecte pauza... (si sa vb apoi cu calm tot ce trebuie) decat sa respecte pauza si sa-si satisfaca dorintele in bratele alteia.

pai si baby pink cu ce se alege din asta? lol

bebe V., soarele si luna

#40 2010-02-04 17:48:59

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

in orice caz...se alege cu mai multe daca nu respecta pauza...si lamuresc lucrurile... frontal cum bine zicea anabella ...ei nu fac decat sa fuga de niste pb...TEMPORAR...iar apoi revine la normal ...normalul ala care i-a dus la despartire...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#41 2010-02-04 17:54:52

april sunset
Insomniac member

concluzia: cand te mai suna spune-i ca asta numai pauza nu se numeste, ori impreuna, ori nu. propune-i sa va intalniti si sa vorbiti, n-o mai lungiti asa cu pauza asta care de fapt nu e pauza, cu telefoane, mess, dar fara vreo obligatie. daca tine la tine va spune ce nu i-a convenit si de ce crede el ca s-a ajuns la aceasta "pauza". daca te amana sau o da la intors si mai stiu eu ce, cred ca nu tine suficient la tine, preferand libertatea.

bebe V., soarele si luna

#42 2010-02-04 19:52:47

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

baby_pink,sfatul meu,al unei fete care a trecut printr'o experienta asemanatoare,e sa nu te iei dupa ce spun altii.ai vazut ca parerile sunt impartite,si tu vei fi si mai confuza.
si in cazul meu a fost vorba de o pauza pe care nu am putut sa o respectam,doar ne'am facut rau unul altuia,am continuat sa ne certam,pana cand ne'am despartit.parea extrem de convins ca asta vrea,asa ca i'am respectat dorinta,cu toata durerea,i'am promis ca nu'l mai caut,nu mai insist.
din momentul acela nu am mai putut sa plang deloc(din seara respectiva pana acum)si dupa doua zile in care am incercat sa ies,sa imi ocup timpul cu ceva,am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea,ca asa a fost sa fie,si trebuie sa merg mai departe.
a treia zi m'a cautat,ca simtea nevoia sa vb cu mine,era suparat,plangea si il simteam ca ii pare rau.dar i'am adus aminte ca asta isi dorise el,nu eu,si sa incerce sa nu ma mai sune.
in zilele care au urmat m'a sunat totusi si atatea lucruri mi'a spus,ca m'a convins ca ii parea rau,ca luase o decizie gresita,asa ca dupa ce ne'am intalnit,ne'am impacat.
neintelegeri mai sunt,dar trec,lucrurile sunt altfel acum,si sper sa ramana asa.
vorba aia:daca il iubesti cu adevarat,lasa'l sa plece
eu mi'am invatat lectia:daca e sa fie,va fi,daca nu,nu am ce sa fac.
pana acum incercam sa schimb lucrurile,sa ma consum pentru nimicuri,dar e mai bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine

ai grija de tine,si gandeste'te la binele tau,nu al lui

#43 2010-02-04 19:56:28

YoHanna
Insomniac member

offtopic divya ma bucur ca sunteti bine acum smile si uite k multe dintre sfaturile care le-ai primit au fost si corecte...in sensul ca solutia la situatia ta...era pur si simplu sa-i areti ca poti si fara el... smile kram

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-02-04 19:59:30

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

" if you love someone set it free ...if it comes back it`s yours , if it doesn`t it never was ! "

#45 2010-02-04 20:22:57

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

big_smile ma sunat acum cateva ore sa cobor pana jos ca ma asteapta cu masina in fata blocului..am iesit..am vorbit si mi-a zis ca nu poate fara mine,si ca ar fi mai bine sa ne impacam si sa incercam sa facem sa mearga lucrurile big_smile acum sa vedem ce o sa fie..oricum mi sa parut cai pare rau si sa purtat mai frumos decat de obicei.poate totusi a invatat ceva din asta

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#46 2010-02-04 20:26:40

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Mai eu tind sa nu cred baietii dupa astfel de momente.Adica daca te iubea nu cred ca mai exista pauza aia...Baby pink...baietii de 17 18 19 ani nu prea gandesc.Nu te mai stresa pt un priki liki goodluck

eu,tu si restul lumii...

#47 2010-02-04 20:33:44

april sunset
Insomniac member

-=-baby_pink-=- a scris:

big_smile ma sunat acum cateva ore sa cobor pana jos ca ma asteapta cu masina in fata blocului..am iesit..am vorbit si mi-a zis ca nu poate fara mine,si ca ar fi mai bine sa ne impacam si sa incercam sa facem sa mearga lucrurile big_smile acum sa vedem ce o sa fie..oricum mi sa parut cai pare rau si sa purtat mai frumos decat de obicei.poate totusi a invatat ceva din asta

e de bine daca a facut el primul pas. mult noroc sa fie totul asa cum trebuie in continuare smile

bebe V., soarele si luna

#48 2010-02-04 20:34:28

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Jessica_M a scris:

BratzG a scris:

Mai eu tind sa nu cred baietii dupa astfel de momente.Adica daca te iubea nu cred ca mai exista pauza aia

Ca să vezi  rotfl2 a sosit ziua ?n care suntem am?ndouă de acord cu o chestie

Sa noteze cineva in calendar rotfl2  bis

eu,tu si restul lumii...

#49 2010-02-04 20:34:37

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

YoHanna a scris:

offtopic divya ma bucur ca sunteti bine acum smile si uite k multe dintre sfaturile care le-ai primit au fost si corecte...in sensul ca solutia la situatia ta...era pur si simplu sa-i areti ca poti si fara el... smile kram

yohanna par
aveai dreptate,la fel si alte fete(cu o mica exceptie,da era fata doar rautacioasa,m'am uitat la posturile ei de la alte topicuri)..de aceea ii ziceam lui baby sa nu asculte de toata lumea.
oricum,suntem ok smile
baby tummenupp

#50 2010-02-04 20:35:45

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

par

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#51 2010-02-04 21:17:53

YoHanna
Insomniac member

Divya a scris:

YoHanna a scris:

yohanna par
aveai dreptate,la fel si alte fete(cu o mica exceptie,da era fata doar rautacioasa,m'am uitat la posturile ei de la alte topicuri)..de aceea ii ziceam lui baby sa nu asculte de toata lumea.
oricum,suntem ok smile
baby tummenupp

pai stii care e pb?intr-o situatie de genul asta...cand cineva cere sfaturi...i se ofera doar pe baza a ceea ce povesteste ea/sau tu...in cazul tau smile dar situatia e undeva la mijloc...pt k si el are un cuvant de zis.Iar multe sfaturi si pareri sunt date dupa anumite actiuni,vorbe,etc...
ca si in cazul lui baby...s-a ajuns la ideea ca o foloseste pt sex doar pt k i-a propus sa mearga la el
...hai ma sa fim seriosi...dupa 1 an si 4 luni el sta cu ea doar pt sex??? lol
dar daca s-a apuca acum sa zica tot ce face pt ea...sunt convinsa k lucrurile ar sta altfel smile

baby...discutati cu calm problemele...si lasati unu de la altu...si-o sa fie bine smile

#52 2010-02-04 21:19:28

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

pai sper sa fie bine..ca pana acum el a tras de mine cum se zice..el a inceput discutia

#53 2010-02-04 21:38:35

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

rotfl  eh..pana atunci mai e destul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.