|
Nu esti logat.
Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilor#1 2010-02-09 19:23:10Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilor"1.Obiceiul de a nu-i respecta pe cei din jur si de a nu te supune regulilor. Ce daca scrie mare pe un semn ?Nu calcati pe iarba!? Romanasul nostru vrea sa arate ca poate, ca doar el e smecher si nu ii spune lui nimeni ce poate sa faca si ce nu. Ce daca sunt la metrou semne cu ?Stationati pe partea dreapta!?? Romanii tot unde ?vrea muschii lor? stationeaza. Ce conteaza ca e un cos de gunoi gol la 3 metri in fata cand el vrea sa arunce ambalajul de la seminte acolo unde a terminat punga? Ce conteaza ca langa locul pe care il ocupa cu nonsalanta in metrou o femeie insarcinata in lua a 8-a care cu greu sta in picioare? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2010-02-09 19:31:06Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorParerea mea e ca stii ca esti Roman cand nu ai nimic bun de spus langa 100 de chestii rele despre propiul neam. Nimic din ce ai sps nu e fals (in afara de chestia cu condusul, nu suntem singurii care au multe neamuri prietenoase ), dar mi se pare... tipic romanesc. Offline #3 2010-02-09 19:38:36Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorpill am incercat sa abordez obiceiurile romanilor in mod negativ, stiu ca avem si calitati ca popor, de exemplu avem oameni foarte primitori si stim sa ne distram ca nici un alt popor, insa cateodata chiar am impresia ca asta nu prea conteaza in viziunea celor "de afara" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2010-02-09 19:57:10
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorcei din afara aud mai mult lucruri negative,pt k acestea le intrec ca numar pe cele pozitive.normal k nu toti romanii sunt la fel-asa e la orice neam,insa plecand din Romania si mergand undeva in afara,se vede clar diferentza... Ultima oara a fost editat de take.me4granted (2010-02-09 19:57:54) Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-09 20:01:12
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorMai,eu pot spune ca am umblat prin Europa.Dar nu am gasit 1 singur cetatean care sa spuna/sa auda lucruri urate despre noi.Din contra,numai laude am primit(pt Romania noastra dodoloata) eu,tu si restul lumii... Offline #7 2010-02-09 20:07:49
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorInteresant Eu am patit invers - nu am gasit un om civilizat care sa spuna ceva de bine despre Romania. Offline #8 2010-02-09 20:11:42Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorPe mama cand a plecat in Italia o intrebau oamenii daca in Romania avem biciclete Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2010-02-09 20:20:16
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilor
nici eu din pacate Offline #10 2010-02-09 21:23:32
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorSi, totusi, asta e farmecul romanilor. Offline #11 2010-02-09 22:50:33
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorObiceiul de a arunca pe jos cand un cos e la 2 m de tine Mor cand vad asa ceva. I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best. Offline #12 2010-02-09 23:06:29
Da, chiar. Asta cu aruncatul pe geam e .. cea mai cea !!! "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2010-02-09 23:06:35
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorObiceiul de a arunca pe geam...din pacate si niste vecini de-ai parintilor mei il au...asa ajungem sa avem peisaje suprarealiste cu izmene agatate in copaci Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #14 2010-02-09 23:13:00
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorLa mine au agatat baietii vreo 5 perechi de adidasi pe o sarma care trece de la un bloc la altul. Ce uamenii Si se mai intreaba de ce nu ies sa stau cu ei pe afara. Pai cu asa prosti.... I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best. Offline #15 2010-02-09 23:24:08
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorNu ne-am nascut in locul potrivit vorba tipilor de la guess who "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #16 2010-02-09 23:39:17
Haha, in Ploiesti in orice cartier te duci gasesti sigur un fir unde este agatata o pereche de adidasi (si sunt acolo de cel putin 5 ani). O fi un fel de trademark Offline #17 2010-02-10 00:21:28
exaact (si eu am stat in ploiesti). la inceput nu intelegeam care e "mesajul". dar cred ca e doar de amuzament. Offline #18 2010-02-10 00:54:40
mai nou obiceiul de a scuipa pe jos in metrou si parea cel mai civilizat mijloc de transport in comun Offline #19 2010-02-10 01:06:28
Re: Tema de discutie: obiceiuri specifice romanilorcel mai urat obicei al romanului este "capra vecinului" ... de a ne interesa mai mult viata vecinului decat proria viata .... de a face comentarii despre cei din jur fara sa ne vedem pe noi mai intai .....e trist Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|