|
Nu esti logat.
Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilor-2#20 2010-02-10 01:18:55
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilordin pucntul asta de vedere sunt de acord cu tine uff. expect the worst , hope for the best! Offline #21 2010-02-10 01:23:09
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorsi eu uff Love. Live. Laugh. Offline #22 2010-02-10 10:17:38
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilor
unde mai fetelor ati vazut? cel putin la mine in cartier nu am vazut. singurele locuri unde stiu asa sunt undeva in zona la obor si mihai bravu. Offline #23 2010-02-10 10:59:42Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilordeci asta cu aruncatul pe geam (si nu neaparat gemul de la casa, cat si cel de la masina) ma enerveaza la maim...eram o data cu tata in masina in bucuresti si ne-am trezit cu o sticla de cola pe parbriz de la inteligentii din fata noastra. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #24 2010-02-10 12:18:24
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romaniloreu sunt m?ndră că sunt rom?ncă. și nu aș pleca de aici niciodată. ce dacă avem destui oameni necivilizați?! avem și destui care ne fac cinste, at?t ?n țară, c?t și ?n afară Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-10 17:22:35
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilornu pot sa ii inteleg pe cei care incearca sa scoata tot ce e mai rau din ceva. ok, e adevarat ca sunt unii vai de capul lor, dar nici in anglia, franta, china, sua n-o sa gasiti numai oameni civilizati, cu bun simt, inteligenti, asa cum le place unora sa creada. chiar asa suntem noi cel mai inapoiat popor, cu cele mai multe specimene de cocalari si "printese"? daca e sa zic ceva de rau despre romani, as spune ca prea mult ne place sa ne vaicarim. da putina ploaie, "news alert: a venit potopul", ajungi cu 5-10 min mai tarziu la serviciu din cauza zapezii: "nimeni nu face nimic pt a remedia situatia, vai de noi", exista oameni nesimtiti, prosti, fara educatie: "in tara X si Y nu e asa, lumea ne stie pe noi de cei mai rai" s.a.m.d. si daca asa ne-am facut reputatia, ce? care-i problema? pe bune acum, de aia nu avem noi unde sa dormim pt ca italia ne face tigani si hoti? de aia nu am facut noi o scoala pt ca in america s-a inventat o chestie pe care ti-o bagi in fund si cand tragi un part scoate un sunet ca si cum ar suna un telefon, iar la noi in tara nici nu s-a auzit de asa ceva. acum ca mi-am amintit de aceasta "inventie" chiar incep sa-i consider pe romani niste inapoiati...va dati seama, cata civilizatie pe capul americanilor atat de admirati de toata lumea Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-09-03 21:01:48) V., soarele si luna Offline #26 2010-02-10 18:00:00
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorMie nu imi pare rau ca am plecat din tara, dar asa a fost sa fie. Offline #27 2010-02-10 18:24:48
Ahahah Vai, Doamne, incredibil, nu-mi vine sa cred Adica .. Stiam ca lumea crede ca suntem cam .. inapoiati, dar chiar si asa, Dumnezeule ... For God's sake .. Jesus .. Cum sa creada cineva .. ca nu avem biciclete Doamne ... Vai, aveam in minte tot asa, o intrebare stupida de genul asta pusa de cineva unui roman, dar nu imi amintesc exact despre ce era vorba; daca imi aduc aminte, o sa zic. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #28 2010-02-10 18:36:35
Apropo de asta, stiti a numai noi si rusii avem vorba asta "sa moara si capra vecinului". nu exista corespondent in alte limbi pt ca in cultura lor nu exista atitudinea asta. bravo lor. Offline #29 2010-02-10 18:59:42
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorCe sa spun .. ma bucur cand vin acasa ca un copil mic .. ar trebui sa ne mandrim mai mult cu tara noastra .. mereu am laudat romania peste tot si nu imi pare rau ... Offline #30 2010-02-10 19:11:16
Eu stiam ca adidasii atarnati asa inseamna ca se vand droguri in zona respectiva Offline #31 2010-02-10 21:15:13
Plauzibil daca stau sa ma gandesc ca printre ei nu e unul care sa aiba mai multe clase ca trenul ca sa poa' sa se angajeze undeva. Deci trebuia sa faca si ei bani din vreo combinatie I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best. Offline #32 2010-02-10 23:14:57
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorhaha, tare asta. E bine de stiut
Doar suntem romani Offline #33 2010-02-10 23:23:25
sincer....voi va auziti ce prostii spuneti?! .... faza cu adidasii se gaseste in orice centru universitar din lumea asta ...e un fel de traditie de a scapa de lucrurile vechi si de a face ceva neobisnuit ...... Offline #34 2010-02-10 23:29:01
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorHai ca ma lamuri Dragos, explicatia oficiala si aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Shoe_tossing nu stiam asta #35 2010-02-10 23:31:08
Hai mah, ne-ai stricat distractia Offline #36 2010-02-10 23:32:23
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorStati mai ca-s valabile toate #37 2010-02-10 23:38:29
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romaniloraaaa da, acum am citit si eu pe wiki. Chiar era un mister pentru mine inca din copilarie. Ultima oara a fost editat de Wendy (2010-02-10 23:52:49) Offline #38 2010-02-11 08:52:32Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorla noi crek arunca pentru ca n-au ce face...o fi simbolizand prin alte tari ceva insa la noi e efectul de turma, a aruncat unu, arunca toti Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|